A 70-es és 80-as stb. évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
Negyvenkét kamionnal érkezik Budapestre George Michael
2007-05-16

Budapest - Negyvenkét kamionnal érkezik Dániából Budapestre George Michael (43) és többtucatnyi háttéremberbõl álló stábja a május 23-i, Puskás Ferenc stadionbeli koncertjére. Világturnéja állomásain szinte az összes jegy elkelt, köztük Budapesten is. A Bikk azonban húsz szerencsés olvasónak öt napon keresztül kínálja a lehetõséget, hogy ott lehessen az év egyik leglátványosabb koncertjén.

Múlt héten még George Michael tárgyalásától volt hangos a nemzetközi sajtó. Az énekes ugyanis bûnösnek vallotta magát, és beismerte: valóban drog hatása alatt ült autóba tavaly októberben.

- Akkor valami nagyon buta dolgot csináltam, és azóta szégyellem magam miatta - mondta a tárgyaláson. Az ominózus napon szinte kómaszerû állapotban találtak rá egy londoni keresztezõdésben, ahol rögtön le is tartóztatták. De mivel az egykori Wham-énekes most megbánást gyakorolt, megússza a hosszú, hónapokig tartó büntetõpert. Ráadásul a popsztárnak nem ez volt az elsõ komoly konfliktusa a hatóságokkal, 1998 áprilisában, Los Angelesben egy nyilvános vécében lebukott egy férfival, így nyilvánosan is be kellett vállalnia homoszexualitását. De George Michael ebbõl is sikert kovácsolt, a történetrõl készült Let’s Go Outside címû dalt világszerte több millióan vették meg. Talán így lesz ez a mostani hullámvölgy után is, az énekes ugyanis szerepet kapott egy most készülõ amerikai sorozatban.

- Egy fenomenális év áll elõttem, pedig tudom, hogy sok ember szeretné, ha kemény idõszak következne az életemben. Tervezzük az amerikai turnét, és emellett játszani fogok egy nagy amerikai sorozatban, amelynek a címe Eli Stone - büszkélkedett a wenn-nek a sztár.

Az énekes május 23-án érkezik Magyarországra, a koncert technikai felszerelését 42 kamion szállítja hozzánk, amelybõl 12 csak a nálunk debütáló színpadot hozza.

BP
kutijani
Huuuuuu bocsi csak gyüjtöm öket nem mindegyiket hallgatom végig

na majd nézek másikat.

<#wave>

kutijani
Tulajdonképpen azt a mixet<#wave>

kutijani
JÓ reggelt<#wave>

Breki33
Breki33
Breki33
Breki33
Breki33
Breki33
Breki33
Szuper képeket találtam a koncertrõl
Breki33
Breki33
Jó reggelt
Dióka
és melyik egyet keresed????

a klippben 2 szám van,mint ahogy írják is...az elsõ Natascha Hagen - Sweet La La Love (Disco Version), a második meg Melba - Mabel

szuper ez a zene, így még nem is hallottam még csak angol elõadásban.
Kár, hogy nincs vége!

hejj a Take on me-t honnan lehet letölteni?😊

Divergencia
Bulisabb válogatás cd-t ajánljatok légyszives!

Főoldal IT/Tech Tudomány Játék Mobil Digicam Film Letöltés Apró Fotólabor WebTop Tárhely Szerverhosting Áruház

A Disco Digitalnak mi a pass,nem mp3db az biztos....
zsoltford
2004-es forum...

kutijani
<#nevetes1>

kutijani
Nagyon keresek egy számot.

Nem ismerös valakinek??

Itten van !

<#nemtudom>

kutijani
Viharos szép estét<#wave>

Breki33
HÁT AKKOR KÉRDEZZ RÁ OTT ANNÁL AKI ÍRTA
zsoltford
köszi már megtettem tegnap,innét a lötyi tipp.
annak a lemezörnek a receptje volna jó, gyógyszertárban legyártani...
de lehet maradok a szénszálas kefe és a lötyi használatánál...

Köszike!!!!!!

