A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem a Tomita féle változat is nagyon jó
persze õtis le lehet szólni P
Isao Tomita - Canon In D Major
persze õtis le lehet szólni P
Isao Tomita - Canon In D Major
Szerintem sem szabad egyoldalúan kijelenteni, hogy az átdolgozások mind szarok. Én is voltam már úgy zenével, hogy átdolgozva jöttem rá, hogy mi is az eredetije.
Sõt, pl. pont a napokban szóba került az I will survive c. szám. Ugye ez eredetiben Gloria G., de nekem sokkal jobban tetszik a Boytronic-tól.
Sõt, pl. pont a napokban szóba került az I will survive c. szám. Ugye ez eredetiben Gloria G., de nekem sokkal jobban tetszik a Boytronic-tól.
Találtam egy válogatás Cd-n egy verzióját a Donna Summer dalnak.
Ha kell wav-ban, akkor írj.
Ízelítõ...
Ha kell wav-ban, akkor írj.
Ízelítõ...
\"ZENE NÉLKÜL MIT ÉREK ÉN\" - MÁTÉ PÉTER
Szevasztok Tagok!
Olvasom, hogy megy a disputa a feldolgozásokkal kapcsolatban. Az én véleményem errõl a következõ: az elmúlt évtizedekben nagyon sok komolyzenei mûnek készült a könnyebb mûfajban mindenfajta feldolgozása, ami, szerintem nem baj. Mégpedig azért nem, mert ezek a feldolgozások talán felkeltik a hallgatóikban az érdeklõdést az eredeti mûvek iránt, s ezáltal a komolyzenei mûvek irányába megnõ az érdeklõdés, ami nem válna hátrányára senkinek sem. Másrészt pedig vannak kifejezetten jó feldolgozások is .
Uff, én beszéltem.
Olvasom, hogy megy a disputa a feldolgozásokkal kapcsolatban. Az én véleményem errõl a következõ: az elmúlt évtizedekben nagyon sok komolyzenei mûnek készült a könnyebb mûfajban mindenfajta feldolgozása, ami, szerintem nem baj. Mégpedig azért nem, mert ezek a feldolgozások talán felkeltik a hallgatóikban az érdeklõdést az eredeti mûvek iránt, s ezáltal a komolyzenei mûvek irányába megnõ az érdeklõdés, ami nem válna hátrányára senkinek sem. Másrészt pedig vannak kifejezetten jó feldolgozások is .
Uff, én beszéltem.
Már ivás el?tt rettegni a másnaptól : az nem félelem, csak tapasztalat !
Még jó hogy nem vagyunk egyformák.😊)
Ebben teljesen egyetértek.
Szerintem meg Johann, Canon in D gyönyörû zenéjének bárminemû feldolgozásától finoman szólva is kihányom az 1 évvel ezelõtt elfogyasztott karácsonyi pulykát is.
Szörnyen szar az összes, elõször egy rap verziót hallottam, majd jött a gitáros, meg a disco...
Nem vagyok nagy komolyzene rajongó, de ezt a zenét szeretem és vétek feldolgozni bármilyen formában, bármilyen agyaroggyant ökör idiótának.
<#violent>#violent>
Szörnyen szar az összes, elõször egy rap verziót hallottam, majd jött a gitáros, meg a disco...
Nem vagyok nagy komolyzene rajongó, de ezt a zenét szeretem és vétek feldolgozni bármilyen formában, bármilyen agyaroggyant ökör idiótának.
<#violent>#violent>
What about the forests?
igen ez tényleg egy nagyon jó kis elõadás és a téma is iszonyatosan jó,bár több tucatnyijan dolgozgatják fel azóta is a bõ 350 évvel ezelõtti német Johann Pachelbel klasszikus és legismertebb témáját,ami természetesen az idõk során popularizálódott.
Ez a srác (funtwo) sem játszik rosszul, bár kábé pont annyi hiba van benne,mint Guerráéban, de nem semmi a maga majdnem 54milliós!!!! nézettségével.
Ez a srác (funtwo) sem játszik rosszul, bár kábé pont annyi hiba van benne,mint Guerráéban, de nem semmi a maga majdnem 54milliós!!!! nézettségével.
nem is azért említettem,<#vigyor>#vigyor> csak nem tudom hova tenni, mire vélni a "paramétereit"....abban meg biztos vagyok, hogy valakiknek öröme lesz benne.rajtam nem múlik.<#nyes>#nyes>
Nagy zene <#eljen>#eljen><#taps>#taps>
"Gustavo Guerráról érdemes tudni, hogy egyelõre világszinten még nem túl ismert zenész, elsõsorban a YouTubeon jelennek meg a mûvei. Kemény, ízes alapokkal dolgozik, és szólóiban pedig komoly technikai arzenálját sorakoztatja fel, amiket lassabb, érzelmesebb bejátszásokkal kever."
videói itt találhatóak
http://br.youtube.com/profile?user=GGuerra&view=videos
van egy szép lassabb számom tõle azt felraktam 320-as
http://www.rapidspread.com/file.jsp?id=5edootfhem
"Gustavo Guerráról érdemes tudni, hogy egyelõre világszinten még nem túl ismert zenész, elsõsorban a YouTubeon jelennek meg a mûvei. Kemény, ízes alapokkal dolgozik, és szólóiban pedig komoly technikai arzenálját sorakoztatja fel, amiket lassabb, érzelmesebb bejátszásokkal kever."
videói itt találhatóak
http://br.youtube.com/profile?user=GGuerra&view=videos
van egy szép lassabb számom tõle azt felraktam 320-as
http://www.rapidspread.com/file.jsp?id=5edootfhem
Szevasztok fiúk!
Tegnap hallottam egy cimborámnál egy számot ami nem italo. De nekem marhára tetszik (tökl ismerõs a dallam is, de nem tudom hova tenni.)
Az a gáz, hogy csak a youtube-on találtuk (http://www.youtube.com/watch?v=x0qwCwonP00). Nincs meg valakinek külön is?
Tegnap hallottam egy cimborámnál egy számot ami nem italo. De nekem marhára tetszik (tökl ismerõs a dallam is, de nem tudom hova tenni.)
Az a gáz, hogy csak a youtube-on találtuk (http://www.youtube.com/watch?v=x0qwCwonP00). Nincs meg valakinek külön is?
Nem kell félni, nem ez a kedvenc minõségem... Azaz nálam ez del... Csak láttam ez is van, és épp ment róla a dörgés, gondoltam, sokaknak jól jön...
<#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
<#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
Just A Mote In The Wind... (I Am Only A Grain Of Dust In The Wind...)
fõleg a borítókon szoktam jókat röhögni,amin tisztán látszik, hogy képek halmaza esik-puffan alapon egymás hegyén-hátán koncepció, tartalom és logika nélkül.<#nevetes1>#nevetes1>
a másik kedvenc témám -nem pont erre értve,mert még nem hallottam- meg a VINYL kifejezések orrba-szájba használata,ahol a minõség meg soxor kuka közeli, persze nem ez határozza meg a letöltés számot, de legalábbis ha kicsit tisztelném egy minõségi bakelit hangélményét,akkor ezt a jelzõt meggondolnám,mire biggyesztem oda....legalább jól szóljon.legtöbbször nekem csak gerillamarketingnek tûnik.
a másik kedvenc témám -nem pont erre értve,mert még nem hallottam- meg a VINYL kifejezések orrba-szájba használata,ahol a minõség meg soxor kuka közeli, persze nem ez határozza meg a letöltés számot, de legalábbis ha kicsit tisztelném egy minõségi bakelit hangélményét,akkor ezt a jelzõt meggondolnám,mire biggyesztem oda....legalább jól szóljon.legtöbbször nekem csak gerillamarketingnek tûnik.
