A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igaz nem 80-as évek, de azért bízom Bennetek, hátha meg lesz valakinek. Ha lehet vmi elfogadható minõségben.
Köszönettel ...
Eztet keresem, igen erõssssssen
Már ivás el?tt rettegni a másnaptól : az nem félelem, csak tapasztalat !
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Basszus! <#worship>#worship> <#worship>#worship>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Amúgy meg szívesen, máskor is !
<#crazya>#crazya> <#smile>#smile> <#crazya>#crazya>
amennyit én tudok róla, Ernesto is imádja a space klasszikusokat,de nem igazán akarja õket utánozni (nehéz is lenne),hacsak nem 1-1 szám erejéig tisztelete jeléül, s ha valaki tényleg végighallgatja akár a 2.albumát, nem sokszor jut eszébe sem a Laserdance,sem Koto. Ernesto olyan dallamokat próbál beleszõni a zenéjébe,ami egyedivé teszi még akkor is, ha bizonyos normák benne kell hogy legyenek egy spacesynthben. de szerencsére szeret más stílusjegyeket is beleszõni zenéjébe, s talán ettõl lesz Ernestós. Persze ez csak az én véleményem, nem az övé.... <#vigyor>#vigyor>
Nekem még ez van meg:
Mysterious Art _ The Omen
vinyl; 9:02; 1989
Vogue mix
Remixed by BEN LIEBRAND
Ellenben olvasni érdemes:
"Harold Faltermeyer - Axel F. (12' disco version)
Harold Faltermeyer - Axel F. (12' disco version)
This is a kewl instrumental-been a fav for years UNTIL
Then it was covered by that dumbASS frog who was annoying me more than ANYTHING I HAVE EXPERIENCED IN LIFE
More than kylie britney and christine all rolled into one shoved in a frog suit
AGHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH-KILL IT
eNJOY
TO DOWNLOAD CLICK FILE NAME ABOVE
PLEASE REMEMBER TO LEAVE THANKS FOR DOWNLOADING MY MUSIC.
Password is.....................................
In the comments-and while u r there take the time to leave thanx 😛"
Sandra...In a Heartbeat
Jelszavacak: backtolife
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
Jöhet még?
Nem sok?
Billy Ocean - City Limit (1980) 320
1. Billy Ocean - Stay The Night (3:31)
2. Billy Ocean - What You Doing To Me (4:52)
3. Billy Ocean - Who's Gonna Rock You (3:36)
4. Billy Ocean - Maybe Tonight (4:30)
5. Billy Ocean - City Limit (3:29)
6. Billy Ocean - Are You Ready (6:51)
7. Billy Ocean - Whatever Turns You On (4:28)
8. Billy Ocean - Taking Chances (4:21)
9. Billy Ocean - American Hearts (3:59)
pl1
pass - bryansk
A többi nincs meg senkinek?
MP3 - 320 Kbps | Incl. Covers | 173 MB
Tracklist:
01. When The Going Gets Tough, The Tough Get Going
02. Caribbean Queen (No More Love On The Run)
03. There'll Be Sad Songs (To Make You Cry)
04. Loverboy
05. Get Outa My Dreams, Get Into My Car
06. Suddenly
07. Love Is Forever
08. Mystery Lady
09. Love Zone
10. The Long And Winding Road
11. The Colour Of Love
12. Licence To Chill
13. Everything's So Different Without You
14. Can We Go 'round Again
15. Love Really Hurts Without You
16. L.O.D. (Love On Delivery)
17. Red Light Spells Danger
18. Nights (Feel Like Getting Down)
http://rapidshare.com/files/1572602/collectiebo.part1.rar
http://rapidshare.com/files/1574192/collectiebo.part2.rar
Billy Ocean - Ultimate Collection
192 kbit/sec ha jól láttam, de nem hallgattam bele!
Aztán ha nem jó nem megdobálni vagy leköpködni ám... <#nevetes1>#nevetes1>
In Lak\'ech Ala K\'in
Mégegyszer köszönöm mindenkinek!<#taps>#taps>
Ezt szépen megfogalmaztad Bakter kolléga, magam is egyetértek az általad leírtakkal. <#eljen>#eljen>
In Lak\'ech Ala K\'in
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
Csak egy pár dolgot szeretnék hozzáfûzni az elõbbi hozzászólásokhoz, amit természetesen a saját megítélésem alapján gondolok!
