A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
INVIDIA-EL RITMO DEL DIABLO
JUDY JACKSON-SHAKE A BELLY
Koszi
A CUE féjlok arra szolgálnak, hogy az "egyben" levõ , általában zenei anyagok (mp3, FLAC, APE, vaw) szétdarabolásához szükséges infókat tartalmazzák. (Szám cím, kezdet, vég, szünet, stb)
A lejátszóprogik ezzel tudtommal nem tudnak semmit csinálni, és nem is kell neki. A CUE Splitter nevû progi e fájlok segítségével darabolja szét a zenei anyagot. Ha arra gondolsz, van-e a winampnak ilyen daraboló pluginje, hát biztosan nincs. (másiknak sem, legalábbis nem tudok róla)off vége!
Na ezt a verziót nem találtam meg azóta sem...😞(
remélem ez még nem volt:
Italo Disco Classics Megamix - Vol.2 (mixed by DJ Happy Vibes)
2008/MP3/192kbps/Rapidshare
DJ Happy Vibes - Opener
Baltimora - Tarzan Boy
Martinelli - Cenerentola
Italian Boys - Forever Lovers
Raggio Di Luna (Moon Ray) - Comanchero
Lee Marrow - Mr. Fantasy
Silver Pozolli - Around My Dream
Radiorama - Aliens
Brian Ice - Talking To The Night
Scotch - Delirio Mind
Lee Marrow - Sayonara
My Mine - Hypnotic Tango
Ken Laszlo - Don't Cry
Sabrina - Boys
Koto - Jabdah
Scotch - Take Me Up
Joe Yellow - I'm Your Lover
Valerie Dore - It's So Easy
Valerie Dore - Get Closer
J.D. Jaber - Don't Wake Me Up
Albert One - For Your Love
Alan Ross - Valentino Mon Amour
Fun Fun - Colour My Love
Laserdance - Humanoid Invasion
Mike Mareen - Love Spy
Mozzart - Jasmin China Girl
Koto - Visitors
Fun Fun - Baila Bolero
Max Him - Japanese Girl
Mozzart - Money
http://rapidshare.com/files/152277948/IDCM-ssc.rar.html
rarpass: hyjal09
Cserebe vki arulja mar el, hogy kell rabirni a winamp-ot hogy a
.cue-filet is kezelje... nem birok rajonni...
Most hallgatom ellenben elsõként a kbcaps julia maxiját (7 perc 57). Hogyan maradhattam le róla eddig?? Egészen más mint az extended és a funkb mix...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
EZ LENNE?"Cruel Summer" (Album Version)
NEM AZ "Cruel Summer" (Digital Mix) 6.21
NEM AZ "Cruel Summer '89" (Swing Beat Dub) 5.19
NEM AZ "Cruel Summer '89" (Swing Beat Version) 3.21
+
NEM AZ - BLAZYN RHYTHM REMIX 3.33
----------
Tippem:
NEW WAVE HITS OF THE 80S ALBUMRÓL 3.36 (EZ KEREPEL AZONNAL A ZENE ALATT)
ALBUM VERSION 4.48 (Ebben is azonnal van kerepelés)
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ha nincs türelmed kivárni, míg letöltöm, akkor itt egy kis gyûjtemény, melyben az említett album is szerepel:
http://www.torrentvalley.com/download_torrent_834141.html
david hasselhoff -- hold on my love
hátha valaki................elöre is köszi
<#integet2>#integet2><#wave>#wave><#worship>#worship>
A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong... \"Nem az életemet akarom végigálmodni,hanem az álmaimat végigélni!\" \"A Japán TDK együttes kazettáját meg ne vedd!NINCS RAJTA SEMMI!!\"
Mindenkinek köszönöm a feltöltést és a próbálkozást!
A megadance rádióban hallottam ezt a verziót,s "beszéltem" ott már Kuti Janival ez ügyben,de sajna nem tudott segíteni! Valószínû hogy a servergépükön volt fent ez a verzió...
