A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bocsi! Elérési utvonal?
Köszi Koko. Ez is jó, most már egy Ali baba gyújtemény lesz. Köszi mégegyszer. Üdv.:Imre07
én játékot nem töltök sem filmet csak a zene érdekel!
Hallgasd a MegaDanceRádiót 70-80-90 évek zenéivel!
Csak idõ kérdése minden.
Az a jó benne,hogy nem kell vele foglalkozni.A gyerekek 4-5 gigás játékot is töltöttek már le.(1-2 hét)"
Igen nekem is azt mondták de mivel most 6 szálon töltök így tõlem is szednek rendesen! De minimum a felit engedd vissza szedni!
Ha jól értettem a szabályzatot,vagy mit,akkor az igazi ha amennyit letöltök Mb-ot annyit, hagyok felmenni is.
Bár ez nekem nagyón új így csak ismerkedem vele!
Hát az nem de más amit próbának indítottam el az igen!
A torrentrõl
Le jött-e amit akartál?
Hali.
Sziasztok!
Szükségem lenne egy kódra, amivel be tudok jelentkezni az Ftp-re.
Köszi.
Szükségem lenne egy kódra, amivel be tudok jelentkezni az Ftp-re.
Köszi.
Hello Mindenkinek!
London Boy's Mega mixet keresem ha valkinek esetleg meg volna?.
és feltenné talán Brasil vagy rare néven fut nem biztos.
elöre is köszi!
London Boy's Mega mixet keresem ha valkinek esetleg meg volna?.
és feltenné talán Brasil vagy rare néven fut nem biztos.
elöre is köszi!
Helló Imre!Én egy ilyet találtam:Yagmur - Ali BabaRemélem ez is tetszeni fog a lányodnak!
A fecske egy költöző madár,olyan mint a gólya csak sokkal kisebb és nem hasonlít rá! A macska egy nagyon makacs madár,csak akkor repül ha belerúgok!!
Szia!
Köszi szépen, Mckown! Én is tudok ám palacsintát sütni!
Üdv.:Imre07
Köszi szépen, Mckown! Én is tudok ám palacsintát sütni!
Üdv.:Imre07
Szép Jó estét!
Szerencséd van mond meg a lányodnak a palacsintát szeretem legalább 3 kakaost Üdv Mckown
Alibaba
http://www.4shared.com/file/14725360/6d182ccd/_2__Pappyion_-Alibaba__1001_Nights_Track_06.html
Szerencséd van mond meg a lányodnak a palacsintát szeretem legalább 3 kakaost Üdv Mckown
Alibaba
http://www.4shared.com/file/14725360/6d182ccd/_2__Pappyion_-Alibaba__1001_Nights_Track_06.html
Jó estét mindenkinek.
Már régen voltam erre sok dolgom volt de most benéztem!
Még mindíg keresem- Scrott Nacht-Ringo Dingo számot
Már régen voltam erre sok dolgom volt de most benéztem!
Még mindíg keresem- Scrott Nacht-Ringo Dingo számot
Hello!
Segítsetek,a lányomnak keresem az Ali baba címû számot. 2 éve törökben gyerekdiscoban ment, olyan Dschingis Khan-os, de lehet, hogy nem õk adják elõ. Engem meg az érdekelne. ki adta elõ a "Katonák, akik hõsõk akartak lenni" "Soldiers, why wanted to be herrow" címû számot? Don McLean vagy Cat Stevans vagy valaki más? Azt hiszem, inkább 70-es, mint 80-as, pop.(kicsit off topic)elõre is köszi!
Segítsetek,a lányomnak keresem az Ali baba címû számot. 2 éve törökben gyerekdiscoban ment, olyan Dschingis Khan-os, de lehet, hogy nem õk adják elõ. Engem meg az érdekelne. ki adta elõ a "Katonák, akik hõsõk akartak lenni" "Soldiers, why wanted to be herrow" címû számot? Don McLean vagy Cat Stevans vagy valaki más? Azt hiszem, inkább 70-es, mint 80-as, pop.(kicsit off topic)elõre is köszi!
Hello
Bocs hogy nem olvasok vissza eleget ,de azért segítsetek ha tudtok
a poolmix 80s part 1 és
a poolmix 90s part 1 jelszavát a kicsomagoláshoz nemtalálom,árulja el valaki.Elõre is köszönöm.
Bocs hogy nem olvasok vissza eleget ,de azért segítsetek ha tudtok
a poolmix 80s part 1 és
a poolmix 90s part 1 jelszavát a kicsomagoláshoz nemtalálom,árulja el valaki.Elõre is köszönöm.
Tűz Csucsu !
2 lehetöség van vagy megvárod mig csatlakozik 1 olyan akinek 100% van vagy elkezded letölteni máshonnan.
több mint valoszinü azért, mert azok akik csatlakoztak egyiknek sincs meg 100%-ban
ez pech.
elfelejtettem mondani hogy amikor elinditasz 1 letöltést mindig nézd meg hogy legalább 2-3 embernek meglegyen 100%
ez pech.
elfelejtettem mondani hogy amikor elinditasz 1 letöltést mindig nézd meg hogy legalább 2-3 embernek meglegyen 100%
Jani mért van az hogy leállt a töltés 98,8% nál?? már kb 45 perce nem csinál semmit!
<#fejvakaras>#fejvakaras><#conf>#conf><#csodalk>#csodalk><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes2>#nevetes2><#nevetes2>#nevetes2>
Sziasztok,
ugyan nem a 80 as évek, de a roxyban készült kis zene, melyben Manu Chao keveredett Micimackóval, cicmaci néven,
üdv
r
Roxy - Cicimaci
ugyan nem a 80 as évek, de a roxyban készült kis zene, melyben Manu Chao keveredett Micimackóval, cicmaci néven,
üdv
r
Roxy - Cicimaci
Ácsi ezt nem értem akkor az én vincsimhez hozzá fér más is??
Most meg leállt a tölts az mitõl van?? Nem tölti más csak én??
ha van kedved te is tölthetsz fel olyat ami nincs az oldalon.
én azt szoktam csinélni hogy amikor lejön valami nem állitom le hanem hagyom hogy a kliens vissza töltse legalább a felét ami lejött
én azt szoktam csinélni hogy amikor lejön valami nem állitom le hanem hagyom hogy a kliens vissza töltse legalább a felét ami lejött
Hello !Tudja valaki hol tudok az "Elsõ Emelet½-tõl számokat .
aha értem és nekem nem kell felraknóm semmit cserében!??
Ha nagyon lassan jön akkor nem sok embert érdekel.de lehet hgy 1 ora mulva megindul lefele mert csatlakoznak a körbe.<#wave>#wave>