A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Murray Head - One Night In Bangkok
Heeeelp<#help>#help>
Magyarországon az a gond, hogy senki sem meri felvállalni, amit mondott. De ezt nem tőlem hallottátok! LOL
Sanny X Remix 192k
Ez a 2 van nekem. Ha vmeik érdekel jelezd!
Magyarországon az a gond, hogy senki sem meri felvállalni, amit mondott. De ezt nem tőlem hallottátok! LOL
Tudtok belõle Acapella mixet, vagy speciális remixet?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A 2009-es
Sandra...Loreen (i2k 008 Remix)
MP3, 320 kbit/s, 6:08
Mivel nem eredeti hanghordozóról van az anyag - igaz, 256-os MP3 -, ezért igyekeztem a lehetõ legjobb progival tömöríteni (Wavelab 5.0).
A 2009-es Loreen verziómat már máshová teszem, mert félek, még ezt sem tudjátok letölteni.
Breki33 engedélyével töltöm a lossless-t, azzal már többet lehet kezdeni.
Sandra - Ten On One (1987)
http://www.rapidspread.com/file.jsp?id=8ovqp0ims4
Amúgy ennek van egy DVD változata is, igaz VHS-Rip
Sandra - Ten on one (1987)
Köszönet Egyeki és AE5561 kollégáknak a linkekért, Okilandnek, jöhet a videó, esetleg, ha van kapacitásod akár több is, IMY-nek, jöhet a cucc, gondolom a többi zenéd alapján, amit itt megosztottál, hogy ez is kiváló!
A Sandrát most meghallgattam, tényleg elég szar, nem tudom mi az oka, mivel a lemez eredeti, "p&c 1987 virgin" kiadvány, a "ten on one (the singles) címû lemez, ki hinné, 1987-bõl.Ha lesz idõm, megvizsgálom, miért lett ilyen, amilyen.
Kárpótlásul mindenkinek itt egy méltatlanul mellõzött zenekar ezen a topicon. A lemezt 1986-ban adta ki itthon a wea kiadó, s a kor lemezminõségétõl eltérõen ugyancsak remek a minõsége, ezt bátran merem ajánlani, mind a zene, mind a felvétel minõsége kitûnõ.
Matt Bianco - Yeh, yeh
12" dance mix, 5:22; vinyl, wav
Már ivás el?tt rettegni a másnaptól : az nem félelem, csak tapasztalat !
vagy ha kijön a 7.1.8.4007-es verzió,akkor egybõl cseréled a régi 4006-ost?<#hehe>#hehe>
Bár én a Little Girlt jobban szeretem
Sandra - Everlasting Love (1988)
Sandra - Mirrors (1986)
Sandra - Ten On One (1987)
Sandra - 18 Greatest Hits (1992)
Sandra miért szól ennyire "tompán"? Rossz minõségû már a bakelited?
Mintha ajtó mögül hallgatnám, ha esetleg jobb ripben is tudod prezentálni szívesen venném <#integet2>#integet2>
What about the forests?
Ha Gazebo - The Syndrome 2008-as albumát keresed akkor innen letöltheted 320-ba.
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Euroman<#wave>#wave>
Engem érdekelne.<#worship>#worship>
Sõt,érdekelne a Sweet Connection - Heart to heart versió-d is.<#mf1>#mf1><#nevetes1>#nevetes1>
Rendkívül megkönnyítetted a dolgomat. <#worship>#worship><#buck>#buck>
THE VIDEO COLLECTION:
01. BRONSKI BEAT - SMALLTOWN BOY
02. BRONSKI BEAT - WHY
03. BRONSKI BEAT - AIN'T NECESSARILY SO
04. BRONSKI BEAT - I FEEL LOVE / JOHNNY REMEMBER ME
05. THE COMMUNARDS - DON'T LEAVE ME THIS WAY
06. THE COMMUNARDS - DISCENCHANTED
07. THE COMMUNARDS - SO COLD THE NIGHT
08. THE COMMUNARDS - YOU ARE MY WORLD
09. THE COMMUNARDS - TOMORROW
10. THE COMMUNARDS - NEVER CAN SAY GOODBYE
11. THE COMMUNARDS - FOR A FRIEND
12. THE COMMUNARDS - THERE'S MORE TO LOVE THAN BOY MEETS GIRL
13. THE COMMUNARDS - DANCING QUEEN / FRIDAY NIGHT LIVE
14. JIMMY SOMERVILLE - COMMENT TE DIRE ADIEU
15. JIMMY SOMERVILLE - YOU MAKE ME FEEL / MIGHTY REAL
16. JIMMY SOMERVILLE - READ MY LIPS
17. JIMMY SOMERVILLE - TO LOVE SOMEBODY
Nekem ez van meg.
