A 70-es és 80-as stb. évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sziasztok,jó reggelt.Kedves i2K,MEGKÉRLEK ha van még Carol O.légyszives tegyél föl minél többet ha lehet,vagy kérnék infót,hogy honnan lehetne letölteni,mert ez nagyon tetszik.Köszönöm és jó hétvégét mindenkinek.
Zephyr Retiring
madárcsicsergõs szép jó reggelt mindenkinek<#integet2> rajtad aztán jó nehéz eligazodni mflex kolléga. sokszor azt röhögöm, nyáron milyen jól eldumcsizhatnánk egy pofa sör mellett valami presszóban, ahol (már nem titok) sanyaaa löné az italt, dióka a témát, alteregó a zenét, és más dolgunk sem lenne, csak a csajokat stírölni<#dumcsi> szép álom, csak aztán felébredek, s látom a valóságot, amiben egymást anyázzuk (lássuk be hülyeségek miatt), és majdnem mindenkit hazavár az asszony (magamat is beleértve), ami némiképp rontja az esélyt a csajoknál.<#hehe> úgyhogy javaslom a békét, és kívánok minden fórumozónak nagyon kellemes hétvégét<#eplus2><#integet2>

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

lervi
sziasztok szép hétvégét mindenkinek!
mind ehez 1 régi klasszikus -- ezek voltak a szép évek mikor még erre roptuk a dancet!

Lobo - the caribbean disco show (12'' medley) (11:08)

http://www.megaupload.com/?d=HQRVLXOS

engem csak a minõség és a tartalom érdekel.

Pontosan ebben rejlik a gyüjtõi szenvedély lényege,illetve ebben is.Én szeretem az eredeti korongokat,a másolatokból néha hiányzik valami,még akkor is ha eredeti hanghordozórol történik a másolása.Vannak esetek amikor ezekkel is be kell hogy érje az ember különösen ha egyszerûen barátoktól,gyüjtõktõl csere formájában csak így tudja beszerezni.(és azért ilyenkor jól jön egy DVD formátumú biztonsági másolat is)Egyébként a leírtak tulnyomó részét hasonlóan gondolom én is. <#integet2>

mflex
és pontosan melyik száma kellene?

What about the forests?

Hello kedves tagok ha lenne valaki kõzületek szives felrakni Pet Shop Boys-t 320-ban rapidra tudom van itt felrakva meg képek is csak sajnos nem vagyok jártas benne és nemtudom letõlteni nagyon szivesen meghallgatnám õket kazettán még a régi felvételek meg vannak.kõszõnõm.
mflex
"mfex kolégáé pedig csak egy silány utánzat"

ezt mibõl szürted le? a lemezen még német márkában van rajta az ára, ezek szerint, több mint 20 éve már átcseszték a fejünket az NSZK-ban?

LOL???

What about the forests?

WhereIsIt nagyon jó progi, pc's progik, és egyép pc's cuccok mentésének követésére én is használom...

Just A Mote In The Wind... (I Am Only A Grain Of Dust In The Wind...)

IMYke2.0.0.0
Ugyan, nagyon szívesen! Nem volt nagy meló Google-zni, meg kutogatni.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Crosby
Nagyon köszönöm.

IMYke2.0.0.0
Sajnos, többet nem találok.
Szívesebben tennék fel sajátot, és tiszta forrásból - de már unalomig hangoztattam: fizikailag nem tudok.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0

IMYke2.0.0.0
ROCCO CARUSO & CHILDREN'S VOICE - Tiramisu - Maxi + Instrumental (jelszó: eda)

IMYke2.0.0.0
E.G. Daily - Love In The Shadows (12'' Version) 8:41 - The Best Of WoM...Italo Raritas Vol. 02-õn elsõ szám.

