A 70-es és 80-as stb. évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziastok!en is keresnek 2 szamot:
INVIDIA-EL RITMO DEL DIABLO
JUDY JACKSON-SHAKE A BELLY
Koszi
Szia!
A CUE féjlok arra szolgálnak, hogy az "egyben" levõ , általában zenei anyagok (mp3, FLAC, APE, vaw) szétdarabolásához szükséges infókat tartalmazzák. (Szám cím, kezdet, vég, szünet, stb)
A lejátszóprogik ezzel tudtommal nem tudnak semmit csinálni, és nem is kell neki. A CUE Splitter nevû progi e fájlok segítségével darabolja szét a zenei anyagot. Ha arra gondolsz, van-e a winampnak ilyen daraboló pluginje, hát biztosan nincs. (másiknak sem, legalábbis nem tudok róla)off vége!

littlebigmen
bocs: 1.44-nél...

littlebigmen
Azt a "repülõzajt" keresem a szám elejére, ami 1 perc 29-nél végigdübörög a refrén elõtt.😊

littlebigmen
Szia! Köszönöma tippet, igen, abban vannak hasonló effektek a közepén, de sajnos nem az, amit keresek.

AlterEgo5561
Hali! Esetleg Up & Down In U.S.S.R: ?

littlebigmen
Errõl a bananarama felvételrõl még az jut eszembe, hogy én idõtlen idõk óta keresem Eddy Huntington USSR c. számának azt a verzióját, amit rádióban úgy nyomtak le, hogy az eleje repülõgépzajjal kezdõdött (felszállási zaj vándorolt jobb hangfalból a balba és vissza).

Na ezt a verziót nem találtam meg azóta sem...😞(

Hella mindenkinet!

remélem ez még nem volt:

Italo Disco Classics Megamix - Vol.2 (mixed by DJ Happy Vibes)
2008/MP3/192kbps/Rapidshare

DJ Happy Vibes - Opener
Baltimora - Tarzan Boy
Martinelli - Cenerentola
Italian Boys - Forever Lovers
Raggio Di Luna (Moon Ray) - Comanchero
Lee Marrow - Mr. Fantasy
Silver Pozolli - Around My Dream
Radiorama - Aliens
Brian Ice - Talking To The Night
Scotch - Delirio Mind
Lee Marrow - Sayonara
My Mine - Hypnotic Tango
Ken Laszlo - Don't Cry
Sabrina - Boys
Koto - Jabdah
Scotch - Take Me Up
Joe Yellow - I'm Your Lover
Valerie Dore - It's So Easy
Valerie Dore - Get Closer
J.D. Jaber - Don't Wake Me Up
Albert One - For Your Love
Alan Ross - Valentino Mon Amour
Fun Fun - Colour My Love
Laserdance - Humanoid Invasion
Mike Mareen - Love Spy
Mozzart - Jasmin China Girl
Koto - Visitors
Fun Fun - Baila Bolero
Max Him - Japanese Girl
Mozzart - Money

http://rapidshare.com/files/152277948/IDCM-ssc.rar.html

rarpass: hyjal09

Cserebe vki arulja mar el, hogy kell rabirni a winamp-ot hogy a
.cue-filet is kezelje... nem birok rajonni...
littlebigmen
Igen, tiszta kerepelõset nem találtam én sem. Furcsa.😞

Most hallgatom ellenben elsõként a kbcaps julia maxiját (7 perc 57). Hogyan maradhattam le róla eddig?? Egészen más mint az extended és a funkb mix...

IMYke2.0.0.0
Az Album mix megvan nekem - de az nem tisztán "kerepeléssel", hanem dobbal + minden mással együtt kezdõdik.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

littlebigmen
Howkeddlee:

EZ LENNE?"Cruel Summer" (Album Version)
NEM AZ "Cruel Summer" (Digital Mix) 6.21
NEM AZ "Cruel Summer '89" (Swing Beat Dub) 5.19
NEM AZ "Cruel Summer '89" (Swing Beat Version) 3.21
+
NEM AZ - BLAZYN RHYTHM REMIX 3.33
----------
Tippem:

NEW WAVE HITS OF THE 80S ALBUMRÓL 3.36 (EZ KEREPEL AZONNAL A ZENE ALATT)
ALBUM VERSION 4.48 (Ebben is azonnal van kerepelés)

IMYke2.0.0.0
Update: nekem nem indul el.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
A Wikipédia szerint - http://hu.wikipedia.org/wiki/David_Hasselhoff - a Hooked on a feeling c. albumon van rajta.
Ha nincs türelmed kivárni, míg letöltöm, akkor itt egy kis gyûjtemény, melyben az említett album is szerepel:
http://www.torrentvalley.com/download_torrent_834141.html

Breki33
itt megtalálod APE-ban

torrent
kutijani
sziasztok én is keresnék 1 számot

david hasselhoff -- hold on my love

hátha valaki................elöre is köszi

<#integet2><#wave><#worship>

Howkeddlee
Köszi tesóka! No problem... Elõbb utóbb mostmár csak meglesz ez a fránya verzió!

