A 70-es és 80-as stb. évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
csak ahol macska van azt írd be

nekem délelõttönként nincs kód
yazoo
Most lehet hogy baromság amit kérdezek, de régen töltöttem a rapidról és free -ként olyan sok ellenõrzõ kódot ir, hogy nem fér el a szövegmezõbe. Tudna valaki segíteni?

Yazoo

Breki33
Last fm-el kapcsolatban ezeket érdemes elolvasni

mi-az-a-lastfm-es-egyaltalan-mire-jo/

.wikipedia Last.fm
yazoo
Sziasztok!
Michail Bedford albumok keresek, jó kis italo disco volt anno, nekem sajnos csak kazin van néhány szám tõle.

Yazoo

JoeFromHun
Köszi szépen!

A Radio Stad Den Haagg az nagyon jó... és jó a Fantasy Radio is. A Last.fm az viszont elég furcsa.
Aki tud még esetleg ilyen radiókat (Italo)... Köszi elõre is. 😊<#worship><#worship><#worship>

Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB

bakterzoli
Remélem ez jó:
WinDac 1.54

zsoltford
nincs valakinek egy full verziós windac-hoz cime?

Szuszidi
Hogyne ha ha én vagyok adásban azok mennek! Pl holnap 9-11 ig! Vagy hétfõn 10-14 ig. Azt még van a vasárnap 9-13 ig! Jó rádió hallgatást! 😄

Hallgasd a MegaDanceRádiót 70-80-90 évek zenéivel!

JoeFromHun
Tudtok nekem valami olyan netradio-t mondeni ahol jó kis fõként Italo muzsikák mennek... Mert az új munkahelyemen végre van erre is lehetõségem,hogy munka közbe hallgassak netrádiót.

Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB

Szuszidi
Nagyon nagyon hepy! <#mf2><#mf2><#worship><#worship>Köszönöm szépen!

bakterzoli
Mivel így nem tudok segíteni ezért arra gondoltam ez egész filmzenébõl könnyebb!
OST - Asterix & Obelix: Mission Cleopatre

Track List:

1. Mission Cleopatra
2. Gaz-L Joeystarr
3. Theme Original du Film Asterix et Obelix - Mission Cleopatre
4. Ti Amo Umberto Tozzi et Monica Bellucci
5. Interieur Palais Cleopatre
6. Numerobis Theme
7. Top Chronos
8. Voyage en Gaule
9. Walk Like An Egypetian - Eric Mouquet de Deep Forest feat. Beverly Jo Scott
10. Les Pirates
11. Amonbofis
12. Chantier
13. Les Romains
14. Le Sphinx
15. Les Pyramides
16. La Poursuite
17. Le Jardin Fantastique
18. Exterieur Palais Cleopatre
19. Le Grand Final
20. Kung Fu
21. I Got You (I Feel Good)

Download

zsoltford
1984-es felvétel, ezt a verziót '92 környékén halottam elõször kazin, majd '98 magasságában egy diszkós vette fel nekem cd-re és most itt vinylen, talán elsokalták a studioban a magas frekvenciákat, mert mindhárom adathordozón ugyan ott ''sziszeg''...hangerõt rá!!!

itt

Szuszidi
Köszike de az az eredeti!
Asterix és Obelix: A Kleopátra küldetés-ben (2002) van a végin amikor Cézár És Kleó csókolóznak az vízhangos és dinamikusabb na azt keresem égen földön! Sajnos az elõadót nem tudom kideríteni! Ha valakinek megvan THX!! 😄

zsoltford
üdv mindenkinek, egy kiváló felvétel 1983-ból wav, hangerõt rá!

itt

kaposi1
Helló!
Most nem tudok belenézni a filmbe,de remélem ez az ami kell neked.<#nemtudom>
Umberto Tozzi - Ti Amo<#wave>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Breki33
Szuszidi
Szép napot 80-as évek! Igaz nem 80 zene 70 es de mégsem mert egy feldolgozást keresek! Umberto Tozzi - Ti Amo. címû zenéjét keresem mégpedig az Asterix és Obelix: A Kleopátra küldetés-ben a végin el hangzik belõle egy kb: 25-30 mp részlet azt keresném! Ha esetleg valakinek mag van tolja fel bitráta most nem érdekel! Köszönöm!

DJ Skyline
nem akarok pofátlan lenni, örülök a zenének, csak van egy kis bökkenõ vele. olyan 2:20-tól elkezd ugrálni, ilyen kattogást lehet alatta hallani úgy 3:20-ig. nem tudom te vetted fel bakelitrõl, vagy így volt meg eleve?

kaposi1

kaposi1
Szia!

Itt hallható a kevesebb, néha a több, tipikus esete.<#wilting>
Kétszer ugyan az a versió 320 ill.128-ba.
Csakhogy míg az elõbbiben komoly hanghiba hallható 2:40-nél, addig a második hibátlan.Csak hát az a bizonyos fránya 128.<#sir>
Mentségemre ,nem saját felvételek.
Santo California - Tornelo 320
Santo California - Tornelo 128
Kárpótlásul még egy versió belõle kicsit pörgõsebbe.
Damichi - Tornero 192<#wave>

DJ Skyline
köszönöm szépen <#eljen>

computerguru
Kedves laco64!A szám cime amit keresel:Tornero. Nekem megvan az egész album,csak sajnos nem tudom hogyan töltsem ide fel,sajnálom,de azért a cim ügyben remélem segitettem!Szia!<#integet2>

Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.

hello mindenkinek.S.O.S. LENNE Santo Calirnia,egy lassu szám volt anno a szám cime sajna nem ugrik be,ha valakinek van kérem tegye föl,elõre is köszönöm
kaposi1
Nagyon szepen koszonom.<#worship>

kaposi1
Sziasztok tagok!<#wave>

Tudna nekem valaki prezentalni jo minosegbe ezt a klasszikust?

mflex
JOY-TOUCH BY TOUCH
WAV 5:20 (remastered)

PASS:ISD
http://rapidshare.com/files/116267423/joy.rar

What about the forests?

