A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Isten nyugosztalja!
Egyszer csak sikerül felkeresnem a sirját Bécsben...
In Lak\'ech Ala K\'in
In Lak\'ech Ala K\'in
en az ota sem talakoztam az emlitettekhez hasonlo minosegu, nivoju musorvezetessel ebben a mufajban, ahol a musorvezeto nem csak kepben van
az alltala jatszott zenekkel, hanem nemi hatterinformacioval is szolgal ezzel is szinesitve a musort.nem csak az eloadoval hanem a szam cimevel is rendelkezik es megnezi a jatszott, kert zenenek a verziojat is ...
en is kedveltem a tdk-sa, tdk-sax, kromos kazikat ...
jo nehany zenet meg mindik a 15-20 eves szalagokat eloveve hallgatok...
mert nem sikerult beszereznem cd-n, mp3-ban.
ma hany "nagy" radio "nagy es jopofa" musorvezetoje tudna ezt a szinvonalat hozni ...???
a szinesz musortvezet, a murvezeto( riporter ) idojarastjelent, a boxolo
labdarugomerkozest kozvetit, a tornasz boxot kozvetit, kommental, kicsit
tul univerzalis lett mindenki ...ez a sok allati mosolygos "kapcsolatok alapjan odaultetett" profi figura... ja es mindenki dj...
Énis gyüjtöm a zenéket a 80-as évek elejétöl a mai napig bezárólag, de ha jobban belegondolok,minek.Mert ugye fizikai lehetetlenség ennyi zenét visszahallgatni.De persze mindíg fel kell venni a nekünk tetszõ zenéket.Mert csak ugy szimplán jó és megnyugtató érzés hogy MEGVAN. Bár lehet hogy sosem hallgatjuk vissza, de a tudatunk mélyén tudjuk ha valahol halljuk, hogy ez is megvan. Ez egy mókus kerék amiböl nagyon nehéz kiszállni.Nem mintha akarnék. Egyik haveromnak 1,8 Terra bájt
zenéje van mp3-ban. Na az már tényleg kóros.<#csodalk>#csodalk>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
De ha figyelembe veszem, hogy most végeztem 20 db. 90 perces angol nyelvleckét tartalmazó kazettával, nem lehetetlen.
In Lak\'ech Ala K\'in
Igen ha a tagok elfogadnak akkor én elvállalom a 80 as fórumunk moderálását!
Hallgasd a MegaDanceRádiót 70-80-90 évek zenéivel!
Köszi a közremûködésért !
Már ivás el?tt rettegni a másnaptól : az nem félelem, csak tapasztalat !
Csak vicc volt.<#nevetes1>#nevetes1>
Aki olvasta és érteni akarta amit a stornózott helyre írtam, pontosan tudja, hogy semmiféle mögöttes szándék nem állott a háttérben, csak a sajnálatos hazai eljárásjogra kívántam rámutatni ! Ami, sajnos, itt is eléggé divatos! De szót se többet, ez már múlt idõ, el is felejtettem!
Kaposi1-nek pedig köszönöm a másik topicon feltolt, nekem szóló muzsikát ! Köszönöm szépen !<#worship>#worship><#worship>#worship>
Italo barátomnak: Ne is foglalkozzál vele, ettõl nem lesz kevesebb a fizetésem !! <#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
Istenemre,
Bedigitalizálom neked õket!<#nevetes1>#nevetes1>
Még felcsapok költõnek...<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
In Lak\'ech Ala K\'in
szólo mûsora.Minden csütürtökön ott vadásztam le a legjobb zenéket.Ki nem hagytam volna egy mûsorát sem. Olyan zenéket adott, amit akkor elõször, és azóta sem hallottam sehol. Nagyon önzetlenül, nem dumált bele a számok elejébe, hogy még véletlenül se lehessen rögzíteni, és végig adott mindent.
És a hangját is imádtam. Ma is megvannak azok a zenék TDK SA-X-en ,meg Sony UX-S-en. Szóval még most is jól szólnak. Csak jó lenne digitalizálni vagy ujra megszerezni õket.Szóval akkor még munka volt a zene megszerzése nem ugy mint manapság.De jobban meg is becsültük õket.
Persze nem sírom vissza az akkori idõket.Max a zenéket de azt nagyon.<#rinya>#rinya><#sir>#sir>
Az említett üzenetnek nem volt itt keresnivalója!<#felkialtas>#felkialtas>
In Lak\'ech Ala K\'in
Ami azt illeti, szerintem is...
