A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szia Breki!!
a VA - Disco Exclusive Collection nem tökéletes sztem.
így néznek ki:
1VA1.part1.rar.html
3VA3.part2.rar.html
3VA3.part1.rar.html
4VA4.part2.rar.html
ebbõl a VA3 volt csak jó.
a VA1-hez kéne a part2
a VA4-hez kéne a part1
esetleg tudnál e segíteni cimbi??
üdv
a VA - Disco Exclusive Collection nem tökéletes sztem.
így néznek ki:
1VA1.part1.rar.html
3VA3.part2.rar.html
3VA3.part1.rar.html
4VA4.part2.rar.html
ebbõl a VA3 volt csak jó.
a VA1-hez kéne a part2
a VA4-hez kéne a part1
esetleg tudnál e segíteni cimbi??
üdv
EZt hogy értelmezitek?
For the plugin to work it is needed to install the driver of the virtual drives (the "Install" command from the context menu of the file VD_Driver\vd_filedisk.inf).
mi az a context menu??
For the plugin to work it is needed to install the driver of the virtual drives (the "Install" command from the context menu of the file VD_Driver\vd_filedisk.inf).
mi az a context menu??
Virtual Disk 1.30 for Total Commander
Mostantól a Total Commander önállóan is képes virtuális meghajtókat kezelni, elkészült ugyanis egy olyan beépülõ modul, mely a DAEMON-Tools-hoz és társaihoz hasonlóaz, CD képfájl-olvasó funkcióval egészíti ki a fájlkezelõt.
A Virtual Disk 1.30-as végleges verziója plugin-ként, azaz beépülõ modulként telepíthetõ a Total Commander-re, így közvetlenül az alkalmazásból nyílik lehetõségünk ISO, BIN, NRG képfájlok beillesztésére a fájlrendszerbe. A beépülõ képes floppy-, merevlemez-, illetve CD/DVD-ROM emulálására is, valamint beállítható egy úgynevezett "Read only" mód is, mely megakadályozza a beillesztett képfájlok módosítását - csakúgy, mint a valódi optikai lemezek esetében.
A Virtual Disk 1.30 letöltése

Mostantól a Total Commander önállóan is képes virtuális meghajtókat kezelni, elkészült ugyanis egy olyan beépülõ modul, mely a DAEMON-Tools-hoz és társaihoz hasonlóaz, CD képfájl-olvasó funkcióval egészíti ki a fájlkezelõt.
A Virtual Disk 1.30-as végleges verziója plugin-ként, azaz beépülõ modulként telepíthetõ a Total Commander-re, így közvetlenül az alkalmazásból nyílik lehetõségünk ISO, BIN, NRG képfájlok beillesztésére a fájlrendszerbe. A beépülõ képes floppy-, merevlemez-, illetve CD/DVD-ROM emulálására is, valamint beállítható egy úgynevezett "Read only" mód is, mely megakadályozza a beillesztett képfájlok módosítását - csakúgy, mint a valódi optikai lemezek esetében.
A Virtual Disk 1.30 letöltése

Hopp ez még él!! Ha érdekel valakit kirakom FTP re!
