112174

xnl87ky5.jpg

free counters

• italomanjoco
    Nem vesztettél sokat, nem olyan jó az "A" oldal. A "B" valamivel jobb, de kicsit gyors tempójúnak találtam, ezért kissé lelassítottam, és így csináltam magamnak egy jó számot. Na így már nagyon tetszik
  • reynaud #109186

Edyta ‎– Be Slave Of My Heart (1989) Discogs

Vocals by : Dora Carofiglio

• reynaud #109185
    Folytatom az italo-disco második aranykorának dalait bemutató "sorozatom" ,egy újabb résszel.

Ez a dal egy hatalmas kedvencem.
    Vocals by : The king of italo-disco,Mauro Farina.

Oscar ‎– Gimme Your Body (1991) Discogs

P.S. : Ha lesz rá időm,ma lesz egy zenefelismerő játék is.
  • ItaloMucsacso70
    Akkor én feldobom az A2.-tőt hátha valaki aktvalizálja magát az A1.re is!
  • reynaud #109183
    Majd megkérjük DJ Adriánt ,a legközelebbi ilyen zenei témájú,tematikájú műsorában,játssza le nekünk a vinylről,az "(A1) Mystery Girl (Club Approach - Vocal)" is,én sem ismerem,a szerzők közt ott látom Fred Ventura nevét,az garancia a jó zenére.
  • allada67
    A lemez A oldala nem nagyon terjedt, hirtelen rákeresésre nem találtam még bele hallgatós verziót sem.
    2 Get-Het - Mystery Girl-t a vinyl tulajok ismerhetik csak.
    discogs
  • katonak
    Sziasztok.Keresgéltem de nekem is csak a Japanese girl van meg.Az elózó zenéket fel tudom tenni ha kell valakinek.
  • gyula1971
    2-Get-Her ‎- Japanese Girl-ennek a csapatnak nemigen vannak még zenéi?
    Anno 1995-ben Lengyel Takt-sorozatban kazettán volt meg,amit hivatalosan nem volt szabad árulni.
    Persze a Mahasz-nál semmi válogatás zene nem jelent meg,de ráfogták,hogy hamis kazetta.
    A Lengyelek anno minden italo-disco-t kiadtak,amihez hozzájutottak.
    Utoljára szerkesztette: gyula1971, 2020.11.14. 19:03:59
  • reynaud #109179
    Maradunk a kiadónál,egy másik jó korongról ,szintén remek dal.

Nat ‎– Kiss Me (1989) Discogs

• reynaud #109178

Michael Southerland ‎– 5. 4. 3. 2. 1. 0. (1991) Discogs

• reynaud #109177
    Ma este italo-disco dalokba foglalom a számokat és a betűket,előbb érkezzen utóbbi,Radiorama nagy sikerű felvételében.

Radiorama ‎– ABCD (1988) Discogs

Utoljára szerkesztette: reynaud, 2020.11.13. 21:23:31
  • Musachy
    Respect.

• Musachy
    De ma nagy nap van, péntek 13! Mindenki nyugodjon le a p...
  • Musachy
    Rosszul értelmezed a dolgokat, ennyi. Ez viszont az én hibám, bocs. A negatív gondolkodásmód pedig abszolút nem jellemző rám. Sőt, én akkor is örülök, ha nem süt a nap.
  • cucurbia
    anno
  • reynaud #109172
    Mennyi jó lemez megfordult ,megfordulhatott a kezed ügyében anno!
  • reynaud #109171
    Vannak olyan dolgok az élet számos területén amiket ha nem veszünk komolyan,kicsúszhatnak a kezünkből.
    Lehet velem viccelődni, de egy határa a poénkodásnak is van.

Igen,az is tipikus SG-s,de inkább úgy helyes hogy magyar fórumos szokás, minősítesz,a másikban keresed a hibát,ahelyett hogy esetleg belátnád ,nem korrekt amit leírtál.
    Amit a hozzászólásodban közöltél értem, de az kb. úgy is értelmezhető,hogy én azért írok,írtam a rádióról jó kritikát,mert megdicsértek.
    Erről szó sincs,őszinte ,egyenes véleményem mondtam el,mert én örömmel elismerem,díjazom ha valami jó,illetve a műsorvezetők angol kiejtésével kapcsolatos megjegyzésed vitattam ,az úriember vonatkozásában.

Ennyi,zárjuk!
    Nem kedvelem a negatív gondolkodású emberek társaságát,akik ha szépen süt a nap,és ezt szóvá teszed,válaszként azt mondják ,igen szépen süt,de mindjárt beborul és esni fog az eső!
  • cucurbia
    Azon szerzők egyike,akinek ha megláttam a cimkén a nevét sokszor bele sem hallgattam,hogy kell-e, azonnal átjátszottam,ha volt időm,akkor még a maxi oldalt is nem csak a radio-t
  • dj adrián
    Köszönöm, hogy hallgattad! Legközelebb igyekszem helyesen ejteni, köszi a felhomályosítást. Peace
  • Musachy
    Talán nem vagyok komoly. Ki tudja? Talán túl komolyan veszed ezt az egészet. "Tipikus sg-s" - milyen legyen az sg-n? Az emberek szemtől szembe is élcelődnek, viccelnek, szurkálódnak egymással. Lazíts! Továbbra sem tudsz túllépni az önérzetességeden. Azért a zárójelben lett volna a lényeg, amit meg nem értettél.
    Utoljára szerkesztette: Musachy, 2020.11.12. 16:45:51
  • reynaud #109167

Marianne – Passion (1990) Discogs

E kiváló zenében Clara Moroni énekli a vokált és egyben a dal társszerzője is,Laurent Gelmetti szerzeményei közt pedig egészen döbbenetes, mennyi jó produkció sorakozik.
    lásd ... Discogs link

A fotón Fred Venturával ,

• reynaud #109166
    Megnéztem,és tényleg ezzel a dallal kezdted anno a listát!
    Figyelmetlen voltam ,de akkor én elsősorban azt néztem át, mik azok a dalok amik megemlítésre érdemesek még a listádon nem szereplők közt.
    Allada,egyetértek,jó kis felhajtást csináltunk akkor azzal a szavazással,nagyon népszerű téma lett belőle.
  • reynaud #109165
    "főleg" nélkül !

