A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Úgy látszik ez a szám a mumusom.<#fejvakaras>#fejvakaras>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Olyan régóta szenvedek már vele.<#help>#help>
Ja , most már egyre jobban érdekelne ez is.
Deborah Andries - Amore
Disc Jockey mix vol 2.
Én már rákerestem a torrentkeresõben, egy félig "döglöttet" találtam egyelõre, megpróbalom azt. Fizetõs torrenten úgy látom, fenn van, lehet hogy veszteség mentesen.
Itt a negyedik, 900 egynehány mega a két CD.
Aki profi torrentes, az lehet, talál más, jobb forrást.
Egyszerre több géppel dolgozom egyszerre, de csak az egyiknél tapasztaltam.
Aztán másnapra megjavult.
Fogalmam sincs mi az?<#nemtudom>#nemtudom>
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
TORRENTEZNI NEM TUDOK!!!!
Egy kutya olcsóbb, mint egy feleség. Kevesebbet eszik és már bundája is van.
<#felkialtas>#felkialtas> Ha valakinek ismerõsek a mix-ekben hallott zenék (kivétel Koto - Laserdance), azok cimei vagy az elõadók neve is érdekel.
Thx!
In Lak\'ech Ala K\'in
In Lak\'ech Ala K\'in
Helyesbítenem kell: Here It Is!
Ez van amikor az angol keveredik a némettel...<#guluszem1>#guluszem1>
In Lak\'ech Ala K\'in
Video / Part 1
Video / Part 2
Amint jól észrevehetõ korábban sokkal természetesebben viselkedtek az elõadók a szinpadon, nem is volt mûanyag ize a fesztiválnak.
In Lak\'ech Ala K\'in
Rikki - Only The Light
In Lak\'ech Ala K\'in
A minõségrõl értelemszerüen nem nyilatkozom.
Néhány számnak (mix-nek) van elõadója + neve is de mindeddig nem sikerült megszereznem.
Megköszönöm ha más is veszi a fáradtságot és belehallgat az anyagba. Tudjátok; több fül többet hall. <#nevetes1>#nevetes1>
Sample 1 - Old Tape Quality
In Lak\'ech Ala K\'in
Koszi az infot.<#worship>#worship>
Die Lollies Präsentieren Höllenparty Hitmix Vol.5-DE-2CD-2008
torrentrõl letölthetõ
20 Passion 5 - Recipe for Love
21 Carol O. - Only 4 Love
22 Bb Betty - Blondinen Haben Mehr Spa
23 Sound Convoy - Hey, Wir Wolln Die Eisbärn Sehn 2008
24 Bangbros - Arschgesicht
25 Rocking Son - Hadschi Halef Omar
26 Mega Mania - Summer of 69
Idom mint a tenger .Meloba vagyok.<#taps>#taps>
Az van némelyikböl, felteszem ha már vállalkozó kedvedben vagy. <#nevetes1>#nevetes1>
In Lak\'ech Ala K\'in
Rovid reszlet esetleg beloluk?
Mindig is szerettem vadaszni.<#nevetes1>#nevetes1>
In Lak\'ech Ala K\'in
Az enyem : Carol O - Only 4 Love<#rinya>#rinya>
De ezt itt mar mindenki tudja szerintem.<#nevetes1>#nevetes1>
Idõtlen idõk óta vadászunk a haverokkal egy Flipper Öcsi számot. A címe: Száguldó angyal. Nem a 80-as években jelent meg, hanem pár évvel ezelõtt, lehet tavaly. Hálám üldözne a sírig Titeket, ha tudnátok egy linket adni hozzá.
<#help>#help>
Forza Milan!
ma ismét lehetetlen volna hallani rádiókban...
mi manipuláljuk sajátmagunkat, mert hordákba verõdve nem vállaljuk saját izlésünket hanem követjük a hordafõnök izlését legyen az bármi...
ha jól emlékszem a '90-es évek közepén még bõven hóditott japánban a listákon az italo...mikor a szülõkontinensén hátatforditottak neki...
pedig napjaink törtritmusú zörejegyüttesén alapuló dallamtalan
irányzatánál jóval maradandóbb zenék születtek az egykori euro-italo diszkó védjegyében...
