A 70-es és 80-as stb. évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szimistyle
Na figyi wazze...
van itt a szövegbox alatt egy olyan, hogy Url beszúrása (kis kék ikon).
Meg van?
Klikk rá és másold be a linket.
Meg van?
Akkor adj neki egy nevet, mondjuk 320, vagy download stb.
Meg van?
Akkor oké és már kész is<#hehe><#hehe><#hehe>
Wazze ennyi...

Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)

shirak
Enya wavban johet?

Play it loud!!

Szimistyle
Atom, ez cd rip? Sajátod? Kicsit fura... Olyan 128-as feelingje van<#fejvakaras><#fejvakaras>

Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)

shirak
szimi,
mondd mar el nekem, hogy feltoltesen hogy kell csinalni, hogy az eloado es a szam mogott mar a link legyen? <#worship>

Play it loud!!

Szimistyle
Oks, jó éjt!

mari68
NA ÉN LÉPTEM SKACOK! SZIMI A BEIGLI LEGYEN VELED!!!<#puszis><#wave><#finom><#nevetes1>

Szimistyle
Szaván kellene fogni wazze. Dobjon össze valamit <#hehe><#hehe>

Szimistyle
Valaki ferakhatná az eredeti Jan Hammer - Crocket's Theme-t a Miami Vice-ból... Nekem csak fos minõségben van meg.

Köszi

Szimistyle
Marco Rochowski - Cosmic Renaissance (Space Mix) l 160 kbps, de egyszer meg lesz 2880-ban is!
karácsonyi újdonság Marco-tól

forrás: spacesynth.net
köszönet érte!

shirak
marmint mflex a verhetetlen.

Play it loud!!

Szimistyle
Ki verhetetlen? Én wazze nem hiszem... Csak királyi csirkelevesben, francia tejszínes hagymalevesben és fokhagymás sült csirkeszárnyban vagyok verhetetlen wazze...

shirak
ha jol figyeltem akkor mflex mondta, hogy a konyhaban verhetetlen. vagy Steven Segal?<#fejvakaras><#hehe><#hehe>

Play it loud!!

Szimistyle
meg még mi mindent nem...<#hehe><#hehe><#hehe>

mari68
okés!!!!!!

shirak
ezt nem is tudtuk rolad<#hehe><#hehe>

Play it loud!!

shirak
AlterEgo
sasolom a az anyagot. nem semmi!<#email>

Play it loud!!

Szimistyle
Hát bizony nagyon jó cuccok jöttek össze, de ne foss wazze, kiadjuk mi itt <#hehe><#hehe><#hehe>
Az én cégem tevékenységben megfelelne. Van kiadói engedélyem<#hehe><#hehe><#hehe>
Csak a tököm tudja a jogdíjakat wazze...
Mire azt felhajtom elkészül a 2007-es best of is<#nevetes2><#nevetes2>

shirak
ha most elelmes kiado lennek, kiadnam best of SG nevvel ami itt osszejon.
ez a sorozat biztosan bikat olne!!! nem is egyet.<#hehe><#nyes>
valakinek kiado ismerose?<#nezze>

Play it loud!!

Szimistyle
Majd én figyelmeztetem Õket! Jó???:-)))

mari68
Tudod mit hagyjuk a többiekre hátha õk tudnak valamit felrakni ha észre veszik a kérésemet igy karácsony közelettével<#wow1><#wow1><#fejvakaras><#fejvakaras>

Szimistyle
Akkor bevarázsolom a többihez:-)

shirak
azert kortyolgattam<#hehe><#pias><#pias>

Play it loud!!

shirak
20-as lista
Elvin - Set my heart on fire
Dyva - On fire(caldo mix)
Koto - Visitors(Aztek remix)
The Immortals - Ultimate warlord
Ken Laszlo - Hey hey guy
Savage - Oly you
KB Caps - Do yot really need me
Den Harrow - Future Brain
Facts & Fiction - Give me the night
Thai Brake - Flowers in the rain
Silent Circle - Touch in the Night
Mr. Zhivago - Tell by your eyes
Grant Miller - Colder than ice
Radiorama - Aliens
Alphaville - Sounds like a melody
K Barre - Right by the moon
Brand Image - Love in a summer
Camouflage - The great commandment
Koto - Time
People like us - Deliverance

azt vettem eszre, hogy mar 25-nel jarok, ugyhogy szedtem ki belole.

