A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azért ez marha érdekes, hogy az én generációm már 25 évvel ezelött is tök egyformán mûködött. Mint írja többek között Kaposi sorstárs is, képes volt a haverokról is lemondani a zene miatt, csakhogy felvehessen. Én ugyanilyen voltam.
Éljen a nosztalgia!😊
http://rapidshare.com/files/168834735/LBISD.part1.rar
http://rapidshare.com/files/168836777/LBISD.part2.rar
http://rapidshare.com/files/168839050/LBISD.part3.rar
pass:isdmusic.com
What about the forests?
http://rapidshare.com/files/168834735/LBISD.part1.rar
http://rapidshare.com/files/168836777/LBISD.part2.rar
http://rapidshare.com/files/168839050/LBISD.part3.rar
pass:isdmusic.com
What about the forests?
"Ha vannak még valakinek ilyen élményei,szivesen olvasom itt a fórumban"
Januárban már nosztalgiáztunk errõl egy kicsit.
Szóval nem akarom ismételni önmagam. 50469<#nezze>#nezze>
Igen,gyönyörû idõk voltak.
Képes voltam Emerson ,Lake & Palmer - C'est la vie számáért hetekig lecipelni a deckett a discoba,megvárni a buli végét hogy végre egyszer talán rögzíthessem bakelitrol.
És igen,szintén megvolt a programom minden Vasárnap / Poptarisznya hallgatása.
Csütörtökön pedig Kajárik Andi magnósoknak szóló blokkja.
Inkább lemondtam a programot a haverokkal csak hogy nehogy elhalasszak valami jó zenét.
Azóta is féltve õrzött kincsek ezek a felvételek.
A Címeket hallás után fonatikusan irkáltam.
Aztán vagy sikerült eltalálnom ,vagy nem.<#nevetes1>#nevetes1>
Most kezdem ujra hallgatni ezeket a felvételeket kazettán /fõleg Haluska félét/ és le kell döbbennem hogy még most több mint 20 év elteltével is milyen baromi jól szólnak.
<#wow1>#wow1>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
Megismételtem a feltöltést,tehát :
http://oriasmail.citromail.hu/dl/?tid=8ab3cc8658cb1d405e98693ea7b7ea722
<#conf>#conf>
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
http://oriasmail.citromail.hu/dl/?tid=9ab3cc8658cb1d405e9806457a5c3bcea
Tudna valaki errõl a zenérõl valami közelebbit?
akkor már tudod,hogy lehetett annyi jó italo gyuri-bácsi mûsoraiban...
Én vidéken nõttem fel, ahol nem volt akkoriban (1994-tõl kezdve hallgattam a Komjáthy koktélt a Petõfin 11.07-tõl azt hiszem).
Aztán meg egész délután azon izgultam melyik 3 (?) dalt vehetem fel a magnósoknak blokkból 18.45-tõl (18.30-tól sporthírek). Persze nem bizos, hogy mindig ez volt a mûsorbeosztás. Tisztább idõben, vagy éppen baromi viharban néha bejött a Danubius, ahol szintén elcsíptem néhány friss zenét. Akkoriban fiatal srácként a helyi kereskedelmi rádióban lábatlankodtam. A rádiós szerkesztõk irigykedve kérdezték, hogy speciál a Scatman John "Scatman's World" címû dalát, hogy a francba adta már le a Komjáthy, hisz még olyan ropogós volt. Aztán jó pár évvel ezelõtt a helyi rádió meghívására havi rendszerességgel készítettek közös nosztalgiamûsort Cseke Lászlóval. Én még túl fiatal vagyok a Szabad Európa rádiós idõkhöz, de az is izgalmas lehetett...

\"ZENE NÉLKÜL MIT ÉREK ÉN\" - MÁTÉ PÉTER
Ráadásúl olyan alergiás voltam a felvételekre,hogy ha nem sikerült felvenni a számot az elejérõl,inkább fel sem vettem,hát igen AZOK A RÉGI SZÉP IDÕK.Ha vannak még valakinek ilyen élményei,szivesen olvasom itt a fórumban,sziasztok!<#integet2>#integet2>
A pattanásos kisfiúkák pedig a 22"-es monitor elõtt összedobnak egy 2121-ik remixet egy általuk soha az életben nem ismert számból: mert már mindenük meg van hozzá
Az ilyen emberkék UFO-nak néznének, ha eléjük állnék egy ilyennel.
