A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy kis zene! Studio 33 - C.C. Catch 2001 Megamix Itt
Hallgasd a MegaDanceRádiót 70-80-90 évek zenéivel!
Szia!
Nem vezetek ma majd pénteken!
Nem vettem fel a kesztyût csak nem szeretem ha valaki úgy irkál ha nem tudja a részleteket! Persze úgy is lehet csak akkor nem jó dolgok sülnek ki belõle! S meglesz az eredménye!
Nem vezetek ma majd pénteken!
Nem vettem fel a kesztyût csak nem szeretem ha valaki úgy irkál ha nem tudja a részleteket! Persze úgy is lehet csak akkor nem jó dolgok sülnek ki belõle! S meglesz az eredménye!
Jó Reggelt Mindenkinek!<#wave>#wave>
Szuszi! Tudod, hogy egyetlen megoldás van csak..
Ne vedd fel a kesztyût, ennyi!
Amúgy vezetsz ma mûsort?
Szuszi! Tudod, hogy egyetlen megoldás van csak..
Ne vedd fel a kesztyût, ennyi!
Amúgy vezetsz ma mûsort?
Kedves Dióka! Lehet hogy az év vicce de tanulj meg olvasni, s értelmezni a dolgokat. Én drága moderátorunkkal priviben beszélgettem! Az alapján irtam amit írtam! Ha nem vagy tisztában a dolgokkal nem kell kötekedni mert azt én is tudok! Aszem soha nem kommentáltam a hozzá szólásaidat ez után sem szeretném. Maradjunk ennyiben!
Oké. Majd holnap lefigyelem de most leteszem magam holnapra.
Jó éjt mindenkinek.
InfraCore: akkor is szép.És gondolom jól is szól.
Jó éjt mindenkinek.
InfraCore: akkor is szép.És gondolom jól is szól.

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Sajnos nem,találtam a képet.
A 40-41. mp-ben figyeld a magas frekvenciákat. Észre fogod venni a "bibi"-t.
In Lak\'ech Ala K\'in
Orion nagytorony.
Én is megtanultam a képbeszúrást.
Kösz KJ<#worship>#worship>
Kösz KJ<#worship>#worship>
Ez szenzációs.

" A hiba az ön készülékében van "
Most hallgattam végig fejhalgatóval, nálam semmi hiba.<#fejvakaras>#fejvakaras>
Nálad mi a probléma ? Hányadik percben van a bibi?
Most hallgattam végig fejhalgatóval, nálam semmi hiba.<#fejvakaras>#fejvakaras>
Nálad mi a probléma ? Hányadik percben van a bibi?
Én nem tettem semmi érdemlegeset, de azért kösz, hogy gondoltál rám.<#vigyor4>#vigyor4>
In Lak\'ech Ala K\'in
Azért köszi a segítõkészségedet.<#eljen>#eljen>
Wescone neked is köszi.
Wescone neked is köszi.
breki!
most nyilvánosan szavatkozom és majdhogy térdre borulok elõtted!
én néztem el a dátumot!én vagyok a zizi!
valóban volt egy hónappal korábbi hivatkozásod is,amiért megbannoltak és amit én tegnapinak néztem,de mivel olyan soxor szaladsz a modi topikba segítségért,emiatt lassan összefüggõ hszeid alakulnak ki!<#nyes>#nyes>végülis annyira mindegy. tegnap is arra jártál,pedig ugye be sem köszöntél ide,de azért hátulról rajta tarottad szemed a nagy munkásságodnak vélt topikon..........menjél most is gyorsan és bannoltassál....én szeretem a kihívásokat!<#beka3>#beka3>brekk
most nyilvánosan szavatkozom és majdhogy térdre borulok elõtted!
én néztem el a dátumot!én vagyok a zizi!
valóban volt egy hónappal korábbi hivatkozásod is,amiért megbannoltak és amit én tegnapinak néztem,de mivel olyan soxor szaladsz a modi topikba segítségért,emiatt lassan összefüggõ hszeid alakulnak ki!<#nyes>#nyes>végülis annyira mindegy. tegnap is arra jártál,pedig ugye be sem köszöntél ide,de azért hátulról rajta tarottad szemed a nagy munkásságodnak vélt topikon..........menjél most is gyorsan és bannoltassál....én szeretem a kihívásokat!<#beka3>#beka3>brekk
Kösz KutiJani! Riszpekt!<#worship>#worship>
Kiváncsi vagyok ez a példány is mutatja az elõzõ két példány hibáját?