Üdv.Csaby
A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong... \"Nem az életemet akarom végigálmodni,hanem az álmaimat végigélni!\" \"A Japán TDK együttes kazettáját meg ne vedd!NINCS RAJTA SEMMI!!\"
http://www.discogs.com/release/862591
=======================
BANANARAMA MEGAMIXEK:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
A két rész egy szám!
Bananarama...Classic Hit Mix (DMC mix - Part 1) 10:19 - VBR
Bananarama...Classic Hit Mix (DMC mix - Part 2) 8:27 - VBR
Bananarama...Megarama (Full Length Version) 8:36 - 320 kbit/s
BANANARAMA SIKER SZÁMOK - REMIXEK:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Bananarama...Every Shade Of Blue (Mix 1 Vox Hi) 5:37 - 256 kbit/s
Bananarama...Every Shade Of Blue (Eurotracks Remix) 7:27 - 192 kbit/s
Bananarama...Love In The First Degree (Razormaid Remix) 5:59 - 192 kbit/s
Bananarama...Take Me To Your Heart (Eurotracks Remix) 7:09 - 192 kbit/s
Bananarama...Venus (Extended mix) - 7:17 - 160 kbit/s
Bananarama...Venus (The Hellfire mix) - 9:18 - 320 kbit/s
Bananarama...Venus (Marc Almonds Hi-NRG Showgirls mix) - 6:02 - 256 kbit/s
192-es 1985-ös Hot girls bad boys - Bad Boys Blue albumomat
320-ra cserélném.
Jelige: köszi
<#worship>#worship><#nevetes1>#nevetes1>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Bananarama-Cruel_Summer 1983
708x526 75MB
download
What about the forests?
Bocsánat Howkeddlee! Azt hittem, tudok segíteni, de ezek szerint, nekem sincs meg az a verzió, amit keresel. 😞(((
Csak én Ultimix-ként ismerem.
Akkor behoztam az Ultimixet, amit keresel.
Hogy ne töltögessem feleslegesen fel a 320-as (14 M😎 fájlt, benyomorítottam. Ha ez az amit keresel, akkor megy fel a szuper verzió (sajna, szerintem, bakelit-bootleg).
Ezek a mixek meg is vannak neked? Mert ezek között lehet bennt van amit én keresek! Amiket én soroltam fel,azokat én mindet meghallgattam,sajna egyik sem az a verzió,amit ennyire keresek!
Remixes
* "Cruel Summer" (Album Version)
* "Cruel Summer" (Extended Version)
* "Cruel Summer" (2001 Version)
* "Cruel Summer" (Digital Mix)
* "Cruel Summer '89" (Swing Beat Dub)
* "Cruel Summer '89" (Swing Beat Version)
Elkeseredtem picit,mivel találtam egy Cruel Summer lemezt,különbözõ verziókban,de sajnos azok között sincs az általam keresett verzió!
Ezeket találtam:
-Bananarama - Cruel Summer (12 Inch Extended Mix)
-Bananarama - Cruel Summer (1989 Twelve Inch Version)
-Bananarama - Cruel Summer (Exotica)
-Bananarama - Cruel Summer (Extended Mix)
-Bananarama - Cruel Summer (Hot Tracks Mix)
-Bananarama - Cruel Summer (Summer Dub)
-Bananarama - Cruel Summer (Swing Beat Dub)
Ha ezek után is tud még nekem valaki segíteni,azt nagyon megköszönném...
Így egy kicsit nehéz lesz megtalálni.<#fejvakaras>#fejvakaras>
De azért próbálkozunk.<#nevetes1>#nevetes1>
Köszönöm kérdésed,tudok aludni,csak az éjjel akkor értem haza,a gépem meg bekapcsolva volt,így ránéztem az oldalra! <#nyes>#nyes>
Köszönöm tesó,hogy feltöltötted ezt a verziót is,de sajnos,még ez a verzió sem az a bizonyos verzió amit én keresek!
