A 70-es és 80-as stb. évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

okiland
Ez mikori??
Már anno is voltak õrült emberek!

Egy kutya olcsóbb, mint egy feleség. Kevesebbet eszik és már bundája is van.

bigivan
Inkább velük zárjanak össze !!!!
<#taps><#taps>

Már ivás el?tt rettegni a másnaptól : az nem félelem, csak tapasztalat !

okiland
Nincs is annál szebb!! <#guluszem1><#action>

okiland
Majálison volt egáltalán közülünk valaki? <#ejnye1>
Olyan nagy volt ma az élet a fórumon, hogy a 4.-ek vagyunk! <#eljen>

Atiapuka délelõtt elköszönt azzal, hogy megy, de ezcsak alibi volt??
Ha nem akkor megérdemel egy gratulációt.

<#worship>Én nem voltam, mert a drága 2 kisfiam egyik nap hazaállított a szomszédból egy élõ nyúllal.Majd' hanyatt dobtam magam. 3 napja nyúlólat fabrikálok neki salgó polcból, de végre elkészült! <#csodalk>

mflex
Ez megvan hq-ban valakinek?

videóra gondoltam <#vigyor>

What about the forests?

bigivan
Én 122 cm-es és 100 kg-os vagyok !
<#wilting><#wilting>

Dióka
ja, azt anno én is láttam,bakker,az már nem is börtön,hanem panzió vagy *** szálloda!ott azt használsz,amit csak akarsz.hétvégi eltáv stb.<#vigyor>

bigivan
Na ja ! Ha két izmos férfitest összefonódik .....
<#idiota><#idiota><#idiota>

IMYke2.0.0.0
Hú, bocs... remélem, nincs debreceni kollégánk, akit akaratlanul is megsérthettem... szóval: Debrecen.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Dióka
majd áramért, hosszabítóért, konnektorért cserébe mindig friss és ingyenes multimedia content-et kínálunk a smasszereknek.<#vigyor>

IMYke2.0.0.0
De valami hasonlóról hallottam, emlékszem egy Devrecen közelében épülõ magánbörtönnel kapcsolatban is. Kezdetben bentlakásos iskolának indították, és átavanzsálódott börtönné... hogy megvalósult-e <#nemtudom>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
A kecskeméti luxus (magán)börötnbe nem kell belopni semmit.
Láttam a tervezési szakaszában, bizony, parkettás 40-50 nm-es zárcskácskák, mindennel, ami szem-szájnak...
Állítólag a magyar tanuvédelmisek átmeneti és a politikaiak végleges szállása - havi kimenõ, szabad foglalkozások, internet stb.

mflex
"mosmééééé"???

Hát ki tudja? Lehet utána mindíg elejted a szappant <#law><#nevetes1>

What about the forests?

mflex
XDDDD

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Ja, és egykori kedvesem egyetemi oktatójának zenekarát ki ne hagyjam: 30Y.

bigivan
<#puszi><#love11><#law>

okiland
És hogyan lopunk be a laptop-hoz agregátort?? <#nemtudom>

IMYke2.0.0.0
Hú, szerencsés vagy! 😊 Gratula hozzá.
Márcsak azért is, mert a mai, erõs fenntartással zenének nevezett, digitális szemétkupacból igencsak nehéz értelmes zenét elõhalásznia egy tapasztalatlan, szûz fülû emberkének - könnyen a hip-hop, dzsunka metál és minõségen aluli alternatívban találhatja magát...

Dióka
szerintem inkább csináljuk LAN-t!<#nevetes1>

mflex
honnan tudod, hogy nem élveznéd? <#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2><#nevetes1><#nevetes1>

What about the forests?

bigivan
Csak a szappan le ne essen !!
<#csodalk><#csodalk>

mflex
Ezért írtam múltkor, hogy nem ajánlatos szûz wavot feltölteni olyan helyre ahool account-od van...<#dumcsi><#nevetes1>

What about the forests?

okiland
Na ja!! Még szerencse, hogy a cd átfér a rácson, így ott is bizniszelhetünk!! <#nevetes1><#nevetes2><#nevetes1>

bigivan
Nem baj Fiúk, majd együtt rohadunk a sitten !!!!
<#gonosz2><#eplus2><#gonosz2><#eplus2><#gonosz2><#eplus2>

mflex
A Rapid sok mindent "kivédett" az évek alatt, majd kiderül, hogy bírják a nyomást <#vigyor>