Kircsi Csávó vagy!!!!!!!
Breki33
Tisztántartás:
A hanglemez fõ ellensége a por és karcolás. A mikrolemezek hosszú lejátszási idejét vagy dinamikáját, a jó frekvenciahûségét csak a barázdaméretek lényeges csökkentése révén lehetett elérni. A legkisebb kilengések mérete magas hangoknál pl. 10-100 nm (1 nm = 1 milliomod milliméter). Egy, a levegõben lebegõ porszem ennél sokkal nagyobb. Ha egy ilyen porszem behatolt a barázdába, számottevõ hangerejû reccsenést okoz. Ugyanilyen hangjelenséget kelt egy karcolás is, még ha szabad szemmel alig látható is.
Az egyszer porosan lejátszott lemez legtöbbször már zajos marad. A lemeznek lejátszás közbeni tisztítása elkerülendõ. Porszívó használata is növeli a levegõ portartalmát, mert a szûrõ csak a durva szemcséjû port tartja vissza, míg a finom szemcséjût ismét visszafújja a légtérbe. A hanglemezeket mindig a polietilén tasakban kell tárolni, és csak röviddel a lejátszás elõtt kell kivenni belõle. A lejátszás elõtt célszerû egy tiszta antisztatikus kendõvel letörölni, majd lejátszás után azonnal vissza kell tenni a védõtasakba. Az antisztatikus kendõt összehajtva, élével kell a forgó lemezt gyengéden letörölni. Sohasem szabad a lemezre fújni! Óvakodni kell attól, hogy a lemezre ujjlenyomat kerüljön. A lemezt a szélén kell megfogni és a nagyujjal a felirat részen megtámasztani. Ha mégis keletkezett ujjlenyomat, azt lehetõleg azonnal, egy páranedves törlõruhával, és a lemezre való ráleheléssel kell eltávolítani. A törlõruhánál lényegesen jobban tisztít a nedves kefe, de megfelelõ lágyságút, sajnos, a kereskedelemben nem kapni. Bársonyból készült kefe használata nem ajánlott. Mûanyaggal, vegyszerrel, folyadékkal, ragasztóanyaggal, a szokványos tisztítószerrel a lemeznek nem szabad érintkeznie. Kivételt csak a polietilén képez, amely nem tartalmaz lágyítót. Ugyancsak óvni kell a lemezt a rovarirtó szerektõl és a hajlakktól. Ezek ugyanis egy kenõanyagréteget alkotnak, amelyen a por megtapad.
A vízvezetéki víz — mésztartalma miatt — nem alkalmas a tisztogatásra. Szükség esetén a hanglemezt desztillált vízbe helyezve, lágy ecsettel a barázdák tisztogathatók. Utána feltétlenül friss desztillált vízben kell öblögetni és lecsorgatni. A szárítást üvegharang alatt kell végezni, selyempapír alátevéssel. A lemez két ceruza nagyságú üveg- vagy fémcsövön nyugszik. A száradás több napig tart, amely idõ alatt az üvegharangot eltávolítani nem szabad. Meleget alkalmazni sohasem szabad! A hanglemezt teljes száradás után tiszta antisztatikus törlõruhával le kell törölni, és csak azután szabad lejátszani. Az eljárás bonyolult és csak a legnagyobb gondosság mellett eredményes. Ha a lemez még kapható, érdemesebb ismét megvenni.
Kevéssé poros lemez foszlánymentes törlõruhával tisztítható. Legjobb egy elhasznált antisztatikus kendõt kimosni és desztillált vízben kiöblíteni. A kendõt használat elõtt forró víz fölé kell tartani, míg párás lesz.
Szokták ajánlani a törlõruhának 25% etilalkohol és 75% víz keverékével való benedvesítését. Némileg poros ruha éppen az ellenkezõ eredményt adja. A por a barázdákba hatol, és ott megülepszik. Száraz ruhát (az antisztatikusan impregnálttól eltekintve) soha sem szabad használni. Javasoljuk azt, hogy a lemezjátszó tányérja alumínium fóliával legyen bevonva, miáltal a sztatikus elektromosság levezetõdik és így a porvonzás csökken.
Breki33
zsoltford
üdv tagok, némi tanácsra, ötletre volna szükségem bakelit ügyben.
régi lp-im szeretném megtisztitani, tud valaki olyan tisztitószert amely alkalmas erre?
a lenco-clean-nal nem igazán szeretém tisztitani,lejátszani.
anno volt egy lemezör-ként forgalomban levõ anyag, amelyet a felületre egyenletesen felhordva, vékony filmréteget képzett amit le lehetett
húzni a száradás után.illetve rajthagyva arhiválni.
a szénszálas kefe sajnos nem eléggé alapos...
kaptam egy lötyi tippet, melynek receptje:30% vegytiszta etilénglikol,
10% etil-alkohol és 60% gyógyszertári desztillált viz./ez állitólag a 78-as, illetve a 33-as mikrobarázdás lemezekhez is használható de az etil-alkohol nélkül, mivel ezek anyagát oldja/
ezt ismeri, használta valaki?
igazából szárazon szeretném játszani a lemezeket.esetleg a lemezör öszzetevöit nem ismeri valaki?
köszönettel várom az esetleges tanácsot, információt!

