A 70-es és 80-as stb. évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Frenky70
Sziasztok!!!!

Azért ez is <#eljen>

-Special Italo Dance Power Mix mp3 320

kutijani
<#taps>

Breki33
a közönség

Breki33
George Michael Arrives in Budapest - Hungary

http://www.youtube.com/watch?v=n8_J4V3u6n4
Italo carlos
ja és ne kérdezzétek hogy hogy csináltam!!!!!
(fényképezõgép+kamera+elsötétítés.....)<#nevetes1><#hehe>

Italo carlos
NA ITT VAGYOK ÚJRA EGY NAGYON NAGY OLASZ SZÁMMAL A TARISZNYÁMBA.....
mindjárt felnyomom speedyre és pleaseee találjátok ki hogy ki lehet és remélem megvan valakinek!!!!

Breki33
George Michael 25 Live Budapest - Fast Love

http://www.youtube.com/watch?v=CaXid1yZKuE
Breki33
Breki33
és mennyibe fájt?
Szuszidi
Orion 160 Gb vincsi!! Szóval szúpi!

Hallgasd a MegaDanceRádiót 70-80-90 évek zenéivel!

Breki33
milyen írót pontosan?
Szuszidi
Apropó! Kicsit más megvettem az asztali DVD irót már teszem fel kazirol a zenéket! Nem soká készen vagyok egy DVDnyi anyaggal! Azt majd átalakítom és rakosgatom fel a Klippeket!

Breki33
én voltam a pozsonyi koncerten is, de sietek mindenkit megnyugtatni: a bp-i összességében sokkal jobb volt!!!

elõször is, a szlovák körülmények: kicsike a stadionjuk (persze, nem is kell nekik nagyobb, érthetõ, de akkor is, a népstadion háromszor nagyobb kb.) ráadásul a szlovákok nagyon halvérûek (vagy nagyon szerencsétlen helyen álltam?) a tömeg közepén a mellettem lévõ lány pl. meg sem moccant (!!!!!!!), de még a ráadásnál sem! és körülöttem kb. mindenki így volt, semmi ének, mozgás, csak a számok végén taps... (mi persze ugráltunk meg sikítoztunk, naná) :-))) viszont ezeregy fényképet csináltak, ami semmire nem jó, ha nem az elsõ sorokban áll az ember. nem értem õket, na.

szegény George-nak nagyon meg kellett dolgoznia, tapsoltatta folyamatosan az embereket, meg mondogatta többször is, hogy Bratislava, hátha arra beindulnak, de szerintem sehol nem volt a tömeg a bp-ihez képest. azért a végére nagy nehezen sikerült összehozni az õrjöngést, hiába, profi a fickó! :-)

ráadásul nem is a közönség volt GM legnagyobb baja, hanem az, hogy már a koncert elején bekakilt a technika (nagyon kínos: beindult a fastlove, aztán pár taktus után minden leállt!), a LED-fal többször megakadt (az Elton John számnál végig vörös volt), plusz G. folyton a mikroportját nyomkodta, sõt, egyszer még be is szólt a technikusoknak, hogy állítsanak már a hangján... lehet, hogy valaki ki lesz rúgva?

de hogy jót is mondjak: a lírai számok eszméletlenül ütöttek, csodálatos volt a praying for time, a jesus to a child, mindent beleadott, az biztos. (különben nem szövegelt sokkal többet vagy kevesebbet, mint Bp-en, egy újdonságra emlékszem, az amazingnél bemondta, hogy ezt annak a pasinak írta, akit szeret) :-)) viszont nem mondta, hogy Pozsony gyönyörû, nekünk meg mondta ugyebár ezt Bp-rõl. (bár ebben nagyot tévedett) :-D
Breki33
Engem inkább ezek akasztanak ki

klikk
Breki33
Ez az újságiró véleménye George nem szokott ilyenrõl beszélni koncertjein.

Legalábbis én nem tapasztaltam ilyet.
Szuszidi
Off
Igy igaz!! Na ez! Titokban csinálják az nem zavar!

AlterEgo5561
OFF
- Elõször nyíltan vállalják azt, amit.
- Azután már banzájokat (felvonulásokat) szerveznek
- Tovább mennek és a törvényes házasság jogát követelik
Eddig még nem is zavarna (annyira),de
- az örökbefogadást is forszírozzák. Na ez az a pont, ahol végképp betelt a pohár. Miért kell egy ártatlan gyermeket.... ?
ON

AlterEgo5561
Támogatom az egyet nem értést! (Megpróbáltam szalonképesen kifejezni ezirányú...)

Szuszidi
Azért bocs de ezzel nem érteni egyet "Éljen a homoszexuálisok egyenjogúsága és a tolerancia," akár milyen nagy egyéniség !

