A 70-es és 80-as stb. évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
Ezekre énis kiváncsi lennék, fõleg a Flashdance-ra
Breki33
köszi szépen <#eljen>

közben megtaláltam rapidshares linken, de innen sokkal gyorsabban lejött

köszi még egyszer <#worship>

Én szerintem, ez egy baromság!!! Ki látja ezt át, és egyáltalán minek??? Másrészt, hogy néz ki, hogy ott vannak azok a fránya monitor szélek??? Bár lehet tényleg a "styepi & styergej" mûvek csóda találmányáról van itt szó... A Sony 2005 nyarán, már kereskedelmi forgalomba is árulta az össze illeszthetõ monitorait... Azaz sok, de mégis egy... Ja, és ahhoz árultak egy dobozt, ami vezérelte a monitorokat, ha jól emlékszem 32db-ig... Szegély nukú, és akár tv, akár monitor címen használható... Én szerintem, még annak idején, mikor csináltuk a sok tv-böl összerámolt video falakat, akkor látható volt, jó jó, de nem az igazi. Arról nem is beszélek, hogy mamár hány olyan cég van, amelyik komoly felbontású külsõ, és belsõ óriás tv-ket telepít, forgalmaz, stb... No, de mindegy, ha neked ez az álom, akkor legyen, sok szerencsét a beszerzéséhez... <#mf1><#mf1>

Én igazából még ennél nagyobb monitorban (24') gondolkodtam, de felbontások nincsenek párhuzamban a nagysággal, illetve árakkal... Hülyegyerek összegeket, meg nem fizetek a nagyobb, de még is ugyan olyan felbontásért... én 1920*1200-ban vagyok, és a következõ lépcsõ a 2560*1600, 300-350 beszálóval 30'-nál, ami részemrõl felesleges pénzkidobás... de akinek telik rá, hadd szóljon... <#mf1><#mf1>

Just A Mote In The Wind... (I Am Only A Grain Of Dust In The Wind...)

bigivan
Azt hiszem 1986-ban jelent meg . Ez nem biztos 100%-ban.

Már ivás el?tt rettegni a másnaptól : az nem félelem, csak tapasztalat !

bigivan
Csak ismételni tudom magam: remekül ismerem Bonnie pályáját, szeretem is
a zenéit, s hogy szépen induljon a napod, íme:

Bonnie Tyler - Matter of the heart

4:23; 192
Sajna, csak ilyen bitrátájú van, de azért szól valahogyan, míg nincs jobb, addig jó lesz!
Egészségedre !
Aki nem ismeri, vegye le, tényleg egy remek zene !!

Wescone
Nem sok számábol lett világsiker, de ez nem jelenti, hogy nem akadnak további remekmûvek a repertoárjában.

Matter Of The Heart ("The Wraith" soundtrack) ...kihagyhatatlan <#felkialtas>
Lefogadom, hogy sokan még csak nem is hallottak róla.

Ha valakinek mégis a kezébe akadna, lekötelezne ha feltenné valahova. <#worship>

In Lak\'ech Ala K\'in

bigivan
Hogy szépen záruljon a nap, itt van még egy alaptevés 1989-bõl. A minõség ua., mint az Enigma, sztem kiváló !

Mysterious Art - Das Omen (12'' extd-mix)

320(HQ); 7:01

Dióka
a 320-at én megadom neki, de HQ-ra nálam jogosult. ez viszont lehet forráslemez (kiadó) hiba is....viszont jó alapanyag! 😊

AlterEgo5561
Itt találtam : http://www.forumjoy.net/forum/showthread.php?t=14952
Van ott más is 😊

shirak
wazze Cimbi, dobok egy hátast.
még ma is keresgéltem a neten és nem találtam csak belehallgatóst<#wilting><#worship>

Play it loud!!

shirak
hát ezzel megfogtál, nem sokat tudok arról a kaziról, de nagyon faxa zenék vannak rajta.
baratnom vette nekem valamikor 92-93-ban. jo rég volt<#rolleyes>

Play it loud!!

AlterEgo5561
Gugli szerint itt : http://rapidshare.com/files/48516560/Enigma-Real_Sandness___other_Gregorian_Musteries.rar

shirak
szoval nem is olyan kemény az a gép<#vigyor>

Play it loud!!