IMYke2.0.0.0

Dióka
félreértettél vagyis hát ha jól ismernél, tudnád, csak ironizáltam.....egyáltalán nem vagyok olyan "igazi" vagy akár "fanatikus" gyûjtõ,mint ti itt sokan, engem nem érdekel, hogy eredeti vagy másolat, meg mikori kiadás,milyen nyomású stb.... nem hoz lázba sem az original fóliás téma, sem a karcmentes bakelit, meg az e-bay-es túlárazott lemezek és az ezerféle maxi-remix special bizbasz bónusz remix extended verziók sem, meg sokminden egyéb sem......már rég leszoktam a bélyeggyûjtésrõl is, az archivumom kizárólag HDD-én tárolódik, és kizárólag csak az van meg,amit meg is hallgatok és máskor is meg akarok, azaz tényleg fülemre és ízlésemre való, csak hogy elmondhassam, megvan ez is az is, nem tartogatok semmit sem. ha kezem ügyébe kerül egy eredeti lemez, az is csak addig van nálam,míg lemásolom.....engem csak a minõség és a tartalom érdekel.<#vigyor>

IMYke2.0.0.0
Carol O: Only 4 Love - nekem rögtön elindul a letöltés.
Mivel ezen a gépen nincs hangkártya, nem tudom meghallgatni sem, így nem töltöm le az ellenõrzéshez...

Crosby
Sajnos az E G Daily már nem él.

Crosby
Köszönöm.
A Fix & Fertig számot már megtaláltam, azzal senki ne fáradjon.

Ezt régóta szeretném jó minõségbe, de a maxi többi track-jét is 😊 ha lehet 😊 köszi

http://youtube.com/user/BohlenStyle

IMYke2.0.0.0

IMYke2.0.0.0

IMYke2.0.0.0

A helyedben különszedném a cd-rõl grabbelt dolgokat az egyéb internetes helyekrõl leszedett linkektõl.Egyszer láttam egy hasonló listát azon még anno egy pár ezerrel kevesebb zene volt..és õszintén megmondom elsõre látszott rajta hogy 90%-át egyéb fórumokból is belehet szerezni.Jah és majdnem elfelejtettem hogy rettentõ sok javításra szorul a begépelt tartalom.Hát dióhéjban kb ..ennyi . Amúgy gratula a listádhoz <#worship><#integet2>

IMYke2.0.0.0

computerguru
Sziasztok!!!
Úgy látom még semmi hir,egy állitólag megszerezhetetlen album,nem találom sehol letöltésre jó minõségben,kérem aki tud segitsen,ez tényleg kihivás!!Az album: KARTHAGO😮riental Dream - Austria (in english) (1985)

Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.

Crosby
Sziasztok!
Kedves családom valamely tagja eltökítette a következõ számokat tartalmazó cd-met:
1. Mark Ashley: Operation Love 3:10
2. Fix & Fertig: Heiratsmarkt /long version/ 6:03
3. Fancy: Bolero /original mix/ 5:35
4. E.G.Daily: Love In The Shadows 8:41
5. Dieter Talking: It’s Haahd Se Dieter Tuh Bie 3:41
6. Lala: Johnny Johnny /maxi version/ 7:15
7. Call It Heaven: Dreamin’ /extended version/ 6:20
8. Ken László: You’re A Woman 3:55
9. Humphrey Robertson: Don’t Stop Loving Me 3:51
10. Carol O: Only 4 Love 3:05
11. Rocco Caruso & Children Voice: Tiramisu 9:21
12. Digital Toy: Your Love Tonight /12” version/ 7:34
13. Lady „D”: I’m Yours Tonight /club version mix/ 6:24
14. Real Hype: Don’t Ask Me Why 3:37

Ebbõl különösen a Carol O felvételt sajnálom melyet talán Kaposi kollégától kaptam meg.
Segítséget kérnék a zenék "visszaszerzésében"!
Elõre is köszönöm.

IMYke2.0.0.0
ÉRtelek. Summa-kat használok én is. Azt hittem, valami extrakkal importáltatod ki egy külön lapra a cuccost.

WhereIsIt-et használok (emlékeim szerint) 2000 óta. Bevált.

