112174
-
ItaloMucsacso70 #108861 Kár hogy nem érek rá gyakrabban itt lenni ez 5 másodpercből is ment volna!
-
ItaloMucsacso70 #108860 És mégis van benne ,egy jó kis verzióban!
-
ItaloMucsacso70 #108859 Gratula!
Bármelyik más verzió túl könnyű lett volna !
;)
-
Mivel az elmult 20 évben ezt már többen mondták,aztán mégse,igy ha mégis meglesz akkor előre is köszönöm. -
Megtaláltam,Till a vezetéknév része :)
Józsi ezt ismered?
discogs -
Imádom,ez tényleg a megunhatatlan kategória,és azon ritka dalok egyike,melynek instrumental verzióját is kedvelem. -
italomanjoco #108855 29mp -
Oké,nekiugrok majd.
Amíg itt vagy ,egy dalt akartam mutatni,de a fenébe ,nem jut eszembe az előadó teljes neve ,ha jól emlékszem svéd és a keresztneve Till.
italo,synth-pop ez is,és sajnos nekem nincs még meg. -
italomanjoco #108853 Akkor írom:
Amelyiknek "80's" címet adtam, az a 80-as évek közepe tájáról való, és nemrég kerestél egy hasonló című zenét, amire azt írtad hogy az egyik kedvenced. Tehát ennek is tök ugyanaz a címe.
A másiknak pedig az előadója ugyan az egy betű híján, mint annak az olasz születésű nagycsöcsű énekesnőnek akinek rengeteg lemezét kiadták, és nagy sztár volt a 80-as években. -
12 másodperc
-
mind2
P.S. : Maradj pár percet,megvágom az 5 mp-es dalt ,hosszabbra.
-
italomanjoco #108850 A maradék kettő közül melyikhez adjak még támpontot? -
italomanjoco #108849 Szerintem nem olyan nehéz beszerezni, és nem is egy nagy összeg. Na majd ha meglesz felveszem neked. -
Na azt kifejezetten nem kedveltem soha.
A Lyin' eyes R.R.Maué szerzemény,és sajnos csak egy kevésbé jó minőségű radio verziot mentettem ki a radióból,pedig anno az egész lemezt kijátszottam.
Na mindegy,keresek tovább.Köszönöm. -
italomanjoco #108847 Gratulálok, ez nem volt könnyű gondolom, de látom te ügyesen megtaláltad 
Azt gondoltam a másik kettőre előbb jön megfejtés.
Utoljára szerkesztette: italomanjoco, 2020.09.19. 16:22:56 -
italomanjoco #108846 Nem, az nem én vagyok akinek minden megvan, valakivel összekeversz
Alexis-től ez nincs meg, úgyhogy sajnos nem tudok küldeni rippet. De a Do You Really Want Me szerintem jobb nála, na az van.
-
Nem tudom Allada dolgozik éppen,vagy valahol itt van a közelben? :)
Picit várok rá,ha nem jön megfejtés,megvágom a dalt 10 másodpercre. -
Ez tetszett a részletből, tehát megakartam keresni,sosem hallottam korábban.
A címkék ,támpontok által cirka 3 perc alatt megtaláltam.
Gratulálok a lemezhez!
Love – Lady Love (1987) discogs -
De ha már megszólítottalak -állítólag- neked "minden megvan"
Na jó,csak majdnem.:))
Évek óta keresem Alexis:Lyin' eyes c. 1990-es maxiját,amit még anno én vittem a rádióba de utána eladtam,és most nyomát sem lelem évek óta sehol ,hogy valakitől egy normális minőségű rippet kaphatnék vissza róla.
Neked ez megvan? -
nekem meg csak a kislemezverzio van meg de azon meg nincs kokasos verzio:((( -
italomanjoco #108841 Így könnyű megtalálni a kokast ha már megmondtam a címét, de egye fene, nálad a pont 
Pedig pár éve másoltam ezt a lemezt, de a kakasos verzió nem ugrott be
-
Ott a kakas!!