Breki33
Breki33
itt nem volt semmi gond a kivetítõkkel
Breki33
Végre világsztár is ellátogatott a szlovák fõvárosba
George Michael Pozsonyban

„Éljen a homoszexuálisok egyenjogúsága és a tolerancia, ne vegyük komolyan George W. Bush amerikai elnököt, és örüljünk annak, hogy szabadok vagyunk” – ezt üzente péntek esti koncertje pozsonyi közönségének George Michael brit popénekes.

A pozsonyi Inter stadion befogadóképessége 32 500 ember. A koncertre lassan fogytak a jegyek, kedden még csak valamivel több mint 15 ezer kelt el. Három nap alatt viszont a jegyek száma túllépte a húszezret, a küzdõtér kétharmada megtelt.

A brit popénekes magángépe nem sokkal este fél hét után landolt a fõvárosi reptéren. Az énekest a reptérrõl rendõri kísérettel azonnal a színpad mögötti luxusöltözõbe szállították, majd pontosan kilenc órakor megszólalt a Flawless (Go To The City) címû dal, amellyel azonnal lázba hozta a közönséget. A koncerten az ismert slágereinek többségét elénekelte, a legnagyobb sikert a Wham! korszakból származó dalokkal aratta. A gyors és pergõ felvételeket, mint a Faith vagy a Too Funky a lassú Father’s Figure és a Praying For Time címû dalokkal váltotta fel. A koncert elsõ felét a Shoot The Dog címû dallal fejezte be. Az énekhez készült videoklip egy rajzfilm, amelyben az énekes George W. Bush amerikai elnök és Tony Blair brit miniszterelnök „baráti” kapcsolatából ûz gúnyt. A dal közepén a színpadon felfújtak egy 25 méter magas, Busht ábrázoló bábút, majd az énekes lehúzta a bábú nadrágján a sliccet, ahonnan egy buldog kutya ugrott ki brit zászlóval a hátán, orális szexet színlelve az amerikai elnökkel. Bush egyik kezében egy üveg szeszesitalt, a másikban pedig egy cigarettát tartott.

A dal végén George Michael eltûnt a színpadról, és a hasonló koncerteken szokatlan húszperces szünet következett. A show másik felét a Faith címû dallal kezdte, a közönséget pillanatok alatt újra lázba hozta. Az An Easier Affair címû felvétel alatt a hatalmas kivetõtökön erotikus és provokatív töltetû klipet vetítettek, csókolódzó homoszexuális és heteroszexuális párokról. Az Amazing szám elõtt bejelentette: „Ezt a dalt annak a férfinak írtam, akibe szerelmes vagyok” – azaz élettársának, Kenny Gossnak.

A koncert végén két ráadást adott: az egyik legnagyobb slágerét a Careless Whispert és a Freedom címû dalt énekelte el, majd hosszasan megtapsolta a közönséget, megköszönte a feledhetetlen estét, és levonult a színpadról. Magángépe nem sokkal éjfél elõtt szállt fel a pozsonyi reptérrõl. A valamivel több mint kétórás koncertet a brit popsztár élõben énekelte végig, ráadásul olyan hangzás mellett, mintha CD-rõl szóltak volna a dalai. George Michael 25 év alatt látszólag megöregedett, meghízott, de a hangja ugyanolyan, mint régen. Persze, kérdéses, mennyire õszinte a köszönése és az, amikor bejelenti: „fantasztikus közönség voltatok”. Hisz minden koncerten ugyanakkor mondja ugyanazt, percre pontosan ki van számítva minden egyes lépése.

A csúcstechnológiával felszerelt színpad mégsem mûködött jól, az óriásképernyõk kétszer felmondták a szolgálatot: elõször leállt az egyik dalhoz vetített film, majd fél órával késõbb a látványos és színes grafikák helyett egy fénykép jelent meg a legnagyobb kivetítõn arról, ahogy a színpadot építették. A technikusoknak percekig tartott, míg eltüntették a váratlan felvételt. (dem)
kutijani
Nem jött semmi<#fejvakaras>

kutijani
<#nevetes1><#nevetes2>

AlterEgo5561
KJ ! Olvastál privit?

AlterEgo5561
Hajrá! Várom!

Szuszidi
El ne lopd mert jönnek a rendõr nénik és erõszakoskodni fognak! <#kuss> Elég ha 320-ba begrebeled! <#lookaround>

Italo carlos
MOST HÍVTAM FEL EGY HAVEROMAT AKINEK MEGVAN KAZIN EZ AZ OLASZ SZÁM DE ANNYIRA FÉLTI HOGY NEM ADJA KÖLCSÖN ÁTMEGYEK MA HOZZÁ VALAHOGY VALAMI HANGRÉSZLETET FELVESZEK VELE VAGY ELLOPOM<#hehe>

Breki33
És eddig nem meséltél róla :-)

Rég voltam úgy Discoban, hogy ennyire élveztem a zenéket
kutijani
87-ig Bp-en laktam <#vigyor2>

kutijani
Igen van 1-2 kivétel amit eltaláltak de sajnos ebböl van a kevesebb!!<#wave>

Breki33
halljuk P
AlterEgo5561
A többség egy rakás... ,de azért a Liquid Spill Meets Pinkville - Maria Magdalena 2007 (Pinkville Mix) nagyon jó. Jól eltalált mai hangzás a régi dallamhoz.

