A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hallgasd a MegaDanceRádiót 70-80-90 évek zenéivel!
Szükségem lenne egy kódra, amivel be tudok jelentkezni az Ftp-re.
Köszi.
London Boy's Mega mixet keresem ha valkinek esetleg meg volna?.
és feltenné talán Brasil vagy rare néven fut nem biztos.
elöre is köszi!
A fecske egy költöző madár,olyan mint a gólya csak sokkal kisebb és nem hasonlít rá! A macska egy nagyon makacs madár,csak akkor repül ha belerúgok!!
Köszi szépen, Mckown! Én is tudok ám palacsintát sütni!
Üdv.:Imre07
Szerencséd van mond meg a lányodnak a palacsintát szeretem legalább 3 kakaost Üdv Mckown
Alibaba
http://www.4shared.com/file/14725360/6d182ccd/_2__Pappyion_-Alibaba__1001_Nights_Track_06.html
Már régen voltam erre sok dolgom volt de most benéztem!
Még mindíg keresem- Scrott Nacht-Ringo Dingo számot
Segítsetek,a lányomnak keresem az Ali baba címû számot. 2 éve törökben gyerekdiscoban ment, olyan Dschingis Khan-os, de lehet, hogy nem õk adják elõ. Engem meg az érdekelne. ki adta elõ a "Katonák, akik hõsõk akartak lenni" "Soldiers, why wanted to be herrow" címû számot? Don McLean vagy Cat Stevans vagy valaki más? Azt hiszem, inkább 70-es, mint 80-as, pop.(kicsit off topic)elõre is köszi!
Bocs hogy nem olvasok vissza eleget ,de azért segítsetek ha tudtok
a poolmix 80s part 1 és
a poolmix 90s part 1 jelszavát a kicsomagoláshoz nemtalálom,árulja el valaki.Elõre is köszönöm.
Tűz Csucsu !
ez pech.
elfelejtettem mondani hogy amikor elinditasz 1 letöltést mindig nézd meg hogy legalább 2-3 embernek meglegyen 100%
ugyan nem a 80 as évek, de a roxyban készült kis zene, melyben Manu Chao keveredett Micimackóval, cicmaci néven,
üdv
r
Roxy - Cicimaci
én azt szoktam csinélni hogy amikor lejön valami nem állitom le hanem hagyom hogy a kliens vissza töltse legalább a felét ami lejött