DVD - BEST OF MUSIKLADEN - DISCO - Volume 3
/Image DVD, Rar 10 x 470Mb,1Hour 50 min./
01. CLOUT - Under Fire
02. VILLAGE PEOPLE - Y.M.C.A.
03. BONEY M. - Daddy Cool
04. SILVER CONVENTION - Fly Robin Fly
05. ABBA - Dancing Queen
06. PENNY McLEAN - Lady Bump
07. 5000 VOLTS - I´m On Fire
08. ERUPTION - I Can´t Stand The Rain
09. AMANDA LEAR - Queen Of Chinatown
10. BELLE EPOQUE - Black Is Black
11. BONEY M. - Sunny
12. JOHN PAUL YOUNG - Love Is In The Air
13. BACCARA - Yes Sir, I Can Boogie
14. PENNY McLEAN - 1..2..3..4..Fire!
15. CHERRY LAINE - Catch The Cat
16. SILVER CONVENTION - Get Up And Boogie
17. ORLANDO RIVA SOUND - Indian Reservation
18. LUISA FERNANDEZ - Lay Love On You
19. LIPPS INC. - Funkytown
20. HOT CHOCOLATE - Every 1´st Winner
21. ERUPTION - One Way Ticket
22. ANEKA - Japanese Boy
23. OTTAWAN - D.I.S.C.O.
24. A LA CARTE - Do Wah Diddy
25. SHEILA B. DEVOTION - Spacer
26. PETER KENT - It´s Real Good Feeling
27. GIBSON BROTHERS - Que Serra Mi Vida
28. PRECIOUS WILSON - Hold On I´m Comming
29. VILLAGE PEOPLE - Can´t Stop The Music
30. ROSE LAURENS - Africa
31. RIGHEIRA - Vamos A La Playa
32. THE WEATHER GIRLS - It´s Raining Men
33. BONNIE TYLER - Hero
34. BUCKS FIZZ - If You Can´t Stand The Heat
35. AL BANO/ROMINA POWER - Che Angelo Sei
36. PUSSYCAT - Georgie

DVD - BEST OF MUSIKLADEN - DISCO - Volume 3
/Image DVD, Rar 10 x 470Mb,1Hour 50 min./
01. CLOUT - Under Fire
02. VILLAGE PEOPLE - Y.M.C.A.
03. BONEY M. - Daddy Cool
04. SILVER CONVENTION - Fly Robin Fly
05. ABBA - Dancing Queen
06. PENNY McLEAN - Lady Bump
07. 5000 VOLTS - I´m On Fire
08. ERUPTION - I Can´t Stand The Rain
09. AMANDA LEAR - Queen Of Chinatown
10. BELLE EPOQUE - Black Is Black
11. BONEY M. - Sunny
12. JOHN PAUL YOUNG - Love Is In The Air
13. BACCARA - Yes Sir, I Can Boogie
14. PENNY McLEAN - 1..2..3..4..Fire!
15. CHERRY LAINE - Catch The Cat
16. SILVER CONVENTION - Get Up And Boogie
17. ORLANDO RIVA SOUND - Indian Reservation
18. LUISA FERNANDEZ - Lay Love On You
19. LIPPS INC. - Funkytown
20. HOT CHOCOLATE - Every 1´st Winner
21. ERUPTION - One Way Ticket
22. ANEKA - Japanese Boy
23. OTTAWAN - D.I.S.C.O.
24. A LA CARTE - Do Wah Diddy
25. SHEILA B. DEVOTION - Spacer
26. PETER KENT - It´s Real Good Feeling
27. GIBSON BROTHERS - Que Serra Mi Vida
28. PRECIOUS WILSON - Hold On I´m Comming
29. VILLAGE PEOPLE - Can´t Stop The Music
30. ROSE LAURENS - Africa
31. RIGHEIRA - Vamos A La Playa
32. THE WEATHER GIRLS - It´s Raining Men
33. BONNIE TYLER - Hero
34. BUCKS FIZZ - If You Can´t Stand The Heat
35. AL BANO/ROMINA POWER - Che Angelo Sei
36. PUSSYCAT - Georgie

Hallgasd a MegaDanceRádiót 70-80-90 évek zenéivel!
aurally 2 ( 192 )
aurally 3 ( 256 )- os mindkettõt ajánlom !jól szólnak jó kis verziók!
aurally 1-ben ha tud valaki segitsen...
köszönöm
aurally 3 ( 256 )- os mindkettõt ajánlom !jól szólnak jó kis verziók!
aurally 1-ben ha tud valaki segitsen...
köszönöm
Nem élnek a linkek!! <#violent>#violent><#boxer>#boxer> Amugy megtaláltam 1-6 ig + Italo mixek!! De egyik link sem él!
Breki nem te kerested ezt??
