A 70-es és 80-as stb. évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Michael Cretu-Samurai

http://rapidshare.com/files/13781211/Michael_Cretu___Samurai.mp3.html
Sandra-Midnight man

http://rapidshare.com/files/13778924/Sandra_-_Midnight_Man.mp3.html
zsoltford
elökeritem, ha nem elõz meg senki, de nem igérem , hogy ma...

bigivan
A 80-as évek elején-közepén Pécsett éltem, ezeket a dalokat és elõadókat még onnan ismerem, mint Bijelo Dugme,Srebrna Krila, Riblja Corba stb.Nekem tetszik, meg is hallgatom õket .

Már ivás el?tt rettegni a másnaptól : az nem félelem, csak tapasztalat !

bigivan
Keresnék kettõ számot :
MICHAEL CRETU - SAMURAI
SANDRA - MIDNIGHT MAN
Mindkettõt de. a Megadance Rádióban hallottam .

koko71
No,semmi hurrogás,vagy mindenki pihen?Akkor megy ez,de ez már jóval pörgõsebb!Bijelo Dugme-Hajdemo u planine(Fehér Gomb-Gyerünk a hegyekbe) VÉLEMÉNY?<#wow3>

A fecske egy költöző madár,olyan mint a gólya csak sokkal kisebb és nem hasonlít rá! A macska egy nagyon makacs madár,csak akkor repül ha belerúgok!!

koko71
Nemrég volt egy kis Balkáni beütése az oldalnak,gondoltam ez is érdekesség lehet!Igaz nem nagyon illik ide,bár 80-asnak 80-as,és a minõsége sem az igaz(128)de talán egy meghallgatást megér!A sokat kritizált Megasztárban Ruzsa Magdi énekelte,de ez az eredeti:Bijelo Dugme-Durdevdan<#wow1>

A fecske egy költöző madár,olyan mint a gólya csak sokkal kisebb és nem hasonlít rá! A macska egy nagyon makacs madár,csak akkor repül ha belerúgok!!

Szuszidi
Tánc - tánc - tánc !!!!!!!!!!! Ropja az ország!

Hallgasd a MegaDanceRádiót 70-80-90 évek zenéivel!

Italo forever
Annak idején sokat jártunk mélykútra dico-ba, a rendõrség mellé!
Szerettünk oda járni mert iszonyú sok jó csaj volt. Hja, a régi szép idõk!

zsoltford
ha nem menne jelezd és akkor felrakom én

koko71
Még a 47,48-at kell leszedni,az már csak lejön!

zsoltford
akkor most már meg van a 48-ig?

Italo forever
Ugye milyen kicsi ez az ország?
Üdv a mélykútiaknak!!!<#integet2><#integet2>

koko71
Mélykúti vagyok,vaze,csak jelképesen a szomszédból,de majdnem!

Italo forever
A francba, Te meg ki vagy?
Szomszédból?

koko71
Ez az SZuszi,csak így tovább,már mindjárt táncra perdülünk az asszonnyal!<#nevetes1>

koko71
Üdv. a madarasi biztonsági õröknek,innen a szomszédból!<#integet2>

Italo forever
Habár vannak bizonyos gif maker nevû progik, amikkel lehet ilyen logókat gyártani. Ha értesz ezekhez, akkor keress és csinálhatsz olyat magadnak, amilyent akarsz!

Italo forever
Én szívesen segítenék de ehhez (is) totál hülye vagyok. Nekem is mflex csinálta, és még sokunknak. Nem tudom Te hogy vagy vele, de ha frankón akkor kérd meg Õt, biztos segít!

koko71
Bocsi,hogy nem jeleztem vissza,én kértem valamikor,lejött szépen,köszi az eddigieket!

koko71
Nekem sincs vaze! engem is érdekel a válasz!

