A 70-es és 80-as stb. évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
pedig ez így van

régebben volt az fdisk-es dolog

egy kis infó
http://techline.hu/tudastar/20071022_particionalas_xp.aspx

Mondjuk linux particiót leszedni nem egyszerû dolog
Italo forever
Igen, XP-t szeretnék telepíteni!
Tehát nem kell külön partícionáló program, el tudom ezt végezni a telepítõ lemezzel?
Ilyenrõl még nem is hallottam.
Adva van egy LINUX op rendszer de csak egy partícióval.
XP-t szeretne a srác és legalább két partíciót.

Én úgy tudtam, hogy mielõtt felraknak egy op rendszert, akkor kell partícionálni nem pedig utánna.

Hali!

Nem írtad milyen oprendszer. Ha XP-t telepítesz akkor még particionálni sem kell, valamint elég egy cd meghajtó.
A telepítés elején felismeri a hdd-t, megmutatja milyen partíciók vannak (vagy nincsenek) rajta. Törölheted az összes partíciót is. Ha esetleg már van készen és megfelel akkor oda telepíts, ha tök üres a vinyó akkor létrehozod azt a partíciót amire telepíted a rendszert (méretmegadás, file rendszer típusa, formázás). A maradékot pedig a már feltelepített rendszerbõl is eléred a Vezérlõpult>Felügyeleti eszközök>Számítógép kezelés>Lemezkezelés útvonalon. Itt egy a Partition Magic-hez hasonló felületen látod az összes meghajtót, és kezelheted, formázhatod a többi partíciót. Remélem nem értettem félre a kérdésed, és nem volt túl zavaros a válasz...

Breki33
ja laptop akkor nem szóltam arra még nem telepítettem
Breki33
nem egészen értem windows telepítéséhez nem kell floppy (nekem nincs is az új gépemben)

wan már olyan xp ami az összes eddigi frissízéssel települ k.... nem kér a..... nem igényel
Italo forever
Üdv mindenkinek!

Megint kellene egy kis help!!

Egy gépet kell újratelepítenem. A Partícion Magic 8 progit használtam a 2 boot lemez létrehozásához! Az kész van.
Namármost!
A srácnak akinek segítek, nem tudom biztosan, hogy van-e floppy meghajtó a laptopjában, tehát ha nincs akkor mit tudok tenni?
Ja és hogy az egész partícionálást a 2 disk végzi el vagy a programfájlba feltelepített Particion Magic 8 végzi?

Breki33
köszi a hölgy nevében
Itt van egy Amanda ezen pont nem látom...:
http://www.nodancelimit.com/2007/10/30/amanda-lear-with-love.html
(de azért átlinkeltem)

Mindennel egyetértek, de legf?képp az utolsó mondattal.

Breki33
kaptam egy ilyen emailt

Végre megtaláltam azt a számot, amit már nem is tudom, mennyi éve keresek. Lois Lane - It's the first time (1989)

Szeretném kiírni cd-re, ahhoz sem sokat értekJ) de azt megoldanám valahogy. Láttam a fórumodban, ezt a számot, de halvány ibolyám, hogy le lehet –e onnan tölteni, mert teljesen szõke vagyok az e –fajta dolgokhoz.

És ha lehet, akkor hogyan. Kérlek, segíts nekem. Nagyon fontos nekem ez a szám. El sem hinnéd, mennyire!! Ne haragudj, hogy sík hülye vagyok, és ilyesmivel fárasztom az agyad, de nem írtam volna, ha nem lenne ilyen fontos!!!!!!

Ha esetleg itt linkelte ki vki megtenné újra a hölgynek?.....
Breki33
Pár hete rakták fel 320-asban

Még ilyen változatokról is volt szó

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
okiland
Amanda Lear - Best of ...
Gyárin megvan, este begrebbelem 320-ra, reggel feldobom. Feltéve, ha ez így megfelel!!

Egy kutya olcsóbb, mint egy feleség. Kevesebbet eszik és már bundája is van.

