A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most küzdjek vele megen Karácsonykor ?
Csak a WAV peregjen
The requested URL /sound/C.C. Catch - Are You Man Enough (Long Version) (Muscle Mix).zip was not found on this server.
Apache/1.3.33 Server at italo.bitmax.hu Port 80
Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)
The requested URL /sound/De Niro - Italian Boy.zip was not found on this server.
Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)
Hát ez valami ZSENIÁLIS. Ha még nem tettétek, keressétek vissza, és hallgassátok,ez vmi hihetetlen jó!!!
Már ivás el?tt rettegni a másnaptól : az nem félelem, csak tapasztalat !
Csak a WAV peregjen
Nem láttam baxki...
Csak a WAV peregjen
Keresem: Laura Branigan - Self Control WAV-ban
Keresem: P4F - Medley WAV-ban
Keresem: Paul Mc Douglas - Horse On Fire (Extended Version) WAV-ban
Keresem: Sabrina - Hot Girl (Remix 1996) WAV-ban
Keresem: Dead Or Alive - You Spin Me Round (Dance Remix) WAV-ban
Keresem: Atrium - Over And Over WAV-ban
Keresem: Susanne Meals - Forever WAV-ban
Keresem: Eurythmics - Sex Crime (Extended Version) WAV-ban
Keresem: Eruption - One way Ticket (Remix 5:30 körül) WAV-ban
Keresem: Sabrina - Sexy Girl (Extended Version) WAV-ban
Keresem: Joy - Megamix (9:10) WAV-ban
Keresem: C.C. Catch - Are You Man Enough (Long Version)
Keresem: New Baccara - Fantasy Boy (Another Rmx) (5:39) WAV-ban
Keresem: New Baccara - Fantasy Boy (Extended Version) (6:55) WAV-ban
Keresem: De Niro - Italian Boy (Extended Version) (7:43) WAV-ban
Keresem: The Twins - The Time Lords (4:55) WAV-ban
Keresem: Ambra - Dream the Summer Back (Club Mix Version) (6:57) WAV-ban
Azt hiszem kereshetem én is sokáig,mint mflex az obi-want.
Már ivás el?tt rettegni a másnaptól : az nem félelem, csak tapasztalat !
( Club Mix 8'43" )wav
Download
Dee észrevettem, meg is köszöntem már😊
De mégegyszer <#worship>#worship>
Mert megérdemled...
<#nyes>#nyes>
Tõccsé:-)))))))))))))))
Szeretünk<#puszis>#puszis><#puszis>#puszis><#puszis>#puszis>
Csak a WAV peregjen
na akkor holnap.....
www.magnokazetta.hu
Amúgy sziasztok és kell kar ünnep mindenkinek.....
Készül a 20 as lista,holnap felmegy.....
A mai vásárlói gyöngyszem : "az üres müsoros videokazettákat merre találom" <#falbav>#falbav>
www.magnokazetta.hu
Már megen mit szlapálsz?<#vigyor2>#vigyor2>
Igaz az elmúlt 2 hétben felszedtem vagy 4 kilót, de pár hét alatt úgyis leadom!<#pias>#pias>
www.magnokazetta.hu
Néha a legegyszerûbb dolgokon akadok fenn.
Ezért a file elnevezést leegyszerûsítem.Kevesebb betû....
Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.
Lerövidítettem a file nevét, így kevesebb bötût kellett bepötyögni.
A másol áthúz beilleszt technika még nem müxik.
http://www.rockstargames.com/sanandreas/
sajna nem volt idöm játszani vele(megvan ROD STEWARD - YOUNG TURKS )
ladi o
Csak a WAV peregjen