A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://forum.sg.hu/forum.php3?azonosito=Numizmatika <#taps>#taps>
<#integet2>#integet2>
http://forum.sg.hu/listazas.php3?azonosito=Numizmatika&id=1178355482<#vigyor2>#vigyor2>
<#integet2>#integet2>
Mindenki olyat hallgat amilyen megvan neki
Ilyen egyszerü!!!! Aztán nyugalom van. nem?
<#wave>#wave>
Én többet itt nem reagálok semmilyen agyament kommentre,mert semmi értelme..
Ti is tudjátok anno régen nagyon szerettem nem kevés zenét pakoltam ide fel a kb 6-7 ezernyi hsz-bõl, szerettük ezt a fórumot, de 2-3 hülye mindig volt ,akinek nem tetszett valami, álltalában a legtöbször a minõség, mert a legtöbbnek még most is jó akár a 128 akár a 192-es szemét...én már a wav-nál is meggondolom, hogy mit töltsek le, de ez most lényegtelen.
Szuszi a házigazda jó ötlet ,egy baj van vele ,hogy zenében nem adható házigazda jog.
Mindenesetre attól még néha benézek ide és ha valaki esetleg meghazudtolna, úgy ,hogy nem is ismer azt priviben rendezem le..
Na további jó fórumozást!<#wink>#wink>
What about the forests?
Hallgasd a MegaDanceRádiót 70-80-90 évek zenéivel!
Csak kiváncsiság képpen letöltöttem és leelemeztük a haverommal (megvan a cuccunk hozzá elhiheted), nem akarok ide képeket betenni , de ez akkor lett wav amikor te átkonvertáltad egy xaros mp3-ból, szinte mindenhol megvan törve..
Hangmérnõk te akkor voltál mikor egy rossz pillanatodban fejjel beleestél a klotyóban szarba!
mp3-ból felbuzerált lófaxokkal játszod az eszed! <#kocsog>#kocsog>
02 - Fun Fun - Mega Hit Mix
03 - Eddy Huntington - May Day
04 - Francesco Napoli - Balla Balla 2
05 - Laserdance - Shotgun
06 - David Lime - Neversay You Love Me
07 - Macho Gang - Naughty Boy
08 - Nino D'angelo - Napoli Napoli
09 - Vanilla - Bamboleo
10 - Mozzart - Jasmin China Girl
11 - Denice & Baby's Gang - Disco Maniac
12 - Green Olives - Jive Intothe Night
13 - Mike Hazzard - Stop Me Baby
14 - Hot & Cold - Don't Talk About It
15 - Hildelgard - De Nuevo Tu
16 - Yagmur - Ali Baba
VA The Best Of Italo Disco vol.11-es linkjét, de ez csak akkor volna jó, ha csak a regeltek láthatnák a feltöltéseket.
Your Download-Link:Trans-X - Living On Video (Special Maxi Version vinyl)
<#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
forever vinyl Állampolgári jogom hülyének lenni!
Igazad van, de pl. nekem itt van a többi fórumom és nem szeretnék még több helyre járni ezek miatt
Igyis 40-50 féle fórumot kéne követnem.
Egyszerûen kérni kell ide egy moderátort aki a kötekedõ embereket szó nélkül törli. És lehet nem lesz a top 10-ben a fórum, de ugye nemis ez a lényeg
link
Nem olyan ördöngõsség torrentet használni elég hozzá letölteni egy klienst
pl a bitlord-ot
Kiléptem 😊<#wave>#wave>
Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)
TrenBoy!
Nálad helyesírásból még egy csecsemõ is jobb lehet, ha szegényke tudna írni!
Én nem nagyon szoktam ide írogatni, inkább a háttérbõl olvasom az eseményeket,de ilyen hülye nemsok van az országban mint te!
Mondd mire van ekkora arcod, azonkivül ,ha betévedsz ide , rögtön háborút kezdeményezel?
Nem vagy normális ember, menj orvoshoz "hülyegyerek!
Csak a nő½ tudja mi a szép:)
MIÉRT GONDOLJÁTOK HOGY ERRE BÁRKI IS KIVÁNCSI????
<#conf>#conf><#fejvakaras>#fejvakaras>
Büszke lehetsz magadra okoska
Csak a nő½ tudja mi a szép:)
(minha ezt már egyszer kirágtad volna ember)
Just A Mote In The Wind... (I Am Only A Grain Of Dust In The Wind...)
"Sajna ilyen téren rossz hirem (hírem) van... Ezek a lemezek (SpaceMouse, Dj Beltz, vagy Fin Dj, stb) sajna eredetiben nem léteznek, vagy fogalmazok úgy, saját szerzõi (szerzõi) kiadások (Hivatalos kiadó nem adja, adta ki). Promocióra, és saját reklámra készülnek. Persze felvehetõ sokukkal a kapcsolat, vagy más úton is beszerezhetõ az anyag wav-ban, azaz cd fórmátumban (formátumban). Természetesen itt vannak olyan lemezeim is, amit lehetetenség lenne beszerezni cd-n, kénytelen keletlen (kelletlen) Mp3-ból probálkoztam a varázslásra...
Magam is gondolgodtam annak idelyén (idején) az ilyen terû saját kiadásokkal (Kb 100 saját mix, magyar, italo, funky, buli kivonatok, stb), de korom véget (végett), már nem csinálom az õn (ön) reklámot, és ki is nõtem (nõttem) már az aktív Dj szerepbõl...
Egyébként ha összehasonlitjuk az interneten terjedõ mp3 csomagot (Dj Beltz és a többiek), a valós cuccokkal, akkor minõségi külömbség felfedezhetõ... Bár azt hiszem ez magától érthetõ is...
Sajnos kutakodtam, de én nem találtam egyiknek sem oldalát, bár ettõl meg biztosan van, de majd szaglászom ebben az ügyben, hátha valaki a környezetemben többet tudd..."
Ennyit Rólad 😊 <#nevetes1>#nevetes1><#wave>#wave><#mf1>#mf1>
Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)