Amanda Lear - Enigma - Give A Bit Of Mmmm To Me (1978) felvételét keresem. Akinek megvan legyen szives feltenni. Elõre is hálás köszönetem. <#nevetes1><#nevetes1><#wave><#wave><#nevetes1><#nevetes1>
bakterzoli
Csak ezt találtam:
John Williams - Home Alone (192 kbps)

Traclkist:

01 - Somewhere In My Memory (Main Titles)
02 - Holiday Flight
03 - The House
04 - Star of Bethlehem (orchestral)
05 - Man of the House
06 - White Christmas
07 - Scammed by a Kindergartener
08 - Please Come Home for Christmas
09 - Follow that Kid!
10 - Making the Plane
11 - O Holy Night
12 - Carol of the Bells
13 - Star of Bethlehem
14 - Setting the Trap
15 - Somewhere in my Memory
16 - The Attack on the House
17 - Mom Returns And Finale
18 - Have Yourself A Merry Little Christmas
19 - We Wish You A Merry Christmas (End Title)

Ifolder-Home Alone
Password: ost

Sziasztok!
Nincs meg véletlenül valakinek a Reszkessetek betörõk 1. filmzenéje?
Wescone
Miért nem zip-eled egybe õket? Eléggé körülményes file-onként tölteni le a rapidról, az idõkorlátok miatt. <#szomoru1>

In Lak\'ech Ala K\'in

ez egy spacedisco nóta. minösége elég rossz. köszi
Sziasztok! ha valaki tudja hogy ezt ki játsza és mi a cime.légyszi irja meg üzibe. http://rapidshare.com/files/74296533/1a.mp3
http://rapidshare.com/files/74297881/2a.mp3
http://rapidshare.com/files/74298961/3a.mp3
tgolyo
Thomas & Shubert - Little Flower
http://www.speedyshare.com/215832586.html

Lian Ross - Saturday Night
http://www.speedyshare.com/298359209.html
pass:tgolyo

forever vinyl Állampolgári jogom hülyének lenni!

Koszi!
tgolyo
Szewasztok! Szia Trendboy!
Meghallgatásra kaptam az albumot de már az elején felállt a szõr a hátamon.
Kb. olyan,sõt inkább rosszabb mint mikor a 80s évek közepén a hanglemezkiadók beterítették a boltokat "Top Hits" és hasonló bakelitokkal.(külföldi slágerek - hazai elõadók)

Patty Ryan-Stay with me tonight
Meghallgatok mindent tõlük,
Köszi.
Ez is igen régen volt.
JohnnyM5 - Moscow Nights 2320
Hát vegyen tõlük albumot aki akar, én meghallgattam ezt, szvsz enyhén "vendéglátós" :-)

Mindennel egyetértek, de legf?képp az utolsó mondattal.

Breki33
Retro Disco Koktél most kapható akciósan a Discokban

Korábban ise is kilinkeltem
Sziasztok,

Ennek mi a cime?

http://www.sendspace.com/file/7kkvsk

Megkoszonnem, ha tudna valaki egy linket adni hozza.
zsoltford
udv, egyetertek...
szornyu megjelenes ... biztos kudarc, a zenet meg nem halottam...
szedem le...
de ilyen ratyi pofavagasert, siker nem kaphato...szornyuek!

Egyelore csak ezt talaltam, sajna 128-as.

Johnny M5 - The Night (Extended)

Wind 67
Én Pedig a JOBB szélen álló srácot ismerem (személyesen)

Igen 1-2 alkalommal árult a pesti börzén is. Egyébként DJ egy menõ pesti club-ban és jó pár kiadvány értelmi (szerzõje)szervezõje Pl: az új Fancy DVD

Csak a WAV peregjen

Sziasztok!
Retro disco koktél 2006 itt van, ha valakit érdekel, az oldalon a második rész is fenn van! Nem kell megijedni, a számokat eredti elõadók adják elõ, bár mintha valamelyik szám elejérõl egy pici hiányozna...

Wescone
Nem emlékszem, hogy a '80-as évek elõadói közül bármelyiknek ilyen ökölbemászó arrogancia üllt volna az arcvonásain mint ezeknek a libáknak itt. Mi ez az arckifelyezés mostanában, valami hülye trend??! <#conf>
A szöszi arckifelyezése a képen, kimondottan egy istenes pofonért üvölt... <#csodalk><#csodalk> <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

In Lak\'ech Ala K\'in

Sziasztok,

Ime az emlitett track a Retro Disco Koktel lemezrol:

Disco Service - A Party Most Indul

Maganvelemenyem pedig csak annyi, hogy aki szereti az Italo Disco-t, az nem kovet el ellene ilyen merenyletet. A lanyok jobb esetben akkoriban "foganhattak" meg, amikor Mauro mar a slagerlistakat ostromolta...