Dióka! Akkor te egy igazi gyüjtõ vagy rengeteg sok eredeti hanghordozóval..(ezen a versenyen biztosan helyezést érnél el)Gondolom hogy eredetiben hallgatod õket.Gratula a gyüjteményedhez.

Mondd!!!

Trend Boy! Elsõ olvasásra feltettem a kérdést önmagamnak "mi a lócsöcs ez? Egy kicsivel késõbb kezdett derengeni hogy egy listácska.Én a helyedben változtatnék a megnevezéseken,persze ez csak tipp,ha érdekel szólj és elmondom neked az én verziómat.(hogy mire gondoltam) <#nevetes1><#hehe><#integet2>

Bár az hozzá teszem, 2001.dec.31.vel zároltam a régi listámat, mert ott már igazán brutális volt a kavarodás... aztán mindent elõröl bevittem, és most elfogadható a dolog... A jelenlegi kialakítást, akkor kitaláltam, ma már csak az új office-ra hangoltam át...

Egyébként ilyen kaliberû listát vezetni, igazán nem egyszerû, komoly, idõrabló mutatvány...

Trükk nincs!!! Egyszerû alapértelmezett "SUM" mûveletek vannak, melyeket egyszerû össze adás mûvelet követnek...

Max elküldöm az XLSX filét, aztán kibogarászod... szerintem nem olyan ördöngös...

IMYke2.0.0.0
Persze, szívesebben számolnék én is eredeti bakelit/CD lemezeket halomban... 😊
Csak 120 CD-nyi Audio-m van.

Dióka
nekem egy nyamvadt dvd-én sincs semmilyen zeném. ha akarnék sem tudnék elindulni a "versenyben".<#vigyor>

IMYke2.0.0.0

IMYke2.0.0.0
Csak ~533 DVD. Nem sok 😊)))

IMYke2.0.0.0
Csak ~533.000 DVD. Nem sok 😊)))

IMYke2.0.0.0
Na de mostan hirtelen elárulod, hogy csinálod ezt az Excel-ben...! 😊)))))

Csak hogy tiszta legyen: 3472*60*10,47mb-al... a kapot erendményt kellene kivésni, beli is hallnék..<#merges2><#merges2><#merges2><#merges2>

Dióka
ez hogy jött ki?
1 írható egyoldalas dvd~4,36Gb
szerintem "csak" 3 terabájt körül van...<#nyes>
de nyilván van benne sohasenemhallgatotthallgatható zenék is.....
mindenesetre tiszteletreméltó gyûjtemény alterbájé!<#wave>

Ha nem olyan nagy baj, akkor a percet nem szorzom meg 10,47mb-al... <#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>

sanyaaa
Hát az nem fog menni, mert már más tevékenységet folytatok!<#wave>

Zephyr Retiring
nem talált, nem zsolti vagyok<#vigyor2> de azért szép próbálkozás. ha ez segítség, arra kérnélek, legközelebb ne meleg sörrel és hideg kávéval kínálj...<#hehe><#hehe>

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

sanyaaa
Köszi Zsolti!!

sanyaaa
Köszi!<#wave>

IMYke2.0.0.0
3680 GB zene... <#worship><#worship><#nyes>
Csak 11x több, mint az enyém 😊)

AeroCool
Sanyának névreszólóan!:-)
Davy James - In Heaven (7''Version) '88

New Italo Vinyl

IMYke2.0.0.0
Most utólag ránézve eléggé félrérthetõ a kép...
Úgy tûnhet, mintha még lenne folytatása a lemezeknek. Nincs.
Az utolsó két lemez, amit goodmans-tól kaptam, postai úton.

A "00 - MÉG A Nagy Vinyón" pedig szerintem elég beszédes.
Oda gyûjtöm a cuccokat, rendezem, ízlésem szerint, majd megy DVD-re és frissítem a listát.

A kép tehát a monitor felbontási értéke miatt csalóka <így is át kellett állítani, mert alapértelmezettben 1024*768-ban van>.

IMYke2.0.0.0
- Velem kapcsolatban titkot? Olyan nincs. Kérdezzetek, és válaszolok.

Kedveskéim: