A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pintácsi Vikitõl szeretném kérni tõletek Ne tiltsd el tõlem a szívedet címû dalt. Köszönöm elõre is! Csá
Köszi, de Mocchetti-nek én egy mási verzióját keresem (Power Mix).
Itt van mind a kettõ.Hogy recseg-e?<#nemtudom>#nemtudom>
Majd meghllgatod. Ez nem az a verzió, ha jól követtem az eseményeket.
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Sajnos nem tudom leellenõrizni mert ez a szám nem kellett nekem .
Csak neked szedtem valahonnan de már töröltem is.
Karácsony elött feltetted nekem a Mocchetti - Come Come Together /Power Mix/-et, de csak most tudtam volna leszedni, de már törölt a link. Fel tudnád tenni mégegyszer?
Köszi!
Figyu, leszedtem a Tapps Runaway-t, amit feltettél nekem. Otthon hallgattam, s mintha pattogások lennének a számban. Te meghallgattad? Az az érdekes, hogy itt a melóhelyen (gépemen) nem hallom a pattogást, csak otthon a hifiben.
Te nem hallasz benne ilyet?
Köszi az Andy-t!!!
well, at the beginning we were already kind of angry with Peter for stealing him from us hehe, so the ring was really a nuisance for us
if I don't see the ring, it's better for me LOL
oh yes, his nose, that has to stay! 😊))))
oh, can you imagine, Peter saw Vocoderion just yesterday!!!! I am waiting for videos to surface real soon!
I know you don't understand Hungarian, but all the videos we share with the blond are piled in the download (isdmusic.com) topic; if you see it higy among the topics, go and check the links there, the fresh ones, cos someone is likely to share some videos once in a while😊
Write here (privat mesage), if you read this.!!!!!!!!!!!!!!
Mike
What about the forests?
What about the forests?
szeret helyett szereti<#hawaii>#hawaii>
\"ZENE NÉLKÜL MIT ÉREK ÉN\" - MÁTÉ PÉTER
Most találtam:Lou and the Hollywood Bananas : Kingston, Kingston
1997, 224-es, angol+francia version, talán vinilrõl, 224-es.
Már kerestem itt.
I saw ya posse,
But now it's me who's bossing,
So I give the orders around here!
<#hehe>#hehe>
This Beat Is Technotronic? <#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
In Lak\'ech Ala K\'in
Az elõadó neve stimmel, így már beugrott. Tudsz egy helyet, ahol letölthetõ formátumban is megvan? (Music Maniacson nincs meg senkinek, pedig az már jelent valamit)
Dehogy van gond.<#eljen>#eljen>
Talán ez lehet a Cuba Libre.........
Palma Nova - Cuba Libre bakelit maxi 1988
(holiday-schmidde)
Go Mambo masik oldal
(holiday-schmidde) Polydor
www.magnokazetta.hu
winrar v371 vs 7zip v442
csak egyet emelek ki a 7zip rajongóknak.az eredmények okát ne tõlem kérdezzétek, csak gondolkodjatok el, azon, hogy biztos jó-e,amit használtok. mindkettõnél a legjobb beállítások voltak alkalmazva és többször is ugyanazon eredményekkel megismételtem.
eredeti fájl 22,7 MB
winrar 15,5 MB
7zip 20,1 MB
remélhetõleg ezt a bazinagy vereséget a késõbbi verziókban kijavították.....
Play it loud!!
Keresek egy régi mixet kb 86-87-es, az elején egy nõi hang számolt visszafelé angolul, a mix kb 10 perces lehetett. Sajnos többet nem tudok róla. Esetleg ha valaki ráismerne, az szóljon. Elõre is köszönöm.
BUÉK mindenkinek
Természetesen Breki a megszólított.
Hol is van ez az oldal? Ha nem titok.<#worship>#worship>
Elsõként is BÚÉK mindenkinek!!!😊
>>>Ismer valaki egy Cuba Libre feldolgozást 1989-bõl?
Nem a Modern Rocketry számára gondolok, de elõadód nem tudok. Lassú ütemû, amolyan "lötyögõs", hangulatos italo zene. A kazettámon ilyen zenék voltak mellette: Axodry: You; That Girl: Dream Lover; Stef: Ready for love; Laser Cowboys - Theme From Knightrider (Maxi Single 1989).
>>>Plusz egy újabb ismeretlen, amiben a refrén "Hold on Stop" a nyomaték a Stop szón, ami néha "Sir". Egy baromi mély hangú fickó énekel a refrének között (bár inkább csak beszéd, mert dallama az nem igazán van). Ez már dögösebb zene, hagzásvilágában egy leegyszerûsített Fred Ventura lenne, amolyan Lady Extasy-s, pattogós gitárbasszussal.
Ha bármelyik felvételre van tippetek, nagyon megköszönöm!
és eddig senkise panaszkodott pedig többezren leszedték
viszont érdemes az ultra-t és LZMA-t használni a beállításoknál akkor lesz a legjobb tapasztalataim szerint
Beállítottam, hogy zip legyen. Az is lett, csak még hozzárakta azt, hogy .001, .002 stb.
Amatõr vagyok még e téren.
Egyszer olyan anyagot találtam, ami 7z kiterjesztesû volt, és nem tudtam winrar-ral kibontani, akkor telepítettem a 7zip-et. Azóta ezt használom.
Aktualitása is megvan még bõven:
ABBA - Happy New Year (flac)
Nem saját up! Köszönet az eredeti feltöltõnek.
énis ezt használom mert amiket felpakolok 40 megás patchek ezzel csomagolva feleakkorák kb a rar-hoz képest
viszont én simán pluginként használom a total commanderhez így be és kicsomagoláshoz kise kell lépnem belõle

kicsomagolása akart az lenni...
Csak most értem haza, s olvasom a mai HSZ-eket.
Nem gondoltam volna, hogy ennyi gondot okoz
a Jimmy Somerville kicsogolása<#vigyor2>#vigyor2>
De örülök, hogy sikerült.
Egyébként 7zip nevû progit használok, azzal csomagoltam be a cuccot.
A flac-ot meg Foobar 2000, vagy Xion Player-rel hallgatom.
Esetleg, ha kell vkinek
7 zip
Foobar 2000
Xion Media Player
Már ivás el?tt rettegni a másnaptól : az nem félelem, csak tapasztalat !
Köszönet érte Coldseed,Breki és Szkíta uraknak ! Ja, meg nekem is !!!
<#crazya>#crazya><#awink>#awink><#crazya>#crazya>
Jimmy Somerville - Hurts so good
3:52; flac
Már ivás el?tt rettegni a másnaptól : az nem félelem, csak tapasztalat !
zip fájlt legegyszerûbben ezzel a módszerrel lehet daraboltan feltölteni, nyilván ha rar-ba rakja,akkor erre nincs szükség, de lehet, hogy õ is TC fan és emiatt csinálta így. <#kacsint>#kacsint>