Részemről szimplán elismerése valami jónak ,ami tetszik,számomra szórakoztató.
    Azt a megjegyzést a fórumozásommal kapcsolatban,nem dicséretként élem meg,de nyilván és pláne tőle, pozitív ,inspiráló.
    Ellenben a te hozzászólásod , az a tipikus SG-s,gyere lerántalak a mocsárba,mit lelkendezel ,dicsérgetsz itt.
    A helyzet az hogy téged ennél komolyabb embernek gondollak,s az is vagy,ezért (is) nem értem erre a hozzászólásodra most mi szűkség volt.
  • allada67
    Én akkoriban elsőként gépeltem fel, az első 126-os ajánló listámra ezt a zenét, a szomszéd italo oldalra.
    Az italo disco 2. aranykora nevű topikban, jó kis heteket fórumoztunk akkor. Azóta is ott pihen az egész anyag.
    Aki regisztrálva van,az a mai napig nézegetheti, azt a több száz zenét, amit össze dobtunk.
  • Musachy
    Főleg, hogy téged is megemlített, sőt megdícsért (nyilván nem alaptalanul) tegnap.
  • reynaud #109162
    Érkezzen egy újabb ajánlat tőlem is a korszak zenéit érintve.
    Gino Caria vokáljával.

Al Morse ‎– Someone Somebody (1991)

• reynaud #109161
    Igen,egy jó hangulatú,remek műsort hallhatunk , az italo-disco második aranykorának dalaiból válogatva, DJ Adrián prezentálásában.
    Szórakoztató volt, és a tegnap esti Wind fórumtárs által szerkesztett zenei összeállítás is nekem nagyon tetszett,szóval "Annabelle - In Your Arms dalára rátolni Tony Caso - All The Love In My Heart zenéjét + a francia nyelvű dal !
    Ha valaki nekem azt mondja néhány hónappal ezelőtt hogy egy rádióban 2020-ban, ilyen zenéket hallhatok,nem hittem volna benne.
    Gratulálok az uraknak,nagyszerű amit csinálnak,visszarepítenek azokba az időkbe amikor még érdemes volt rádiót hallgatni,most nekik köszönhetően újra jó szórakozás,élmény!

Én beszélek angolul,a hazai műsorvezetők közt sokan megirigyelhetnék Adrián angol tudását,kiejtését ,az hogy egy-két szó esetleg félrecsúszik ,egyáltalán nem lényeges.

A mai műsorból egy dal,amit én nem ismertem korábban.

2-Get-Her ‎- Japanese Girl

• Musachy
    Jó hangulatú kis műsor megy a DDR-n, csak az a fránya idegennyelv... Az angolt már megszokhattuk, hogy a hazai műsorvezetők nem épp kiejtés-zsenik. De nem is ez a lényeg. Viszont csak javaslom, hogy az olasz hölgy, bizonyos Dora Carofiglio neve nem igazán "karofiddzsó" lenne, inkább "károfiljo".
  • reynaud #109159
    * berkeiben
    Pardon az elírásért!
  • reynaud #109158
    Az italo-disco stílus bekeiben ismert, jó hangú énekesnők sorából,ne maradjon ki a számomra első számú.
    Dora Carofiglio
    Olyan dalokhoz adta a hangját többek közt mint,
    Edyta - Come Back
    Mindy Love - It's A Shame
    Reflectors - You Drive Me Crazy
    Annabelle ‎- In Your Arms

Angie - Love Can Be Higher (1991) (Discogs) ... etc .

• reynaud #109157
    Egy másik kiváló énekesnő, italo-disco s egyben 90s italo-dance körökből,zenei produlciókból,Emanuela Gubinelli !

Giselle – Baby I'm Sorry (Discogs)

• reynaud #109156
    Pontosan én is arra gondoltam !
  • dj adrián
    Baby Call Me (nekem)
  • reynaud #109154
    Ha zenei alapra fókuszáltok,nektek melyik Ken Laszlo dal jut eszetekbe ,melynek nagyon hasonló a dallamvezetése?
  • reynaud #109153
    Ajánlatként,Clara Moroni vokáljával egy remek dal.

Krystyna ‎– Lonely Hearts (Discogs)

• reynaud #109152
    " Sokan be se jönnek a fórumra napokig se, sőt sajnos keveset is mondtam. "

Pontosan ezért nem látom sok értelmét!
  • cucurbia
    Én meg nem is játszom,hiszen boritókat 25-30 éve láttam utoljára:))
  • Musachy
    Azt nem írtad, hogy csak két óra van rá. Sokan be se jönnek a fórumra napokig se, sőt sajnos keveset is mondtam.
  • reynaud #109149
    A játék bezár,majd egyszer ha látom értelmét folytatom.
    A feladvány ez volt.

The Real Mandy ‎– This Is My Time (1991) Discogs

Au revoir !
  • reynaud #109148
    Ha már szóba került a napokban többször is a két előadó,Max Coveri zenék közt ,nálam ez a harmadik számú kedvenc.

Max Coveri & Roby Gabrielli ‎– Love Will Keep Us Higher (1989) Discogs