Egy kutya olcsóbb, mint egy feleség. Kevesebbet eszik és már bundája is van.
Ja,ja valóban így van.
A Hypnosis, nem tévesztendõ össze a "Hipnosis"-al!!!Még1x Hipnosis
Az,h felszórta azért van mert én nem tok linket belleszteni "Biztonsági okokból" A két link meg lemaradt 'bocsi'
További jó fórumozást.
A Hypnosis, nem tévesztendõ össze a Hypnosis-szal!!! Azt sem értem igazán, hogyha felszórtad ide ezeket, akkor a "Voices Of Tranquility" mért nem teljesbe nyomtad ide??? (3 CD)
Lásd:
Just A Mote In The Wind... (I Am Only A Grain Of Dust In The Wind...)
Keresem a következõket (jó minõségben):
Mirage - no more no war (minden változat érdekel)
valamint
"Kadétok és Kollégisták" filmzenéje
Ha tudnátok segíteni...
Ha egy kicsit vadabbra venné a figurát valaki, annak ajánlok néhány punk feldolgozást a 80-as évek dalaiból.
01. Manic Monday - Relient K
02. And I Ran - Hidden In Plain View
03. I Melt With You - Sugarcult
04. Your Love - Midtown
05. Don't You Forget About Me - Rufio
06. Pop Song 89 - Motion City Soundtrack
07. Holding Out For A Hero - Emery
08. Just Like Heaven - Gatsby's American Dream
09. Power Of Love - The Early November
10. Straight Up - Halifax
11. Dead Man's Party - A Thorn For Every Heart
12. Wrapped Around Your Finger - Brazil
14. Everyone Wants To Rule The World - Jamison Parker
15. Video Killed The Radio Star - Amber Pacific
1. rész
2.rész
320-as.
\"ZENE NÉLKÜL MIT ÉREK ÉN\" - MÁTÉ PÉTER
Ha ráértek, nézzétek meg, katartikus élményt fog jelenteni, igazi alapfilm !!
Az elsõhöz igen kedves emlékeim fûzödnek, így nyilván nagy kedvencem:
Sandra - Loreen
vinyl, wav, 4:17
Sandra kommentje a dalhoz: "A friend of mine was going through a hard time and couldn't seem to short things out (like a lot of other people too!) i felt the need to give her encouragament and help her get her self-confidence back."
Ezt a másik zenét pedig még tavaly szept 6.-a táján kérte tõlem Mike kolléga (megnéztem, 55274-es hsz), de csak most tudom teljesíteni, ma szereztem meg a hozzávaló LP-t. De, asszem, jobb késõn, mint soha, íme tehát:
dIRE sTRAITS - Walk of life
vinyl, wav, 4:05
http://74.125.47.132/search?q=cache:iXYdzJwf_7UJ:avaxhome.ws/music/ethnic_world/piazzollaflac.html+Piazzolla%2Brapidshare.com&hl=hu&ct=clnk&cd=22&gl=hu
Valaki nem tudná véletlenül föltenni az alábbiakat:
Orient Affair: Classic dance 5:48
Big Trouble & Bobby Eakes: Crazy world
P.M. Sampson: I love to love,
P.M. Sampson: How I miss you so
P.M. Sampson: Listen to my heartbeat
Elõre is köszönöm a jóságotokat!
Mostmár mindkettõ müxik, lehet válogatni! <#nevetes1>#nevetes1>
In Lak\'ech Ala K\'in
Csak ajánlani tudom! <#eljen>#eljen>
In Lak\'ech Ala K\'in
Van még 2 albuma, idõben régebbiek (1994 és 1992), azokat még be akarom szerezni.
Persze, egyik sem eredeti hordozóról és nem wav, de hát ezt kell szeretni.
Az "Egy asszony illata" tökéletes film. Al Pacino és Robert De Niro csak jót játszik a szememben...
S az a film, az a tánc: örök.
Köszönettel ...
Bronskie Beat - I feel love
Communards - For a friend
Szia IMY!
Lehorghásztam a Piazzolla-lemezt és ez bizony nem a könnyen emészthetõ kategóriába tartozik. ( Hála Istennek érte!) Meghallgattam már kétszer is, ez az argentin tangó nem akármilyen érzelmekkelteli mûfaj. Kár, hogy táncosok nincsenek hozzá, mert igazából úgy lenne kitûnõ, de mindenképpen remek lemez! Eszembe juttatta egyik kedvenc filmemet, a "Scent of a woman" címût,amiért azt hiszem 1993-ban kapott örök kedvencem Al Pacino Oscart és Golden Globe díjat is. Abban van az a jelenet, mikor tangót táncol az étteremben.
Köszi érte !
Al Pacino és a tangó
Nem 80-as, de remek album (argentin tangó):
Astor Piazzolla...El Tango <1997>1997>.rar