sziasztok!
az alábbi zenéket keresem. nincs meg ez valakinek?

Dés - Demjén - Gombóc - Bery Ary
Szerelem elsõ/második vérig

1. Szerelem elsõ vérig 4’03”
2. Flyers bossa 2’27”
3. Ne várj 4’41”
4. Szerelemember 4’03”
5. Szerelem-motívum 2’10”
6. Mit szeretnél hát? 5’19”
7. Mindenki alszik 4’00”
8. Ne higgy nekem 4’05”
9. Álmodtam egy várost 4’10”
10. Most kell eldöntenem 4’24”

kutijani
Parancsolj!

La Compagne Creole - A.I.É.

320k

<#integet2>

Breki33
Italo carlos
Szoiasztok szeretném kérni:

La Compagne Creole - A.I.É.

jó mínõségben ha lehet köszönöm...<#worship>

Breki33
shop??
kutijani
Dj SHOP !

<#taps>

kutijani
<#worship><#vigyor2>

Breki33
hm válaszoltak a Lord zenekartól

............

Reméljük hamarosan találkozunk egy koncerten, addig is a Lord legyen Veled.

Üdvözlettel: Misi, Attila, Gidó, Loui és Frenki"

Üdv: a Lord csapat nevében Nagy Attila

köszi nekik
Breki33
Breki33
Breki33
kutijani
1 Once Upon A Time In The West (Radio Mix) (3:13)
2 Once Upon A Time In The West (DJ Arabesque Mix) (8:07)
Remix - DJ Arabesque
3 Once Upon A Time In The West (Mas-Hard Mix) (6:44)
4 Once Upon A Time In The West (DJ Arabesque Vocal Mix) (8:07)
Remix - DJ Arabesque
5 Once Upon A Time In The West (Alternative Mix) (6:19)

ezek közül lesz valamelyik

Breki33
Franciául Il était une fois dans l'Ouest

úgyhogy valószínû ezis az

klikk
Breki33
kutijani
Breki33
Breki33
Lehet ez?

http://www.discogs.com/release/306041

Emléxem egyszer volt egy kazim amin ilyenek voltak csak harmonikán játszva
kutijani
<#nevetes2>

kutijani
Szivesen<#vigyor2>

Breki33
Breki33
ez jó oldal köszi
Breki33
ja és ugyanez a szilveszter

hosentrógerbe mentem (vagy hogy kell írni)

olyan cucc volt hogy széles piros tartotta a nadrágot akkor ez volt a divat (vagy én azt hittem)

megy a zene teljes hangerõn két csinos csaj dumál a közelben egy fotelben ülve.

Akkor még keverõ mp3 lejátszó nem nagyon volt én gondoltam jöjjön másik szám hirtelen lekapcsoltam a magnót a csöndbe tisztán lehetett hallani
ahogy az egyik csaj kiabálja: a hózentrógeres srác elég jól néz ki PP

én meg ott voltam két méterre tõlük, de az egész szoba azt hallotta,
na gyorsan vissza egy másik zenét :-)

mondjuk már elõtte is húzopgatta a trógerem :-))))