In Lak\'ech Ala K\'in
a legjobbak voltak !!!
igazabol nem tudom hogy munkalkodnak-e a temaban ...
egy the twins maxi kerult hozzam ami egykoron az ove volt, gondolm ezt a kepet lattad kiteve...
mashol nem is lehetett hallani azokat a zeneket amit naluk, egy buliban voltam amit lemezlovaskent csinalt, talan 90" korul, nagyon ott volt a szeren ...
hianyolon az alltaluk kepviselt radiomusorokat, nem csupan a stilus miatt, hanem a felkeszultseguk es a musorvezetesuk modja miatt ...
mara az utcarol befutok, nyokogok, rihegek-rohogok, stilustalan, zenet talan nem is szereto "sztarocskak" toltik ki a musoridoket, szo szerint csak kitoltik ...
Régi oldalakat olvasgatva megakadt a szemem egy néven akit említesz.
Haluska Imre
Személyesen is ismered vagy csak a rádióbol?
A 80-as években vonattal jártunk fel hozzá Pestre zenékért.
Egész Vasárnap du.ott ültünk hogy leválogassunk a lemezeirõl legalább kétszer 60 percnyit. Levélben küldte mindíg az uj listáit. Szavazni lehetett a számokra és így jött össze mindíg a havi százas lista amiröl
szoktunk mazsolázni.
Még a személyi igazolványába is ez volt írva ." Lemezbemutató "
Nagyon jó fej volt. Kiváncsi lennék hogy mi lehet vele?
Nem tudom hogy ez volt már fent?
Én mindenesetre a keresõben nem találtam.
Laserdance Project - Laserdance megamix Long
Nézz átt a 90-es évek fórumába ,ha még nem tetted meg.
Ott van a kért zenéd!!!
Egyébbként énis veled érzek.
Õszintén sajnálom a dolgot, komolyan mivel Te aztán tényleg nem érdemelted ezeket a figyelmeztetõ jeleket.
Akkor már sokkal jobban én érdemeltem volna meg mert voltam megint olyan hülye és nem bírtam ki, hogy igazságtalanul kiosszon mindenkit az "úriember"...
Remélem olvassa a moderátor ezt a hsz-t is , mert akkor megkérném, hogy amit Bigivan-nak kiosztott büntetõ jelzéseket azt legyen olyan kedves és tegye át az én nickem után!!!! Nekem aztán mindegy, úgysem vagyok túl sokat itt, persze érthetõ okokból...(a tegnapi termés a fõ oka..
Köszi elõre is!
Kárpótlásul két szösszenet:
1. Nem elég lopni, néha egy kicsit politizálni is kell!
2. Mikor nem fogunk szívni Microsoft termékekkel?
Ha majd porszívót gyártanak. (más fórumról)
Tegnap éjjel nekem már megjött a Mikulás, kaptam 4 szép csomagot, mert lemertem írni a véleményem a hétvégi vitapartíról !
No comment ...
Talán majd most.
DJ Peter Project - Ride the rocket
Terence feat Pit Bailay- Love Message
Ha valakinek megvan azt nagyon megköszönném ha feltenné.<#worship>#worship>
Minden segítségre nyitott vagyok.<#wave>#wave>
Meg ugye emlékszel, már a FIFA08-ban is segítettél.
Oké,elismerem hogy így még egyszerübb.
De csak úgy halkan jegyzem meg hogy nem én nemtudtam feltölteni képet.<#eljen>#eljen><#integet2>#integet2>
Azért írtam, hogy egy kicsit vissza, a #48228-nál, elõtte és utána pár hozzászólással minden kiderül.(linkek, képek, minõséfg, borítók külön fenn, stb...) Csak kicsit bõ volt a hétvégi vita-termés...
A sorozat linkjei és képei is letölthetõk korábbról.( akik az apróbb viták, vagy más miatt a hétvégén kerülték a fórumot, azok részére)
Na nézzük mûködik-e!
Ez a valamikor szombaton ment 17 részbõl álló sorozat borítója.
<ÍMG>http://i23.tinypic.com/24l361z.jpgÍMG>
így kell kinézni a bemásolt kódnak csak Í helyett I van (azért cseréltem ki mert így látszik a kód
I-vel ez így nézne ki

klikk ide
http://tinypic.com/
tallózással kiválasztod a feltölteni szánt képet (UPLOAD)
ha kész
IMG Code for Forums & Message Boards nál látható codot bemásolod simán ide és kész (COPY->Paste)
Köszi a segítséget! Megpróbálom!
Megvan egy pár zene a listádról de sajnos nem abban a verzióban, amiben szeretnéd..<#nemtudom>#nemtudom>
De kutakodom tovább, hátha rábukkanok valahol ezekre a verziókra is!
Pld. itt van ez a Mark&Spencer - Stay (long version)
Ez megvan 07:17 mp-es verzióban de nem tudom, hogy ez a long verzió?
In Lak\'ech Ala K\'in
In Lak\'ech Ala K\'in
Emlékszem tánc közben végig a képernyõt bambultam, és sóhajtoztam hogy ilyen nincs.
Bár nekem sosem nyúlta le semmim.<#nevetes1>#nevetes1>
In Lak\'ech Ala K\'in