Dióka
a nem hivatalos megjelenés nem azt jelenti, hogy anno csak a Takt-nál játszott egy rajongó stúdiós és kreált egy meglévõ számokból egy kazit? mint mostanság divatos mindenkitõl mindenfélét összetákolni.....és netre dobni....

Dióka
bocsi, szóval 100 processzoros = processzor magos = 25 db proci

shirak
regi kedvencem eza zene.
Ha mar Enigma, nincs meg valakinek ez az album ?
Nekem megvan kazettan, de neten nem talaltam digitalis formaban, pedig jo lenne.

Play it loud!!

Dióka
továbbfejlesztett dos 6.2 fut rajta <#nyes>

a ram a 100 processzoros szerverhez kell

AlterEgo5561
108 GB? Mi fut ezen? Köv. ms fos? Microfos Rusnya? Akkor ezt az "oprencert" már basicben írták...

Dióka
most viccelsz? menj már azzal a két megapixellel, ha felbontás meg vakítás kell,akkor én ezt szoktam használni

307 megapixel

hogy ez beröffenjen csupán 108 giga ram és és 36 giga grafikai ram kell ja meg legalább 5kilowatt

na én ezt ajánlom neked! 😊

Sajna egyiket sem ismerem. Mindkettõ eredetiben nagyon jó. Ha vaakinek meglenne, és feltenné, azt megköszönném.

Hali!
AZ 57247 alatt még letöltölthetõ a feltöltésem APE-ban. Ugyanez a szám, leht, picit rövidebb verzió, de nem biztos. Ez a feldolgozás nekem is bejön.

Köszönöm!

AlterEgo5561
Privi ment!

Igen, ez az! Meg is néztem a listámat, meg is van, de sajna nem a videó változat, hanem valami egészen más... Elõadó - számcím passzol... Még egyszer köszönöm a segítségedet... Úgyhogy rá állok a verziók beszerzésére 😊

bigivan
Na, akkor itt egy feldolgozás, hamár a témánál vagyunk, amelyik azért feltétlenül a jók közé sorolandó! Ezt a cd-met 1987 nyarán vettem Balatonszemesen, a Hullám kempingben, mivelhogy akkor ott dolgoztam. 2 lerobbant NDK-s csákótól vettem egy hordozható cd-playert, ami csak asztalon mûködött, mivel memória az nem volt benne, ha rázkódott mindjárt leállt, s elõrõl játszotta a lemezt, újra és újra.Meg vettem 8 cd-t is. Vazze, ott láttam elõször cd lemezt !!
Na, de a lényeg, a zene !!

Santa Esmeralda feat. Leroy Gomez - The house of the rising sun + Quasimodo suite

320; 14,56; 1979

AlterEgo5561
Ismét filmzenés segítséget szeretnék kérni: Asterix Az Olimpián filmben szól egy zene, amikor elõször közelít a kamera a tükör elõtt álló Caesar-ra. Azt soundtrack-et leimádkoztam, azon nincs rajta sajnos. Állítólag vmi régi Delon filmbõl van. Melyikbõl?

AlterEgo5561
Pedig , ha tudnád , hogy program-fejlesztésnél milyen hasznos!? Visual IDE-knél qva jól elférnek rajta a komponensek, stb :-))

AlterEgo5561
2 feldolgozás,amit vétek kihagyni és amit talán nem rontottak el annyira:
Dj June - Love Story (2006)
Cosa Nostra - Love Theme From Flashdance (2006)

AlterEgo5561
Jó estét Mindenkinek ! (bunkó módon ez elmaradt)

Hát igen, a fiatalok már elõször csak a feldolgozásokat ismerik meg, azt hiszik, az az eredeti, de hát nem. Ma már fõleg átdolgozások, feldolgozások mennek.Volt itt már szó a feldolgozásokról, melyek közül -számomra legalábbis - legtöbbször az eredeti jön be leginkább. Így azután, nem is biztos, hogy kíváncsi vagyok a Yesterday 329467-dik feldolgozására. Megértem én a maiakat is. A 60-as, 70-es években én is így voltam néhány számmal. Azt hittem, eredetiek, aztán kiderült, még korábbi számok feldolgozásai. De akkor csak NÉHÁNY ilyen volt, most NÉHÁNY NEM az.