Ez is szintén dobbal kezdõdik... <#szomoru1>#szomoru1> <#confused>#confused>
Amit én keresek,az a dalban szereplõ "kereplõvel" kezdõdik...
Ebben aztán kerepelnek rendesen.<#nemtudom>#nemtudom>
Bananarama - Cruel Summer ( Hot Track Mix ) 6:03 320-as 14.5 MB
Egyébbként nem tudsz aludni?<#nevetes1>#nevetes1>
Download<#wave>#wave>
Nagyon köszönöm neked is a segítséged!Köszönöm a feltöltést is!
Sajnos,ez még mindig nem az a verzió,amit én nagyon keresek!
Amit én keresek verzió,az a dalban szereplõ "kereplõvel" kezdõdik!!
Aki tud,kérem segítsen...
Szép álmokat mindenkinek!
Jó éjt!Csaby
Szerintem EZ LESZ AZ
Bananarama - Cruel Summer (Remix) <5:19>5:19>
Viszont ez csak 192 kbps
Ha meg mégsem ez az amit keresel,akkor sorry!
ez egyik kedvencem dzsexontól!! a dub version különösen érdekel...
kamlijoci<#wave>#wave>
Ide is elhoztam ezt a két nagyon ritka verziót,eme remek dalból! Az év:1988, az elõadó:Michael Jackson, a dalok címe: Smooth Criminal!
Michael Jackson - Smooth Criminal (1988)
-Michael Jackson - Smooth Criminal (''Annie'' Mix) (VBR)
-Michael Jackson - Smooth Criminal (Dance Mix - Dub Version) (VBR)
Sok szeretettel a dal kedvelõinek...
Üdv.Csaby
Nagyon köszönöm,hogy feltöltötted,de sajna ez nem az a verzió,amit ennyire keresek... 😞 <#szomoru1>#szomoru1> (Ez is dobbal kezdõdik. 😞 )
Csaby
Még annyit,hogy multin megtaláltam egy helyen az "ultimixet",és ez dobbal kezdõdik... 😞 Sajnos...
Nekem a "kereplõvel" kezdõdõ verzió kellene...
Csaby
Nagyon megköszönöm a gyorsaságot és a segítséget! Ha ma nem tud benne segíteni senki,akkor várnám holnap a te verzióidat! Köszönöm! <#worship>#worship>
Üdv.Csaby
Emlékeim szerint ez egy "Ultimix" változat.
Egy kis segítségre lenne szükségem! Keresek egy dalt,egyfajta remixben! Ez a dal Bananarama - Cruel Summer c. dala!
Egy olyan változatot keresek,ami nem az extended de hosszabb mint a radio version,és a dalban szereplõ "kereplõvel" kezdõdik... Remélem,hogy valakinek megvan,és tud nekem segíteni...
Nagyon megköszönném!
Üdv.Csaby
Tudna valaki nekem segiteni?
Én nem zenét keresek, hanem filmet. A film cime: Fire with Fire. 1986os évjárat. Fsz: Graig Sheffer, Virginia Madsen.Régebben a német pro7 adta le többször. nincsen meg valakinek véletlenül?
Üdv.kda
Mindennel egyetértek, de legf?képp az utolsó mondattal.
http://rapidshare.com/files/147543309/Tono36.part1.rar.html
http://rapidshare.com/files/147543310/Tono36.part2.rar.html

Sajna új vagyok még, igy nem linkelhetek<#ejnye1>#ejnye1> ,de próbálkozom..
Egyik 80'as évek beli kedvencem a Supermax.
Feltoltam a Love Machine remark-ot, ha érdekel valakit.
elérhetõ: speedyshare.com/724873821 /elöl és hátul egészitsétek ki/
A bónusz : EU4YA Meets Elissa - Tanti Auguri (Italian Radio Edit)
speedyshare.com/715545382
Egészségetekre!!!<#wave>#wave>
Ember küzdj, és bízva bízzál... Hallgass zenét, hogy el ne hízzál!