What about the forests?

okiland
A fiam 9 éves (még nincs elkötelezve semmilyen irányzat iránt!), és szerencsére azokat a kazettákat, cd-ket hallgatja amiket én.
Néha kicsit furán is néz rá a párom, hogy nem a mai "taknyot"(bár nekik nem az) hallgatja.
Amikor együtt megyünk kocsival valahová, fõleg ha ez hosszabb út ahogy beül az autóba már követeli is a zenét.
Nem gyõztem neki a cd-ket behordani a kórházba, amikor a balesete miatt bentvolt. Még irigyeltem is, mert volt egy igen csinos kis nõvérke, aki ha tehette mindig körülötte volt, és a cd-ket hallgatták!

bigivan
Na, akkor a sok wavommal én is egy gané bûnelkövetõ lettem !!
Mea culpa, mea culpa, mea maxima culpa !!!!!
<#violent><#kocsog><#levele> <#bohoc><#bohoc><#bohoc>

Dióka
valóban rárakhatsz dolgokat, de csak magánhasználatra és ebben nincs benne a "csak a hawernek adtam oda" sem, a világ nagyobbik részén, nem a letöltést üldözik,hanem a feltöltést,azaz a(z illegális) megosztást!

IMYke2.0.0.0
Annak idején értékelte, amikor megkapta. Mostanság meg ugye a CD-k korát éljük és azt hallgatnak az autóban, s néha nap a hifin.
A baj csak az, hogy számomra semmi emészthetõt.
Kárpátia <#conf><#ijedt> és más alternatívok.

Bezzeg, a népzenei Kárpátiát senki sem ismeri , Pécsett is koncerteztek. Fincsi kis néni az énekesük. Tán megszûntek 2005 óta?

Dióka
jólwanna, valamivel rettegésben kell tartani a világot és a felhasználókat, lásd pl. pirate bay per vagy a youtube is kiadott már több terbájtnyi IP infót a RIAA-nak stb.
hosszútávon az RS is kénytelen valamilyen átmeneti megoldást találni, különben bazinagy piacot veszíthet el. most kiadtak egy embert,hogy lássa a hatóság az együttmûködés szándékát. emiatt terjednek el majd szélesebb körben a kisebb és zártabb közösségi oldalak és a jelszóvédett krixkrax fájlnevek....<#nyes>
csak egy példa, épp ma raktam a YT-ra egy videót szépen megcímezve, tag-elve stb. ahogy felért,máris blokkolták és errõl tájékoztattak is, mert az XY kiadó a jogtulaj stb. részletesen kimerítõ infókkal, de még azt is odaírták, hogy a világ melyik országaiból továbbra is elérhetõ,mert ott szarnak a jogvédelemre, illetve nem ér el a jogvédõk keze.

okiland
Remélem a hugica értékeli az anyag mivoltát!!

IMYke2.0.0.0
Sajnos, nem így van.
A Magyar állam területére "fizeted" meg ezt - ettõl még az ég világon bárki megszivathat a warez okán.
Az A' amúgysem ad egy kanyival sem többet - hiszem - a jogtulajdonosoknak a kialkudottnál, így voltaképp csak az õ (értsd: non profit tömörülésnek indult, majd jogvédõ szervezetté startoltak, és végül Horn kormány idején állami jogokat kaptak, a kis gecik) zsebe dagad.

okiland
Mindent be kellet szedi a boltban, amin nics matrica addig amíg az importõr meg nem küldi!
Addig meg csak áll, eladni nem lehet!
Ez is jól ki van találva!!

bigivan
Ez nagy zene ! Köszönetem érte !

IMYke2.0.0.0
680 db chrome és metal kazettát passzintottam át hugicámnak 😊
Mennyi finomság volt rajtuk - DMC verziók, mixek ehh...

okiland
Ezeket "csak úgy" küldöm:

Tiger Moon
Man 2 Man

bigivan
Ezt sem értem. Az artisjus most már mindenre rávágja a maga %-át, tehát a hordozható memóriákra is! Innentõl, szerintem, azzal hogy megveszek egy írható lemezt, vagy egy pendrivot, már letölthetem az anyagokat, hiszen megvettem rá a jogot az Artisjustól ?! Vagy hülye lennék ??

