A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Yazoo
mi-az-a-lastfm-es-egyaltalan-mire-jo/
.wikipedia Last.fm
Michail Bedford albumok keresek, jó kis italo disco volt anno, nekem sajnos csak kazin van néhány szám tõle.
Yazoo
A Radio Stad Den Haagg az nagyon jó... és jó a Fantasy Radio is. A Last.fm az viszont elég furcsa.
Aki tud még esetleg ilyen radiókat (Italo)... Köszi elõre is. 😊<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
WinDac 1.54
Hallgasd a MegaDanceRádiót 70-80-90 évek zenéivel!
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
OST - Asterix & Obelix: Mission Cleopatre
Track List:
1. Mission Cleopatra
2. Gaz-L Joeystarr
3. Theme Original du Film Asterix et Obelix - Mission Cleopatre
4. Ti Amo Umberto Tozzi et Monica Bellucci
5. Interieur Palais Cleopatre
6. Numerobis Theme
7. Top Chronos
8. Voyage en Gaule
9. Walk Like An Egypetian - Eric Mouquet de Deep Forest feat. Beverly Jo Scott
10. Les Pirates
11. Amonbofis
12. Chantier
13. Les Romains
14. Le Sphinx
15. Les Pyramides
16. La Poursuite
17. Le Jardin Fantastique
18. Exterieur Palais Cleopatre
19. Le Grand Final
20. Kung Fu
21. I Got You (I Feel Good)
Download
itt
Asterix és Obelix: A Kleopátra küldetés-ben (2002) van a végin amikor Cézár És Kleó csókolóznak az vízhangos és dinamikusabb na azt keresem égen földön! Sajnos az elõadót nem tudom kideríteni! Ha valakinek megvan THX!! 😄
Most nem tudok belenézni a filmbe,de remélem ez az ami kell neked.<#nemtudom>#nemtudom>
Umberto Tozzi - Ti Amo<#wave>#wave>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Santo California - Tornero 256
Clamero Project vs. Santo California - Tornero 2007 256
Itt hallható a kevesebb, néha a több, tipikus esete.<#wilting>#wilting>
Kétszer ugyan az a versió 320 ill.128-ba.
Csakhogy míg az elõbbiben komoly hanghiba hallható 2:40-nél, addig a második hibátlan.Csak hát az a bizonyos fránya 128.<#sir>#sir>
Mentségemre ,nem saját felvételek.
Santo California - Tornelo 320
Santo California - Tornelo 128
Kárpótlásul még egy versió belõle kicsit pörgõsebbe.
Damichi - Tornero 192<#wave>#wave>
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
WAV 5:20 (remastered)
PASS:ISD
http://rapidshare.com/files/116267423/joy.rar
What about the forests?
Köszike!
valakinek nincsen meg ez a szám 320-as minõségben? Davy DMX - One for the treble (Vocal Mix)
köszi
A Breki által belinkelt "Heart-Rock" kollekciót érdemes letölteni.
Nagyon jó zene, valódi CD anyag - rendkívüli minõség, csak ajánlani tudom. <#eljen>#eljen>
In Lak\'ech Ala K\'in
Nem tudja valaki,hogy a Max Best Of Dance Collection sorozat hányasnál jáár?
Köszi!
Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!
elöre is köszi a segitséget.....
innen töltheted le a zenét
http://data.hu/get/275497/caffe_caffe2.mp3.html
Nyitottam egy témát HQ Sound sample néven (gondolom nem kell ecsetelnem mivel hivatott foglalkozni), kivétel nélkül mindenki szivesen látott ha érdekelt a témában.
In Lak\'ech Ala K\'in
Erõsítsetek meg!
És ne feledd, ahol végetérnek az álmok, ott kezdődik a valóság!
1-2 hete láttam itt egy linket, ahová ha beírtam a rapidshare-s linket,
letöltötte, és utána rögtön le lehetett tölteni a köv-t, nem kellett várni. Nem találom. Beírnátok mégegyszer ezt a linket?
Köszi!
És ne feledd, ahol végetérnek az álmok, ott kezdődik a valóság!
Azért, mert kérdeztétek, melyik Gold album, s akkor még nekem sem jött le, csak az a fájl, ami bizonyítja, hogy wav-ból lett Flac, és ebbõl töröltem a felesleges dolgokat. Egyébként az 53397-ben írtam, hogy Flac.
Sorry!
Felkérném a tisztelt Moderátorunkat, hogy stornózza az 53412-es hsz-emet !
Köszönöm !!
Már ivás el?tt rettegni a másnaptól : az nem félelem, csak tapasztalat !
a konvertálást úgyis ugyanaz végzi
akát lehetne így is
"A Winamp segítségével akár WAV fájllá is lehet konvertálni (mondjuk ha úgy kényelmesebb visszaírni az audio lemezt), mindössze annyit kell tenni hogy programban az “Options/Preferences/Plugins/Output/Nullsoft disk writer” plugin “preferences” gombjára kattintva meg kell adni (illetve megadható, mert alapértelmezett a C:\ meghajtó) hogy “Output file mode: force WAV file”.
Arra érdemes figyelni hogy a Winamp-ban ki legyen kapcsolva az ismétlés, aztán hadd szóljon. Ahogy játsza le a számokat, úgy kerülnek a C:\ meghajtóra WAV formátumban. "
Szerintem újabb program nem jelent más minõséget, fõleg mert ugye veszteségmentes elvileg. Nem biztos, hogy minden esetben érdemes az újabbat használni (lásd winfos, nero pl)
CD rippelésnél wav-ba érted?
mp3-be sztem eléggé függ a codectõl az adott programmal elvégezhetõ beállításoktól
Ezeket érdemes átolvasni
Zenei CD-k archiválása felsõfokon
EAC Használati útmutató
És egy példa, hogy a Bartimex Audionál hogy csinálják ezt az egész folyamatot
klikk
ha egy ujabb progiva konvertálok?akkor minden esetben jobb a minõség?vagy a programok fejlõdése minden esetben ezt nem feltételezi?minden esetben érdemes az ujabbat használni?
illetve pl. cd rippelésnél, a cd olvasó-n kivül a program, nagyon befolyásolja a minõséget?
http://xrecode.com/
Mondjuk abba az irányba amiben neked kell még nem próbáltam ki, de nem túl bonyolult a kezelése