A 70-es és 80-as stb. évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zsoltford
üdv, szeretem ezt a muzsikát, de ez egy 3.03-as verzó...

tgolyo
Szewa Cimbi!
Mit szólsz a Video Kidx-hez? nem rossz mi?

forever vinyl Állampolgári jogom hülyének lenni!

Sziasztok .
Optimális esetben :
1 Mbit/sec sebességû adsl kapcsolatnál a letöltési sebesség 1 Mb/sec .
A böngészõd , letöltésvezérlõd stb. byte(😎-ban adja meg a sebességed , ami 1/8-ad része a bitben(b) megadottnak .
Igy 1 Mb/sec=1024 kb/sec=128 kB/sec (kilóbyte/sec) .
A feltöltés adsl kapcsolatban ált. a letöltési seb. 1/8-a (1M esetén 16 kB/sec) .

Ha Breki 429-el töltött le , az adsl sebessége min. 429*8=3432 kbit/sec , ami egy begyengült 4 Megás adsl .
Ahogy Öveges prof mondaná <#hehe>

bocs az offért

INTERNAZIONALE - Campione 2006/2007 http://xtra99.multiply.com

<#wave>

Trans-X - Living on Video 256kbps

01.Living on Video
02.Message on the Radio
03.Nitelife
04.21st Century
05.Josee
06.Digital World
07.Eyes of Desire
08.3D-Dance
09.Monkey Dance
10.Through the Eyes of the 90's
11.Ich Liebe Dich
12.Living on Video (remix)
13.Message on the Radio (remix)
14.Vivre Sur Video

part1part2

Breki33
#47085 szerint 429-el de jött már gyorsabban is
Igen.
2mega és ha jöl érttem 800k-val töltöl le?
Nekem a tizede 1megásnál.
Hogy van ez?

Breki33
mármint szolgáltatót?

enyém 2 megás ha jól tudom 7600-ért
Off.
Szeretnék a rapidról többet le tölteni.Nemegyet kettõt.Naponta.
Segítsetek.
Pü.
Köszi
Sziasztok.A netem 1megás :8-al-kb120kb ez a le
fel enneka tizede.De ez a csucs Fix ip. 9000-ért
Mít javasoltok?
koko71
Szevasz "papa"!

A fecske egy költöző madár,olyan mint a gólya csak sokkal kisebb és nem hasonlít rá! A macska egy nagyon makacs madár,csak akkor repül ha belerúgok!!

tgolyo
Üdv.Mindenkinek!
ha nem gond,beugrottam egy percre hozzátok.

http://rapidshare.com/files/52315299/Video_Kids_-_Woodpeckers_From_Space__vinyl_.mp3

forever vinyl Állampolgári jogom hülyének lenni!

zsoltford
sziasztok, mr. black - album, maxi nincs valakinek jó minõségben?

Italo forever
Szia!
Okés minden vele csak egy kicsit sziszeg de azért jó a minõsége még!
A megszakadás a szolgáltató miatt van!
Nálam is szokott ilyent mûvelni!
Köszi mégegyszer!<#wave>

Crosby
Yvonne Koomen - Last Night (Vocal Version 1985)

http://www.zshare.net/audio/3359134ebaa4ff/

Yvonne Koomen - Last Night (Mad Version 1985)

http://www.zshare.net/audio/3359132c9374f6/

Howkeddlee
Szia!

Sajna valószínûleg törölték az oldalt!Pedig jó kis oldal volt...

A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong... \"Nem az életemet akarom végigálmodni,hanem az álmaimat végigélni!\" \"A Japán TDK együttes kazettáját meg ne vedd!NINCS RAJTA SEMMI!!\"

Ez jön be helyette:http://extra.hu/
Róluk mít,tudtok.Kovi and Redzsyna
Végig hallgattad?
Rendben mindene?Mert kb:tizedjére sikerült.Meg-megszakadt.
Hali.
Szivesen.
Italo forever
Köszönöm!!!!<#worship><#taps>

Axodry - You ( Extended ).mp3itt
Howkeddlee
Az lesz szerintem,hogy megkérem,töltsön már le valamit!

Szuszidi: Sajna nem hiszem,hogy kábeles gond lenne,mivel most cseréltem ki a kábeleket,az összeset!Megnéztem a kis dobozkát is,abban is szépen be van kötögetve minden! <#rinya>

A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong... \"Nem az életemet akarom végigálmodni,hanem az álmaimat végigélni!\" \"A Japán TDK együttes kazettáját meg ne vedd!NINCS RAJTA SEMMI!!\"

Breki33
sztem...
Breki33
sztam a speedtestes teszt is arról szól, hogy le és feltölt úgymond egy tesztállományt

szval nem teljesen értem miért különbözteted meg

ha meg a matávos kijön sztem meg lehet kérni, hogy ugyan töltsön már le
egy mp3-at próbaképpen, de lehet hogy felétek ez máshogy mûködik
Szuszidi
Még egy ötlet! Ha hiszed ha nem nekem el volt szakadva a bejövõ kábel egyik szállja majd két hónapig nem jött rá senki a net ment de lassan a központban minden rendben volt. Én vettem észre véletlenül a hiba leírása hasonlít a tiedre mert volt hogy szárnyalt de általában lassú volt mint a dög de nekem sûrûn el is ment a netem ez a különbség nézd végig a bejövõ kábeleket és a csatlakozásokat! Más ötletem nincs.

