A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hallgasd a MegaDanceRádiót 70-80-90 évek zenéivel!
Minden jót. Alkoholszint-mérõt mindenkicsusszantsa be a szütyõbe<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)
Ma - már ! - megérkezett Casas levele (bár már nem aktuális), benne:
Thaks for your comment.
SUPER DISCO MIX (Track List)
1. INTRO
2. L'AFFAIR - "Secret Eyes"
3. BRIAN ICE - "Tokio"
4. BRIAN ICE - "Talking To The Night"
5. DEN HARROW - "Future Brain"
6. ALAN ROSS - "The Last Wall"
7. P. LION - "Happy Children"
8. LINDA JO RIZZO - "You're My First, You're My Last"
9. LAURA BRANIGAN -"Self Control"
MIXED BY JUAN ANTONIO CASAS (ToniMix)
AAC 320K HQ™ 9:43
http://www.speedyshare.com/684472716.html
What about the forests?
Mintha idáig ,olyan qrva sokat lettél volna wazze <#hehe>#hehe>
Merry christmass Mindenkinek 😊))
What about the forests?
Ez egy saját készítésû válogatás 10-15 karácsonyi válogatás CD-ról összeválogatva illetve máshol nem található hivatalosan meg sem jelent ritkaságok vannak rajta.
Akiknek eddig ajándékba adtam mind odavoltak érte milyen jó válogatás, gondoltam most megosztom veletek is, hogy örömet szerezzetek vele másoknak.
A csomag tartalma 21 klasszikus karácsonyi szám., köztük meglepetések."
http://www.gigasize.com/get.php/253021/Brekis_karacsony.rar
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek!
Holnaptól egy hétig nem leszek számítógép közelben, de jövõre remélem újra találkozunk.
Szilveszterkor mindenki lazuljon egy jó kis 80-as dizsiben és úgy lépjen át az új esztendõbe. Nehogy itt üljetek a gép elõtt wazze, még te sem Szimi!!!<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
What about the forests?
AAC 320K HQ™ 6:10
http://www.speedyshare.com/706989572.html
What about the forests?
Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)
www.magnokazetta.hu
www.magnokazetta.hu
WAV HQ™ 1411K 4:53
http://www.speedyshare.com/632188980.html
pass:mflex
What about the forests?
Egyébként + a pass: szimi ,amit írtam is,hogy nevedre szabom.
Innen kezdve pedig Boldog Karácsony estét Kívánok Mindenkinek és maradok kussban a háttérben.
Csak a WAV peregjen
Mike !
Mindenben igazad volt, neharagudj please <#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Boldog karácsonyt Mindenkinek!
Sziasztok.
Nem ajándékoznál meg egy wav - al ??
mp3ba már felraktad, de ez nekem csak wav - ban kell megörzésre !!
Mekano Energy - Magnetic traction
köszi<#law>#law><#taps>#taps>
www.magnokazetta.hu
www.magnokazetta.hu
hagytam is a fas.-ba, max. egy kicsit lefujták azt annyi...
por, karc hegyek... mikor megkérdeztem mivel tisztitják, fujás+némibársonyos kefe...
www.magnokazetta.hu
www.magnokazetta.hu
Csak a WAV peregjen
What about the forests?
www.magnokazetta.hu
What about the forests?
Szuszaaaaa...
Akkor megkûzdök másik szerverrel, mostmár fel ne addd ittt nekem <#wilting>#wilting>
Csak a WAV peregjen
helyesen :
nem eladó a lemez, most már ugyis értékcsökkent a CSALÁS meg a filcezés miatt is......
www.magnokazetta.hu
www.magnokazetta.hu
What about the forests?
WAV : No Name – Fashion 5:09 instrumental
csak nálam szerepel "no name" néven vagy valami gebasz folytán tényleg ez a valódi név.......
van e valakinek zenéje töle még.....(csakis wav)
www.magnokazetta.hu
Neked is.
De most Karácsony van!
Inkább ezt szerezzétek meg valahogy:miért nincs meg????<#hehe>#hehe>