112174
-
allada67 #108902 Ez így teljesen jól hangzik, ha így marad én őrülni fogok neki. Elég a top 20, + a top 10-es best of, 2010-től-19-ig. -
Tőlem egy utolsó játék,feladvány,
sample_16
Nos,ki lesz az a tag,fórumtárs kinek gratulálhatok? -
Vázlatszerűen ,ahogy én tervezem,de finomíthatunk rajta.
Tavalyi szavazás alkalmával a listákra felkerült dalok nagy száma miatt,idén elkerülve a nagy szórást,Top 20 lesz.
Ehhez a listához,szeretném ha a tagok,bónuszként hozzáírnák az elmúlt 10 év általuk legjobbnak tartott dalok rangsorolását is,ez így célszerű,mert egy listaíráson belül megkapjuk mindkét szavazáshoz a rangsorolásokat.
Utóbbi listát mindössze egy Top 10-re tervezem,2010-2019 közti időszakban ,hivatalosan kiadott dalokból.
A téma,címke, melyben az elmúlt tíz év legjobb new-italo dalait keressük,bomlik ha korábbi évek dalait is bevennénk a pakliba,Ken Laszlo kiadványai közt vannak más versenyképes dalok melyek figyelembe vehetők ,s tudjuk óriási volt a felhozatal az elmúlt tíz esztendőben,tehát van miből választani,izgalmas lesz ez így :)!
December 05,startol majd a szavazás.
Köszi hogy számíthatók idén is rád!
-
djani75 #108899 Ez az !!! Köszönöm !! Egy sörre bármikor jó vagy nálam ( de tőlem lehet süti , üdítő, kávé is ) :-) ! -
ItaloMucsacso70 #108898 Szerintem ezt játszották! 
My Mine - Hypnotic Tango (Extended Player '89)
Egészségedre!
-
ItaloMucsacso70 #108897 Van pár verzióm holnap megnézem , hátha.... -
djani75 #108896 Helló Srácok, tudna valaki segíteni ?
A szeptember 21.-ei RSTD adásban lement egy Mine Mine- Hypnotic Tango remix...Na ezt szeretném , de nagyon... Nem ragaszkodok az audiofil megoldásokhoz, egy 320 mp3 elég lesz! Egy sört tudok felajánlani érte ! Íme a zeneHA valamit elrontottam volna, akkor 18:05-nél indul !
Köszi !! -
allada67 #108895 Benne vagyok, csak az az elmúlt tíz év lehetne kicsit korábbi, mert egy Ken Laszlo - Dancing Together,
Eddy Huntington - Love For Russia 2009-es, vagy a Jan Schipper - Voyage To The Stars 2005-ben CD-n volt.
2000-es évek közepétől engedhetnénk a new generation euro-italo-electronic disco zenéket a szavazásra.
Van még idő, talán jönnek közben ötletek. Én úgy csinálnám,hogy dec. 1 dec. 15-ig lehetne erre, dec. 15-től 20-ig
meg a 2020-as top 30-re. Azt az elmúlt éveket, jó lenne már dec. 15-től, elkezdeni összerakni.
Meg az érkező listák sem keverednének a fórumon. Persze ez most a hirtelen ötletem, majd alakítjuk anno.
-
Ezt a dalt,nem a legismertebbek közt tartom számon,tehát ez egy bravúros megfejtés,gratulálok!
Köszönöm neked és a többieknek is a játékot!
s készülj,mert terveim szerint év végén két szavazást is szeretnék a segítségeddel levezényelni.
A szokásos év legjobb dalai voksolás mellett,az elmúlt tíz év legnagyobb kedvenceire,favoritjaira is lehet majd szavazni,a szomszéd topicban,s aztán a végeredmény publikálásával kapcsolatban is van egy extra ötletem ... -
allada67 #108893 Kathleen Juine - Destiny (Ez a zene abba a 200-as válogatásomba nincs benne.) -
fülcsimanó2 #108892 Hát ezt kergetjük már egy ideje.
Sajnos reménytelenül:::: -
Mára legyen még 1 feladvány.
snippet_15
-
Igen ,ez egy jó dallamú,kellemes zene,jó vokállal,nagyon kedvelem.
Discogs-on ,23-ból ,mindenkitől a legjobb értékelést kapta .
- link -
Gratulálok,előnyt jelenthet az számodra hogy te is kedveled a jobb produkciókat,ezen korszakból. -
allada67 #108889 Gloria J. - Queen Off The Night. A mai napig elő lehet venni. Nem az az őrült tempós eurobeat, meg van még dallama is. -
Akkor,kipipálva az 1-es sorszámú is.
Sarina – Vision In The Night (discogs)
Várom az én mai feladványom megfejtését! -
Mike Up – Hollywood (discogs)
Jó zene! -
Semmi probléma,érthető volt úgyis! -
azért van tele csupa német nyelvű szörnyedvénnyel a lemeztár. -
Majd megbeszéljük,de nem most lesz az tuti,szinte semmire nem érek rá. -
s ugyebár a Danubius rádió a Balaton-part környékéről startol,ha jól emlékszem,márpedig igen,Bochkor Gábor volt az egyik műsorvezető,német nyelven adta az infókat a turistáknak a remek zenék közt. -
Nem sajnos nem.