S ha beszélsz, beszélj rendesen <#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
Title - Dance Memories Mix - Fun Bonus Vinyl Mix
Mixed - DJ TONO
Genre - ItaloDisco, Megamix
CD - Not Released
Year - 2008
Format - MP3
Bitrate - 256 Kbps CBR, Lame 3.96 Codec
Time - 64:24
Size - 116 Mb (3% Recovery Record included)
Mixed Tracklist:
01. Midnight Passion - I Need Your Love
02. Peppermint - Light A Light (U.S.remix)
03. Lady D - I'm Yours Tonight
04. Chapter One - Playing With Love
05. Lady D - Imagination
06. Lily Savage - Tough At The Top
07. Shy Rose - I Cry For You (destiny mix)
08. Mike Mareen - Love Spy (night mix)
09. Sabby - Friday Night
10. Tyrants In Therapy - Crazy Dreams
11. Live On Video - Don't Stop
12. Tyrants In Therapy - Too Tuff To Cry (vocal/instrumental)
13. Desire - Сrazy Over You
1 rész (Rapid)
2 rész (rapid)
Title - Dance Memories Mix - Fun Bonus Vinyl Mix
Mixed - DJ TONO
Genre - ItaloDisco, Megamix
CD - Not Released
Year - 2008
Format - MP3
Bitrate - 256 Kbps CBR, Lame 3.96 Codec
Time - 64:24
Size - 116 Mb (3% Recovery Record included)
Mixed Tracklist:
01. Midnight Passion - I Need Your Love
02. Peppermint - Light A Light (U.S.remix)
03. Lady D - I'm Yours Tonight
04. Chapter One - Playing With Love
05. Lady D - Imagination
06. Lily Savage - Tough At The Top
07. Shy Rose - I Cry For You (destiny mix)
08. Mike Mareen - Love Spy (night mix)
09. Sabby - Friday Night
10. Tyrants In Therapy - Crazy Dreams
11. Live On Video - Don't Stop
12. Tyrants In Therapy - Too Tuff To Cry (vocal/instrumental)
13. Desire - Сrazy Over You
1 rész (Rapid)
2 rész (rapid)
THX 😊
Play it loud!!
"már az átlinkelések is eltüntek?"
Na akkor átlinkelem a saját feltöltésem ide is...<#duhos2>#duhos2><#wave>#wave>
Den Harrow - Bad Boy
(vigyázat, wav..<#eplus2>#eplus2>)
Na akkor átlinkelem a saját feltöltésem ide is...<#duhos2>#duhos2><#wave>#wave>
Den Harrow - Bad Boy
(vigyázat, wav..<#eplus2>#eplus2>)
lehet hogy lesz sg 80-as k1 gála?...még szerencse,hogy ennyi jó infóval, érdekességgel szórakoztatjuk egymást<#nevetes1>#nevetes1>,igy a szeretet ünnepe környékén...már az átlinkelések is eltüntek?<#nevetes1>#nevetes1>hova jutott a világ link-recesszió?
Nem voltam itthon pár órát ,de látom életet vittem a fórumba.<#mf1>#mf1>
"57102"Trend Boy<#worship>#worship><#eljen>#eljen><#wave>#wave>
"57102"Trend Boy<#worship>#worship><#eljen>#eljen><#wave>#wave>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Kösz Mflex, hogy feltettél zenéhez köthetõ "dolgot"! Nem szerettem volna én elrontani ezt a remek kis vitamûsort.
Megjelent a Dance Memories Mix vol. 40. BÚÉK mindenkinek.
Megjelent a Dance Memories Mix vol. 40. BÚÉK mindenkinek.
Ernesto új albumához készült videó ( aom) a honlapjáról letölthetõ HD-ben is.
newspaceworld.com oldalról a bonúsz cuccosoknál...
flash]http://media.imeem.com/v/F6TBMyZesy/aus=false/pv=2[/flash]
newspaceworld.com oldalról a bonúsz cuccosoknál...
flash]http://media.imeem.com/v/F6TBMyZesy/aus=false/pv=2[/flash]
What about the forests?
