A 70-es és 80-as stb. évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zsoltford
jelen pillanatban nálatok müködik a rapid?

okiland
Maxik és Remixek vegyesen, de mind jó minõségû 320-as, MP3.

Egy kutya olcsóbb, mint egy feleség. Kevesebbet eszik és már bundája is van.

zsoltford
üdv, wav vagy tömöritett formátumok?maxik?

okiland
Ezektõl az elõadóktól vannak még PWL REMIX-eim:

PWL artists
(past and present)

Kylie Minogue (left in 1992)
Dead or Alive
The Reynolds Girls
Rick Astley (left in 1990)
Kakko
Steps
Boy Krazy
Sinitta
Mandy Smith (Dropped out in 1989)
Jason Donovan (left in 1993)
Sonia (left in 1991)
Hazell Dean
Mel & Kim
Bananarama
Sybil
Big Fun (Dropped out in 1991)
2 Unlimited
London Boys
Sabrina Salerno
Lonnie Gordon
Tina Cousins

Ha érdekel valakit???

okiland
Itt mindent leírnak, de az angol tudásom kissé hiányos!!

http://en.wikipedia.org/wiki/Mel_%26_Kim

Breki33
Én úgy tudom kiadott második albumot is 2003-ban Breakaway címmel ami nem volt igazán sikeres

Férjhez ment Craig Logan-hoz gondolom az õ neve sokaknak ismerõs
okiland
2 testvérrõl van szó.

Melanie Appleby és Kimberlie Appleby.
Megjelent az elsõ, bemutatkozó albumuk FLM címmel (1987), ami nagy siker volt.
A sikeren felbuzdúlva elkezdték összeállítani a 2. album anyagát, amikor kiderült, hogy Melanie rákos. Még az album megjelenése elõtt meghalt, ami a testvért annyira megviselte, hogy kiadta ugyan Kim Appleby név alatt az albumot, de ezek után bejelentette, hogy a testvérére való tekintettel abbahagyja az éneklést.
Ezért nem volt több albumuk.

Õk is a PETE WATERMAN LIMITED felfedezettjei.

Breki33
Showing Out-ot sem?
http://www.youtube.com/watch?v=Ajt9-l6OZFA

Kim Appleby
http://www.youtube.com/watch?v=rZYkGjeviAA

Nagyon nagy kedvencem volt akkor ez a szám
zsoltford
ha jól emlékszem, egy albumuk volt flm talán a cime.és az elsõ maxi is róla az flm...

Csucsu2030
Szevasz, JoefromHUN!

A www.discomusic.hu már nem létezik, vagyis megújult. Egy megjelenésben
teljesen másik oldal van helyette és ez a http://hqaudience.com/aom/
Az a rádió amit keresel az pedig ugyanezen a megújult oldalon vagyis ITT lesz megtalálható.

trexxhunter
Sziasztok!
keresem Pitch Control - 1988 Manitou maxiját
http://www.discogs.com/release/1349827
köszi elõre is

trexxhunter
File: Soraya Arnelas - Soul Survivor.mp3
320 3.46

itt nyomjad

DjPremier
Nem nagyon ismertem öket.<#nemtudom>

Asus M3N HD/HDMI,AMD Phenom X4 9550 Quad Core 2.2Ghz,GeIL 2x2GB DDR2 1066Mhz Dual channel,Asus EN8800GT 1GB,Samsung 640GB.Thermaltake Power Station 520W

zsoltford
'87-'88 magasságában tarolt a listákon a stock-aitken-waterman szerzõ trió.egyik csillaguk a mel&kim duó volt, ha jól emlékszem a hölgypáros pályafutását betegség majd az egyikük halála zárta.de maradt néhány kiváló felvétel, pl:

a 2. verzió itt

JoeFromHun
Sziasztok!

Anno volt a http://www.discomusic.hu -n egy rádió... azzal mi lett? Megszünt vagy elköltözött?

Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB

mflex
Hát nem tartozik a favorítok közé, sõt kimondottan utálom a metal zenét 😄DDD

A bakelit viszont szép...

What about the forests?

Wescone
Azon nem csodálkozom; egy ideje nekem is!

In Lak\'ech Ala K\'in

mflex
Én nem nem tartozom a letöltõk táborába, már jó ideje senki nem tud olyat felmutatni (zene) , amit érdemes lenne leszednem (havonta 1 or 2 zene talán amit leszedek)...Ami kell megvan,ami nincs keresem,de egyébként mostanában zenecsömöröm is van már.

What about the forests?

