112174
-
Ha segíteni akarsz akkor konkrétan a dalt várom amit keresek,nem angol nyelvtanórát.
Gondolod nem próbáltam már több variációban is?
Ez egy zenefórum,nem nyelvészkedő topic.
Hagyd a tagokat hogy magyarul is úgy írják le a szavakat ahogy nekik jól esik,a lényeget attól még értjük,ha akadnak helyesírási hibák.
-
Nem kiragadtam, csak a lényegre akartam fókuszálni. Nem helyes így, akárhogy lenne is a mondat és kész. Csak gondoltam szólok, hogy így hiába keresed. Nem kell bepöccenni... -
Peter Griffin zenéiből lehetne még sorolni nagyon jókat.
Patrick Hernandez dal is nagy klasszikus. -
Nekem nem is kell... képzelheted
-
Képzeld én is láttam,és akkor most mi van,megveszed,mert én nem! -
Persze ,ha így kiemeled a mondatból,akkor biztos nem OK.
You have to wait for me ... is lehet, meg még több tucat variáns az angolban,amit beszélek de nem anyanyelvi szinten.
-
fülcsimanó2 #106277 Ünneprontó vagy....:-)))
Amúgy eredeti verziókat most hallgattam meg párat, szerintem jobbak....:-(((( -
Ezt a Martina lemezt árulja 5 európai pénzért egy német. -
fülcsimanó2 #106275 Ez örök nagy diszkó kedvenc nálam de minden zenéje Peter Griffin-nek, azt kell mondjam, csúcs....
Szerintem ha listáznánk, az első pár tíz legismertebb diszkó kedvenc között van ez a dal...
Hát én már akkoriban megszülettem... sőt... tizenkettedik évemet tapostam '79-ben...
Most meg az ötvenkettediket.... épp negyven éve ennek az ominózus jó évnek.

Amúgy ehhez az évhez köthető szerintem minden idők legjobb hetvenes diszkó zenéje.
Nemrég olvastam valahol, hogy ez a világ legnagyobb diszkó slágere.
Lehet vitatkozni vele, de hatni a mai napig hat szerintem.
Patrick Hernandez - Born To Be Alive (1979)

-
"...Have To Waiting..." ez így biztosan nem OK. -
Abszolút igazad van ,ami 1979s évet illeti.
1 példa,megunhatatlan.
Mennyi idős is voltam,tán még meg sem születtem !
-
fülcsimanó2 #106272 Jó ez, kicsit újra gondolva a Diana Ross verzióhoz képest, szerintem ezt a verziót ismertem még régebbről.
-
Dub verzió (B oldal) tutira jó lehet. -
fülcsimanó2 #106270 Akkor ezért volt ismerős...
Errol Brown-t keresem amúgy, de még egy pici türelmet kérek, ma nem sikerült megtalálnom, de csak a szekrény tíz százalékát volt energiám kipakolni most este munka után...:-(((((
A héten meglesz.