Ez a kezdeti logo volt,a kilencvenes években már az a fekete alapon megjelenitett uj logo ment,ami a matricákon,táskákon volt. -
italomanjoco #108880 Ha gondolod csinálok róla egy jó másolatot, és feldobom ide. Meg amelyikről gondolod hogy kell. Meg is mosom előtte a lemez(eke)t egy lemezmosóval, úgyhogy szebben adom majd vissza
-
italomanjoco #108879 Ja most látom el is írtam egy kicsit, "minden nap" akart lenni a végén :-) Csak gyorsan gépeltem. -
Legyen akkor mára is egy-két feladvány,egyelőre ez.
Az évszám segíthet a megfejtésben.
(A) 1990 (sample) -
ItaloMucsacso70 #108877 Ezzel nem találkoztál véletlenül . 
Fülcsivel kergetjük már egy ideje!
Amúgy a Danubius Radió logó tervezőjének elismerésem!
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2020.09.20. 12:34:04 -
Szia Józsi,
Ebéd után rákeresek.
Ez a duma amit nyomsz ...
-
ItaloMucsacso70 #108875 Gratula!
Ezek szerint nem csak Vinyl-ket hallgatsz! 
-
Na majd ma ezekbe belehallgatok!
Köszi. -
Kedves Béla,
Kincset érsz nekünk ezen a fórumon !
Jó memóriád van,mert amikor ezt a dalt felfedtem,mindjárt mondtad hogy nagyon-nagyon ismerős a lemezborító.
Milyen jó zenéket játszottak akkortájt a Danubius rádióban,Komjáthy úr szerkesztésében. -
Szép megfejtés !
-
allada67 #108871 Sajnos dolgoztam, de nekem is talán 5mp-ből is ment volna, mert az akkori "Pillantás" műsor után egy két hétig, napi
szinten szól ez a Philip zene. Hangszerelésre, meg ének hangra is mindig a Mc Brian - Loving you forever jut eszembe róla. -
Néhány a neten megtaláltak közül,amik tetszettek,stilustól,és nyelvtől függetlenül:
stb.stb.ezek azért inkább fülcsizenék,de ha igy egyben hallgatom eszembe jut a 86-87-88-as Danubiuskorszak:)) -
Na átnéztem ezeket a rámhagyományozott kislemezeket.Sajnos amiket kerestetek azokat nem találtam,tényleg csupa francia meg német nyelvű nemtudoménkikkel van tele,meg persze sok sima angol amerikai ismert sláger kislemezzel,ami nem olyan nagy kuriózum.(max akik a radioverziokat vadásszák)Fogtam magam amit igy szerzőre érdekesnek találtam beütöttem a youtube-ra,találtam magamnak való popzenéket azért.:))
OK-Musica-sból csak Andy Baum kislemezeket találtam,de ez belehallgatva inkább pop-rockzene,disconak nem nevezném.
Találtam egy Silvia nevezetű hölgyet is Coconut-os kislemez és bár T.Hendrik-K.van Haaren szerzemény 85-ből,de német nyelvű:((mindkét oldala,igy inkább fura egy zene.Vagy egy Teldec-es kiadvány valami Niko Roder 85-ből,ahol Tess-Sabrina a szerző,de szintén valami német nyelvű,és még meghallgatni sem tudtam,mert neten nincs.
Ismer valaki Top Secret nevű osztrák bandát 88-ból?Youtube-on semmi róluk pedig állitólag szintipop.Vagy Funbox:Are you lucky?(Koch records 1988) youtube-on semmi.
Na mindegy.
Viszont Roland,hogy örömed még negyobb legyen,W.Stevenson kislemezből kettő is lett.))
Íme:
-
italomanjoco #108868 Roland, ha nekiugrasz, kiegészíteném a támpontokat, így biztos meglesz!
Amit nagyon kerestél "jó minőségben" ahogy írtad, az 1990-es volt, és a nagy filmgyárral kapcsolatos címe volt, tehát a rejtvényben szereplőnek is ugyan az a címe.
A másiknál pedig az olasz születésű énekesnőnek a legnagyobb slágere a Boys volt, és a neve majdnem azonos a keresettel, csak egy betűt kell kihagyni belőle. Gonolj arra a dologra, amit mkinden nam lehúzunk a wc-n, akkor rájössz melyik betűt kell kihagyni
-
italomanjoco #108867 Nem, ezt nem ismertem, köszi hogy mutattad. -
dj adrián #108866 David Mansfield - Heart in action -
ItaloMucsacso70 #108865 Igen, mondjuk a refrénbe is benne volt.
-
ItaloMucsacso70 #108864 Ezt a rejtvényt külön neked ajánlom megfejtésre mert hogy pörgős és mégis 2018-ban készült a Maxi. 
Sound 3
-
Little Bird (discogs) -
ItaloMucsacso70 #108862 Ez szerintem könnyű lesz! 
Duett egy egykor szebb napokat látott magyar énekesnővel!
Sound 2