112174
-
Oké,abszolút képben vagy!
Fedjük fel.
Max Coveri – Pretty Woman (discogs)
Ügyes vagy ,gratula!
-
Massimo Brancaccio 
-
Feladom a játékot,ha ilyen gyorsan megfejtetted ezt is! :) -
Megvan.
-
Rockefeller - Song of an Island
A német verzió: Andy Borg - Lied einer Insel
Na például ebben is csődöt mondott a Google. Én nem.
Utoljára szerkesztette: Musachy, 2020.10.28. 17:10:26 -
Mai feladványom remélem egy kissé nehezebben megfejthető lesz,bár bizonytalan vagyok,mert a kis italo-disco csapatunk a jelek szerint naprakész ezen korszak kiadványait illetően (is) !
-
Chemtrail #109060 Sziasztok! Kellene egy kis segítség. Előadó cím érdekkel. Köszönöm. Ismeretlen -
Azt hittem nehezebb lesz !
Blue Sunbeam – Before The Night Is Gone (discogs)
Bravó!
-
-
Akkor egy újabb feladvány,elfogadva a javaslatot,kissé nehezítve a megfejtést,csak a lemezborító fotóval.
Ez a dal számomra abszolút versenyképes a 80s évek klasszikus,legnagyobb sikerű italo-disco dalaival is.
-
Igen.
Laurie – Takin' A Chance
A gratuláció jár!
Való igaz,ehhez sok infót adtam,de azért mert ezt elsősorban ajánlatnak szántam,és a megfejtést követően,terveztem néhány gondolatot hozzáfűzni...
Ugyebár 1993-as kiadvány,nos még akkortájt is ilyen remek dalokat dobtak piacra az italo-disco stílusban,merthogy ez számomra,az én stílusbehatárolásom szerint nem eurobeat.
A 80s évek aranykorszakának dalaihoz képest,a stílusjegyek megőrzésével ,egy modernizáltabb hangzás,dallamvilág.
Én eurobeat stílus alatt azokat a japán piacra szánt,az egekig szökő BPM tempójú dalokat jegyzem,amikből a BPM szám növelésével egyenes arányban a dallamosság elvész,ezeket a borzalmas produkciókat én is utálom,hallgathatatlanok. -
ItaloMucsacso70 #109055 Nem írom ki az előadót és a címet , de nem gondolod hogy ennyi infóval ez így nagyon könnyű már? 
:)
Amúgy ezt a játékot máshol mi is sokáig űztük csak mi úgy játszottuk hogy a lamezborító csak egy bizonyos részét mutattuk meg szóval nem elvágtuk félbe hanem csak egy részletét mutattuk. Szerintem úgy nehezebb és élvezetesebb is.
Mondjuk így!
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2020.10.27. 10:02:52 -
Ajánlat és egyben feladvány.
Mauro Farina,Giuliano Crivellente és Clara Moroni egy közös ,nagyon jól sikerült produkcióban.
Erősen ajánlom a korong beszerzését,akinek még hiányzik a lemezpolcáról.
snippet -
Köszönöm !
-
mathezoltan #109052 Az eurobeat-es beszólásom úgy sikerült mint a 74 éves Fancy - nek az élő koncert. Amúgy részemről mindenkinek love and piece. -
fülcsimanó2 #109051 Perfect válasz, egyetértek, én is ezt írnám!
Itt sokféle stílus elfér akár a hetvenes évek végi Boney M.-től a nyolcvanas évek végi eurobeatig, pedig elég széles paletta, lássuk be, nem akármilyen jó paletta!!!
Örüljünk, hogy csemegézhetünk a különféle stílusokból.
Roland szerintem igen színvonalas zenékre hívja fel a figyelmet!
Van egy ilyen mondás, kinek nem inge, nem veszi magára...
-
Gratulálok kolléga úr,a megfejtés helyes! 
Vokál : Gianni Coraini
discogs link -
Biatomi #109049 Dave Cole- Space Desire -
You're right !
-
A játék folytatódik tovább.
A megfejtéshez a fotó alaposabb megtekintése vezethet.
-
Nem nyitunk eurobeat topicot !