Breki33
Két része van ugye egyiken mai zenéket (nem rádióban agyonjátszottakat) nyomnak, de a nagyobb buli természetesen a retro részen van videodiszkóval P
Breki33
Látom akkor ismered P

Itt egy kép róla

kutijani
Petöfi-hid Budai hídfõ<#taps>

Breki33
viszont pestieknek -bár biztos ismerik többen- ajánlanám a Buddha Beach-et

Aki szereti a 80-as 90-es évek zenéit itt a retro részen hatalmasat bulizhat

Mi péntek éjjel illetve szombat hajnalban nyomtuk itt pesti ismerõsök meghívására, hát én ilyen jó helyen rég voltam.

Nyitott rész, régi nagy zenék mennek háttérben videodiszkó, INGYENES, közvetlen a Duna parton, biztonságiak vigyázzák, hogy csak normálisabb emberek jöhessenek be mindkét oldalról.

Szval mindenkinek csak ajánlani tudom
kutijani
<#nemtudom>

kutijani
Azt mondják ez a mai divatos zene............

Hát én nem nevezném zenének,nekem csak csörömpölés!!

Valakik biztos szeretik,de hogy lehet azt szeretni?????
<#conf><#csodalk><#conf><#csodalk><#wilting>

Szuszidi
Hát nem véletlenül tömörülünk ide a 80-90 es fórumba ez a zene meg a 90 es évekbõl is jó pár nagyón jó van ! A mai zenét én tucc-tucc nak hívom és nem is nagyón hallgatom! (néha a lányom zenéibe bele hallgatva elszál az agyam hogy hol a zene! )

Italo carlos
sajnos nem ez az a szám amit kerestem.....<#szomoru1><#rinya>

Breki33
Az hát !!!

hétvégén meg Palace diszkó melett szinte nyaralóban voltunk, hát
hiába volt kirakva Tiesto hatalmas plakátokon ami ott folyik az nem az igazi zene.

Monoton unaslmas szinte élvezhetetlen dallam nélküli.

Tele volt a rész plazacicákkal, kigyúrt izomcsávókkal kivezényelt rendõrökkel.
kutijani
Egy örök élmény!!<#vigyor2><#taps>

Breki33
igen írtam egy rövidebbet lásd alább, meg talán lesznek képek is a telcsimmel készítettem párat csak még vhogy át kell másolnom

Szeretném üdvözölni azokat is akikkel ott találkoztunk különbözõ fórumokról, kár hogy innen nem nagyon jelentkeztek.

Fõleg a karkötõsökre gondolok, de azokra is akikkel nem sikerült találkozni ott csak telcsin beszéltünk.
Szuszidi
Nagy lehetett!! Hát ez van nem voltunk sajnálhatjuk!!

Breki33
Nagyon nagy volt a koncert sajnálhatja aki nem volt ott.

Elõször is fél hét hét körül 80-as 90-es évekbelio pörgõs slágereket nyomott a tv-bõl is ismert mûsorvezetõ srác (neve mindig felejtõs számomra)

Aztán jött a club 54 aki slágerei mellett szintén nagyon nagy számokat nyomott pl Whitney Houstont, nagyon profin (sztem)

George 9-körül érkezett elõtte csilagfények cikáztak a színpadon majd Here I Am-re kinyilt az ajtó és belépett egybõl az új színpadra.
Hát sokszor majd megsüketültünk olyan hangulat volt az elõzetesen írt fél házzal szemben kb 40.000-en voltak belülrõl a stadion szinte teljesen telinek tûnt.

A színpad tényleg fantasztikus volt a háttér is egyben vetítõ volt, volt, hogy tenger hullámzott rajta szinte teljesen élethûen volt, hogy fényjáték, ezenkívül volt két kisebb kivetítõ és a szélén két hatalmas amin sokszor a közönséget is mutatták, még nagyobb bulizásra késztetve mindenkit.

A 20 perc sem szokatlan minden koncertjén így van, megjelent egy óra ami 20 percrõl számol vissza, és azután még õrületesebb show-t nyomott le mint az elsõ részben. Sokszor kijött a kisszinpadi részhez énekeltetve a közönséget, ilyenkor pár méterrõl énekeltetett minket.

És a végén a ráadás természetesen a Freedom :-)

Italo carlos
NAGYON KÖSZI....<#worship>

AlterEgo5561
A zenét , vagy a klippjét? <#nevetes1>

kutijani
Parancsolj!

RICCARDO

128<#vigyor2>

Szuszidi
Látom Breki itt vagy !! Élménybeszámoló lesz??