A 70-es és 80-as stb. évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Italo forever
Köszi Breki neked is, de nem csak ez az egy szám kell, hanem az album, de már szedem is le.! Köszi!

carterx
Sziasztok.

Kéne nekem ilyen:

Mike Mareen - Fitnes (eredetiben ha van

thx

Breki33
megelõztél P
Breki33
eurobeat jellegû kicsit gyors

most ez szól

TRD_1096_Sophie_-_My_World.mp3

ha gondolod felrakom az ftp-re

eurobeat válogatásokon rajta szokott lenni
Italo forever
Köszönöm Claud! Tudtam, hogy rád lehet számítani!!!<#worship><#puszi>
Már szedem is le!

Claud
Igaz nem 80-as de itt kérték:

Happy Gang - Fiatal Szerelem (Radio Edit) (flac)
klikk

Hat tudnek, ha lenne idom 😊 gyartanal cue-t hozza? vagy eMCe aszem a MikoOldfieldhoz is o gyartott....
Claud
Igen! Szinte mindenem megvan tõle. Nagyon jó eurobeat zenét játszik (még az italo-sabb tempójú eurobeat zenét)! Nemrég tettem is fel (ma reggel is) az Mflex topicba. Legismertebb a My World c. száma. Ha meghallod biztosan ráismersz.

Italo forever
Helló skacok!
Ismeri valaki,a Sophie nevû elõadót? Milyen zenéket játszik a csaj?

1. My World
2. Same
3. Tonite Tonite
4. Rapture
5. Face To Face
6. Broken Tale
7. Soft Time
8. Lovely Day
9. My World (Extended Version)

Ezeket találtam tõle.

Breki33
Ez a kártya még az Aureállal volt versenyben ha jól emléxem.
Breki33
van egy ilyenem tesztelésre ha belefér

The Ultimate Megamix'99 (Japanese Version)

1999 - Ultimate Megamix

320 kBps mp3
83.8

Tracklist:
01 - Intro
02 - There's A Party
03 - Everybody
04 - It's My Life
05 - I Feel It
06 - Around The World
07 - Respect Yourself
08 - Deep In The Jungle
09 - Radio Gaga
10 - Where Is Your Love
11 - Somebody Dance With Me
12 - Celebrate
13 - Pray
14 - Take Control
15 - Love Is All Around
16 - Everything Has Changed
17 - Freedom
18 - Let The Dream Come True
19 - Shadows Of The Night
20 - Love Is The Price
JoeFromHun
Mûszaki Jellemzõi :

Az áramkör egy PCI-buszos vezérlõ, integráltsági foka meglepõen nagy az eddigi hangkártyákéhoz képest, ennek is köszönhetõ a kiszajú mûködés. A szintetizátor egy WaveTable egység, ami a MIDI szintetizátor feladatát is ellátja. A kártya tartalmaz még egy effektprocesszort is, ami nagyban hozzájárul a térhangzás teljességéhez. A WaveTable egység az E-mu Systems EMU10K1 szintézis engine-t tartalmazza, ráadásul az effekt engine is ugyanez az EMU10K1 processzor.

Az eszköz 64 hangú polifóniára képes az E-mu szabadalmaztatott, 8 pontos interpolációs technológiájának köszönhetõen, értsd 64 önálló hang(forrás) szólalhat meg egyszerre lejátszáskor.

A WaveTable szintézis 192-es polifónia fokú (egy újabb driverrel már 512-es polifónia fok érhetõ el), ami 192/512 hang (értsd zenei hang), avagy hangszer megszólalását teszi lehetõvé. A kártyán magán nincs memória, hanem a rendszermemóriát használja a hullámformák tárolására, maximum 32 Mbyte-ig.

A MIDI zenét is a WaveTable egység állítja elõ, 48 MIDI csatorna használható, 128 GM és/vagy GS hangszer ill. 10 dob készlet áll rendelkezésre. A SoundFont technológiát használja saját hangminták tárolására hullámformaként.

