A 70-es és 80-as stb. évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szkíta71
pass: Galaxy<#falbav>

Szkíta71
egy ízelítõ errõl az albumról:

http://www.speedyshare.com/476550295.html

Szkíta71
Galaxy Hunter - We Came from Space (2008)
192 kbps sajnos..
http://rapidshare.com/files/136910443/GH-WCFS8.rar

borítók:
http://img13.nnm.ru/imagez/gallery/5/b/a/a/8/5baa86f59870bb34022ae563f68a0022_full.jpg

http://img13.nnm.ru/imagez/gallery/3/b/b/9/5/3bb959c4d5aa3298dbdc59b154066d19_full.jpg

Nincs mit , máskor is... <#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>

Just A Mote In The Wind... (I Am Only A Grain Of Dust In The Wind...)

Szkíta71
Egy príma italo, ez leviszi a fejeteket...<#nyes>
Curacao - I Feel Good wav

http://rapidshare.com/files/138572597/03_I_Feel_Good.wav.html

zsoltford
egy másik mester szerzeménye, igaz 1991-es a maxi, de jobban illik a '80-as évekbe ...

A.2 192

zsoltford
üdv mindenkinek, látom azért nem halt ki a forum ...helyes!
egy korai diszko változat a mestertõl:

192

kutijani
sziasztok tudnátok ebbe segiteni ? #54756

de az egész casanova lemez érdekelne<#worship><#wave><#integet2>

Szkíta71
Bobby Orlando egyik projectjé-bõl 3 track.

New Breed Of Mermaid 320 kbps

http://rapidshare.com/files/138451486/1984_-_New_Breed_Of_Mermaid.zip.html

Akkor megint te nyertél Flexikém!😊)

mflex
Ezek 128-as bitráták,

320-ban az összes megvan, már csak awavot kellene megtalálnom valahol :-)

What about the forests?

Sziasztok!

Most találtam, hátha valakit érdekel:
http://www.realmusic.ru/abbsynth

Szkíta71
<#wave><#taps><#eljen>

Egy napra teszem ki a lábam innen, és mindjárt egy ilyen nyájas üzenetet kapok! Mik vannak ejnye -bejnye, hogy kapnálak a mellyiem közibe.Nem tudod te még arany apám hogy kivel fút össze szél. Engem se kell félteni ám, nem a szélvédûrül gyûttem le én se! A Niro meg egyszerûen beadta az unalmasat. Attól hogy még csáje vagyok, még eszem csak van egy cseppnyi, még ha nem is mindig mutatom! Na csumi csá! Osztán ezútán is mindent bele, ne csálógyák benned béjbe!😊)))))
Mjuzik cákk-cákk...!
Hali! Így van, köszi! Milyen alternatívát javasolsz akkor, a nero helyett???
Jóóó lett a gép!Kiszedtem az alaplapot,átnéztem nincs-e mégis valami zárlat lehetõség-nem volt.Összeraktam,csináltam egy CLEAR CMOS-t és már a gazdája nyomja rajta a Tomb Raider akárhanyast.....
Huhhhh
Kösz a segítséget Trend Boy!Ha nem mondod,hogy nem ment ki videókártya még most is itt idegeskednék....<#worship>
Köszi a jó tanácsokat!Azthiszem majd hétfõn az üzletben folytatom a bütykölést,ott van minden.
3 dolog lehet a baj:

1.Érintkezés, AGP-slot
2.Alaplap
3.Táp

Mid van, mivel tudsz mérni, bármit is?

Nyugi! Szerintem csak blokkoltak a videó kártyák... ha még is hallott akkor az alaplap gagyi, hiszen amitõl kinyirodhat, azt a feszkót csak is az alaplaptól kaphatta, de az Asus eme lapja, nem volt olyan nagyon gagyi, tehát inkább a blokkolásra tippelek... tedd ki levegözni, és jó gépben egy óra múlva ha megy akkor ez megusztad...
Tesztkártyád van? PCI-ba való???
Azzal kimérhetõ milyen feszkó jõn, mert ha szar, akkor tényleg besültek a kártyák...

Ezer éve pakolok össze gépeket és ilyet még nem láttam....
Amúgy bocs,hogy itt de ez egy amolyan "baráti társaság" és hát kitõl kérjen az ember segítséget,ha nem a barátaitól.... 😊
Pardon 400mhz
Egy régi Asus A7N8X-X lap,1gb ddr 40mhz,Ati Radeon 9550 256m,...
Agp
Fizethetem ki a cuccot...
Video AGP, PCI, PCI-Expess???

A story a következõ?
Egy haver felajánlott egy használt cuccot.Régi,gagyi de mûködõképes.
Alaplap,proci,memória,winyó,videókártya.
Egy másik srác szólt,hogy kifizeti,rakjam már bele az általa adott házba és lökjek rá egy XP-t.
Összeraktam,elindítottam.A telepítésnél az elsõ újraindításnál(a file-ok másolása után)nem kapcsolt be a monitor.Beleraktam egy másik videókarit,azzal sem.Utánna megnéztem egy másik gépben mindkét videókártya halott.Táp rendben,zárlat,letestelés sehol.Harmadikat már meg sem merek próbálni.Ilyenkor mi van?Az alaplap fogta magát és kinyírta a videókártyákat?
Problem???

Hello mindenki!S.O.S.
Van itt valaki aki nagyon vágja a számítógép szerelést?
(Eddig azt hittem én is nagyon vágom!)
zsoltford
egy igazi szinti popper!