Wescone
Hello Mflex és egyébként; Mindenki!
Ha már a minõségröl van szó el kell mondanom, hogy a "HQ Sound" nyitásakor a téma, vagyis minõség iránt én is jóval nagyobb érdeklõdést vártam.
A lényeg az, hogy kár háborogni.
Keresni - letölteni - ha nem tetszik; TÖRÖLNI!
Ennyi.
Ja! Feltöltésért hálára itt nem számíthatsz! <#pardon1>

In Lak\'ech Ala K\'in

zsoltford
én amondó vagyok és nem vitát szeretnék ezzel kilobbantani, de egy út része az mp3, amit többségünk bejár majd a cél felé közeledvén lényegessé válnak a boritók, a hanghordózó mint tárgy és a tartalma ami egy studio minõséget feltételez.nyilván nem tudunk megvásárolni mindent amit szeretnénk, egyrészt mivel rengeteg zenét már nem is tudnák hol, másrészt mert nem is futná rá vagy éppen nem is tudunk a létezésérõl...ekkor jöhetne egy forum szerepe ahol, nyilván nem lehet a mérleg nyelvét(feltöltés-letöltés arány) mindig egyensulyban tartani, de egy minõségi csere-bere lehetõségét jó lenne megteremteni, egy ugyan egymásnak arctan, de mégis korrektûl zenét szeretõ csapatban...

én ''mindenevõ lévén '' jónéhány stilust hallgatok, és nagy örömömre a mai napig vannak elõadók akik igyekeznek idõnként kedveskedni egy-egy kis külõn ''szépséggel'' nem csupán a hanghordozó tartalmával hanem a megjelenésével:

ha van rá igény jelezzétek, nem fogom tömöriteni
<#nevetes1>
ha már valakit érdekel ismeretlenül ne csak annyit irjon priviben, hogy jöhet waze, vagy nyomasd...

shirak
<#nyes><#hehe>

Play it loud!!

shirak
a mai világban semmi sem lehetetlen, de én azért kétlem, hogy ennyire egyszerûen menne dolog.

egyébként Róla beszélünk, szerintem nagyon jó fej, jó zenéket komponál és rajong a hús-vér synthzenéért.

Ittolvasható az interjú amit a spacesoundrecords-nak adott.

és ha már itt tartunk, hamarosan megörvendeztet bennünket egy új zenével is amit nagy örömmel oszt meg velünk(is)<#ravasz1>

Play it loud!!

mflex
én nem könyörgök, de menj a halál f...ba!

What about the forests?

mflex
Errõl a zenérõl mindig a nyár jut eszembe,tkm tudja miért...

Lou Sern - Swiss Boy <12'' Version>
WAV VINYL 5:06

http://rapidshare.com/files/126750247/Lou_Sern_-_Swiss_Boy__12___Version_.rar

pass: TB ötletével vezérelve, aki kiakarja csomagolni

CLICK IDE!

és a marquee elsõ szója a "szézámtárulj"

kiváncsi lennék a külföldi linkalakok buta nézésére letöltés után...

<#nevetes1><#nevetes1><#eplus2><#hehe>

What about the forests?

mflex
meg nem is értékelik a minõséget ,csak terrabájtnyi szaros mp3-kat, ha érékelnék akkor nem lenne ez.

Sõt arra is kiváncsi lennék, ha ez a fórum zárt lenne, vagy csak regisztrálva lehetne belépni, mennyi lenne pl az OBI WAN letöltés ami már a 321-et mutat!!!!

Igaz anno én sem voltam regisztrálva, de 2002 óta lehet úgy venni, hogy itt vagyok a fórumon, bár nem a zene miatt , hanem a hardware oldalakat olvasgattam,hiszen ez a frum is 2005-ben indult, ha jól emlékszem..

What about the forests?

mflex
komoly hangzás felsõfokon<#eplus2>

What about the forests?

mflex

27-en leszedtétek már 😄DD

What about the forests?

mflex
Kösz, nagyon tetszik a zene <#worship> és a rébusz is 😊)

Shirak közelebb van hozzá😊

Egyébként ma VANELLO is megkapja a helyét a honlapomon, márcsak az infókat kell begyûjtenem róla.

What about the forests?

Hohóóóó....

Kicsit kiugrasz "Romcsiba", tudod, melyik ajtón kell kopogtatni, és szerintem menni fog a dolog...

Egyébként van még tõle anyag:
PL: Ns2 & V8 - Don't Wanna Lose You (Vanello Remix)

kit-kat

...s a megoldás nagyban te vagy...

Just A Mote In The Wind... (I Am Only A Grain Of Dust In The Wind...)

zsoltford
üdv,tökéletesn egyetértek, nem igazán érdemes ezek szerint wav-ban közzé tenni anyagokat, mert sajnos ahelyett, hogy élveznék, lebutitják és áttöltik, linkelik.olyanok akik soha meg sem szólalnak nemhogy minõséget próbálnának közzétenni ... teli a t.köm az ilyenekkel...

Dióka
<#nyes>
hûûûû, ez nagyon komoly!<#hehe>

egyébként az én infóim szerint (a meglévõ live videóklippje és egy lp info szerint) nem a zyx cédéden lévõ az eredeti sebesség,hanem attól kb.15 mp-vel gyorsabb változat,nekem már kicsit lassúnak is tûnt úgy a szám,emiatt néztem meg az enyémet és jártam utána a hosszának. érdekes változatok kerültek elõ minõségben és hát van köztük (ál)320-as is,ami jó ha valaha volt 128-as.ez azért bosszantó tud lenni,fõleg ha a 320-ra nem is emlékeztet semmiben sem a hangzás,nemhogy a frekvenciamenet.

