A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szia!!
Kellemes ünnepeket nektek!!!!<#integet2>#integet2>
<#wave>#wave><#wave>#wave><#wave>#wave>
Szép napot mindenkinek!!!
Ezeket keresném :-Bellissima - Living My Heart
Marie Belle - Set Me Free
Spanis Latina Dance Mix Vol 1,2
Cricet's Band - Sunny
Pato Barton - Rankip Roger
Fay Young Cannibals - Sy Drays My Cazy
Azucar Moreno - De Baj De Olivo
Elõre is Köszi!!!<#worship>#worship><#worship>#worship>
thagirion-nak a hiányzó Intellivision zenék.<#wave>#wave>
http://www.speedyshare.com/913812531.html
A Wish Key látom már fent van.
http://www.speedyshare.com/913812531.html
A Wish Key látom már fent van.
Szevasztok Tagok !
Már régen nem toltam fel semmit, ezért most megosztom veletek 1985-bõl egyik legnagyobb kedvencemet, ami, persze, nagyon távol áll az italonak még a gondolatától is, de, azért remek zene !!
Rene & Angela feat. Kurtis Blow - Save your love (for Nr.1)
4:10; 192
Már régen nem toltam fel semmit, ezért most megosztom veletek 1985-bõl egyik legnagyobb kedvencemet, ami, persze, nagyon távol áll az italonak még a gondolatától is, de, azért remek zene !!
Rene & Angela feat. Kurtis Blow - Save your love (for Nr.1)
4:10; 192
Már ivás el?tt rettegni a másnaptól : az nem félelem, csak tapasztalat !
Köszi!
Este próba = cseresznye!!!
Este próba = cseresznye!!!
Egy kutya olcsóbb, mint egy feleség. Kevesebbet eszik és már bundája is van.
sziasztok volna 1 nagy kérdésem
van 1 szám a babarossa
nem tudjátok véletlenül hogy ki játsza ???
köszi elöre is
babarossa
van 1 szám a babarossa
nem tudjátok véletlenül hogy ki játsza ???
köszi elöre is
babarossa
Itt nézted a Tricky mixet?
http://www.tricky1.net/
http://www.tricky1.net/
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok mindannyiótoknak!
Atiapu
Atiapu
Köszi!
Lejött és biztosan jó, csak nem tudom pass nélkül megnyitni!
Nem tudod a jelszót véletlen??
Lejött és biztosan jó, csak nem tudom pass nélkül megnyitni!
Nem tudod a jelszót véletlen??
Egy kutya olcsóbb, mint egy feleség. Kevesebbet eszik és már bundája is van.
Play it loud!!
állat, megkéne szerezni a többi kettõt is, ami rajta van a maxin, na majd szétnézek itt ott
Szeva!Nem tudok róla!Nem vagyok egy game fanatikus!Az viszont igaz,hogy mindenhol Kalyhacsu a nick nevem "kályhacsû"!
Habtajtékos tarélyos baknyó!!!Csak,mert az indiánok sosem győznek!
Te nem játszol/játszottál CoD-uo bas vagy hq szervereken ? ismerõs a nick csak azért kérdem...
Mindennel egyetértek, de legf?képp az utolsó mondattal.
Laban - Love in siberia (256)
Go !<#wave>#wave>
Go !<#wave>#wave>
Sziasztok!Átzavartak a szomszédos topikról,hogy itt kérjek 1 zenét!Laban:Love in siberia?Köszi!<#help>#help>
Habtajtékos tarélyos baknyó!!!Csak,mert az indiánok sosem győznek!
Szisztok
a kösetkezö mixeket keresem:
Lets go itako dance mix
Deep magic dance29
Tricky tricky italo mix
Various hotsound megamix
Various deep dance megamix ha tudna valaki légyszives segitsen elöre is köszi.
a kösetkezö mixeket keresem:
Lets go itako dance mix
Deep magic dance29
Tricky tricky italo mix
Various hotsound megamix
Various deep dance megamix ha tudna valaki légyszives segitsen elöre is köszi.