IMYke2.0.0.0
Emlékszem, annak idején, amikor 2db 2 kazettás deck-kel, meg a sallanggal "diszkóztunk" a környéken, a lassú számok blokkjának végén mindig ezzel kezdtem meg a gyorsabbat 😊
A "cincogás"-ról a törzsök már tudták mi jön 😊

okiland
Sziasztok!! <#integet2>

Ha már szóba kerültek az akkori sztárok és az Õ általuk elõadott nagy-nagy slágerek, ekkor ezt a zenét sem hagyhagyjuk ki.
Azóta is örökzöld a Gloria Gaynor elõadásában, amit megszámlálhatatlanul sokan elõadtak, feldolgoztak és nem utolsó sorben (sajnos) elbasztak. <#boxer><#violent><#gun>
Mivel a múltkor szóbakerült a Boytronic, ezért most az õ elõadásukban dobtam fel, már csak azért is, mert a boltban a nagy dög házimozikat ezzel (is) szoktam megmutatni. Tudom, hogy egy betömörített mp3 nem éppen jó választás erre, de ahogy a zene elején a magassugárzó elkezd dolgozni és gyönyörûen "csilingelni", az valami hatalmas!
Azért sem tudtam a múltkor feldobni, mert ez a cd-m mindig a kocsiban van, hogy azonnal kéznél legyen. <#nevetes1>

Boytronic

bigivan
Távol áll tõlem minden diszkriminácíó, szeretem a fekazenéket is, a Kool and the Gang, az EWF, a Delegation meg egy csomó énekes a nagy kedvencem, de azért ne essünk túlzásba sem, nem minden jó, ami fekete !!<#ijedt><#ijedt>

IMYke2.0.0.0
Hejj, de jó, hogy utálom és nem vagyok regisztráltja 😊

IMYke2.0.0.0
Vélhetõleg - magánvélemény - pont azért, amit Te is megfogalmaztál: ritmus, hangzás és érthetetlenség 😊
Fogtam is a fejem, amikor néhány foszlányt megértettem - fõképp az elsõ bruttósított slágérénél, a "Without Me"-nél.

mflex
hmm

<#fejvakaras>

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
A politikusaink "hétköznapi" hozzászólásaihoz fel nem érhetek/ünk... 😊
Volt néhány alkalom, amikor valóban elõkaptam az ÉKSZ-t. Fõképp, amikor Önkormányzati gyakorlaton voltam Pécsett, a Közgyûlésben 😊

bigivan
Erre eklatáns példa Eminem tündöklése és eltûnése: Ugye az õ (hát zenének azért ne nevezzük amit csinált, inkább ritmusnak)elõadásában a szöveg volt überwichtig, nagyon fontos, a szövegek voltak az alapok.
Magyarországon hihetetlen karriert futott be, holott a rajongók 99.9%-ának leghalványabb fogalma sincsen róla, hoy mi a xarról énekelt a ritmusaiban.Nem elég, hogy amerikaiangol volt a nyelv, de még iszonyú szlenget is használt, amit még az USA-ban sem értett meg mindenki. Tisztelem, becsülöm azért amit elért, na de Magyarországon vajon mitõl lett király ??

Dióka
hát azért,mert jók a menedzsereik!<#nevetes1>

Dióka
interpletációk és eklatáns<#nyes> Imyke még két ilyen ezt a szintet meghaladó beszólás és valószínû elõ kell vennem egy értelmezõ kéziszótárt vagy az idegen szavak gyûjteményét...<#nyes>

IMYke2.0.0.0
Bólogat, bólogat, bólogat...

IMYke2.0.0.0
Így van - semmi bajom a fekákkal, jómagam is a barnabõrüek társaságát erõsítem -, a csapból is gangszta, árenbí és hiphápp folyik... tök ki van.
Még a 80-as és 90-es években kuriózum voltak, manapság unalom.

Ha bekapcsolsz egy rédiójót (kereskedelmire gondolok) 1 órában 3-4 tuti megszólal.

Én mindig azt szoktam kérdezni, ezekre a mai sztárokra ki fog emlékezni 20-30 év mûlva, Nem sok marad meg belõlük az utókornak. Azok elõtt meg, akik megmaradnak, le a kalappal. Ha megnétitek, ma a doscolban menõ számok kb. 85% bevalottan (a többi is, csak azt nem vallják be) a 10,20, 30, 40 évvel ezelõtti számok turbósított változata.