A "legendás" elõadok a 80-as években (maradjunk Koto, Laserdance stb.) elõadóknál, pontosan a saját stílus (klisék) miatt szerettem, ami természetesen jellemzõ volt rájuk, amivel csak a mai napig elég kevés elõadó tudja visszaadni az akkori hangzásvilág szépségét. Az Ernesto albumaiban természetesen fellelhetõ azok a motívumok (hangszínek, harmóniák stb.), ami jellemzõ volt a spacesynth elõadókra, ezért én nem is vártam mást, és ellenkezõleg örültem is neki! A másik oldala a dolognak ha belegondolunk, hogy 2008/2009-ben van olyan elõadó aki jelen van ezen a piacon (és nem kevésbé magyar), nagyon is örülök neki. (De ezt már elõttem kifejtették páran mflex stb.).
A legnehezebb része szerintem a dolognak, hogy Ernesto nem rendelkezik (és remélem nem sértõdik meg ezért) High-End studioval, ezért a saját keretein belül kell ezeket a dolgokat megoldani, ami így is jól sikerült szerintem!
Nem akarom ragozni tovább ezt a dolgot, csak abba kell belegondolni, hogy innen szerintem nem olyan egyszerû bekerülni a külföldi piacra, ha nem is ez volt a szándék!
Minden amit leírtam kizárólag a saját véleményem, és elõre kijelentem, hogy senkit sem szerettem volna megbántani a leírtakkal!
További szép napot mindenkinek!
<#integet2>#integet2>
Szia és további szép napot!
Amúgy engem Ernesto nem nagyon érdekel. Belehallgattam (szigorúan a hivatalos weblapján) és nem voltam eldõlve tõle. Ugyanazok a klisék, amiket 20-25 éve Koto, Laserdance, Rofo és a többiek már elsütöttek.
De akinek tetszik, az hallgassa élvezettel!
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
Valaki nem tudna fellökni Alcazart jó minõségben?
Köszke elõre is!
Billy Ocean albuma nincs valakinek jó minõségben? (3-4 számom van tõle)
Bíborszél:Minden más cimû album 2007 70mb-160kbps
http://data.hu/get/1032768/Biborszel_-_Minden_Mas_2007.rar.html
Furcsa évek cimû album:
01.Ennyi volt
02.Azt hittem
03.Csodára várva
04.Furcsa évek
05.Igazi kincs
06.Tudnod kell
07.Várlak
08.Vigyél el
09.Egyedül
10.Elölrõl
11.Peculiar Years
12.Várlak (Superators Purple Wind Remix)
13.Furcsa évek (Techno Pop Remix)
14.Várlak (Bíborszél Orig. Vers.)
rar pass : franjo
http://www.axifile.com/?2872441
Egyenlõre még csak szemezek vele, mert napi egyórás játékidejét tölti kisfiam a a másik gépnél ,amin a zenéket tárolom.
Köszi szépen.<#eljen>#eljen><#worship>#worship>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
1. Betty Wright - Sinderella (Breakdown Mix 1985) (5:27)
2. Betty Wright - Sinderella (Extended Version 1985) (7:00)
Betty Wright
Ezeket a számokat keresi
Betty Wright - Cinderella
Danielle Denevue - Change Your Mind
Cafe Society - So Much A Love
Jolo - Let's Go
Nagy italos a srác és pesten több milliós készülékeket javítanak
illetve tuningolnak erõsítõket és hangfalakat stb.
XXL Mix
Bootleg Mix
Screen Cut Mix
Hot Tracks Mix
French XXL Mix
Marcus Levin Re-Mix
Master Blaster Club Mix
Marcus Levin Re-Cut Mix
Chess Soundtrack Version
Master Blaster Extended Mix
Kaposi cimbora itt a hiányzó verziók mind 320 ban!
ha a másik két verzió nem nyeri el tetszésedet majd dobod a lomtárba bár nem hiszem hogy oda való lenne!
1. Galaxy Hunter - Black Celebration (Earth version) (6:29)
2. Galaxy Hunter - We Came From Space (Space Version) (4:59)
3. Galaxy Hunter - Black Celebration (Space Version) (4:39)
Galaxy Hunter
Annyit, de annyit segítettél Nekem, hogy lassan be kell vegyelek a végrendeletembe! Köszönöm, sok puszi Neked!
Ezt a számot keresném JÓ minõségben:
Csepregi Éva - Hosszú az a nap
Köszönöm!!
Egy kutya olcsóbb, mint egy feleség. Kevesebbet eszik és már bundája is van.
Bíborszéltõl keresem a szivárvány és az igazi kincs albumokat.valaki tud segíteni?