én már el is aléltam!<#nyes>#nyes>
BÚÉK! <#law>#law>
de azért én nem veszem/vettem/venném zokon, ha nagyobb nyitottság jegyében néha nem lenne mindenben olyan rohadtnagy az egyetértés, csak mert az olyan monoton, semmi érdekes, amin lehetne csámcsogni vagy érveket, véleményeket ütköztetni.<#nyes>#nyes> egyébként ez egy fórum, ahol nem csak lehetnek, de legyenek is ellenvélemények és vélemyénykülönbségek is, a hangsúly szerintem azon van, hogy az eltéréseket milyen módon tudják a felek megbeszélni, egymás felé tolerálni. sajnos a toleranciakészségünk túl alacsony...<#bohoc>#bohoc>
BÚÉK! <#law>#law>
de azért én nem veszem/vettem/venném zokon, ha nagyobb nyitottság jegyében néha nem lenne mindenben olyan rohadtnagy az egyetértés, csak mert az olyan monoton, semmi érdekes, amin lehetne csámcsogni vagy érveket, véleményeket ütköztetni.<#nyes>#nyes> egyébként ez egy fórum, ahol nem csak lehetnek, de legyenek is ellenvélemények és vélemyénykülönbségek is, a hangsúly szerintem azon van, hogy az eltéréseket milyen módon tudják a felek megbeszélni, egymás felé tolerálni. sajnos a toleranciakészségünk túl alacsony...<#bohoc>#bohoc>
Na, pont Te osztod az észt..??
Nem is olyan régen még a közútálatnak örvendtél itt most meg próféta akarsz lenni?
Atyavilág..<#taps>#taps>
Nem is olyan régen még a közútálatnak örvendtél itt most meg próféta akarsz lenni?
Atyavilág..<#taps>#taps>
mondom csak gyorsan átolvasom, volt-e valami izgi,mióta nem voltam és háát nagyon jó a mûsör skacok! kérle, folytassátok! így nem olyan uncsi ez a témakör.
közben csatlakozom ehhez a csoporthoz:
és mindez ennyibõl?
Edyta 2...
<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
hát ez fantasztik!<#falbav>#falbav> így kell túllihegni a dolgokat!<#taps>#taps><#eljen>#eljen>
közben csatlakozom ehhez a csoporthoz:
és mindez ennyibõl?
Edyta 2...
<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
hát ez fantasztik!<#falbav>#falbav> így kell túllihegni a dolgokat!<#taps>#taps><#eljen>#eljen>
Szevasztok Emberkék!
Mindenkinek Boldog Új Évet Kívánok!!!
Állati jókat múlatok mostanság rajtatok... Hihetetlen milyen hülyeségeken egymásra urgotok, és megy az oda-vissza történõ dedós veszekedés, amit ha mindenki magába száll, maga is felfedezheti, értelmetlen... Úgy gondolom, hogy azok az arcok akik idejárnak, nem 20 évesek, és némelyikünknél, a 4. x-en is túl, tehát fel kellene végre nõni, és pár dolgot elfogadni...
Ebben a korban, már mindenki a lehetõségéhez mérten, megálapodott valamiféle gyûjtési formában, van aki mp3, van aki csak wav, és van akinek minden-mindegy alapon gyûjtöget. Sajnos ezen már nem tudsz, és õ sem nagyon tudd változtatni. Kérdem én, miért baj ez???
Van akinek van pénze, van akinek erre nem sok, de egy, úgy gondolom, közös bennetek, és bennem is: SZERETJÜK A ZENÉT!!! SZERETJÜK A RÉGI ZENÉT!!! Ez kell, hogy össze kössön benneteket bennünket, és valamiféle apró picike toleranciával a másik másféle minõségi rátáján átlépve, megismertetni, infórmációkat adni, a zenékrõl, és eseményekrõl...
Úgy gondolom, hogy ha eme megközelítésben állnátok a dologhoz, akkor úgy is ki alakul, majd, hogy ki ezért (wav), ki azért (mp3), rajong. Azt a segítséget pedig, ami zeneszerzésben segíti azokat, akik gyûjtenek, vissza utasítani, iszonyú nagy butaság!!! Neked nem jó, mint már annyiszor elpapolták, lépj túl, legyél annyira inteligens, észre sem veszed... Ide "copy"-ta, na és... Mamár ez, ezzel jár, õ ide, te oda, õk meg akárhova teszik tovább. Ja, te nem teszed? És akkor, megint legyél csapat építõ, és lépjen át a szemed...