Hallgasd a MegaDanceRádiót 70-80-90 évek zenéivel!

Howkeddlee
Mindenkinek köszönöm a hozzászólását!

Szuszidi: Nekem eddig rapidról simán jött 800k-val!De most,bármelyik rapidos szervert is választom,mindenhonnan max 100k-val jön!Van olyan rapid szerver ahonna csak 20k-val jön,de én a maxot mondtam ,ami 100k!
Általában pl speedyshare-rõl vagy multiply-ról mindig gyorsan jön a cucc!De nekem ezekrõl az oldalakról is csak max 100-110k-val jön le az adat!

Breki:
1.Ha kijönne a matávos,tuti hogy csak egy t-com.os sebességmérést csinálna,ami jelenleg nálam is teljes sávszélességben mûködik,azaz 6,5-6,7 mb!De ha akármit elindít letöltésben,akkor máris ez a 6,5mb sávszél,aminek ugye kb 820kb/sec-nek kellene lennie,visszaesik 80-100kb/sec-re,és bármit tölt le!Ellenben azt észrevettem,hogy ha magyar oldalakról próbálok leszedni valamit,pl.origo szoftverbázis,letöltelek stb,progit,képet stb,akkor gyorsan jön,és akkor megvan ez a 800k körüli sebesség!

2.Sajna senki nincs a haveri körömben,akinek olyan externetes szolgáltató netje lenne,mint nekem... <#shakehead>

Próbáltam utánanézni,de konkrétan ilyen problémával nem találkoztam,ahol ilyesmit próbáltak megbeszélni!

Csaby

Breki33
Ha feltesztek egy mp3-at az ftp-re és kilinkelitek elvileg annak fullon kell jönnie

Így ki lehet próbálni.

Ha nagyon ingadozik én a következõket tenném (a már ajánlottakon után vagy azokon túl)

1. Felhívnám a helyi matávos szerelõt, hogy jöjjön ki saját kis laptomjával és mérje be tesztel. Persze ehhez jó ismerni õket.

2. Megkérném havert ismerõst a környéken ugyanannál a szolgáltatónál õ tapasztalt-e ilyesmit.

3. Megkérnék ismerõst ahol rendesen mûködik kiprobálhatom-e az én gépemmel illetve nálam az övével.

4. Megnézném a szolgáltatóval foglalkozó fórumokat más is panaszkodik-e ilyesmi miatt. Általában a prohardver.hu-n érdemes megnézni.

Na most ezek csak tippek és ötletek lehet más máshogy csinálná lehet nemis egyszerû megvalósítani, de csak így zárhatóak ki dolgok egyértelmûen sztem.

Hátha segít
Szuszidi
Halli

Kérlek szépen ami neked úgy mond hiba lehet hogy nem is az mert minden tárról másképpen jön a töltelék van olyan tár ahonént nekem 12-15 el jön de van olyan pl a rapid onnan jön 360-470 között (volt 500 felett is) a sendröl 56-98 az átlag letõltés! Szóval a hiba nem hiszem hogy nálad van ha mégis akarsz tenni valamit nézzél át mindent és használj kontakt sprét mert egy rossz érintkezés is megtréfálhat! Ez az én tanácsom!

Hallgasd a MegaDanceRádiót 70-80-90 évek zenéivel!

Howkeddlee
Sziasztok!

Nos,szolgáltatót felhívtam,náluk nem volt semmi változás!
Hálókari nem hinném hogy hibás lenne,mert az elmúlt 3 napig,minden rendben volt vele!Kábelt is megnéztem,sehol semmi gond!Meg szerintem ha itt a hálókarival vagy a kábellel lenne a gond,akkor nem mérnék egyik sebességmérõ helyen sem 6,5mb sávszélt!Amúgy alaplapi a hálókártyám,és dupla foglalatos!Ott is próbáltam variálni,de mindegyik foglalatban ugyanolyan lassú maradt a netem!Próbáltam kikapcsolt tûzfal és vírusírtóval is a letöltést,de ugyanaz a 60-80k a sebesség!<#confused>

Viszont most egy kis érdekesség!Próbáltam most a szoftverbázisról letölteni,és onnan jön lefelé a cucc 800k-val... <#wow1><#szomoru1>
Akkor ez most mitõl lehet??

Tubbs
jól írja JoeFromHun kolléga...elsõként a hálókártyát nézném meg a helyedben, a kábelt...stb ha minden rendben akkor a szolgáltatónál meg kellene kérdezni hogy van e új modem.

Mert én oltári nagyot szívtam. 2 évig szarakodott a netem, volt hogy csak úgy fogta magát és szétkapcsolt...aztán egy nap végképp nem akart menni. Kiderült hogy a modem volt a baja egész végig...a szolgáltató sávszélességet emelt a régi modem pedig nem bírta, ezért újra váltottak. Csak ugye engem errõl senki sem tájékoztatott!