Nálam meg a pont! -
nem.nem a Perestroika Power,bár az eleje az állathangokkal becsapós. -
na ez az ami tudom,hogy megvan,szeretem is,de nem ugrik be az előadó. -
italomanjoco #108837 Nekem van egy lemezem, New History Orchestra - It's A New History a címe, az hasonlít erre a legjobban, de abban nincs kakas. -
italomanjoco #108836 Szerintem ebből senki nem találja ki. -
italomanjoco #108835 Nem annyira hasonlít az Init zenére. Milyen támpontot adjak? Ez pár évvel fiatalabb mint az előbb említett zene, és az előadó kezdőbetűje "L", csakúgy min a szám címe, ami két szóbol áll. És italo disco, synth pop műfajban keresd.
Azt nem tudom hogy ezt mennyire szeretnéd megfejteni!?
Utoljára szerkesztette: italomanjoco, 2020.09.19. 15:04:33 -
italomanjoco #108834 Hú Laci, ez nagyon ismerős nekem, szerintem valahol meg is van, de nem ugrik be. Nem valami Animal Farm a címe? Aztán lehet hogy tévedek, de akkor is ismerős. Na majd meglesz. -
Mivel az elmúlt években több alkalommal olvastam italo-disco rajongóktól fanyalgó kommenteket,a stílus második aranykorszakának,80s évek vége,90s eleji,pörgősebb dalokat úgymond ekézve,kissé felbosszantva magam ,az egykori szavazásomat,listámat most feldobom ide is ,s kérdem, lehet é ezeket egy italo-disco rajongónak nem kedvelni.
Sok az aranykorszakból ismert dalnál is jobbak ezek,persze szigorúan szerintem! :)
-
Ez egy jól ismert dal,inkább csak teszt céljából,érdekel ki lehet é találni ,5 másodpercből. -
Az énekes hangja,és a dallamvezetés nagyon hasonlít : Init - Another Man
Gondolom az nem cél hogy a feladványok megfejthetetlenül nehezek legyenek,tehát javaslom tessék támpontokat,címkéket is adni.
Én elsősorban azokat akarom megfejteni melyek tetszenek,érdekesek számomra.
-
is - szintén - nemcsak !
Kedvelem én az aranykorszak italo-disco zenéit is,de ezekből elsősorban a jól ismert dalokat.
A ritkább ,ismeretlenebb zenék zöme nem ér el egy olyan színvonalt mint azok melyekből nagy slágerek lettek.
Tehát a nyolcvanas évek közepe táján kiadott,megismert dalokra éppen úgy jellemző,voltak nagyon jó és kevésbé jól sikerült produkciók.
Viszont a több favorit,kedvenc az euro disco stílus 80s vonalán van nálam,s ha nyolcvanas évek disco zenéje,akkor esetemben tán nem túl meglepő módon a top = Bobby Orlando dalai, szerzeményei. -
ItaloMucsacso70 #108829 Akkor már itt van tőlem is egy jó kis dal feladványnak! Sound 1 
-
italomanjoco #108828 Rejtvény
Csak mert a tegnapi (Gatsby) könnyű volt. Aztán ki tudja, lehet hogy ez is az lesz? -
italomanjoco #108827 Szerintem te ki tudnád találni a maradék kettő feladványomat is, mert szereted a 80-as éveket. Roland már a gyorsabb 90-es éveket szereti. -
italomanjoco #108826 Tudtam, ezt nem lehet nem ismerni
-
Persze. Gatsby. -
A '89-es év még nagy volt, de aztán már mintha "kimentek volna a divatból" a synthpop meg italodisco zenék, véget ért egy korszak. Én meg hagytam magam sodródni a mainstreammel, Dr. Beat, Salt'n'Pepa, Londonbeat és a többi... -
italomanjoco #108822 Akkor egy könnyebb rejtvényt még adok én is, gondolom ezt mindenki ismeri: A -
italomanjoco #108821 Én is így vagyok vele. Inkább maradok a 80-as éveknél.