Remélem Italo barátom megbocsát nekem!
Wish Key - Uno (1987)
Genere : Electronic
Style : Italo Disco
Quality : 320
The Sise : 132MB
Cover : Yes
Tracklisting:
01. Acumbacha
02. Orient Express (Remix 87)
03. The Key Of Sunshine
04. Last Summer (Remix 87)
05. Make It Up
06. The One You Love
07. No Woman No Cry
08. Life
09. Uno
10. Easy Way
11. Orient Express
Part 1.
Part 2.
Wish Key - Uno (1987)
Genere : Electronic
Style : Italo Disco
Quality : 320
The Sise : 132MB
Cover : Yes
Tracklisting:
01. Acumbacha
02. Orient Express (Remix 87)
03. The Key Of Sunshine
04. Last Summer (Remix 87)
05. Make It Up
06. The One You Love
07. No Woman No Cry
08. Life
09. Uno
10. Easy Way
11. Orient Express
Part 1.
Part 2.
Szia Italo Forever!
Ahgy kérted, felhivom újból a figyelmedet a Wish Key - Uno és az Intellivision - Calling Tokyo albumok hiányzó számaira. Nagyon örülnék, ha teljes lenne a két album. És talán nem is annyira "fosok" azok a hiányzók.<#papakacsint>#papakacsint>
Köszönöm.
Ahgy kérted, felhivom újból a figyelmedet a Wish Key - Uno és az Intellivision - Calling Tokyo albumok hiányzó számaira. Nagyon örülnék, ha teljes lenne a két album. És talán nem is annyira "fosok" azok a hiányzók.<#papakacsint>#papakacsint>
Köszönöm.
DJ. BELTZ - BLUE SYSTEM DANCE MAKER MIX 01
http://frenky70.multiply.com/
<#wow2>#wow2><#wow2>#wow2>
Szép napot mindenkinek!
Karácsonyi üdvözleteteket elküldhetitek a Megadance Rádióval! Írjátok meg nekem én beolvasóm a rádióba vagy küld egy hang klipet ne legyen több 30 mp. Vasárnap 9-13 ig Illetve hétfõn 10-14 ig van az adás! Már lehet küldeni az email címemre, privátba!
Karácsonyi üdvözleteteket elküldhetitek a Megadance Rádióval! Írjátok meg nekem én beolvasóm a rádióba vagy küld egy hang klipet ne legyen több 30 mp. Vasárnap 9-13 ig Illetve hétfõn 10-14 ig van az adás! Már lehet küldeni az email címemre, privátba!
Hallgasd a MegaDanceRádiót 70-80-90 évek zenéivel!
DJ. BELTZ - BLUE SYSTEM CUT MIX 6
<#email>#email><#email>#email>
DJ. BELTZ - BLUE SYSTEM CUT MIX 5
<#phone>#phone><#phone>#phone>
DJ. BELTZ - BLUE SYSTEM CUT MIX 3
<#hawaii>#hawaii><#hawaii>#hawaii>
DJ. BELTZ - BLUE SYSTEM CUT MIX 2
<#fejvakaras>#fejvakaras><#fejvakaras>#fejvakaras>
Maurice - This Is Acid (OGG , vbr)
Format: Vinyl, 12"
Released: 1989
Genre: Electronic
A This Is Acid (4:56)
link
Format: Vinyl, 12"
Released: 1989
Genre: Electronic
A This Is Acid (4:56)
link
INTERNAZIONALE - Campione 2006/2007 http://xtra99.multiply.com
DJ Beltz - Modern Talking Celebrate Dance Mix The 80's
<#lookaround>#lookaround><#lookaround>#lookaround>
Az alaplemez trackliste amúgy ez
JOHANN SEBASTIAN BACH (1685-1750)
1 In dulci jubilo BWW 729 (2´21½)korálfeldolgozás / Chorale arrangementMAGYAR KARÁCSONYI ÉNEKEK I. /HUNGARIAN CHRISTMAS CAROLS I.