Italo forever
Nehogy azt hidd, hogy csak felétek fos a sebesség. Nálunk sem sokkal különb. Felénk egyébként sem a T-Online a"menõ" hanem az EMITEL. De nekem rádióhullámos kapcsolatom van és hát erre sem a nagy sebesség a jellemzõ.
De ez van, úgyhogy szenvedünk tovább...

bigivan
Tisztelt Uraim !
(Miután nõnemû tagtársunk vélhetõen nincsen !)
Szégyenkezve látom, hogy már mindenkinek van "Ex Libris"-e, csak nekem nincsen ! Ex Libris alatt a személyes logókat értem, ami a címsorotokon van, s mindénkié jó, csak az enyém szar, mert nincsen ! Arra szeretnék kérni vkit, hogy ilyet mi módon lehet elõállítani ??? Köszi a segítséget, elõre is .

zsoltford
modern talking egy ruszki kiadású álományban van meg, ahol párositották a régi bakeliteket, felújitva de ez az boritóbol ki fog tünni:MODERN TALKING - THE FIRST ALBUM ( 320 ) JÓL SZÓL

Italo forever
bigivan
Tovább várom a csodát, hátha egyszer én is gyorsabb leszek ! De legalább a Megadance Rádió rendesen szól ....

Frenky70
Én Invitel-es vagyok és a Claudia T. 5 mp alatt lejött!

zsoltford
igen!!!

bigivan
Szevasztok !
hogy a pinába van az, hogy itt a nyugati végeken sosem müxik az, ami az ország minden más pontján O.K.? írjátok, hogy gyorsult a net, gondolom Ti is T-online hívõk vagytok ! Nekem is az van, levelet is kaptam, hogy INGYEN emelik x-szeresére a sebességemet, de itt, Vasban, egyre lassul. Lehúztam ezt a claudia T.-t, hát majdnem 4 percbe tellett a 12 Mb. Alig volt 50 kbit/sec a sebességem ?!?! Azt hittem a szocializmus kinyúlásával elmúlik a Nyugat-Dunántúl elnyomatott volta, de, sajna nemigen. Azok a régi szép, határsávos idõk .....

Szuszidi
Remélem elvagytok mint a befött! Ennek örülök igazán!

Italo forever
Ez nem lehet igaz. Most meg 85%-nál dobott ki. Elég volt!<#falbav>

Italo forever
Na csak dicsérjétek! Már másodszor dobott le 90%-nál!<#violent><#boxer>

Frenky70
Akkor a Modern Talking-okat küldöd?

Frenky70
Nálam is valami ilyesmi a helyzet!

Italo forever
Beszarok wazze, leestem a székrõl.Vivát Modern Talking orosz módra!

zsoltford
a napokban mindenkinek emelték a sávszélességét?én azt vettem észre a letöltés 4 a feltöltés ( sajna csak ) 2- szeresére emelkedett kb. 2 napja...

zsoltford
ÜDV.tagok a best of the best-et mindenki aki akarta le tudta szedni?
csak azért érdeklödöm mert irtam, hogy hol van fent és akkor én nem tologatom fel, ott fent van rapidon és nem igazán kaptam visszajelzést.

Italo forever
Ez piszok jó zene!!!!

Italo forever
Ez az Szuszidi! Nyomasd mint állat, kend a száját!!

Frenky70
Cimbi mit tettél a Speedy-be?
Jön mint állat!!!!!!!!!
8000-rel indult!
Csak így tovább!

Frenky70
Ja és még:
- The Made Up Megamix

Frenky70
Még mindig keresném:
- Lawrence Vill - Mad Desire

Italo forever
Devotee32 és Koko71 nektek csak ennyit:<#worship><#worship><#worship>

Frenky70
Oké!

Szuszidi
Csak jó zenéket nyomatok!!

Frenky70
Én leszek, de akkor ugyanolyan jó zenéket nyomass mint múltkor!

Szuszidi
Adás 9-töl 13-ig mindenkit várok! Hallgatáshoz!

Frenky70
Köszi és kösz koko-nak is, de ez Italo Forever-nek kelett volna, hogy menjen de sebaj!
Én is leszedem<#hehe>