A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vagy ITT!!
http://forum.sg.hu/forum.php3?azonosito=Numizmatika <#taps>#taps>
<#integet2>#integet2>
http://forum.sg.hu/forum.php3?azonosito=Numizmatika <#taps>#taps>
<#integet2>#integet2>
Szeretettel várunk mindenkit a NYUGALOM fórumán!!!!<#taps>#taps><#wave>#wave>
http://forum.sg.hu/listazas.php3?azonosito=Numizmatika&id=1178355482<#vigyor2>#vigyor2>
<#integet2>#integet2>
http://forum.sg.hu/listazas.php3?azonosito=Numizmatika&id=1178355482<#vigyor2>#vigyor2>
<#integet2>#integet2>
<#beka3>#beka3>
Azt nem értem hogy iyen hülyeségen minek veszekedni??
Mindenki olyat hallgat amilyen megvan neki
Ilyen egyszerü!!!! Aztán nyugalom van. nem?
<#wave>#wave>
Mindenki olyat hallgat amilyen megvan neki
Ilyen egyszerü!!!! Aztán nyugalom van. nem?
<#wave>#wave>
Sziasztok!
Én többet itt nem reagálok semmilyen agyament kommentre,mert semmi értelme..
Ti is tudjátok anno régen nagyon szerettem nem kevés zenét pakoltam ide fel a kb 6-7 ezernyi hsz-bõl, szerettük ezt a fórumot, de 2-3 hülye mindig volt ,akinek nem tetszett valami, álltalában a legtöbször a minõség, mert a legtöbbnek még most is jó akár a 128 akár a 192-es szemét...én már a wav-nál is meggondolom, hogy mit töltsek le, de ez most lényegtelen.
Szuszi a házigazda jó ötlet ,egy baj van vele ,hogy zenében nem adható házigazda jog.
Mindenesetre attól még néha benézek ide és ha valaki esetleg meghazudtolna, úgy ,hogy nem is ismer azt priviben rendezem le..
Na további jó fórumozást!<#wink>#wink>
Én többet itt nem reagálok semmilyen agyament kommentre,mert semmi értelme..
Ti is tudjátok anno régen nagyon szerettem nem kevés zenét pakoltam ide fel a kb 6-7 ezernyi hsz-bõl, szerettük ezt a fórumot, de 2-3 hülye mindig volt ,akinek nem tetszett valami, álltalában a legtöbször a minõség, mert a legtöbbnek még most is jó akár a 128 akár a 192-es szemét...én már a wav-nál is meggondolom, hogy mit töltsek le, de ez most lényegtelen.
Szuszi a házigazda jó ötlet ,egy baj van vele ,hogy zenében nem adható házigazda jog.
Mindenesetre attól még néha benézek ide és ha valaki esetleg meghazudtolna, úgy ,hogy nem is ismer azt priviben rendezem le..
Na további jó fórumozást!<#wink>#wink>
What about the forests?
Kedves 80 as társak ki támogatja és ki nem hogy házigazdai jogokat kérjek e fórumra?? Várom a véleményeket!
Hallgasd a MegaDanceRádiót 70-80-90 évek zenéivel!
#46617!
Csak kiváncsiság képpen letöltöttem és leelemeztük a haverommal (megvan a cuccunk hozzá elhiheted), nem akarok ide képeket betenni , de ez akkor lett wav amikor te átkonvertáltad egy xaros mp3-ból, szinte mindenhol megvan törve..
Hangmérnõk te akkor voltál mikor egy rossz pillanatodban fejjel beleestél a klotyóban szarba!
mp3-ból felbuzerált lófaxokkal játszod az eszed! <#kocsog>#kocsog>
Csak kiváncsiság képpen letöltöttem és leelemeztük a haverommal (megvan a cuccunk hozzá elhiheted), nem akarok ide képeket betenni , de ez akkor lett wav amikor te átkonvertáltad egy xaros mp3-ból, szinte mindenhol megvan törve..
Hangmérnõk te akkor voltál mikor egy rossz pillanatodban fejjel beleestél a klotyóban szarba!