Az effektprocesszor képes valósidejû effektezésre tetszõleges audio forrásról, ismer minden fontosabb effektet pl.: visszhang, kórus, hangmagasság-eltolás, torzítás, valamint képes az hangfolyamok térbeli pozícionálására, keverésére is. Az EMU10K1 processzornak köszönhetõ az egyes hangszerek térbeli elhelyezése az Environmental Audio négy hangszórós rendszere segítségével. A valósidejû effektezést nem csak belsõ, tehát a kártyán adott forrásokra lehetséges, hanem akár a line bemeneten bejövõ jelet is meg lehet hallgatni valamilyen effekt hozzáadásával. A processzor nagy erõssége, hogy egy effekt forrása akár egy másik effekt is lehet. Bármely effekt paraméterei szabadon állíthatóak, de használhatóak a gyári értékek is. Az aktuális beállítást ún. environmentek tárolják, a Live!-val együtt kapunk rengeteg ilyen beállítást, különbözõ játékokhoz, ill. különbözõ terekhez, mint például csarnok, koncertterem, szoba, szennyvízvezeték, hogy csak egy párat említsek. Ezeken túl természetesen a saját beállításainkat is le tudjuk tárolni akár egészen egyéni effekt paraméterekkel is.

A mixer a SoundBlastereknél megszokott stílusú. A lejátszó és a felvevõ eszközök külön konfigurálhatóak, ill. a master csatorna mély/magas hangszínszabályozást is lehetõvé tesz. Itt több eszköz áll rendelkezésre, mint a korábbi SB hangkártyáknál, ami az áramkörön található belsõ csatlakozóknak köszönhetõ. A felvevõ eszközök kiválasztása egy kissé furcsa, mert egyszerre csak egy forrás aktiválható, - ez természetesen a gerjedés elkerülése végett érthetõ -, de a "What U hear" nevezetû eszköz, ami az éppen hallható hang felvételét hivatott elõsegíteni, pont az effektezéshez szükséges visszahurkolást nem segíti. Pl. a külsõ forrásból érkezõ jel effektezése csak a Line In, mint felvételi forrás kiválasztása estén lehetséges. A másik furcsa dolog, hogy a hangkártya beállítások megváltoztatása esetén mindig visszaállítja a felvételi forrást a CD-re (ezen még az eszközök sorrendje sem segít), aminek nem sok értelmét látom, mert az esetek többségében a hangkártyával az ember nem a CD-ROM-ról akar felvenni (arra ott vannak a különféle grabberek). Azt pedig szintén nem értem, hogy ha hide-olhatóak az Audio eszközök, miért jelennek meg az elrejtettek az effektprocesszor forráslistájában, vagy ha ez nem is egyértelmûen összetartozó párosítás, akkor ki kellene tudni az egyes elemeket kapcsolni, legalábbis azokat, melyek nincsenek jelen az ember gépében.

A jól megszokott szintetizátor, mikrofon, line és MIDI eszközön kívül a Live! még számtalan eszközt támogat: van rajta egy digitális CD bemenet az újabb CD-ROM-okhoz, vagy a DVD-ROM-okhoz, egy TAD eszközt, ami nem más, mint az üzenetrögzítõ (itt a belsõ modemé az elõny), valamint a szokásos PC speaker csatlakozót, ezen kívül a dobozos változathoz jár egy kis kiegészítõ kártya, ami tartalmaz még egy SPDIF formátumú digitális ki-/bemenetet is. Természetesen ez a kártya is rendelkezik a jól megszokott MIDI/gameport csatlakozóval is.

Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB

JoeFromHun
SoundBlaster Live 5.1 DIGITAL (emu10k1) :-)

Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB

good girls grey
A The Beatles DTS cuccal tudtál valamit kezdeni?

Csak azert keveslem mert lattam ilyen meretu divx-et szal nemtom, de estere nekem lent lesz 😊
good girls grey
igen, pislog meg forgatja a szemét 😊

Breki33
legalább van pislogás? P
Breki33
érdekes azt hittem itt mindenki keni vágja a hangkártyáját
Claud
egyetértek, bár ha jól emléxem a dts kb. 1,5 giga,de lehet hogy tévedek

good girls grey
Nem hiszem, hogy kevés volna, ha csak az egyik hangformátumot tartalmazza. A teljes DVD-n van DTS, DD5.1 és sima 2.0 hang. A video meg mindössze egy nõi szempárt mutat egész idõ alatt.

Nekem eredetiben van meg, hihetetlenül jók a DTS effektek.