Sajna, sajna...

Személyesen ismerem a bal szélsõ úrat, õ nagy italo rajongó, és talán mondjuk ki valamenyire gyüjtõ is...

A csapat a Juniusi Fancy koncert elõzenekara volt, szerintem a szervezõk egyik legnagyobb tévedése, a sok közül... Aki ott volt, az hallhata is õket. Igazából nem szeretek véleményt alkotni zenekarokról, playback csapatokról, de ez igazán osztályon aluli amit csináltak... Lehet a technika is rápakolt, az életveszélyesen nagy torzitásra, és összeviszaságra ami a zenét jellemzi, azaz ott jellemezte...
Régi nagy italozenékere magyar szöveg, ezt a poént a Pataki Sándor (Budapest Rádio, Gazdasági Rádió Euroitalo partyk, kivánság müsorok) már lelöte egyszer, már aki ismeri a storit, úgyhogy ez nem újkeletû. Instrumentális zenékre ráénekelte a magyar szöveget...
A szimpadi kép: a két srác énekel, és régi nagy italo fanokról lekopintott mozgást hoznak elõ, mig a három liba, ugrabugrál, nekem össze-vissza... Nos, nekem ez nem jött be...
Amit még tudni lehet, egy másik zenéjük a Retro Disco Koktél lemezen rajta van, utolsó track-ént...már akit érdekel... eme lemezt egyébként a koncerten osztogaták játék keretében, a megvásárlási lehetõségeirõl sajna nem tudok, sem letöltésérõl...
A srác akit ismerek, ott emlitette, hamarosan lesz lemezük, téhát az sincs kizárva, már van ebbõl album is...
Valahonnan a másik srác is ismerõs, biztosan találkoztam már vele, szerintem õ is italo rajongó, és gyüjtõ... Szerintem, valami lemezbõrzén ha összefutottam vele...

Letöltöttem a zenét, igy már elfogathtobb a minõség, de sajna még most sem jõn ez be nekem...
Részemrõl kb. ennyi az infó...
<#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1>

Just A Mote In The Wind... (I Am Only A Grain Of Dust In The Wind...)

Sajna Paszolok... Olyan régen volt, hogy már biztosan nem tudom megmondani...

<#confused><#confused><#nemtudom><#nemtudom>

Sorry...

Just A Mote In The Wind... (I Am Only A Grain Of Dust In The Wind...)

Wescone
Ha Claudine Longet az elõadó '68-bol, akkor "L'amour est bleu" a szám cime.
Szerintem az.

In Lak\'ech Ala K\'in

kutijani
Parancsolj:

Yello128

<#wave>

kutijani
üDV MINDENKINEK !! <#integet2><#wave>

Wescone
Hadd jegyezzem meg Breki, hogy a DVD Shrink is tud vinyórol dolgozni. <#vigyor2>

In Lak\'ech Ala K\'in

tgolyo
passz! nincs infóm róluk.<#wow1>

Wescone
Kik ezek az undorítóan beképzelt libák? Mintha minimum õk sz...ták volna a spanyol viaszt...<#levele>

In Lak\'ech Ala K\'in

okiland
Sziasztok!
Nincs meg v.kinek YELLO-Jingle bells??

Egy kutya olcsóbb, mint egy feleség. Kevesebbet eszik és már bundája is van.

tgolyo
Szewasztok!

Discoservice - Bouna Sera Ciao Ciao

Itt Nyomni!!

Sziasztok!

Jhonny M5 - The night (For you and me) c. számát keresem (de nem a 3:42 verziót mert az megvan)

Köszöói szépen elõre is!

Szia Trendboy!

Leszedtem a Cliff Wedge-t de jelszót kér. Meg tudnád mondani, hogy mi az?

Köszi Atiapu

Breki33
Én ha új hardvert akarok venni mindig a proharveren kezdem ottis a fórumokban
bakterzoli
fú de nagyon kösszzzz! :D

MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim

kaposi1
Alizee!<#falbav>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

kaposi1
Szerintem ez így elsõ hallásra Alizze.

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (: