A 70-es és 80-as stb. évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

shirak
most is csak egy 0 meretu zip file jott le.
nem probalod meg a speedyre? nekem az a kiraly(no meg Jimmy)

Play it loud!!

Italo forever
Hali everybody! Valaki keresett " zenemanók " zenéket, ugye? Találtam egy cd-n 12 db-t. Kell még?

shirak
csak annyi, hogy nem ma van az utolso munkanap, hanem kozos megegyezessel holnap.
amugy logatjuk a labunkat, no meg mast is<#hehe><#hehe>

Play it loud!!

AlterEgo5561
Hali! <#integet2> Ültetvény hogy áll? Isaura felszabadult már? <#nevetes1>

shirak
jo reggelt mindenkinek

Play it loud!!

Pocimix
Ezt eddig még nem láttam.

Cherry Laine - Night in Chicago (WAV) 1976

Még így sem 100% minõség, de a ZYX így adta ki egy
Golden Classic maxi CD-n.

Download RS

Szimistyle
Keresem: I'm Gonna Make You Want Me (Extended Version) 320-ban (6:38 körül)
Köszi

Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)

Szimistyle
Bad Boys Blue l Game Of Love l 1990 l 3. I Don't Know Her Name l 3:23
320 AAC
1411 WAV

Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)

Szimistyle
Megy ez már neked nagyon Marika:-)))))

Szia

mari68
DE MÁR LÉPEK IS!!!<#puszis><#puszis><#puszis><#wave><#wave><#wave>

Szimistyle
Bad Boys Blue l Game Of Love l 1990 l 2. Jungle In My Heart l 3:39
320 AAC
1411 WAV

szimi

bigalexander
OKS

mari68
Rátok?dehogy én nem,csak most valahogy ezek a villogó nick-ek <#fejvakaras><#fejvakaras>olyan kissebségi érzésem van köztetek!!!!<#puszis>

mari68
Á dehogy csak gond volt a gépemmel!!!

Szimistyle
MAri, már azt hittük haragszol:-))))
Készül a beigli?<#hehe>

bigalexander
szia azthittük elvitte a cica otthon az egeret.,?

mari68
<#wave>

bigalexander
Prince - 02 In Love.m4a/1978
http://www.speedyshare.com/636726406.html

Szimistyle
Bad Boys Blue l Game Of Love l 1990 l 1. Queen Of Hearts l 4:12
320 AAC
1411 WAV

Szimistyle
Azért remélem nincs baja. Már a Skype-n sem látom vagy két hete...

bigalexander
lehet begipszkartonozta az ajtot a szobán de belülröl.(a net meg kintmaradt)

Szimistyle
Kinek wan 320-nál nem rosszabb trackja ebben a témában?
ABBA - Lay all your love on me
Nagyon sok mix készült. Ezek érdekelnének. Mindegy melyik! Nekem mind 128-192 sajna.

Szimistyle
Nem tom mi lett vele, de sokan eltûntek... Sanyaa teljes ködbe veszett például.

bigalexander
Hy ! Mari t nem látom mostanság .?!

Szimistyle
Hi Alex...<#wave><#wave>

bigalexander

Szimistyle
Húú, de nagy a forgalom...

ok köszi a segítséget!
ok köszi a segítséget!
Szimistyle
Ezt ismeritek? Semmi extra, csak gondoltam hátha...
http://www.italo-disco.eu/

Szimistyle
Ezen a dupla albumon megtalálod. Sajna külön nincs meg a zene és ez sem saját.
RicchiDisco1
RicchiDisco2

Szimistyle
A zene: Ricchi E Poveri - Voulez Vous Danser
Utána nézünk

sziasztok!én a 90-es évek fórumáról ugrottam át de töltögetek tõletek is zenéket,vannak nagyon jó muzsikák!sajnos nekem itt nem nagyon van mit bedobni a közösbe csak videom van a 80as évekbõl.engedelmetekkel egyet hoztam is magammal:

Silent Circle - Touch In The Night (KU LIve).mpg

Ja,és még valami:ha valaki tudja ki az elõadója a következõ számnak,legyen szives irja meg vagy tegye fel nekem.a felvétel nem az igazi...köszi!

ki lehet ez?
Szimistyle
Köszi. Hol lehet belehallgatni?

Wind 67
http://www.boytronic.de/

Csak a WAV peregjen

Helló!
Unod már, hogy csak a négy falnak játszol? Hiányzik egy kis taps és pár jó szó? Szeretnéd kipróbálni magad élõben? Csak nem találtál még bandád? Vagy nem volt merszed? Akkor segítsünk egymáson! Zenekar alapításához keresek vállalkozó szellemûeket Gyõr és környékérõl. Dobos, basszeros, énekes, gitáros, saxofonos, nagybõgõs, bárki akit érdekel a zene és szeretne egy ütõs kis formációt létrehozni. Kezdetekben feldolgozások, mint GNR, RHCP, Metallica, Scorpions, Edda, Bikini, Lord és még ami tetszik. Próbahely van, már csak TE hiányzol!
Érdeklõdj a [email protected] emilen!
A zene legyen veletek!
Üdv
BRMi
Szimistyle
Milyen picaon? Milyen új? Milyen album?

Italo carlos
köszi a zenéket!<#taps>

Wind 67
Wazeee piacon az új BOYTRONIC cd !!!!!!!!!!!!!!!

Csak a WAV peregjen

Italo forever
Cool ez a nóta!

Wind 67
thx, akkor elég lesz holnap után (éjfélig nem hiszem ,hogy haza érek) <#worship>

Csak a WAV peregjen

mflex
Wind!
Holnap,ha lesz idõm feltolom.

What about the forests?

Atomfix
köszönöm elõre is <#worship>

Wind 67
De Te csak lesétálsz a dombról meg haza. Én meg napi 4-500 km-t hagyok magam mögött <#gun>. na de ne untassuk a többieket inkább adjuk át magunkat a zene hatalmának. Jut eszembe a dvd-ket portósan adom fel akkor biztos kiviszik <#eplus2><#eplus2><#eplus2>

Csak a WAV peregjen

Atomfix
na aggódj ,én meg 29-ig <#rinya>

Wind 67
Hi ! verem neki péntekig egygázon. (holnap Sátoraljaújhely este 19-re <#violent><#violent><#violent>) gondolhatod hogy örülök neki

Csak a WAV peregjen

Wind 67
Nincs idõm vissza olvasni (de biztos igazatok van <#hehe>)majd két ünnek pözött lesz rá idõm .
Mflex , mint nagy gyüjtöje a mûfajnak Music Lab - Play The Game-t keresnék WAV ban. ha lennél kedves elõkeresni és feltölteni nagyon megköszönném

Csak a WAV peregjen

Italo carlos
Nagyon komoly,így végig még nem is hallotam..

Atomfix
hali...
nyomod még az ipart ?<#integet2>