....az már csak sajnálatos,hogy a G.Base-Poisont is borzalmasan lebutították hangzásban.

majd megkapod tõlem a "picivel" jobban élvezhetõ dujuvantmi-t.<#kacsint>

DjPremier
Csak csendben megjegyzem ez nem az a totyik. <#eplus2>

Asus M3N HD/HDMI,AMD Phenom X4 9550 Quad Core 2.2Ghz,GeIL 2x2GB DDR2 1066Mhz Dual channel,Asus EN8800GT 1GB,Samsung 640GB.Thermaltake Power Station 520W

DjPremier
Vagy itt a CDM.
General Base-Poison CDM

DjPremier

Breki33
Keresném ezt a számot talán kicsit gyorsabb és pörgösebb változatban
volt meg, de jó így is jó minõségben

General Base - Poison

http://www.youtube.com/watch?v=ZPct7Kmczr8

Breki33
köszi az infót

mewgpróbálom beszerezni
bakterzoli
Hát igen, így már van viszonyítási alapom!
De azért nem adom fel!

DjPremier
Retro feeling <#wink>

mflex
Hallgasd meg, kiváncsi vagyok a véleményedre😊

What about the forests?

DjPremier
Most szedtem le,akkor felesleges volt.<#szomoru2>

mflex
Tessék leszedni és meghallgatni ezt a remekmûvet eredeti gyári lemezrõl, viszont annyit, hogy ez már jó sebbességen "halad" legalább.

Sauvage - Do You Want Me (dance version)
WAV 6:33 (ZYX CD)

Click!

What about the forests?

mflex
Igen ez a MUZA sorozat nekem is megvan, de ez sem jó, ha ráklikkelsz a fölötté lévõ Saphir vagy alatta Swan, vagy tkm tudja bármelyikre,akkor lehet hallani , hogy ez mennyire el van cseszve hangmérnökileg,mintha belenne dugulva az egész zene. Nekem ez régen kazettán megvolt, de nem emlékszem rá, hogy feltünt volna, hogy ennyire szar, pedig nagyon sokszor meghallgattam ,anno a pultos AIWA-n, ezért nem hiszem el , hogy csak ezek a változatok léteznek,amik ennyire szarok, nem beszélve a gyári cd-rõl, ha kell feltöltöm azt a wavot.

Persze azt a kazettámat sehol nem találom.

Mindenesetre kösz , hogy szenvedtél vele😊

Üdv<#integet2><#integet2>

Jah, még annyit, hogy ezek a felvételek gyorsabban is szólnak, mint kellene.

What about the forests?

bakterzoli
Szia mFlex barátom!
Ezt találtam szerintem jó:
Sauvage - Do You Want Me (maxi)
1. Do You Want Me (Dance Mix)
Download

2. Do You Want Me (Vocoder Remix)
Download

3. Do You Want Me (Radio Version)
Download

<#integet2>

mflex
KERESEM:

SAUVAGE😄O YOU WANT ME címû felvételét!!!

A MONO szarok nem érdekelenek, egyáltalán létezik ebbõl stereo változat, vagy utazzak Hollandiába és rugjam picsán Michiel van der Kuy-t <#hehe>

két válogatás lemezem van (ZYX) mind a kettõ mono és a vinyómon is monoban voltak csak ,ezért kérdezem létezik -e normális változat ,vagy ezt a számot tényleg ennyire elbaszták a kiváló fülü hülye hangmérnökök?

Tehát mielõtt valaki nekiugrana a feltöltésnek, elõtte hallgasson bele, mert mono nem kell! Álsztereó sem és az olyan ,mintha ez sztereó lenne sem érdekel. 😄DDD

What about the forests?

johnlennon
Szia,

Némi info:

itt

Nekem megvan mind az öt box, gyári CDn. Csak ezeket belinkelgetni...
még karácsonyra sem készülne el.

Breki33
Errõl a sorozatról van valakinek bõvebb infója vagy FLAC-os linkje?

Ha jól tudom részenként négy lemezes

shirak
a szerzoje anno 160-as bitrataval toltotte fol egy finn oldalra.
meg merem kockaztatni, hogy ami ennél "jobb minõségû" az kamu.

Play it loud!!

Sziasztok!
Nincs meg véletlenül valakinek "Szûcs Judit:Mindhalálig szerelem" címû zenéje?
mflex
Csak gratulálni tudok a ruszkiknak, hogy az általam a hálón közzétett általában WAV minõségû zenéket egy csokorba szedve egy hülye magánválogatáson lássam "lebutítva" és ezzel azt hiszi õ valaki. Bírtam egy ideig az is... neveztû egyént,amig rá nem jöttem mekkora hülye õ is.

A studió felírat egy 256-os magánválogatáson a legszebb látvány.Ezen a lemezen?? 8 olyan szám van ,amit a hálón 128-nál nagyobb bitrátával letölteni nem lehet. Valószinû, hogy többé nem teszek közzé olyan zenéket,amiket a "mûvészek" küldtek nekem jó minõségben.

<#mf1> nekik!!

What about the forests?

DjPremier
Köszi.