A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong... \"Nem az életemet akarom végigálmodni,hanem az álmaimat végigélni!\" \"A Japán TDK együttes kazettáját meg ne vedd!NINCS RAJTA SEMMI!!\"

Howkeddlee
Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm a feltöltést és a próbálkozást!
A megadance rádióban hallottam ezt a verziót,s "beszéltem" ott már Kuti Janival ez ügyben,de sajna nem tudott segíteni! Valószínû hogy a servergépükön volt fent ez a verzió...

Üdv.Csaby

A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong... \"Nem az életemet akarom végigálmodni,hanem az álmaimat végigélni!\" \"A Japán TDK együttes kazettáját meg ne vedd!NINCS RAJTA SEMMI!!\"

IMYke2.0.0.0
Bananarama: Cruel Summer
http://www.discogs.com/release/862591

kaposi1
Apróhirdetés!

192-es 1985-ös Hot girls bad boys - Bad Boys Blue albumomat
320-ra cserélném.

Jelige: köszi

<#worship><#nevetes1>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

mflex
Hamár szóba került ..itt egy (régi videóhoz képest) egy jó minõségû klipp.

Bananarama-Cruel_Summer 1983
708x526 75MB

download

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Basszus! UGYANAZ!

Bocsánat Howkeddlee! Azt hittem, tudok segíteni, de ezek szerint, nekem sincs meg az a verzió, amit keresel. 😞(((

IMYke2.0.0.0
Lehet, hogy nekem is ez van meg?!
Csak én Ultimix-ként ismerem.

IMYke2.0.0.0

IMYke2.0.0.0
Itt vagyok.
Akkor behoztam az Ultimixet, amit keresel.
Hogy ne töltögessem feleslegesen fel a 320-as (14 M😎 fájlt, benyomorítottam. Ha ez az amit keresel, akkor megy fel a szuper verzió (sajna, szerintem, bakelit-bootleg).

Breki33
Tulajdonképpen hol halottad ez a verziót?
kaposi1
Nincsenek meg sajna ,csak kutatok a neten.<#shakehead>

Howkeddlee
Tesó!

Ezek a mixek meg is vannak neked? Mert ezek között lehet bennt van amit én keresek! Amiket én soroltam fel,azokat én mindet meghallgattam,sajna egyik sem az a verzió,amit ennyire keresek!

kaposi1
Plus még ezek.

Remixes

* "Cruel Summer" (Album Version)
* "Cruel Summer" (Extended Version)
* "Cruel Summer" (2001 Version)
* "Cruel Summer" (Digital Mix)
* "Cruel Summer '89" (Swing Beat Dub)
* "Cruel Summer '89" (Swing Beat Version)

Howkeddlee
Sziasztok!

Elkeseredtem picit,mivel találtam egy Cruel Summer lemezt,különbözõ verziókban,de sajnos azok között sincs az általam keresett verzió!

Ezeket találtam:

-Bananarama - Cruel Summer (12 Inch Extended Mix)
-Bananarama - Cruel Summer (1989 Twelve Inch Version)
-Bananarama - Cruel Summer (Exotica)
-Bananarama - Cruel Summer (Extended Mix)
-Bananarama - Cruel Summer (Hot Tracks Mix)
-Bananarama - Cruel Summer (Summer Dub)
-Bananarama - Cruel Summer (Swing Beat Dub)

Ha ezek után is tud még nekem valaki segíteni,azt nagyon megköszönném...

kaposi1
Sajnálom .

Így egy kicsit nehéz lesz megtalálni.<#fejvakaras>

De azért próbálkozunk.<#nevetes1>

Howkeddlee
Szia Tesó!

Köszönöm kérdésed,tudok aludni,csak az éjjel akkor értem haza,a gépem meg bekapcsolva volt,így ránéztem az oldalra! <#nyes>

Köszönöm tesó,hogy feltöltötted ezt a verziót is,de sajnos,még ez a verzió sem az a bizonyos verzió amit én keresek!
Ez is szintén dobbal kezdõdik... <#szomoru1> <#confused>
Amit én keresek,az a dalban szereplõ "kereplõvel" kezdõdik...

kaposi1
Helló Csabi!