BEST OF MUSIKLADEN - DISCO LIVE - Volume 6
BEST OF MUSIKLADEN - DISCO LIVE - Volume 6
üdv tagok! PET SHOP BOYS - aurally 1-es linkjével tudna valaki segiteni?
ugy tünik nem él a többi viszont müködik, ezért elsõre arra gondoltam, nem-e a link átmásolásánál elirás történt...
az uploaded.to-ról mi a tapasztalatotok?nálam gyorsan jÕn róla, és ugy néztem többszörösét lehet oda feltenni free-ként, mint a rapidra...
ugy tünik nem él a többi viszont müködik, ezért elsõre arra gondoltam, nem-e a link átmásolásánál elirás történt...
az uploaded.to-ról mi a tapasztalatotok?nálam gyorsan jÕn róla, és ugy néztem többszörösét lehet oda feltenni free-ként, mint a rapidra...
Köszi kérdésed igen jobban vagyok! Igen látom hogy van más részleg is majd csemegézek egy kicsit de dolgozni is kéne, vincsit cserélni is kéne, így mentenem is kell azt sem tudom hol áll a fejem sok volt ez a 3 nap kiesés!
De lehet hogy az ilyenkor szokásos lesz nindem marad holnapra vagy éjszakára!
De lehet hogy az ilyenkor szokásos lesz nindem marad holnapra vagy éjszakára!
Amúgy eddig nem nagyon foglalkoztam az óldalal! (Capishe) De most megnéztem egy kicsit mélyebben titi jó videok vannak fent!
<#wave>#wave><#integet2>#integet2><#wave>#wave> Jó reggelt!
Youtube Grabber
http://www.download.com/Youtube-Grabber/3000-2071_4-10574801.html
Direct Download
http://javimoya.com/blog/youtube_en.php

http://www.download.com/Youtube-Grabber/3000-2071_4-10574801.html
Direct Download
http://javimoya.com/blog/youtube_en.php

Egy apró program segítheti a felhasználót a YouTube Flash Movie-jainak letöltésében.
hirdetés
A YouTube mára világszerte a legnépszerûbb videomegosztó oldallá vált, s nincs nap, amikor a nagy portálok, online lapok ne írnának egy-egy új felfedezésrõl, ne készülne hír egy, a felhasználók által feltett videóról, ne járna körbe egy e-mail valami furcsaságról. Ilyenkor azonban az adott filmnek csak linkjét lehet beilleszteni a szövegbe, mert az oldal csak az online megtekintést engedi, a letöltést nem. Ezen a problémán segít egy program, mely azokat kívánja kiszolgálni, akik mégiscsak le szeretnék tölteni gépükre azt a bizonyos filmet.
A YouRipper nem új program, a most letölthetõ a 2.1-es változat. A pici programot nagyon könnyû használni. Telepítés után a böngészõ bal felsõ sarkában megjelenik egy ikon, amellyel kinyithatjuk a YouRipper eszköztárát. Ott – többek között – szerepel egy YouTube ikon is, melyre kattintva megjelenik egy mezõ, amelybe csak be kell másolni a letölteni kívánt video url-jét, majd a Rip gombra kattintva már el is indul a letöltés.
Persze semmi sem fenékig tejföl, a mentett Flash Movie fájlok .flv kiterjesztésûek, tehát olyan lejátszó kell, amelyik ismeri ezt a formátumot (például az FLV Player vagy a VLC), s a videók legfeljebb olyan minõségûek lesznek, mint amilyet az oldalon láttunk, de inkább rosszabbak. Ám ha valakinek nem elég az online elérés, illetve tart attól – s jogosan –, hogy kedvenc videóját szerzõi jogi okokból akár már holnap leveszik a YoutTube-ról, akkor itt a könnyû módszer az archiválásra.
Update: Olvasóink – természetesen – ismernek más módszereket is, s ezeket meg is írták. Íme néhány. Egy másik letöltõ, grabber a YouTube videóihoz. Egy weblap, ahol, ha megadjuk az online videó linkjét, kiadja a letölthetõ változatot. S még egy, amely ugyanezt tudja. Az információk szerint ezek más streamvideókat tartalmazó oldalak esetében is alkalmazhatóak.