2 Mennybõl az angyal / An Angel from Heaven (3´10½)(Gimesi Gyûjtemény (1844), Sulyok Imre feldolgozása - SzentmihályiÉnekeskönyv (1798) / Gimesi Collection (1844), arranged by ImreSulyok - Szentmihályi Énekeskönyv (1798))
3 Pásztorok, pásztorok (2´42½)(Zsasskovkszy: Énektár (855), Sulyok Imre feldolgozása - TárkányiBéla / Zsasskovkszy Énektár (1855),arranged by Imre Sulyok - Béla Tárkányi)
4 Ó gyönyörûszép, titokzatos éj /O Beautiful, Mysterious Night (4´20½)(Gimesi Gyûjtemény (1844), Maros Rudolf feldolgozása - Lovich-CzikeIlona / Gimesi Collection (1844),arranged by Rudolf Maros - Ilona Lovich-Czike))
5 Karácsonyi bölcsõdal / Christmas Lullaby (2´38½)(Bárdos Lajos feldolgozása / Arranged by Lajos Bárdos)JOHANN SEBASTIAN BACH
6 Vom Himmel hoch, da komm' ich her BWV 700 (2´49½)korálfeldolgozásMAGYAR KARÁCSONYI ÉNEKEK II.
7 Csordapásztorok / Shepherds of the Flocks (1´31½)(Deák: Énekgyûjtemény (1774), Sulyok Imre feldolgozása - Kisdi:Cantus Catholici (1651) / Deák: Énekgyûjtemény (1774), arranged byImre Sulyok - Kisdi: Cantus Catholici (1651))
8 A kis Jézus megszületett / The Little Jesus (1´00½)(Sulyok Imre feldolgozása / arranged by Imre Sulyok))
9 Kiskarácsony, nagykarácsony /Little Christmas, Big Christmas (1´14½)(arranged by Rudolf Maros)DOMENICO ZIPOLI (1688-1726)
10 C-dúr pastorale (3´50½)JOHANN SEBASTIAN BACH
11 Pastorale BWV 590 Tempójelzés nékül /Without tempo indication (2´05½)Franz Xaver Gruber - Joseph Mohr - Ismeretlen magyar fordító /Hungarian lyrics by Anonymous
12 Csendes éj / Silent Hight (3´25½)
13 O, Tannenbaum (Maros Rudolf feldolgozása) (2´32½)
14 Kicsi gyermek / Little Child (4´39½)(dél-amerikai népdal, Raics István fordítása / South AmericanChristmas carol, Hungarian lyrics by István Raics)
15 San Jousé m'a dit (2´16½)(Maros Rudolf feldolgozása / arranged by Rudolf Maros)CÉSAR FRANCK (1822-1890)
16 E-dúr pastorale Op. 16 (9´04½)
17 Je suis l'archange de Dieu (9´04½)(Maros Rudolf feldolgozása / arranged by Rudolf Maros)
18 Aranyszárnyú angyal / Golden Wing Angel (2´41½)(Francia karácsonyi ének, Demény Dezsõ feldolgozása - Ismeretlenmagyar fordító / French Christmas carol, Hungarian lyrics byAnonymous))
19 Áldott éj / Blessed Night (1´18½)(Angol karácsonyi ének, Farkas Ferenc feldolgozása - Vargha Károlyfordítása / English Christmas carol, arranged by Ferenc Farkas -Hungarian lyrics by Károly Vargha))JOHANN SEBASTIAN BACH
20 F-dúr pastorale BWV 590 - IV. Allegro moderato (2´43½)FERENC GERGELY - orgona / organ
JOHANN SEBASTIAN BACH (1685-1750)
1 In dulci jubilo BWW 729 (2´21½)korálfeldolgozás / Chorale arrangementMAGYAR KARÁCSONYI ÉNEKEK I. /HUNGARIAN CHRISTMAS CAROLS I.