Kiváncsi vagyok ez a példány is mutatja az elõzõ két példány hibáját?
In Lak\'ech Ala K\'in
Na, visszatértem immár megvilágosodva.
Két fórumoldalon szidják majd a mamámat.
"amúgysem szóltam hozzád úgyhogy felejts már el"
ha nem írod le a nevemet csak körberajzolod minden irányból,lásd a modi topikot és itt a "kinek kellett volna bant kapnia" dumádat, hogy véletlenül se lehessen félreérteni,akkor az is megszólítás!nekem ne papolj,menjél a szüleidhez sírdogálni pintyõke!
gondolom a pintyõkéért biztos bannom lesz már!sebaj.
ha nem írod le a nevemet csak körberajzolod minden irányból,lásd a modi topikot és itt a "kinek kellett volna bant kapnia" dumádat, hogy véletlenül se lehessen félreérteni,akkor az is megszólítás!nekem ne papolj,menjél a szüleidhez sírdogálni pintyõke!
gondolom a pintyõkéért biztos bannom lesz már!sebaj.
Nekem ez a verzió kéne, de nem aval az "ostoba" hibával, ami mindkét példányban benne van.<#ejnye1>#ejnye1>
In Lak\'ech Ala K\'in
te tényleg ennyire zizi vagy ember?!
te hivatkoztál tegnap a modi topikban egy olyan hsz-emre,ami egy hónapja volt waazze!tudsz te egyáltalán olvasni?!már ezt is kétlem.
nézegesd visszaamit írtál és amire hivatkoztál!na hagyjál békén.....
te hivatkoztál tegnap a modi topikban egy olyan hsz-emre,ami egy hónapja volt waazze!tudsz te egyáltalán olvasni?!már ezt is kétlem.
nézegesd visszaamit írtál és amire hivatkoztál!na hagyjál békén.....
És ugyanaz a hibája mint az enyémnek!<#hehe>#hehe>
Damn it<#felkialtas>#felkialtas>
Damn it<#felkialtas>#felkialtas>
In Lak\'ech Ala K\'in
azt nem mondtad, hogy milyen NE legyen,
ha azt kéred,hogy ne az legyen,ami neked van,akkor nem ezt rakom fel.....<#wow1>#wow1>
most már tényleg csucskázom
ha azt kéred,hogy ne az legyen,ami neked van,akkor nem ezt rakom fel.....<#wow1>#wow1>
most már tényleg csucskázom
tegnap 20:00 tényleg egy hónapja volt bravo
Fel kéne végre fogni ha sok embernek van gondja veled akkor talán benned is van hiba
és talán le kéne szállni a magas lórol és nem másokat szidalmazni
amúgysem szóltam hozzád úgyhogy felejts már el
Fel kéne végre fogni ha sok embernek van gondja veled akkor talán benned is van hiba
és talán le kéne szállni a magas lórol és nem másokat szidalmazni
amúgysem szóltam hozzád úgyhogy felejts már el
na tényleg lépek....azaz mondhatnám azt is, hogy húzok innen a 3,14-csába,ahogyan önzetlenül már ajánlották kedves és megértõ fórum aktivisták!
pont azért gondoltam,hogy elég a 128-as változat is!<#hehe>#hehe><#nyes>#nyes>
legfeljebb megmutatod,mit kreáltál és tudom véleményezni, hátha újra kitör az ellenforradalom!<#falbav>#falbav><#kacsint>#kacsint>
legfeljebb megmutatod,mit kreáltál és tudom véleményezni, hátha újra kitör az ellenforradalom!<#falbav>#falbav><#kacsint>#kacsint>
<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
In Lak\'ech Ala K\'in
Ajánlom a "konzervativ vagyok" topikot. 2005 óta nem írt oda senki, de azért köszöntem ma este nekik és válaszoltam néhány két éves hsz-re mire észrevettem; mi a dörgés.<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
In Lak\'ech Ala K\'in
Ezt a megoldást!...<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
In Lak\'ech Ala K\'in
Kösz de inkább áttmegyek egy olyan fórumba ami már kihalt, és ott bénázok.
Aztán majd visszajövök.<#falbav>#falbav>
Aztán majd visszajövök.<#falbav>#falbav>