A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
George Michael - Twenty Five Club Megamix Music Video
http://www.kovideo.net/music/video/George-Michael---Twenty-Five-Club-Megamix/236.html
http://www.kovideo.net/music/video/George-Michael---Twenty-Five-Club-Megamix/236.html
Ugyanaz a kérdés
Ez a Kim Wilde szám feldolgozása?
http://www.kovideo.net/music/video/Anca---You-Keep-Me-Hangin-On/378.html
Ez a Kim Wilde szám feldolgozása?
http://www.kovideo.net/music/video/Anca---You-Keep-Me-Hangin-On/378.html
lenne egy kérdésem
ez a szám
http://www.kovideo.net/music/video/FHM-High-Street-Honeys---I-Touch-Myself/583.html
A Divinyls I Touch Myself feldolgozása?
Ez az egyik kedvenc számom és most nem tudom meghallgatni csak a videot látom, deha annak feldolgozása eléggé érdekelne
ez a szám
http://www.kovideo.net/music/video/FHM-High-Street-Honeys---I-Touch-Myself/583.html
A Divinyls I Touch Myself feldolgozása?
Ez az egyik kedvenc számom és most nem tudom meghallgatni csak a videot látom, deha annak feldolgozása eléggé érdekelne
EEEEEzzzzz-----aaaaaazzzzzzzzzz DC röl már le is ugrott
KÖSZI!!!<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#wave>#wave><#wave>#wave>
KÖSZI!!!<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#wave>#wave><#wave>#wave>
EGy kis Off
Symantec Backup Exec System Recovery 7.0
Továbbfejlesztett virtuális, exchange és adat szerver visszaállítás, központosított menedzsment.
A Symantec megjelentette a Symantec Backup Exec System Recovery 7.0 termékét, amely átfogó és gyors (akár perceken belüli) Windows rendszerek visszaállítást képes megvalósítani. A szoftver jelentõs teljesítmény-növelõ fejlesztéseket kínál, illetve támogatást biztosít a Microsoft Vista, x64-bit platformok, VMware ESX Server és a Microsoft Virtual Server számára. Az operációs rendszert, alkalmazásokat, rendszer beállításokat, felhasználói beállításokat és az adatokat érintõ visszaállítást a rendszer egyetlen visszaállítási ponton nyújtja. Ha a rendszer összeomlik, a rendszer adminisztrátorok egyszerûen kiválasztják a visszaállítási pontot, amelyrõl elvégzik a visszatöltést, és a Symantec Backup Exec System Recovery visszatölti a teljes rendszert – a hagyományos módszereknél szükséges idõ töredéke alatt.
Halottatok már errõl?
Symantec Backup Exec System Recovery 7.0
Továbbfejlesztett virtuális, exchange és adat szerver visszaállítás, központosított menedzsment.
A Symantec megjelentette a Symantec Backup Exec System Recovery 7.0 termékét, amely átfogó és gyors (akár perceken belüli) Windows rendszerek visszaállítást képes megvalósítani. A szoftver jelentõs teljesítmény-növelõ fejlesztéseket kínál, illetve támogatást biztosít a Microsoft Vista, x64-bit platformok, VMware ESX Server és a Microsoft Virtual Server számára. Az operációs rendszert, alkalmazásokat, rendszer beállításokat, felhasználói beállításokat és az adatokat érintõ visszaállítást a rendszer egyetlen visszaállítási ponton nyújtja. Ha a rendszer összeomlik, a rendszer adminisztrátorok egyszerûen kiválasztják a visszaállítási pontot, amelyrõl elvégzik a visszatöltést, és a Symantec Backup Exec System Recovery visszatölti a teljes rendszert – a hagyományos módszereknél szükséges idõ töredéke alatt.
Halottatok már errõl?
ole ole the "The Name Of The Game"
ezt éneklik benne
fociszurkolós
ha rákeresel a The Fans-ra le is tudod tölteni sztem itt
ezt éneklik benne
fociszurkolós
ha rákeresel a The Fans-ra le is tudod tölteni sztem itt
nap keltében szokott menni reggel 1 szám sporthireknél
olé oléznak benne.
Nem tudjátok melyik az?
Régen ment discokban.
<#worship>#worship>
olé oléznak benne.
Nem tudjátok melyik az?
Régen ment discokban.
<#worship>#worship>
Meg hívlak benneteket egy jó kis reggelire gyertek 9 kor a MegaReggeli! re és csemegézzünk a hétvégi programokból!!
Hallgasd a MegaDanceRádiót 70-80-90 évek zenéivel!
Hát én maradok itthon sok lesz a munka az asszony meg a gyerek mennek balatonea a testvéréékhez.<#vigyor2>#vigyor2>
He he a Fifa italora is két hazánkfia csapódott rá mint gyöngytyúk a takonyra! Csak ott sincs napok otta 100% os emberke!
Én a nyarat árnyékban itthon töltöm! A gyerekek egy része megy a mamához a másik része a jó ég tudja hova a fiújával!
Látom kis hazánkból is szeretné leszedni a DJF-Alphát valaki!! De nincs senki akinek meglenne végig!
Ha lehet lenne egy off-topic kérdésem,
ki hova megy illetve szeretne mennni nyaralni
Ha itt offnak érzitek jöhet az utazás topicba
ki hova megy illetve szeretne mennni nyaralni
Ha itt offnak érzitek jöhet az utazás topicba
Studio 33 - Best of the 80s - Part 5 nagyón jó a minõsége legalább VBR!!
Szépen jön össze a csapat mindjárt meg alakítom az öreg fiuk csapatát!! <#mf2>#mf2>
Sziasztok!Szép jó reggelt mindenkinek!
Pakoltam fel a 90es évek topikba zenéket,amiket kazikról nyomtam fel,s szerintem elég jók lettek!Akit érdekel,nézze meg...
Pakoltam fel a 90es évek topikba zenéket,amiket kazikról nyomtam fel,s szerintem elég jók lettek!Akit érdekel,nézze meg...
A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong... \"Nem az életemet akarom végigálmodni,hanem az álmaimat végigélni!\" \"A Japán TDK együttes kazettáját meg ne vedd!NINCS RAJTA SEMMI!!\"
Erre gondoltal?
Szia Imi!
Nagyon köszönöm a mixet! Én amit hallottam az agyon volt effektezve meg szkreccccccelve amolyan igazi mix volt. De azért mégegyszer kössz!
Esetleg ha valaki tudna róla a London Boys mix et keresem ami televan efekttel
Nagyon köszönöm a mixet! Én amit hallottam az agyon volt effektezve meg szkreccccccelve amolyan igazi mix volt. De azért mégegyszer kössz!
Esetleg ha valaki tudna róla a London Boys mix et keresem ami televan efekttel
én sajnos nem láttam.
Volt régen egy német dance-remix a Radetzky induló, emlékszik valaki még erre? 😊 Bulis zene volt, de hogy ki volt az elõadója már nem tudom.
Továbbá azt szeretném kérdezni,hogyan lehet letölteni ezeket a mixeket amiket itt irtok.pl.poolmix stb.kösz
ha itt lehet kérni,akkor szeretnék egy mixet kérni a 80-as évek elejérõl,ha meg lenne valakinek megköszönném.Az elõadó a Szex Machine volt.Elõre is köszönöm
Felébredtél?? <#mf2>#mf2><#mf2>#mf2><#mf2>#mf2>