2 Mennybõl az angyal / An Angel from Heaven (3´10½)(Gimesi Gyûjtemény (1844), Sulyok Imre feldolgozása - SzentmihályiÉnekeskönyv (1798) / Gimesi Collection (1844), arranged by ImreSulyok - Szentmihályi Énekeskönyv (1798))
3 Pásztorok, pásztorok (2´42½)(Zsasskovkszy: Énektár (855), Sulyok Imre feldolgozása - TárkányiBéla / Zsasskovkszy Énektár (1855),arranged by Imre Sulyok - Béla Tárkányi)
4 Ó gyönyörûszép, titokzatos éj /O Beautiful, Mysterious Night (4´20½)(Gimesi Gyûjtemény (1844), Maros Rudolf feldolgozása - Lovich-CzikeIlona / Gimesi Collection (1844),arranged by Rudolf Maros - Ilona Lovich-Czike))
5 Karácsonyi bölcsõdal / Christmas Lullaby (2´38½)(Bárdos Lajos feldolgozása / Arranged by Lajos Bárdos)JOHANN SEBASTIAN BACH
6 Vom Himmel hoch, da komm' ich her BWV 700 (2´49½)korálfeldolgozásMAGYAR KARÁCSONYI ÉNEKEK II.
7 Csordapásztorok / Shepherds of the Flocks (1´31½)(Deák: Énekgyûjtemény (1774), Sulyok Imre feldolgozása - Kisdi:Cantus Catholici (1651) / Deák: Énekgyûjtemény (1774), arranged byImre Sulyok - Kisdi: Cantus Catholici (1651))
8 A kis Jézus megszületett / The Little Jesus (1´00½)(Sulyok Imre feldolgozása / arranged by Imre Sulyok))
9 Kiskarácsony, nagykarácsony /Little Christmas, Big Christmas (1´14½)(arranged by Rudolf Maros)DOMENICO ZIPOLI (1688-1726)
10 C-dúr pastorale (3´50½)JOHANN SEBASTIAN BACH
11 Pastorale BWV 590 Tempójelzés nékül /Without tempo indication (2´05½)Franz Xaver Gruber - Joseph Mohr - Ismeretlen magyar fordító /Hungarian lyrics by Anonymous
12 Csendes éj / Silent Hight (3´25½)
13 O, Tannenbaum (Maros Rudolf feldolgozása) (2´32½)
14 Kicsi gyermek / Little Child (4´39½)(dél-amerikai népdal, Raics István fordítása / South AmericanChristmas carol, Hungarian lyrics by István Raics)
15 San Jousé m'a dit (2´16½)(Maros Rudolf feldolgozása / arranged by Rudolf Maros)CÉSAR FRANCK (1822-1890)
16 E-dúr pastorale Op. 16 (9´04½)
17 Je suis l'archange de Dieu (9´04½)(Maros Rudolf feldolgozása / arranged by Rudolf Maros)
18 Aranyszárnyú angyal / Golden Wing Angel (2´41½)(Francia karácsonyi ének, Demény Dezsõ feldolgozása - Ismeretlenmagyar fordító / French Christmas carol, Hungarian lyrics byAnonymous))
19 Áldott éj / Blessed Night (1´18½)(Angol karácsonyi ének, Farkas Ferenc feldolgozása - Vargha Károlyfordítása / English Christmas carol, arranged by Ferenc Farkas -Hungarian lyrics by Károly Vargha))JOHANN SEBASTIAN BACH
20 F-dúr pastorale BWV 590 - IV. Allegro moderato (2´43½)FERENC GERGELY - orgona / organ
Na elvileg fent van
http://files.filefront.com/Brekis+karacsonyrar/;9289527;/fileinfo.html
Szeretettel küldöm N. Györgyinek, nlcafé hölgytagjainak és természetesen mindenkinek aki szereti.
Alapja ez a lemez
De ebbõl csak a legjobbakat hagytam meg és egy csomó ismert ezen a lemezen nem szereplõ dal is belekerült, köztük olyan gyerekek által énekelt karácsonyi dalmixek amikat csak DJ-nek küldtek pár éve bönuszajándékként és tudtommal kereskedelmi forgalomba nem került.(Bár ki tudja)
http://files.filefront.com/Brekis+karacsonyrar/;9289527;/fileinfo.html
Szeretettel küldöm N. Györgyinek, nlcafé hölgytagjainak és természetesen mindenkinek aki szereti.