Ebben aztán kerepelnek rendesen.<#nemtudom>

Bananarama - Cruel Summer ( Hot Track Mix ) 6:03 320-as 14.5 MB

Egyébbként nem tudsz aludni?<#nevetes1>

Download<#wave>

Howkeddlee
Szia!

Nagyon köszönöm neked is a segítséged!Köszönöm a feltöltést is!
Sajnos,ez még mindig nem az a verzió,amit én nagyon keresek!
Amit én keresek verzió,az a dalban szereplõ "kereplõvel" kezdõdik!!
Aki tud,kérem segítsen...

Szép álmokat mindenkinek!

Jó éjt!Csaby

Csucsu2030
Hali!

Szerintem EZ LESZ AZ

Bananarama - Cruel Summer (Remix) <5:19>

Viszont ez csak 192 kbps
Ha meg mégsem ez az amit keresel,akkor sorry!

trexxhunter
köszi! belehallgatok!
ez egyik kedvencem dzsexontól!! a dub version különösen érdekel...
kamlijoci<#wave>

Howkeddlee
Sziasztok!

Ide is elhoztam ezt a két nagyon ritka verziót,eme remek dalból! Az év:1988, az elõadó:Michael Jackson, a dalok címe: Smooth Criminal!

Michael Jackson - Smooth Criminal (1988)

-Michael Jackson - Smooth Criminal (''Annie'' Mix) (VBR)
-Michael Jackson - Smooth Criminal (Dance Mix - Dub Version) (VBR)

Sok szeretettel a dal kedvelõinek...

Üdv.Csaby

Howkeddlee
Szia Barátom!

Nagyon köszönöm,hogy feltöltötted,de sajna ez nem az a verzió,amit ennyire keresek... 😞 <#szomoru1> (Ez is dobbal kezdõdik. 😞 )

Csaby

Hello Cimbi!

Csak 1 tipp: Bananarama - Summer Dub VBR

Howkeddlee
Szia!

Még annyit,hogy multin megtaláltam egy helyen az "ultimixet",és ez dobbal kezdõdik... 😞 Sajnos...
Nekem a "kereplõvel" kezdõdõ verzió kellene...

Csaby

Howkeddlee
Szia!

Nagyon megköszönöm a gyorsaságot és a segítséget! Ha ma nem tud benne segíteni senki,akkor várnám holnap a te verzióidat! Köszönöm! <#worship>

Üdv.Csaby

IMYke2.0.0.0
Sõt, van egy két részbõl álló DMC (mega?)mixük is.

IMYke2.0.0.0
Nekem megvan. Ha addig nem hozza el senki, akkor holnap feldobom.
Emlékeim szerint ez egy "Ultimix" változat.

Howkeddlee
Sziasztok!

Egy kis segítségre lenne szükségem! Keresek egy dalt,egyfajta remixben! Ez a dal Bananarama - Cruel Summer c. dala!
Egy olyan változatot keresek,ami nem az extended de hosszabb mint a radio version,és a dalban szereplõ "kereplõvel" kezdõdik... Remélem,hogy valakinek megvan,és tud nekem segíteni...

Nagyon megköszönném!

Üdv.Csaby

mflex
Van filmes fórum is <#idiota>

What about the forests?

Sziasztok!
Tudna valaki nekem segiteni?
Én nem zenét keresek, hanem filmet. A film cime: Fire with Fire. 1986os évjárat. Fsz: Graig Sheffer, Virginia Madsen.Régebben a német pro7 adta le többször. nincsen meg valakinek véletlenül?
Üdv.kda
Nekem amit Dottor Dag név alatt mûvelt az jött be igazán de az egész album valóban hatalmas jó.

Mindennel egyetértek, de legf?képp az utolsó mondattal.

Codigoro
Hali Tagok!
Sajna új vagyok még, igy nem linkelhetek<#ejnye1> ,de próbálkozom..
Egyik 80'as évek beli kedvencem a Supermax.
Feltoltam a Love Machine remark-ot, ha érdekel valakit.
elérhetõ: speedyshare.com/724873821 /elöl és hátul egészitsétek ki/

A bónusz : EU4YA Meets Elissa - Tanti Auguri (Italian Radio Edit)
speedyshare.com/715545382

Egészségetekre!!!<#wave>

Ember küzdj, és bízva bízzál... Hallgass zenét, hogy el ne hízzál!

Csucsu2030
Este 10 után feldobom a 36-ot.