De ti más utat jártok, én meg jókat nevetek, és szórakozom ezen, nekem meg totál mindegy...
Vannak fórumok ahol békében a fent leírtak alapján élnek, és fórumoznak... Vagy akár dc-nek... Megértem, és egyet is értek velük... Békében a zenével, békében a zenérõl...
Részemrõl marad a régi kotta... <#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
Mindenkinek sok sok jó zenét, és jó minõséget kívánok 2009-re!!!
Mindenkinek Boldog Új Évet Kívánok!!!
Állati jókat múlatok mostanság rajtatok... Hihetetlen milyen hülyeségeken egymásra urgotok, és megy az oda-vissza történõ dedós veszekedés, amit ha mindenki magába száll, maga is felfedezheti, értelmetlen... Úgy gondolom, hogy azok az arcok akik idejárnak, nem 20 évesek, és némelyikünknél, a 4. x-en is túl, tehát fel kellene végre nõni, és pár dolgot elfogadni...
Ebben a korban, már mindenki a lehetõségéhez mérten, megálapodott valamiféle gyûjtési formában, van aki mp3, van aki csak wav, és van akinek minden-mindegy alapon gyûjtöget. Sajnos ezen már nem tudsz, és õ sem nagyon tudd változtatni. Kérdem én, miért baj ez???
Van akinek van pénze, van akinek erre nem sok, de egy, úgy gondolom, közös bennetek, és bennem is: SZERETJÜK A ZENÉT!!! SZERETJÜK A RÉGI ZENÉT!!! Ez kell, hogy össze kössön benneteket bennünket, és valamiféle apró picike toleranciával a másik másféle minõségi rátáján átlépve, megismertetni, infórmációkat adni, a zenékrõl, és eseményekrõl...
Úgy gondolom, hogy ha eme megközelítésben állnátok a dologhoz, akkor úgy is ki alakul, majd, hogy ki ezért (wav), ki azért (mp3), rajong. Azt a segítséget pedig, ami zeneszerzésben segíti azokat, akik gyûjtenek, vissza utasítani, iszonyú nagy butaság!!! Neked nem jó, mint már annyiszor elpapolták, lépj túl, legyél annyira inteligens, észre sem veszed... Ide "copy"-ta, na és... Mamár ez, ezzel jár, õ ide, te oda, õk meg akárhova teszik tovább. Ja, te nem teszed? És akkor, megint legyél csapat építõ, és lépjen át a szemed...
De ti más utat jártok, én meg jókat nevetek, és szórakozom ezen, nekem meg totál mindegy...
Vannak fórumok ahol békében a fent leírtak alapján élnek, és fórumoznak... Vagy akár dc-nek... Megértem, és egyet is értek velük... Békében a zenével, békében a zenérõl...
Részemrõl marad a régi kotta... <#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
Mindenkinek sok sok jó zenét, és jó minõséget kívánok 2009-re!!!
<#worship>#worship><#integet2>#integet2><#worship>#worship>
Már ivás el?tt rettegni a másnaptól : az nem félelem, csak tapasztalat !
Ennyi LGT-m van csak. Egy kollégám összeválogatta a neki tetszõket én meg abból a nekem tetszõket, így lett ez a cd.
<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
Mi vagy te, valami hülye gyerek?
Nekem egészen más a módszerem barátocskám!
Csak légy tûrelemmel... és figyelj!
Mi vagy te, valami hülye gyerek?
Nekem egészen más a módszerem barátocskám!
Csak légy tûrelemmel... és figyelj!
In Lak\'ech Ala K\'in
Valemelykünk legalább pihen egy kicsit nem fórumozik és a többiek végre zenélhetnek nyugodttan a fórumon:-)
New Italo Vinyl
Nem félek tõled ha igy érzed nem fogok megfutamodni sohasem szoktam a végsõkig elmegyek
New Italo Vinyl
<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>