Claud
Nem tudom asszem valami SB trutyi de otthon este megnézem (ha nem felejtem el)

Breki33
tuti, de majd ha leszedtük kiderül
Breki33
majd klónozunk

neked milyen a hangkártyád?
Claud
ott vagyok én minden xar helyen csak túl vékony a sávszélem és túl sok az ígéretem :-(

Mindenhova egyszerûen nem jutok el<#falbav>

Köszi bakter!

Az a gáz, hogy én csak ezerõl a helyekrõl tudok letölteni:
filesfly.com
yourfiles.biz
ftp2share.com
http://www.future-dld.com/
gigasize.com
http://www.zshare.net
http://simpleupload.net

Hátha valaki felteszi ide is valahova.

bakterzoli
Shanghai – Shanghai (85)

192 kbps
01. Toner av en melodi
02. Vild natt
03. Rosalina
04. Sayonara
05. Victory of love
06. Bang Bang
07. Africa
08. Du „r min prinsessa
09. Den sista timmen
10. Ballerina
1.

Shanghai – I Full Frihet (86)

128 kbps
01. Shanghai - Flight 69
02. Shanghai - Skattjakt
03. Shanghai - En V„g Till Himlen
04. Shanghai - Eldf”dd
05. Shanghai - Nattens Armar
06. Shanghai - Radio Girl
07. Shanghai - Satellit (cover)
08. Shanghai - Hello Sunshine
09. Shanghai - Ring The Bell
10. Shanghai - Friendship

2.

1. Shanghai - Africa (Special 12'' Club Mix) <1985>
2. Shanghai - Rosalina & Toner Av En Melodi (12'') <1985>
3. Shanghai - Radio Girl (12'') <1986>
4. Shanghai - Skattjakt (7'') <1986>

3.

Remélem tudtam segíteni!

Srácok!

Shanghai lemeze nincs valakinek?

Breki tuti nincsenek tovabbi linkek az Aero DVD-hez? mert ez sztem igy naggyon keves...
ezexerint te bent vagy 😊 akkor csorgathatnal picit 😊
Claud
Csak azért kérdeztem mert fenn van a Queen összes lossless és dts 6,63giga. Azt hittem onnan csorgatod!

Mindennel egyetértek, de legf?képp az utolsó mondattal.

En is kb igy vagyok, de nemis erdekel, van itt link eleg 😊
Hm.. ez erdekes DVDnek laccik, de akkor mert csak 800mega?? mostmar telleg lekapom en is...
Breki33
már énse pedig kezdetektõl tag voltam

aztán állítólag azért raktak ki mert 2 hónapig nem használtam......
Breki33
nem vagyok tag ugyhogy demonoid.com freee...
Claud
bithu-ról szeded?

JoeFromHun
Nekem meg kellene a Best Of The Best 23-29-ig vkinek van esetleg ilyen??

nezz mar bele winrarral milyen fileok? ifo, bup, van benne?
Breki33
így már érthetõ miért nem ment vkinek

valószínû nem tudta a DTS-s azért nem volt hang
kép meg ugye akkor maradt a DVD-n P
Breki33
igazad lesz

format: DTS 5.1 (DVD )
Lossless (1536)

Nah akkor en is leszedem mingya megtekintem 😊
Breki33
Breki33
Breki33
köszi nézem
Breki33
a 3-ast szedem de az említett sebeséggerl jön

max holnapra lesz lent
Amugy sztem ez amit szedsz nem is lehet DVD, mivel 8-100 az csak 800MB szal inkabb divxnek nezem igy elso latasra...
JoeFromHun
FTP ;-)

mennyi van meg belole hatra amugy 😊erdekelne hogy a szamok kozott van-e szunet...mert ha nincs akkor az audiot is ugy kene megcsinalnom...
Hat en ritkan jutok el odaig hogy dvd-t nezzek, de hallgatni mar tobbszor van ra idom ugyhogy en inkabb az audiot preferalom, foleg igy hogy DTS! iszonyu jol szol a queen sztem a kulfoldi audio cd az csak sima 2.0 szedd le az enyimet es hallgasd meg a kulonbseget!
A torrent nagyon gyatra egy het alatt jott le az Aero, persze ez is trackekre vagva, most pofozgatom , holnapra meglesz 😊