Szkíta71
uramatyám de csúnya ez a csávó..<#guluszem1> köszi a videót.

<#mf1><#mf1><#mf1> Van!!! <#mf1><#mf1><#mf1>

...ne félj, nem én...

én a margón csücsülõk...

<#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>

mflex
A kérdés csak az van-e nagyobb "spacesynthbuzeráns" nálam 😄DDD

What about the forests?

Dióka
hát kommunikálni tudsz vele, már csak meg kell fûznöd!<#nyes>
mondd, hogy te is buzi vagy (mármint akarom mondani spacesynthbuziörült vagy) - bocs a rövidítésért, de nem hagyhattam ki, hogy szavaidból merítsek egy jót -, szóval marha gyorsan szánjon rád pár órát, hogy egy spotlight videjót full HD-ben összedobjatok. A kamerát majd én ajánlom Neked hozzá!<#nyes>

mflex
Ennél jobb minõségben nem leltem rá, fogadni mernék, hogy mobillal vette fel Sultan (spacesynthbuziörült)

már beszéltem vele egy másik fórumon, mindenesetre , ha én oda kerültem volna, hogy HR-rõl filmet készíthetek, akkor tuti szerzek egy fasza video kamerát.

What about the forests?

mflex
Akkor ezért nem ment a CD írás sem nekem a NÉRÓ-val. <#puszis>

What about the forests?

Dióka
nagyon jók a videók!
Robit én is kedvelem néhány jó száma erejéig,azé egy fokkal lehetne szebb is!<#nyes>

Dióka
már elfeledted, honna jöttél?!<#nyes>
nem mi,hanem ki,ne legyél mán ijen suta te újMEK-es:<#vigyor>
ittwanni

mflex
86-ban pultos AIWA R450-nem "nyomtam" akkoriban és vittem sok DJ-hez másolni a megjelenõ italokat.
Akkor (hallottam) másoltam át Humprey Robertson remekmûvét és egyszerûen megbabonázott ez a szám.

A "furcsafejûorrú" spacesynth,kiadó,zeneíró,producer stb mester ,már akkor tudta, hogyan kell az italo örülteket elélveztetni a zenéivel <#zavart1>

Bár mostanában a Daylight projektjei nem igazán meggyõzõek számomra, ettõl függetlenül a nagy könybe rendesen bele véste már a nevét.

A listából válaszd ki a videót:

Humprey Robertson felvétel készít.

What about the forests?

mflex
mi az nero? <#eplus2><#hehe>

What about the forests?

Szkíta71
na akkó viszont zenéjjünk is egy kicsit..

Fresh Color - Nightdreams wav.

http://rapidshare.com/files/137731538/09_Nightdreams.wav.html

Szkíta71
akkó a rosseb se tuggya mi a problematika<#nevetes1><#nemtudom>

Dióka
Ezt szépen és közérthetõen összefoglaltad!<#nevetes1>

Bár, ha jól értettem, a hölgynevet sugalló fórumtárs tudja, hogy kell csinálni, a baja az, hogy a nero nem látja az elõzõ sávokat.

Oka sok lehet....így látatlanban nincs kedvem leírni a lehetséges tucatnyi javaslatot.Esetleg ha leszoknátok a nero-ról,és használnátok másik tucatnyi alternatívát!<#hehe>

Dióka
jujj! egyetértek, ha nem baj!<#nyes>

Szkíta71
Csõváz colalady!

ha má írtá egy sávot akkó utánna a cd/dvd folytatás-t válasszad kifele oszt a beállításoknál a "menet beimportálásakor összeállítás frissítése" nígyzet legyen má kipipáva oszt utánna allú az "új fájlok hozzáadása az összeállításhoz" kocka is legyen mán kipipáva oszt ezek után mán menni fog tutkón mondom a frankót, csókójjam a csunyádat..<#taps>

Hali!
Nem tudjátok mi lehet a gond a Nero programommal? Egyszerûen nem akarja folytatni a többmentes cd írást. Nem ismeri fel a cd már elõzetesen felírt cuccot. Minden cd-t újra akar kezdeni. Eddig minden ok volt vele, de mostanában leállt a tudomány. S.O.S.
mflex
( HaliCsõcsumicsákány ) <#hehe> Tetszik 😄

Csõváz wazze, sirály ahogy nyomod a vakert acrcsávó 😄DD

Csak is a "nájsz hengörien lengvics" érdekében ,én is át lépek az undorító magyar beszédbõl a szlenget beszélõ és a jövõben már a gyerekeknek alapból ezeket a szavakat tanító és beszélõ iskolai tanárok<#nyes> népes táborába.

Vagy talán mindenki internet nyelven fog beszélni?

OMFG LOL

ASD.SAD_ASD_DSA (ugye annyira röhögök, hogy nem tudok egy normális karaktert lenyomni,aki nem tudná ennek a jelentését, a hülye kockák "divatmajom"írásai. utálom)

csákány belétek <#eplus2>

What about the forests?

Please help me find this rare track!Thanks!
ILLUSION-ILLUSION
Örömhír!!!! Megvan az elsõ olimpiai magyar aranyérem: Kardkovács Bendegúz csõsüregi lakos vásárolta a kínai piacon Peking-Alsóban. Csak így tovább fiúk, lányok; mottó: aranyesõ hulljon rája...
zsoltford
üdv!

Szkíta71
eldõlök én is, csákó uraim!