Szerintem a modem lesz a baja.

\"Tudom, sorsom egyszerű kereszt Fogva tart és el nem ereszt...\" Bikini

koko71
Nagyon szivesen,remélem megfelel!<#wink>

A fecske egy költöző madár,olyan mint a gólya csak sokkal kisebb és nem hasonlít rá! A macska egy nagyon makacs madár,csak akkor repül ha belerúgok!!

JoeFromHun
Nah ez kéccer ment 😞

Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB

JoeFromHun
Kábel vagy ADSL ... milyen neted van? Lehet szar a modem. De azért én megnézném próbaként egy másik hálókártyával is.Biztosan OK minden a telepített rendszereddel? (Bár mondod most tetted fel) Ha mindkettõ jónak tûnik és a hiba továbbra is fent áll akkor marad a szolgáltatónál történõ reklamáció. Más ötletem nincs.

Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB

JoeFromHun
Köszönöm szépen!

Howkeddlee
Próbaként most megnéztem,az Alphawille-t szerettem volna leszedni,amit az elõbb rakott fel infracore kolléga,és a 30megás part2-t,14percig akart szedni...<#boxer><#falbav>

Howkeddlee
A datanetes sebességmérés is teljesen más eredményeket mutat!Egyszer 5,46 egyszer 6,53,s legutoljára 3,21!áááááááá komolyan mondom,ez nagyon szívás!

Howkeddlee
Gyerekek!

Ha hiszitek,ha nem,minden egyes sebességmérésnél,mást mutat a speedtest!
Van úgy hogy csak 3 megát,de van úgy hgy 6,7megát!
Mindig ugyanarra a serverre csatlakozom,csak néha 13as pinggel,néha 25össel!A sebességem most,jelenleg 6781/386
Speedyröl próbáltam most letölteni: egy 8 megás zenét - elindult a letöltés 160k-val,és mire lejött,már csak 90k-volt!
2 napja szívok ezzel,már azt hittem,hogy a win Xp.m régi volt,s ezért csinálta!Erre ma felraktam egy újat,sajna az eredmény ugyanaz!
Mitõl lehet ez skacok?

Csaby

Hali!
Én ezzel 'mérek':
Sebességmérés

Olyan nincs a világon, ami nem sörnyitó!

Ezt a zenét keresem de nem ettõl az elõadótól(Schrott nach 8)
Ezt is köszönöm!
Breki33
mi a hivatalos sebességmérés neked?

nekem is kb ennyi most

http://www.speedtest.net/

Nekem kb 700-al jön most pl a speedyrõl
Bocs 256-os #47083

<#wave>

Alphaville - Forever Pop (remixes) 320 kbps

01.Forever Yung
02.Dance with Me
03.Big in Japan
04.Romeos
05.Summer Rain
06.Jerusalem
07.Summer in Berlin
08.Sounds Like a Melody
09.Lassie Come Home
10.Jet Set
11.A Victory of Love
12.Red Rose
13.Big in Japan (Hidden Bonus Trak)

part1part2

koko71

JoeFromHun
Megköszönném! Rég keresem a Time Operator-t 😊

Köszi!

Howkeddlee
Ja és még annyi,hogy ma tettem fel az XP-t!Bocs az OFF-ért!

Csaby

Howkeddlee
Sziasztok!

Segítségeteket kérném!Nincs itt valaki aki nagyon érti a számítógépes,pontosabban internetezési dolgokat?Mert problémám lenne olyan,hogy hivatalos sebességmérésnél a sebességemmel minden oké,de ha tölteni akarok le akár multiról,rapidról,speedyrõl mindenhonnan csak a sebessébem kb 1 tizedével jön le a cucc!Na csak hogy értsétek:
6,5megás a netkapcsolatom,ami annyit tesz,hogy letöltéskor kb 810-820k a letöltési sebességem!De most ez a tempó csak álom,mivel alig jön 70-80 max 100k-val!Valaki érti ezt,és tudna segíteni nekem?

Üdv.Csaby

Ui: Joe:nekem megvan a dal ,egy 6.33 idejü,de sajna csak 128kbps,de jól szól!Ha kell,felteszem!

JoeFromHun
Valakinek nincs véletlen egy:
Off - Time Operator (maxi lenne a legjobb)

Köszi!

zsoltford
köszi megprobálom, asszem 192-es az abc. sorozat, én a holland kollégáktól töltöttem, jól szól , jó boritókkal, ajánlani tudom mindenkinek aki szereti az ilyen sorozatpkat, asszem 92 részes...

Breki33
one should really consider myspace.com , artists are busy like crazy,
Koto for instance puts out a lot of posts at the bulletinboard and
comes up with the most innovative ideas to connect people. so give it a
try, check Koto at

http://www.myspace.com/kotomaiola
Italo forever
Sziasztok!

Keresem ezt a zenét jó minõségben!

Axodry - You ( Extended )

Köszi!
Üdv!<#wave>