Maximum a Virtual DJ 4 vagy 5.x kezelõpultján, vagy egy-egy menõbb RAP-er, régebbi diszkó klipen láthatnak ilyet...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Az esti kezdésût imádtam a legjobban - fõleg, hogy duma alig , és a zenéket szinte mindig elejétõl a végéig fel tudtam venni.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Emlékszem, amiko a klub gazdája, egy igazi régi motoros DJ Amerikában belopatott
Amikor meg a megírt lemezt a spot felé tartotta felröhögtünk: szinte selyemharisnyként átlátszó volt.
Akkor azt mondtuk: "Kell a f***nak a CD!" 😊))))
Hozzá kell tennem: több, mint 650 ilyen metal kazettát adtam a húgomnak ajándékba az évek alatt, ahogy vettem az eredeti CD-ket
Mindent metal kazira mentettem el egy idõ után és egyik sem szólt rosszabbul (sõt), mint a mostani fos mp3-ak.
A pultos aiwa (450) szép felvételeket csinált a késõbb vett 777-es egyetemben a bakelitekrõl.
Szóval hagyjátok ezt az összehasonlítást, hogy a mostani fos mp3 jobban szólna, mint az akkori minõségi wav felvételek.
What about the forests?
Komjáthynak meg minden vasárnap 11-tõl délig volt egy mûsora. Azt hiszem az végig ilyen zeneõrülteknek volt mint mi vagyunk.
Egyébként én mindenevõ vagyok (de persze az italo a favorit), jöhet a Mike Oldfield, Dire Straits, Enya, Scorpions, reggie, pánsíp, komolyzene. Ami nem jön be, azok a jazz, rap és azok az énekegyüttesek mint a King Singers. És örülök, mert a fiam is ugyanilyen mindenevõ.
Ti az italo-n kívül milyen stílust szerettek? Csak azért lennék kiváncsi, mert úgy érzem, hogy itt a fórumon kb. egykorú generáció jött össze (én a 43-ok klubját gyarapítom)
Italo forever
Napjaink zenéit "elnézve" nem csodálkozom ezen.
In Lak\'ech Ala K\'in
Eggyetértek a jobb minõséggel de.....mindig attól függ hogy mekkora a te
zenei gyüjteményed. Emlékszem mikor régi kazettákról játszottam be a zenéimet mert nem találtam még akkor a neten sehol.És most egyre könnyebb rátalálni ritkaságokra is.ÉN nagyon hálás vagyok minden eggyes emberkének minden eggyes mp3.ért és minden waw ért.Ha jobb a minõség egyszerüen lecserélem.Ja és biztosan vannak akik emlékszenek rá..mikor
Komjáti György péntek délutánonként 19:30 tól nyomta akkor jöhetett még
akár monóban is.Ó csak jól sikerüljön a felvétel....Úgyhogy szerintem
nagyon hálásak lehetünk és örüljünk még vannak ilyen emberek akik ezt a zenei irányzatot. És egyre több a mostani generációs aki érdeklõdik...
Te egy mintapéldány vagy "atiapuka", megtartunk jövõre is! <#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
"Én ezen nõttem fel. Sokan hülyének néznek ezért."
Én is (mint sokan mások itt) ezen nöttem fel, talán engem (minket) is hülyének néznek... de ki nem sz...ja le õket?! <#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
In Lak\'ech Ala K\'in
Én inkább örülök annak, hogy még vannak akik szeretik ezt a stílust. Én ezen nõttem fel. Sokan hülyének néznek ezért.
Csak kitartás, és tartsad szárazon a puskaport!
Mifelénk meg nyúl nincs is ...
Már ivás el?tt rettegni a másnaptól : az nem félelem, csak tapasztalat !
Ne ijesztgess minket! <#ijedt>#ijedt> Ez nagyon X-aktásnak hangzik <#alien>#alien>
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
In Lak\'ech Ala K\'in
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
256 Kbps CBR, Lame 3.96 Codec
http://rapidshare.com/files/168882722/DMM38.part1.rar.html
http://rapidshare.com/files/168882724/DMM38.part2.rar.html
http://rapidshare.com/files/168882715/DMM38.part3.rar.html
mirror:
http://uploaded.to/?id=c0jaqp
http://uploaded.to/file/t6mgwk/DMM38.part2.rar
http://uploaded.to/file/dn1h7w/DMM38.part3.rar
Az mp3 vs. wav illetve a szarMinõség vs. jóMinõség témához.