AlterEgo5561
Tetves rapid nem akarja felengedni.
Itt nézz rá , ezt akartam feltolni: http://www.youtube.com/watch?v=oax5FJ5Bhd4

AlterEgo5561
Szerintem: Laser Cowboys - Ultra Warp (The Final Conflict Mix)
Rövidesen felér és majd mondasz rá valamit....

Dióka
ma már boldogabb embernek érzem magam:

megtudtam, hogy neked 24"-os monitorod van és érzem, hogy el akartad mondani, hogy mennyire örülsz neki. <#vigyor>
bár az "akörüli" az elég tág fogalom <#kacsint>

kiváncsian várom, hogy mikor rukkol elõ valaki 26", 28" (mondjuk ez ritkább), 30", 32" és felfelé kategóriákkal...<#eljen>

50"-os HD-ések elõnyben! mondjuk min. 3-4 méterrõl <#nyes>

aki teheti, ajánlom cserélje le a rozzant oldtimer-ét egy 25 milliós vadiújra jeligével...

(bocsi, de a hsz-ed annyira vonzotta az interakciómat. <#nevetes1>)

Az általad keresett album letölthetõ innen. 320-as.

Egy kis OFF!

Közel egy hónap intenzív használat, és teszt után mindenkinek ajálom a 24'-os, vagy akörüli monitorok használatát... Jól ellehet férni, király módon lehet minõségi filmeket, klippeket nézni, egyéb élményeket, nem is mondom... Aki teheti, annak nyugodt szível ajánlom a cserét...

http://depositfiles.com/files/x3nqxnrj9http://depositfiles.com/files/x3nqxnrj9

bigivan
Vazze, pedig SONY Music Entertainment gyári cd, de télleg ugrik. 1993-ban vettem, úgylátszik meg fog murdellózni. Meghallgattam a szobai cd-n is, ott is ugrik. Nem rakom fel mégegyszer, mivel azon a ponton állandóan beteges. Bocs ....

bigivan
Itt van egy klasszikus darab 1990-bõl. Pár perce kaptam, s kételkedve fogadtam, mivel úgy küldte egy cimbi, hogy 320(HQ) a minõség, s én tartok azért ettõl a jelzõtõl, hogy 320 és hogy HQ. De, mégis, ez a zene egyszerûen varázsosan szól, biztosan machináltak rajta, de qrva jó lett.

Enigma - Sadaness part1 (Extended trance mix)

320 (HQ)

Dióka
meglepõdnék, ha itt valaki ne ismerné....<#vigyor> sõt én eleve P.E.-tõl ismertem és szerettem meg, s csak késõbb tudtam meg, hogy nem is õk az eredetik.

mflex
Kétségkivûl nagyon jó zene, mert dallamos, italos és egyedien pörgös is és 3:30-nál olyat ugrik, mint öreganyám, mint amikor ráhozták a szívbajt, ergos hibás<#vigyor>

What about the forests?

Keresek egy másik zenét is, de ezt még sajna ember fia nem tudta semmiféle minõségbe prezentálni, sajna... Peddig az egy óriási zene volt!
Aki jártak a 80-as években föleg a videodisco kezdete elõtt, és elején a "Randevú Disco Bár"-ban annak hamar be fog ugrani a dolog... A "volt egyszer egy vadnyugat" féle feldolgozásos zenével indult a buli. (nem a tini disco) A szám elején ló nyerítés, ostor csapkodás, majd indult a dob, és a szájharmonikás rész... Akkor imádtam ezt a zenét, de sose kérdeztem meg ki az elõadó, mi a szám cím, és fel sem vetettem egyik, azaz az akkori ott lévõ dj-vel (Surjanszky). Ma már bánom, és csak az "üldözése" maradt...

Breki33
Egy kicsit bõvebb infó a témában

Bonnie-Tyler---Discografia-(1977---2007)

klikk

Eszerint én ezt az albumot keresem jobb minõségben

Bonnie Tyler - Simply Believe (2004)

:arrow:Artista: Bonnie Tyler
:arrow:Album Simply Believe
:arrow:Año: 2004
:arrow:Formato: Mp3
:arrow:Bitrate: 192 Kbps
:arrow:Caratulas: Si
:arrow:contraseña:
www.emep3.com.ar

:arrow😛eso Del Archivo: 86,4 MB
:arrow:Uploader: NATSUME
:arrow:Servidor:Rs

:arrow:Tracklist

[code]
#EXTM3U
01 - SI DEMAIN (TURN AROUND) (DUET WITH KAREEN ANTONN).MP3
02 - SIMPLY BELIEVE.MP3
03 - SI TOUT S'ARRETE (IT'S A HEARTACHE) (DUET WITH KAREEN ANTONN).MP3
04 - HOLDING OUT FOR A HERO (VERSION 2004).MP3
05 - BACK IN MY ARMS.MP3
06 - OPEN YOUR EYES.MP3
07 - HERE SHE COMES (VERSION 2004).MP3
08 - NOBODY BETTER.MP3
09 - IF YOU WERE A WOMAN (AND I WAS A MAN) (VERSION 2004).MP3
10 - WHEN I CLOSE MY EYES.MP3
11 - IT'S IN THE BACK OF MY MIND.MP3
12 - I WANT YOU.MP3
13 - DARLIN'.MP3
14 - ALL NIGHT TO KNOW YOU.MP3
15 - DRIVING ME WILD.MP3
Sziasztok!

Keresek egy zenét, hátha valakinek beugrik valami. Elsõ körben, elég lenne az elõadó, és a szám címe...

Ami tudni lehet róla: Egy vékony kalapos manus énekli, és ami nagyon jellemzõ a zenére, hogy a Luis Amstrong Sax-zik benne... Az Énekes kb a szám közepe felé még oda is szól neki jó mély hangon, "Hé Luis!" Aztán meg a jó ember rázendit a saxival...

Elöre is köszönöm, hátha valakinek beugrik a dolog...
(peddig tuti még én is játszottam annak idején 82-86)

Köszönöm fiúk, fantasztikusak vagytok!!!

Breki33
Ez a megamix meg van valakinek jobb minõségben?

klikk

Illetve a DJVlooXchannel féle megamixek is érdekelnének nagyon tetszenek a remixei is pl

Whitney Houston - I Wanna Dance With Somebody

klikk

Billy Ocean - Loverboy <12" Extended Club Mix>

80's NON-STOP Dance Music Video Megamix

coldseed
Akit érdekel, itt
egy extended verzió ugyanebbõl a dalból.

\"ZENE NÉLKÜL MIT ÉREK ÉN\" - MÁTÉ PÉTER

coldseed
Kicsit Tyler Off,
de csak kíváncsi vagyok ismeri-e valaki a Lips Inc Funkytown címû dalának
a 80-as években készült feldolgozását a Pseudo Echo nevû formációtól?

Nekem bejön, Ti meg itt meghallgathatjátok jó ropogós bakelit riprõl 160-as kbps-ben.

Breki33
volt a jugo-n akkoriban egy akciófilm ez volt a fócimzenéje
nem értettem sokat belõle de imádtam anyám meg forditotta a szöveget ha nem értettem
Breki33
Na mikor írtam még nem láttam ezt a hozzászólást

viszont kihagytam egy nagy kedvencem tõle

Bonnie Tyler and Kareen Antonn Si Demain ( Turn Around )

Kareen Antonn -val sztem nagyon jól passzolnak

Egy ilyen album engem is érdekelne

coldseed
Bonnie Tyler - Greatest Hits (2008)
01-Bonnie Tyler-total eclipse of the heart
02-Bonnie Tyler-have you ever see the rain
03-Bonnie Tyler-ravishing
04-Bonnie Tyler-if you were a woman (and i was a man)
05-Bonnie Tyler-loving you is a dirty job (but somebodys gotta do it)
06-Bonnie Tyler-take me back
07-Bonnie Tyler-rebel without a clue
08-Bonnie Tyler-faster than the speed of light
09-Bonnie Tyler-here she comes
10-Bonnie Tyler-holding out for a hero
256 kbps (talált link)
Ez tömörebb, de jobb Best Of.