Play it loud!!

Szimistyle
Ezt beszívtad wazze<#hehe><#hehe><#hehe>

Szimistyle
Szia

johnlennon
Jó éjt Mindenkinek.

shirak
sziasztok,
vege az evzaro bulinak. sajnos nem sok trinki trinki volt mert nekem kellett hazahozni az autot, pedig ugy volt, hogy masvalaki ...mindegy.
osszerakom en is a listat.

Play it loud!!

Szimistyle
Wazze Mari, végignyálaztam, de nincs rajta egyiken sem<#rinya><#rinya><#rinya><#fejvakaras><#fejvakaras><#fejvakaras> Most mi legyen? A beigli már elfogyott, visszaadni nem tom...

Szimistyle
Faxa Csávó Wagy Wazze:-D

mari68
AKKOR KAPD ÕSSZE MAGAD ÉS NÉZD MEG MELYIK A KARÁCSONYI DAL KÖZÖTTÜK!MÁR A BEIGLID IS MEG VOLT!!!!!!!!!!<#wave><#puszis><#puszis>LÉGYSZI!!!

mari68
EZER KÖSZÖNET ÉRTE!!!!

johnlennon
Nekem megvan a Band Aid maxi CD. Pakolom a gépre és holnap vmikor küldöm.
OK-s???

Atomfix
ok feltettem<#eljen>

johnlennon
PÜ. ment.

Szimistyle
Nekem van kát nagy válogatás album Adams-tól, de nem tom mi a címe a karácsonyinak:-(((
A nagy összeröffenés pedig a Band Aid - Do They Know... az nincs meg sajna

mari68
HALIKA! VAN VALAKINEK BRYAN ADAMS-TÖL KARÁCSONYI ZENÉJE MEG VALAMI 1984-ES SEGÉLYKONCERT WHAM!-QUEEN,STB.. DO THEY KNOW IT'S CHRISTMAST TIME
ÉS CLIFF RICHARD:CHRISTMAST TIME? ELÖRE IS KÖSZI!

Atomfix
csinálhatod a musicot felfelé
nem haragszom érte <#hehe>

Szimistyle
Kellemes zene. Köszönjük

Szimistyle
pü megy

Szimistyle
De ha nem küldöd vissza meg leszel találva<#hehe><#hehe><#hehe><#mf2><#mf2><#mf2>

csak ez kell?

mari68
<#wave><#wave><#wave><#wave><#wave><#wave><#wave><#wave><#wave><#wave>

Szimistyle
És Mindenkinek Helló!!!!!!!!!

Szimistyle
Te Te, maradj csak itt...

Wind 67
Most ,hogy ekkora ováció fogadott rögvest el is sunnyogok és meghagyom Atomnak a lehetõséget

Csak a WAV peregjen

Szimistyle
Nem hinném<#fejvakaras><#fejvakaras><#duma><#duma>

Szimistyle
Tökéletes! Köszönöm!

Wind 67
Szevasssssszzzztooook!

Erre az évre ennnyi vóóót (mármint a gályábul)<#nyes>

holnap mindent átolvasok és ....

Csak a WAV peregjen

Atomfix
holnap egy párat még felteszek ha megnem elöznek <#nyes><#hehe><#nyes><#hehe>

Atomfix
mflex listáján láttam ezt a számot
felteszem :hátha nincs meg ez a verzió valakinek aki szereti ezt a számot.

Kristian Conde - Dolce Vita (European Version) 320

johnlennon
Sziasztok! <#integet2>
A karácsonyi hangulathoz küldöm:
-Cliff Richard - Mistletoe And Wine wav
Megjegyzés: A Speedy korlátozza a Mb nagyságát (48) azért tettem a Rapidra.