AlterEgo5561
2007 nyaráig Õ maga linkelgette a sorozatot. A HUB-ján mindig írta az új részek rapid linkjeit. Azóta sehol nem találkoztam a linkekkel , csak a sorozat néhány darabjával a musicmaniacs-en.

JoeFromHun
Ahh nekem csak 51-ig van meg ... <#wow1> Nem tudod vagy tudjátok,hogy honan lehet leszedni a többit?

Köszike!

DJ Skyline
hali
valakinek nincsen meg ez a szám 320-as minõségben? Davy DMX - One for the treble (Vocal Mix)
köszi

vorlon76
<#integet2>Jó reggelt tagok!<#integet2>

AlterEgo5561
Hali! (Szvsz) 127 Max Best Of Dance Collection és 21 Mega Beat Italo Mix után a srác "visszavolnult". Állítólag már csak rádiózással foglalkozik.

zsoltford
üdv, hát ha itt körülnézel biztosan találsz néhányat...

Wescone
Hello Tagok!

A Breki által belinkelt "Heart-Rock" kollekciót érdemes letölteni.
Nagyon jó zene, valódi CD anyag - rendkívüli minõség, csak ajánlani tudom. <#eljen>

In Lak\'ech Ala K\'in

JoeFromHun
Sziasztok!
Nem tudja valaki,hogy a Max Best Of Dance Collection sorozat hányasnál jáár?

Köszi!

hi valaki tudna linket adni kifejezetten 80'as disco zenérõl meg olaszról?

Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!

Hali 1 szám cime kellene. Számomra fontos lenne.
elöre is köszi a segitséget.....
innen töltheted le a zenét
http://data.hu/get/275497/caffe_caffe2.mp3.html

Keresem a Bob-A-Rela 1979 albumot. Tud valaki segiteni?
Wescone
Üdv Tagok!
Nyitottam egy témát HQ Sound sample néven (gondolom nem kell ecsetelnem mivel hivatott foglalkozni), kivétel nélkül mindenki szivesen látott ha érdekelt a témában.

In Lak\'ech Ala K\'in

pomogacs2
www.rapidcheat.com/ - ez lenne az?

Erõsítsetek meg!

És ne feledd, ahol végetérnek az álmok, ott kezdődik a valóság!

pomogacs2
Sziasztok!

1-2 hete láttam itt egy linket, ahová ha beírtam a rapidshare-s linket,
letöltötte, és utána rögtön le lehetett tölteni a köv-t, nem kellett várni. Nem találom. Beírnátok mégegyszer ezt a linket?

Köszi!

És ne feledd, ahol végetérnek az álmok, ott kezdődik a valóság!

bigivan
Köszi !

Már ivás el?tt rettegni a másnaptól : az nem félelem, csak tapasztalat !

Hali!
Azért, mert kérdeztétek, melyik Gold album, s akkor még nekem sem jött le, csak az a fájl, ami bizonyítja, hogy wav-ból lett Flac, és ebbõl töröltem a felesleges dolgokat. Egyébként az 53397-ben írtam, hogy Flac.
Sorry!

bigivan
Szevasztok Tagok !

Felkérném a tisztelt Moderátorunkat, hogy stornózza az 53412-es hsz-emet !
Köszönöm !!

Már ivás el?tt rettegni a másnaptól : az nem félelem, csak tapasztalat !

Breki33
Az miért van, hogy itt wav van, de leszedve flac

Énmeg ki akartam próbálni a konvertálást P
Breki33
sztem ez csak felhasználói felület
a konvertálást úgyis ugyanaz végzi

akát lehetne így is

"A Winamp segítségével akár WAV fájllá is lehet konvertálni (mondjuk ha úgy kényelmesebb visszaírni az audio lemezt), mindössze annyit kell tenni hogy programban az “Options/Preferences/Plugins/Output/Nullsoft disk writer” plugin “preferences” gombjára kattintva meg kell adni (illetve megadható, mert alapértelmezett a C:\ meghajtó) hogy “Output file mode: force WAV file”.
Arra érdemes figyelni hogy a Winamp-ban ki legyen kapcsolva az ismétlés, aztán hadd szóljon. Ahogy játsza le a számokat, úgy kerülnek a C:\ meghajtóra WAV formátumban. "

Szerintem újabb program nem jelent más minõséget, fõleg mert ugye veszteségmentes elvileg. Nem biztos, hogy minden esetben érdemes az újabbat használni (lásd winfos, nero pl)

CD rippelésnél wav-ba érted?

mp3-be sztem eléggé függ a codectõl az adott programmal elvégezhetõ beállításoktól

Ezeket érdemes átolvasni
Zenei CD-k archiválása felsõfokon

EAC Használati útmutató

És egy példa, hogy a Bartimex Audionál hogy csinálják ezt az egész folyamatot
klikk
zsoltford
köszi, kipróbálom...
ha egy ujabb progiva konvertálok?akkor minden esetben jobb a minõség?vagy a programok fejlõdése minden esetben ezt nem feltételezi?minden esetben érdemes az ujabbat használni?
illetve pl. cd rippelésnél, a cd olvasó-n kivül a program, nagyon befolyásolja a minõséget?

Breki33
nincs mit, amit pedig korábban kérdeztél arra próbáld ki ezt

http://xrecode.com/

Mondjuk abba az irányba amiben neked kell még nem próbáltam ki, de nem túl bonyolult a kezelése