Alapja ez a lemez
De ebbõl csak a legjobbakat hagytam meg és egy csomó ismert ezen a lemezen nem szereplõ dal is belekerült, köztük olyan gyerekek által énekelt karácsonyi dalmixek amikat csak DJ-nek küldtek pár éve bönuszajándékként és tudtommal kereskedelmi forgalomba nem került.(Bár ki tudja)
Többen emlékeztettek igéretemre, hogy a korábban emlegetett saját készítésû karácsonyi válogatásom töltsem fel.
De mivel ez 90 mega és a másik 100 megás helyen elhelyezett karácsonyi válogatást nem szeretném törölni, kéne egy hely ahova ennyit fel lehet tölteni és a többségnek jó.
Sajnos pl a Speedy csak 30-at enged multiply rapidshare gondolom nem mindenkinek jó
De mivel ez 90 mega és a másik 100 megás helyen elhelyezett karácsonyi válogatást nem szeretném törölni, kéne egy hely ahova ennyit fel lehet tölteni és a többségnek jó.
Sajnos pl a Speedy csak 30-at enged multiply rapidshare gondolom nem mindenkinek jó
Szép napot mindenkinek!!!!<#wave>#wave><#integet2>#integet2><#wave>#wave><#integet2>#integet2>
DJ. Sergio - 80's Mix
sziasztok!
Maurice - This is acid címû száma nincs meg valakinek jó minõségben? meg van nekem 128-as bitrátával, de nem a legjobb :|
Maurice - This is acid címû száma nincs meg valakinek jó minõségben? meg van nekem 128-as bitrátával, de nem a legjobb :|
Szia!
Egyáltalán nem vagy szemtelen!
A hiányzó zenéket azért nem tettem fel mert elég "fosok" voltak.
De ha felhívod a figyelmem késõbb is rá, akkor szívesen felteszem a hiányzókat is de nem ma, mert megyek csicsikálni!<#wave>#wave>
Egyáltalán nem vagy szemtelen!
A hiányzó zenéket azért nem tettem fel mert elég "fosok" voltak.
De ha felhívod a figyelmem késõbb is rá, akkor szívesen felteszem a hiányzókat is de nem ma, mert megyek csicsikálni!<#wave>#wave>
és pihentetésképpen egy kis akció<#nyes>#nyes>
pár tonnányi karácsonyi zenék, válogatások
"kis karácsony, nagy karácsony, pár évig elég lesz majd a zenetárom"
Hello Italo Forever!
Kicsit lejjebb feltettél két albumról több számot is, de nem mindet. Az egyik a Wish Key - Uno c. albuma a másik az Intellivision - Calling Tokyo c. albuma. Lehetek olyan szemtelen, hogy megkérlek arra -igy ismeretlenül-, hogy feltedd a hiányzó számokat is? Persze csak ha megvannak azok is.
Elõre is köszönöm!
Kicsit lejjebb feltettél két albumról több számot is, de nem mindet. Az egyik a Wish Key - Uno c. albuma a másik az Intellivision - Calling Tokyo c. albuma. Lehetek olyan szemtelen, hogy megkérlek arra -igy ismeretlenül-, hogy feltedd a hiányzó számokat is? Persze csak ha megvannak azok is.
Elõre is köszönöm!
Oké! Semmi baj, akkor csinálom tovább a variációkat!
Addig is köszönöm neked a bizalmat!<#buck>#buck>
Addig is köszönöm neked a bizalmat!<#buck>#buck>
Nem tudok felmenni a fórumra valamiért egy ideje!!
Csak otthon.<#nemtudom>#nemtudom>
De téged ismerve biztos valami szupert alkottál!!<#nevetes1>#nevetes1>
Csak otthon.<#nemtudom>#nemtudom>
De téged ismerve biztos valami szupert alkottál!!<#nevetes1>#nevetes1>