-
Szia Fülcsi,
Igen,jól sejtetted ez egy feldolgozás,Cucurbia látom már sorolta is ..... -
fülcsimanó2 #106268 Egyetértünk, és ha még egy évtizedet visszamegyünk, akkor a '79-es év is hasonlóan pazar volt, csak kicsit más műfajban még... de a gyökerek már ott voltak a későbbi nyolcvanas zenékhez.
Amiket gyűjtök a hetvenes évekből, azok jelentős része épp '79-es, és amikor keresgélek e korszakra, legnagyobb találatra a 79-es évi zenék jönnek be, aratott a korai diszkó korszak, meg a space zene....
-
Diana Ross,Supremes,Regina,Tatjana stb.sokan felénekelték ezt már. -
Nem drága de bakelitet nincs értelme vennem:((
Inkább fura egy zene,azt mondom.
Ha eldalolnád könnyebb lenne igy szövegről lehetetlenség szinte bármit felismerni,kivéve ha a keresett dalnak az lenne a szövege,hogy Please don't go,vagy Coco Jambo:))
1989 május 2. -
fülcsimanó2 #106265 Ez nem egy feldolgozás ? Nekem nagyon ismerős valahonnan....
-
Érdeklődéssel várom mely dalokra esik a választásod,ha szabadidőm engedi "live" hallgatni fogom azt a műsort,ha valami közbejön akkor pedig majd felvételről visszapörgetem.
Van itt egy brutál ritkaság melyhez Bobby "O" mesternek is van némi köze,sajnos nekem nincs meg,de egyébként ha valaki végigpörgeti a 89-es discogs linkjeim és netán nagy lemezgyűjtőnek tartja magát,lehet a fejéhez kap,mondván mennyi minden hiányzik még a kollekcióból.
Na akkor ez a ritkaság,jó kis hi-nrg.
1988 környékéről hosszú évek óta keresek egy dalt ,italo,synth-pop stílus férfi vokállal ,a refrén ha jól emlékszem,nagyjából :
"Somewhere You Have To Waiting Me" sokszor nekiszaladtam már hogy megkeresem,de eredménytelenül,az érdekes a dologban hogy én ezt anno a danubius rádióban többször hallottam.
Mikor kezdtél te rádiózni? -
Persze persze,csak sajnos ha csak ezeket a lemezeket nézném,sok nem lenne meg,vagy a lektorok alapján a rádioban megvolt,de már idehaza nincs.
Ezért probálok a rádios lektorokbol, a kazettáimbol és az emlékeimből kiindulni a válogatásnál.
Azért nézegetve a szerzőket az olasz lemezeknél gyakran látom Kamosit...esküszöm vagy már fáradt voltam vagy jojozik a szemem de gyakran Kaposynak olvastam:)))
Utoljára szerkesztette: cucurbia, 2019.02.11. 18:06:17 -
(1989) zenei felhozatal szempontjából számomra az egyik legjobb év volt.
Elég csak az alábbi linkekre kattintani,és látható miért is ...
italo-disco
euro-disco
hi-nrg
synth-pop -
udv tagok,szivesen.
hangerot ra! :-) -
természetesen ha nem maxit irok,akkor mindig komplett album.Nem mindig a cimado dal volt a legjobb.:) -
Köszi jo bármikor a héten nem kell azonnal.
Műsorra készülve előkaptam a régi rádios lektorokat és azokon keresgélem azokat a dalokat melyeket 89-ben szivesen játszottam,halgattam.Érdekes beütve a diszkográfiákban sok előadónak,szinte minden lemeze elérhető valamilyen formában,kivéve a 88-as vagy 89-es albumok,maxik.Okát nem tudom,de mindenesetre ha ilyenre bukkanok,akkor kiirom ide,hátha valakinek megvan.Az Azra is rajta van egy 89-es válogatáson,nekünk is erről a válogatásrol volt meg a rádioban,de sem a maxi sem a válogatás nincs meg nekem.
-
fülcsimanó2 #106258 A válaszom az Errol Brown lemezre vonatkozott, bocsánat, de rossz bejegyzésre kattintottam (Azra nincs meg...)
-
fülcsimanó2 #106257 Nekem megvan a CD.
Csak a címadó szám érdekel róla, vagy a komplett album?
Ha nem előz meg senki, a napokban elővadászom a szekrény mélyéről és feltöltöm Neked.

-
Azra – Stop Me I'm Falling (1989) valakinek? -
Errol Brown / That's How Love Is(1989) valakinek megvan? -
Megkaptam nagy köszönet.
Akkor már csak a válogatást keresem jelenleg. -
studiohits #106253 Köszönöm a megosztást ! -
Hát ez az.Cd-ben nem kapni,bakelitet pedig nem veszek mert ugysem tudom lejátszani ezért kérdezem hátha valakinek... -
Köszönöm a megosztást elvittem. -
allada67 #106250 Köszönet érte, ha már az egész maxi közkincs lett. -
fülcsimanó2 #106249 Nem rossz a track listája! .... sajnos nincs meg nekem...:-((( -
Biatomi #106248 Köszönöm Zsolt,elvittem a felvételeket
-
ez a válogatás valakinek?
https://www.discogs.com/Various-International-Top-Hits-On-CD/release/1858743
Mára nincs több kérdésem kedves esküdtszék! -
Keresem:Taco:Love touch(1989) bármelyik verzioban(radio,extended) -
wmallas #106245 Részemről is egy nagy köszönet ezért a remek zenéért és a nem különben remek rippért!!! 

Utoljára szerkesztette: wmallas, 2019.02.09. 17:03:10 -
fülcsimanó2 #106244 Nagyon szépen köszönöm!!!!!