Dicséretes ha valaki az elérhetõ legjobbat szeretné elérni. Dicséretes ha ezért tesz is valamit. Akármilyen témában is.
De szerintem nem kellene néhány embernek lesajnáló megjegyzéseket tenni azokra, akik nem "kapnak hányingert" egy 128-as mp3-tól.
Jómagam 20 éve kezdtem el "hifizni", ahogy a pénztárcám engedte. De volt alkalmam jó néhány magasabb minõségû cucc rendszeres hallgatására is. Mégis, ha számomra kedves zenét találok, letöltöm 128-ban is (ha jobb minõségben nincs) és hálás vagyok annak, aki belinkelte, megosztotta.
El kell fogadnunk, hogy nem mindenkinek ugyanolyanok a zenehallgatási szokásai. Van aki bemegy a szinte csak a zenének fenntartott szobájába, leül a legmegfelelõbb hallgatási pontba helyezett kényelmes fotelba, becsukja a szemét és hallgatja a "magas hanghûséget"
Van viszont, aki benyomja a fülébe az mp3-as játszóját és elindul kocogni, míg más a hosszú autóvezetés közben együtt énekel az mp3-as autólejátszóval. Jómagam manapság szinte egyedül csak a munkahelyen, munka közben a számítógépbe dugott fejhallgatóval jutok a napi zenei betevõhöz (pedig megvan otthon is az elfogatható hifi szint). A gépemen rengeteg zene csücsül foglalva a munkára kapott tárhelyett. Nekem pl ezért is preferálva van az mp3 (persze nagyobb bitráta és nem agyon effektezett változat elõnyben) a wav-val szemben.
Egy szóval, én szívesen látom az mp3-akat, akit meg ez zavar, az ugorja át õket és ne töltse le.
Ha többször befogadtunk már ide a 90-s éveket, meg egyéb más zenét is, akkor szó nélkül fogadjuk el az mp3-at is! A topic címe ez utóbbit nem zárja ki magából.
Én azt mondom a topic jelenlegi felhozatala megfelelõ! Teljesen helyesen mûködik akkor, ha minden zenébõl megpróbáljuk a lehetõ legjobbat feltenni. Mert igaz, hogy a wav-ból még lehet mp3-at készíteni, de fordítva már nem.
De ne kapjunk már hányingert!
Éljen a Párt! Éljen a megbonthatatlan májkonzerv! Elõre a Lenin körúton (a Blaháig és ott jobbra)<#law>#law>
Various - Euro-Beat-Mix Vol. 2 egészzfaja nótákból áll!
discogs indófo
ha megtenné valaki hogy feltolja valahová, vagy dob valami linket!!
köszi JOCI
Sípcsontig érõ sárban hosszú kilométereket gyalogoltunk, nekem 1 nyúl 1 fácán lett az eredményem, utánna volt egy kis kaja, szarvaspöri, most meg 24 óra szoli...<#szomoru2>#szomoru2> Kész vagyok, mint a matek lecke...
Nem akarok visszaélni a dologgal, de akkor gyûjteni fogom a minõségi (!) feltöltésekre mutató linkeket, és lehet, hogy megkereslek ezzel késõbb.
Köszönöm szépen, ismét!
Én át tudom érezni a helyzeted, de a többiek is ismerik nagyjából már a szitut, egyáltalán nem irigyellek, tudom, hogy felétek nincs sok lehetõség, sõt lehetõség sem nagyon. Ha gondolod, akkor gyûjtsd össze 1 fájlba a letöltési linkeket, mondjuk fõképp a rapidról, mert ott van prémiuom, illetve bármely olyan helyrõl,ahol közvetlenül direktben letölthetõ a kívánt anyag, aminek örülnél, és én szívesen leszedem neked automatizálva, aztán postázom utánvéttel! Komolyan gondolom!!<#wave>#wave>
Van, amikor a Fórum fõoldalra belépéskor elszörnyedek, pár nap, egy hét után több száz hozzászólás születik.