További tippek a fórumban, ezek, úgy tûnik, szaporodnak...
link
hirdetés
A YouTube mára világszerte a legnépszerûbb videomegosztó oldallá vált, s nincs nap, amikor a nagy portálok, online lapok ne írnának egy-egy új felfedezésrõl, ne készülne hír egy, a felhasználók által feltett videóról, ne járna körbe egy e-mail valami furcsaságról. Ilyenkor azonban az adott filmnek csak linkjét lehet beilleszteni a szövegbe, mert az oldal csak az online megtekintést engedi, a letöltést nem. Ezen a problémán segít egy program, mely azokat kívánja kiszolgálni, akik mégiscsak le szeretnék tölteni gépükre azt a bizonyos filmet.
A YouRipper nem új program, a most letölthetõ a 2.1-es változat. A pici programot nagyon könnyû használni. Telepítés után a böngészõ bal felsõ sarkában megjelenik egy ikon, amellyel kinyithatjuk a YouRipper eszköztárát. Ott – többek között – szerepel egy YouTube ikon is, melyre kattintva megjelenik egy mezõ, amelybe csak be kell másolni a letölteni kívánt video url-jét, majd a Rip gombra kattintva már el is indul a letöltés.
Persze semmi sem fenékig tejföl, a mentett Flash Movie fájlok .flv kiterjesztésûek, tehát olyan lejátszó kell, amelyik ismeri ezt a formátumot (például az FLV Player vagy a VLC), s a videók legfeljebb olyan minõségûek lesznek, mint amilyet az oldalon láttunk, de inkább rosszabbak. Ám ha valakinek nem elég az online elérés, illetve tart attól – s jogosan –, hogy kedvenc videóját szerzõi jogi okokból akár már holnap leveszik a YoutTube-ról, akkor itt a könnyû módszer az archiválásra.
Update: Olvasóink – természetesen – ismernek más módszereket is, s ezeket meg is írták. Íme néhány. Egy másik letöltõ, grabber a YouTube videóihoz. Egy weblap, ahol, ha megadjuk az online videó linkjét, kiadja a letölthetõ változatot. S még egy, amely ugyanezt tudja. Az információk szerint ezek más streamvideókat tartalmazó oldalak esetében is alkalmazhatóak.
További tippek a fórumban, ezek, úgy tûnik, szaporodnak...
link
Na akkor világos nem?
Aki felrak ide zenét ha gondolja oda is felrakja a linket
egy közös fórumba és ha van kérés akkor oda is lehet írni.
KOrábban mikor elkezdtem itt és még senki se ismerte a fórumot csináltam ezt és sok zenét kérést onnan linkeltem.
Aki felrak ide zenét ha gondolja oda is felrakja a linket
egy közös fórumba és ha van kérés akkor oda is lehet írni.
KOrábban mikor elkezdtem itt és még senki se ismerte a fórumot csináltam ezt és sok zenét kérést onnan linkeltem.
Jó reggelt!
A lényege akkor egy idegen nyelvü fórum??
A lényege akkor egy idegen nyelvü fórum??
Borimir új fórumja.Aki nem ismeri itt is van mit csemegézniBorimir
italo jöhet minden mennyiségben
www.4shared.com
Regelj egyet, kapsz egy intézõ szerû felületet 1Gb tárhellyel. Nekem már bevált, gyors, nem várat 2 letöltés között, addíg van fent a cucc amíg nem törlöd, látod mit hányszor töltöttek le, egyedüli korlát az 50Mb/file, ha nagyobbat akarsz max eldarabolod (pl. Total Commanderrel)
Regelj egyet, kapsz egy intézõ szerû felületet 1Gb tárhellyel. Nekem már bevált, gyors, nem várat 2 letöltés között, addíg van fent a cucc amíg nem törlöd, látod mit hányszor töltöttek le, egyedüli korlát az 50Mb/file, ha nagyobbat akarsz max eldarabolod (pl. Total Commanderrel)
Mindennel egyetértek, de legf?képp az utolsó mondattal.
Mit ér az élet, ha nem te uralod? Az élet olyan játék ahol ha meghalsz, nem kezdheted újra:(
Bocs Szuszidi de ez nem az én kompetenciám!