mp3-ból felbuzerált lófaxokkal játszod az eszed! <#kocsog>#kocsog>
01 - Koto - Dragon's Legend
02 - Fun Fun - Mega Hit Mix
03 - Eddy Huntington - May Day
04 - Francesco Napoli - Balla Balla 2
05 - Laserdance - Shotgun
06 - David Lime - Neversay You Love Me
07 - Macho Gang - Naughty Boy
08 - Nino D'angelo - Napoli Napoli
09 - Vanilla - Bamboleo
10 - Mozzart - Jasmin China Girl
11 - Denice & Baby's Gang - Disco Maniac
12 - Green Olives - Jive Intothe Night
13 - Mike Hazzard - Stop Me Baby
14 - Hot & Cold - Don't Talk About It
15 - Hildelgard - De Nuevo Tu
16 - Yagmur - Ali Baba
02 - Fun Fun - Mega Hit Mix
03 - Eddy Huntington - May Day
04 - Francesco Napoli - Balla Balla 2
05 - Laserdance - Shotgun
06 - David Lime - Neversay You Love Me
07 - Macho Gang - Naughty Boy
08 - Nino D'angelo - Napoli Napoli
09 - Vanilla - Bamboleo
10 - Mozzart - Jasmin China Girl
11 - Denice & Baby's Gang - Disco Maniac
12 - Green Olives - Jive Intothe Night
13 - Mike Hazzard - Stop Me Baby
14 - Hot & Cold - Don't Talk About It
15 - Hildelgard - De Nuevo Tu
16 - Yagmur - Ali Baba
próbaként felraktam a korábban keresett
VA The Best Of Italo Disco vol.11-es linkjét, de ez csak akkor volna jó, ha csak a regeltek láthatnák a feltöltéseket.
VA The Best Of Italo Disco vol.11-es linkjét, de ez csak akkor volna jó, ha csak a regeltek láthatnák a feltöltéseket.
Akkor egy picit zenéljünk is.
Your Download-Link:Trans-X - Living On Video (Special Maxi Version vinyl)
<#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
Your Download-Link:Trans-X - Living On Video (Special Maxi Version vinyl)
<#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
forever vinyl Állampolgári jogom hülyének lenni!
Ok én is vagyok csomón de ahogy gondolod! <#circling>#circling> Mindegy aki gondolja jöhet ha nem jön senki az sem baj már megvan több mint 1 éve! <#integet2>#integet2>
tudom lehet bérelni a fórummotort P
Igazad van, de pl. nekem itt van a többi fórumom és nem szeretnék még több helyre járni ezek miatt
Igyis 40-50 féle fórumot kéne követnem.
Egyszerûen kérni kell ide egy moderátort aki a kötekedõ embereket szó nélkül törli. És lehet nem lesz a top 10-ben a fórum, de ugye nemis ez a lényeg
Igazad van, de pl. nekem itt van a többi fórumom és nem szeretnék még több helyre járni ezek miatt
Igyis 40-50 féle fórumot kéne követnem.
Egyszerûen kérni kell ide egy moderátort aki a kötekedõ embereket szó nélkül törli. És lehet nem lesz a top 10-ben a fórum, de ugye nemis ez a lényeg
Nem ez is az SG fórumon van megszokott környezet! Minden ugyan az mint itt csak a háttér más de át csináljuk! Ott lehet folytatni én döntöm el ki reggelhet! Ki tudom szelektálni a közizlést rombóló hozzá szólásokat!
gondolom erre gondolsz
link
Nem olyan ördöngõsség torrentet használni elég hozzá letölteni egy klienst
pl a bitlord-ot
link
Nem olyan ördöngõsség torrentet használni elég hozzá letölteni egy klienst
pl a bitlord-ot
Az is SG nézd meg a megszokott dizit is ki lehet alakítani!
Na kérem szépen úgy szép az élet ha zajlik! Ha gondoljátok lehet ide is írogatni (Itt moderátor vagyok) 80 as évek! Itt tudok törölni! <#mf2>#mf2> Béke és nyugalom szigete várók mindenkit aki a gondolja!
Igazad van 😊
Kiléptem 😊<#wave>#wave>
Kiléptem 😊<#wave>#wave>
Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)
Vagyis tudd, hogy többet tud 😄
TrenBoy!
Nálad helyesírásból még egy csecsemõ is jobb lehet, ha szegényke tudna írni!
Én nem nagyon szoktam ide írogatni, inkább a háttérbõl olvasom az eseményeket,de ilyen hülye nemsok van az országban mint te!
Mondd mire van ekkora arcod, azonkivül ,ha betévedsz ide , rögtön háborút kezdeményezel?
Nem vagy normális ember, menj orvoshoz "hülyegyerek!
TrenBoy!
Nálad helyesírásból még egy csecsemõ is jobb lehet, ha szegényke tudna írni!
Én nem nagyon szoktam ide írogatni, inkább a háttérbõl olvasom az eseményeket,de ilyen hülye nemsok van az országban mint te!
Mondd mire van ekkora arcod, azonkivül ,ha betévedsz ide , rögtön háborút kezdeményezel?
Nem vagy normális ember, menj orvoshoz "hülyegyerek!
Csak a nő½ tudja mi a szép:)