Ahogy a múltban,továbbra is elférnek ebben,itt, az italo-disco stílus tempósabb,pörgősebb dalai,sokan szeretjük e korszak dalait is,lásd a tagok visszajelzéseit.
Nem áll szándékomban semmit rád erőltetni,ha zavar ez a néhány ,a zenefelismerő játékkal összekötött hsz,pofonegyszerű a megoldás,figyelmen kívül hagyod. -
Ide sokféle zene belefér, meg amúgy is, az sg állapotát tekintve már nem nagyon érdemes új topikokat sem indítani. Ezért a pár eurobeat hsz-ért meg főleg nem. De persze aki akarja, meg is teheti. -
mathezoltan #109044 Nem akarok senkit sértegetni, de nem értem, hogy miért kell az eurobeat vonalat ennyit erőltetni. Nem lehet eurobeat topicot indítani ? -
Wow!!!
Igen! Come To Me (snippet)
Nagy gratula a megfejtésért,sacc / kb. 10% esélyt adtam rá hogy érkezik erre!

-
Stop Limit Line - Come To Me -
Bravó!
-
Gratulálok Adrián ! 
Vocals by : Clara Moroni
-
dj adrián #109039 Ezt is...
Dan Newman - It Isn't up to you -
dj adrián #109038 Szeretem.
Jacqueline - All my heart -
Ez egy óriási kedvencem!
Nos,tudja é valaki,melyik dalt rejti a lemezborító? -
sample -
Nem a díjazom amikor így napokra eltűnsz,mert te egy nagyon hasznos tagja vagy a fórumozó italo-disco csapatunknak.
Akkor érkezzen egy lemezborítós feladvány,én úgy gondolom ez brutál nehéz,és ellensúlyozásképpen mindjárt jön egy könnyebben megfejthető is.
-
" The Fifth " album,1989-ből,pont az első kedvencem a soralbumaik közt! -
Én nagyjábol a Fifth nagylemezig értem a klasszikus hangzást. -
Lásd első mondatom első vessző utáni részét. -
ItaloMucsacso70 #109030 Lásd utolsó mondatom vessző utáni részét. -
Egy sima régi Edda kifogott rajta, pedig egész jól elfütyültem, eldúdoltam, elénekeltem. Fel kellett tennem a lemezt, na úgy már felismerte.
-
fülcsimanó2 #109028 Igen, a két sorozat között elmaradás van, nem értem h miért, mert így nehezebben követhető sajnos.
Fő, hogy hamarosan jön mind a 2 x 5 cd.
-
ItaloMucsacso70 #109027 Nos ez azt hiszem pont ide vág!
Valami elképesztő brutális alkalmazást dobott be a Google!
Az alapja ugyan az mint a Shazam-nak de fényévekkel jobb, gyorsabb, és precízebb.
És nem csak hogy akkor ismeri fel a dalokat ha valamin bejátszod neki , mondjuk oda teszed a hangszóró elé a keresett zene részletet hanem ha elfütyülöd vagy eldúdolod a dal részletét. még azt is kiírja hogy hány százalékos az egyezés!
Tű pontos és már 2-3 másodpercből felismeri.
Majd egyből bedobja neked a videó klipet Előadóval címmel együtt sőt ha van dalszöveg azt is kiadja . És már indíthatod is lejátszását.
Tegnap óta tesztelgetem és nem igazán tudok kifogni rajta!
Jó persze nem arra készült hogy ultra ritka Italo-kat megtaláljunk vele
, de higgyétek el elképesztően jól működik! 
Alapból benne van a telefonodban Google főoldal kék mikrofonra kattintasz és lent egy buborékban zene keresése. Óriási , érdemes játszadozni vele!
Hatalmas respec-t a fejlesztőjének! 
Fütyülés és dúdolás még szórakoztatóbb , de ha nagyjából nem vagy béna akkor azokat is simán felismeri!
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2020.10.23. 11:44:17 -
Ezt a nézetet osztom én is. A Tom Hookerrel közös nóta az nekem is tetszik amúgy, de nem volna szabad a Bad Boys Blue nevet használni semmilyen formációnak, szerintem. Az akkor volt és nem lesz többé olyan.