Azért emelem ki a hozzászólásokat, mert letölteni nem nagyon tudok - Dióka: semmi harag, ismerem és magam is használom az iróniát... -, körülbelül olyan helyzetben vagyok, mint bigivan a 90-es években... Ja, hiába 21. század, hatávidékre minden úgy 50 éves csúszással jut le... itt a "csúcs" internet sebesség a wireless 512-es
A RapidShare népszerûsége, valamint a net milyensége folytán gyakorlatilag mindig alternatív forrásokra kell vadásznom és elfogadnom a minõséget, amit ott találok...
S akkor a minõség.
Minõségmániás vagyok ott és akkor, amikor csak lehet és tehetem.
A fentiek okán a keresett zenék beszerzésében ezt nem tehetem. Egyetemi kollégium, illetve pécsi albérlet idején mi sem volt természetesebb számomra, hogy 320 kbit/s alatt "szóba sem álltam" a kedvenc zenéimmel...
Ha a Sors kegyes lesz, remélem, visszatérhetek régi szokásomhoz... Külföldi - orosz - oldalakon már számos kedvencemet láttam lossless formátumban feltöltve... mondanom sem kell: egy hétig kellene kotlanom, míg lejönne egy Maxi bakelit...
Valószínûleg nem dták ki Cd-n.A Class of 1999 címû film fõ betétszáma, és Midge Ure honlapja szerint is "csak" movie song. Hacsak valamilyen filmzenéket tartalmazó albumon nincs rajta.
What about the forests?
Hithouse - Jack To The Sound Of The Underground Maxi CD 1988
mp3/320 kbps
jelszó: coldseed
UI: Ha érdekel valakit a '94 remix maxi, ugorjon át a 90s fórumra.
Fancy
01 Flames Of Love (3:59)
02 Fools Cry (3:52)
03 Lady Of Ice (4:33)
04 Slice Me Nice (4:06)
05 Chinese Eyes (4:27)
06 Bolero (Hold Me In Your Arms Again) (4:02)
07 When Guardian Angels Cry (3:55)
08 Bride In Black (3:37)
09 C'est La Vie (3:46)
10 No More Sin (3:09)
11 Cool Jerk (3:13)
12 My Emotional Way (3:48)
13 Running Man (3:05)
14 Deep In My Heart (2:52)
15 Long Way To Paradise (3:51)
16 Wait By The Radio (4:04)
Jimmy Somerville
1. Smalltown Boy - Bronski Beat, Marc Almond
2. Don't Leave Me This Way - The Communards, Sarah Jane Morris
3. It Ain't Necessarily So - Bronski Beat
4. To Love Somebody - Jimmy Somerville
5. Comment Te Dire Adieu? - Jimmy Somerville
6. Run from Love - Jimmy Somerville
7. Never Can Say Goodbye - The Communards, Sarah Jane Morris
8. Why? - Marc Almond, Bronski Beat
9. You Are My World - The Communards, Sarah Jane Morris
10. For a Friend - The Communards,
11. I Feel Love-Johnny Remember Me - Marc Almond, Bronski Beat
12. There's More to Love Than Boy Meets Girl - The Communards,
13. So Cold the Night - The Communards, Sarah Jane Morris
14. You Make Me Feel (Mighty Real) - Jimmy Somerville
15. Tomorrow - The Communards, Sarah Jane Morris
16. Disenchanted - The Communards, Sarah Jane Morris
17. Read My Lips (Enough Is Enough) - Jimmy Somerville
Laid Back
01 - Elevator boy
02 - Slowmotion girl
03 - White horse
04 - So wie so
05 - High society girl
06 - Don't be mean
07 - Sunshine reaggae
08 - Fly away
Ultravox
01 Dancing With Tears In My Eyes (4:06)
02 All Stood Still (3:40)
03 Vienna (4:35)
04 Sleepwalk (3:14)
05 All Fall Down (5:10)
06 Slow Motion (3:28)
07 Passing Strangers (3:51)
08 Reap The Wild Wind (3:46)
09 The Voice (4:23)
10 The Thin Wall (4:25)
11 Hymn (4:26)
12 Visions In Blue (4:14)
13 One Small Day (4:28)
14 Love's Great Adventure (3:08)
15 Same Old Story (4:39)
Ha van egy kis idõd ezt nézd meg, ez vmi fergeteges, mostanában ilyen remek videót nem láttam!!
KIHAGYHATATLAN
Már ivás el?tt rettegni a másnaptól : az nem félelem, csak tapasztalat !