A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
What about the forests?
mi lehet?
Play it loud!!
Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)
itt.
Ha valakinek igénye van csicseregjen.
A lista még nem teljes (90%) és januártól folyamatosan bõvül majd.
Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)
A magam részérõl sajna nem tok segíteni<#fejvakaras>#fejvakaras>
What about the forests?
Én már régóta keresek egy sztem régebbi számot de sajna semmi konkrétumot nem tudok mondani!Csak az biztos h ezt a számot a FEKETE VONAT vagy a Junior dolgozta fel és az általuk elõadott szám címe pedig A VÁROS MÁSIK OLDALÁN vagy valami ilyesmi!ÉN ennek a számnak AZ EREDETI ELÕADÓJÁRA és annak CÍMÉRE lennék kíváncsi!
Ha valaki véletlenül felismerné ezt a számot akkor nagyon megköszönném a segítségét és arra kérném, hogy legyen szíves az ismereteit megosztani velem!!!
Segítségeteket elõre is köszönöm!
Lehet, hogy ide semmi köze, de gondoltam megpróbálom!
Ha zavartam ezer bocsánat!
What about the forests?
What about the forests?
What about the forests?
Glenn Medeiros - Nothing's Gonna Change My Love For You.wav
Kérésre kellene:
Michael Bolton - When a man loves a woman (WAV) Köszi
What about the forests?
What about the forests?
What about the forests?
itt egy link egy elegge gyer verzioval.
ismeri valaki?
esteleg megvan jobb verzioban?
http/www.badongo.com/file/1878455
Play it loud!!

What about the forests?
AAC HQ™ 320K 7:00
http://www.speedyshare.com/613763223.html
What about the forests?
sovany malac vagtajaval atfutottam az utolso 4 oldalt.
emberek, mennyi jooo zeneee....
nem tom kiro sikerul tolteni belole, csak most birkoztam meg a Joy-al(thanks mflex<#worship>#worship>)
attol felek ma ejjel keveset alszom<#hehe>#hehe>
Play it loud!!
Még jó, hogy megvan jobb minõségben<#hehe>#hehe>
What about the forests?
Play it loud!!
ti milyen ultetvenyen vagytok?<#vigyor>#vigyor>
Play it loud!!
Play it loud!!
C-4 - San Diego (Mark Vera remix-HM) l 192
Sajnos nem tudtam anno jobb minõségben megszerezni, de nem szól rosszul. Mivel ritkaság, gondoltam megosztom.<#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>