De ha visszaolvasol akkor megvilágosodik mirõl van szó!!
Én már nem merek mindenre reagálni mert azt hiszik, hogy "mûbalhézok"!
Pedig dehogy...áá nem<#eplus2>#eplus2>
De ha visszaolvasol akkor megvilágosodik mirõl van szó!!
Én már nem merek mindenre reagálni mert azt hiszik, hogy "mûbalhézok"!
Pedig dehogy...áá nem<#eplus2>#eplus2>
Magyarázza nekem el valaki most mirõl van szó mert le vagyok lassulva de nagyon! Kösz (1-2 szóban ha lehet)
Jó Estét!
Köszi, már azt hittem egyedül maradok a véleményemmel!<#mf1>#mf1><#integet2>#integet2>
Amúgy vágod az oroszt? Mármint a nyelvet....
Köszi, már azt hittem egyedül maradok a véleményemmel!<#mf1>#mf1><#integet2>#integet2>
Amúgy vágod az oroszt? Mármint a nyelvet....
Mindennel egyetértek, amit leírtál. Sem hozzáfûzni valóm, sem elvenni valóm nincs a mondottakból.
Sziasztok. A szöveg értelme kb. annyi: jelenleg ezeknél a fájloknál az idegen nyelvû rendszert felülmúlja az oroszországi. próbáljátok késõbb.
Ez a lényege.
Ez a lényege.
...9 ( 320 ):
DAVID LYME - I DON'T WANNA LOSE YOU ( EXTENDED )
DE NIRO - ITALIAN BOY ( EXTENDED )
DEAD OR ALIVE - COME HOME WITH ME BABY ( EXTENDED )
DEAD OR ALIVE - COME HOME WITH ME BABY
DEAD OR ALIVE - MY HEART GOES BANG ( LIVE MIX )
DAILY NEWS - DO THE BATDANCE ( EXTENDED )
DANUTA - TOUCH MY HEART ( EXTENDED )
http://files.to/get/392230/62997/9.rar
DAVID LYME - I DON'T WANNA LOSE YOU ( EXTENDED )
DE NIRO - ITALIAN BOY ( EXTENDED )
DEAD OR ALIVE - COME HOME WITH ME BABY ( EXTENDED )
DEAD OR ALIVE - COME HOME WITH ME BABY
DEAD OR ALIVE - MY HEART GOES BANG ( LIVE MIX )
DAILY NEWS - DO THE BATDANCE ( EXTENDED )
DANUTA - TOUCH MY HEART ( EXTENDED )
http://files.to/get/392230/62997/9.rar
nekem is csinált ilyet a files.to, de csak akkor ha más feltöltés illetve letöltésen is ment...
még eggy ilyen felmegy ami már folyamatban van aztán nemtudom, mi a jó...
???
még eggy ilyen felmegy ami már folyamatban van aztán nemtudom, mi a jó...
???
ezt korábban leírtam részletesen
lényege hogy pakolnánk oda is nem ftp-s cuccokat és a kéréseink is mennének oda is
lényege hogy pakolnánk oda is nem ftp-s cuccokat és a kéréseink is mennének oda is
nem lenne gond a sepeséggel nálam jön 100-200-al is de kétszer szedtem le mindkétszer egy crc-s 7 megás file jött le
Bocsi!!!
sziasztok!
ROBERT TEPPER-NO EASY WAY OUT
JMAES BROWN-LIVING IN AMERICA
SURVIVOR-BURNING HEART
JOHN CAFFERTY-HEART'S ON FIRE
/ha lehet speedyshare-re/ köszönöm annak aki segít...<#worship>#worship><#worship>#worship>/
ROBERT TEPPER-NO EASY WAY OUT
JMAES BROWN-LIVING IN AMERICA
SURVIVOR-BURNING HEART
JOHN CAFFERTY-HEART'S ON FIRE
/ha lehet speedyshare-re/ köszönöm annak aki segít...<#worship>#worship><#worship>#worship>/
Na még egyszerhttp://www.speedyshare.com/700185321.html
Ja bocsi