What about the forests?
Nem a mosolyával nyert ám.
Én egy kicsit lejjebb fókuszáltam.
De egyébbként egyetértek veled maximálisan a hozzászólásodat illetõleg.<#eljen>#eljen>
Te hol élsz? A marson?
Talán azt a szerencsés "szerencsétlen" boygót még nem tudják manipulálni a nagyokosok,de itt a földön mindeben manipulálják az embert . A politikában a hírekben a zenében fõleg a neten és persze egy átkozott 5 éves gyereknek szóló kibaszott mesében is.
Errõl az egészrõl ódákat lehetne írni,de az egy teljesen másik fórum témája,nem ide való.
Annyi biztos ,hogy én Pécsen naponta több szebb nõt látok az utcán,mint az idióta mosolyával nyert szépségkirálynõ.
Az emberiség -ezen sokat gondolkoztam már-vajh,milyen célból születhetett. Egy biztos minden ember vérében ott van, hogy utálja a másik embert. Az állatok csak az élelmük miatt ölnek,de az ember manipulatív gyarlósága olyan mértékû,ami semmivel sem lehet összehasonlítani.
Sajnos mindent és mindekit manipulálnak és abban is van valami, ha ezt nem tennék akkor összeomlana az a bizonyos rendszer és még több háború esetleg világvége atomcsapásokkal írtanák ki egymást az egyik legnagyobb idiótája a világegyetemnek: maga az ember!
huuhhh sorry az írásért... 😄
What about the forests?
legalább annyira különös mint a szépségek megválasztása ahol lassan a magyarok közt nem is lesz valóban magyar szépség...legalább is a zsûri szerint.minden ilyen manipulálható volna?vagy valamiféle másodlagos cél a fomtosabb.pl. azért választjuk az vagy azt a hölgyet szépségkirálynõnek mert majd õ megállja a helyét a világversenyeken?de miféle világversenyen ha minden ilyen manipulativ?akkor miért nem választják azt aki most és itt a legszebb mindenféle másodlagos cél nélkül ?na nem off-olok ma többet...<#nevetes1>#nevetes1>
www.ebay.com
www.gemm.com
www.musicstack.com
www.netsoundsmusic.com
10 print "eurodance rulez!" 20 goto 10
igen jó zene volt ez is,de a svéd Charlotte volt számomra az az énekes,aki olyan számot adott elõ ami dinamikus fülbemászó,talán egy kicsit italos is stb... na 😄DDD
What about the forests?
én is néztem a mûsor és szintén rájuk voksoltam.nekem õk jöttek
be a legjobban talán egy nagyon picit hasonlítanak a "Soundlovers" formációra.Anno egyik kedvenc csapatom volt.rongyosra játszottam a lemezeiket.
Kicsit más:
Keresem: Frank Zappa - Bobby Brown Goes Down felvételét.nekem egy 1979-es bakeliton van meg,ami sajna 1:20-nál megukrik.hiába állítom be a megengedett max.tûnyomást,akkor is megukrik.
Frank Zappa
forever vinyl Állampolgári jogom hülyének lenni!
Ha torrent is jó:Lorena McKennit
Nem Best of, Vlami 2 cd-s anyag. Mp3, a fájlok mérete alapján min. 256.
Felvettem az egész mûsort vinyóra. Majd visszanézem .
Egyébbként tudod a nevét a hölgynek?
Errõl jut eszembe a Belgrában a "jugó" müsorvezetõ csajszi,azonkivül ,hogy szép is volt,valami elképesztõ szépen beszélte az Angol nyelvet,szinte már vártam, hogy beszéljen,annyira természetes és Amerikai Ausztrál
közti kiejtése volt, hogy szinte lenyügözött.
Talán azért ,mert én is ezt a nyelvjárást szeretem és tanultam már vagy 20 éve folyamatosan.
nincs errõl csajról valami vidió?
What about the forests?
Ha esetleg valakinek megtetszett.
Elena Paparizou - My number one wav