112174
-
ItaloMucsacso70 #109917 Én is nagyon köszönöm
és ugyan úgy mint Fülcsinél nálam is már vagy 10 éve a Want listámon van a komplett kiadvány keresése.
igazad van a B oldal halványabb , de nem is ezért keressük, hiszen azt idáig nem is ismerhettük!
Az A oldalból én is szívesen elfogadnék egy privit és ígérem olyan szinten is maradna a gyűjteményben.
-
fülcsimanó2 #109916 Hát mit mondjak, óriási köszönetem!!!
Tényleg igazad van, ízlések eltérnek, de ez a maxi az egyik legrégebben keresett zenéim között van!!!
Nagyon jó ez a B oldal is, s az A oldalt is nagyon várom, ha úgy gondolod, priviben....
Örök hálám!!!
Ha bármivel viszonozhatom, megteszem.

-
fülcsimanó2 #109915 Nagyon szépen köszönöm, szuper!!!!

-
italomanjoco #109914 Nincs mit!
Köszi, de ismerek pár embert akinek több, és jobb lemezei vannak
-
Köszönjük Allada! -
italomanjoco #109912 Ennek a kérésnek nem lehet nemet mondani.
A B oldal szerintem más egy kicsivel, lassabb, és olyan mintha egy filmzene lenne.
Azért annyira szerintem nem jó ez a lemez mint ahogy keresed, de mindenkinek más az ízlése.
Fabio Battistelli - (B) - Panorama (1985)
Az A oldalt meg, ahogy itt a fórumon mondani szokták: "privi" -
allada67 #109911 BOBBY ORLANDO SZERZEMÉNYEK TOP 20 -as, közkívánatra ! Március végéig jöhetnek a listák. (Minden ami Bobby O, jöhet.)
The Flirts, Waterfront Home, Divine stb. (De kisebb listák is játszhatnak, aki nem akar 20-at írni. Az első ott is 20 pontot kap.)
Utoljára szerkesztette: allada67, 2021.03.14. 10:12:48 -
allada67 #109910 DIVINE TOP 5 Végeredménye.
01 You Think You're A Man 37 pont
02 I'm So Beautiful 35
03 Shoot Your Shot 25
04 Love Reaction 19
05 Shake It Up 13
06 Walk Like a Man 12
07 Hard Magic 6
08 Show Me Around 5
09 Native Love 4
10 Give It Up 3
11 Twintin' The Night Away 2
12 Jungle Jezebel 1
A 80-as években volt egy "Disco 50" lista, Haluska Imre szervezésével. Az akkori DJ-k hetente szavazhattak
az akkor menő zenékre. Kicsit bele néztem,hogy a Divine zenék meddig jutottak a listán.
1983. Shoot Your Shot, 4 hétig 1 helyezett volt a listán. (Az 5.- től a 8. hétig.)
1983. Shake It Up, 3 hétig vezette a listát. (A 24-25-26. héten.)
1983. Love Reaction, a 45. héten a 17. helyig jutott.
1984. You Think You're A Man, a 40-41. héten érte el az 5. helyet.
1985. I'm So Beautiful, az 5. héten volt 17.
1985. Walk Like A Man, a 28. héten 38. lett.
Persze előtte, és utána még hetekig a listán voltak, én csak a legjobb helyezést elért heteiket szedtem ki.
-
Rozoga1 #109909 -
katonak #109908 Sziasztok.Szép hétvégét. A multkor szerepelt a lemezek kózótt.Most megtaláltam , gondoltam felteszem ha érdekelne valakit :
https://mega.nz/file/QYMnHC7T#nElOAwKQOggR3TUqAPUZVZvlLMnxr5n_gqnSbMEeXYo . Anne Fax : Dancing with you . -
carbit #109907 Köszönettel, én is vittem. Szuper lemezeid vannak. -
Nem vagyok én olyan! :) -
Valószínű a bemásolás során keletkezhetett az original CD minőségéhez képest némi vesztesség a fájlban.
Más tippem nincs,mert egyébként igazad van,elvileg annak a CD lemez anyagnak nem lehet mp3 minősége.
De, és hangsúlyozom,semmi probléma,részemről ez csak egy észrevétel volt,nem panasz vagy szemrehányás.
-
Roland mondja annak,nem én.
Vele meg csak kicsit érdemes vitázni mert harap:) -
Nem minden mp3, ami annak "látszik" -
fülcsimanó2 #109902 Nem ismerem, s jöhetne a B oldal is főleg ha annyira jó, mint az A oldal.
De legfőképp az A oldalra fáj a fogam.
Aki nem ismerné, nálam már régóta keresős:
Ha feltöltenéd mindkét zenét lossless, nos akkor imába foglalnám a neved, mivel ez a zene a kereső listám 1. helyezettje kb. 8 éve.
S biiztos mások is örülnének neki, előre is köszönjük!
-
ItaloMucsacso70 #109901 Diana Est - Le Louvre
Csak a videó miatt!
Ma már megmosolyogtató koreográfiák de a zene még mindig jó!
Megtalálható az extended a Lost Italo új részén!
-
ItaloMucsacso70 #109900 Köszi az infót így már tiszta!
-
Virágot a virágnak!:))
W.Stevenson:Keep you promise -
ItaloMucsacso70 #109898 Most már csak arra lennék kíváncsi hogy mi volt ez a zene?
Mert számomra virágnyelven irkáltok!
-
Na betettem az 1988-as kiadásu Koch recordos cd-t,az összes track nálam 21500 Hz nél áll,meg,betettem egy 1989 es Carrere -s francia gyári cd-t az kb ugyanitt van a teteje.
Megnézem néhány az utobbi időben Bandcampon vett wav-ot azok kb 19600 nál feljebb nem mentek.
Bakelitlemezeknél ment csak 22000 fölé,szóval ezt a cd -t én nem tekintem mp3-nak.
Főleg,hogy utánaolvastam az mp3 formátumot 87-94-ig fejlesztették ki,és 91-ben kezdték el a kodekeket hozzá kifejleszteni,így aztán totálisan kétlem,hogy egy 1988/89-ben kiadott gyári ADD cd-re mp3 került volna fel.
-
ItaloMucsacso70 #109896 Nem is tudtam hogy létezik belőle hosszú verzió is! 
Ezt is köszönöm szépen!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mivel helyszűke miatt csak polcsugárzóban gondolkodhattam állvánnyal ezért a Canton tipusa mellett tettem le a voksomat.
Nem bántam meg.
Nekem az elvárásom az volt hogy kis hangerőn is dinamikusan szépen szóljon és ezt hozza is.
-
Biatomi #109895 Szia, a kicsiről lemaradtam így most ezt elvittem.Köszönöm -
italomanjoco #109894 Örülök hogy jól szól! Milyen hangfalat sikerült szerezned? Biztos jó lehet.
Teszteld le a hosszabb verziót is vele:
Chris White - (A) - Blue Bloody Bloody Blue (Extended Itm. Mix) (1986) -
Igaz.
bár ez utobbit azért voltam kénytelen "uton útfélen" kiirni mert már elegem volt abbol a piszkálódásból,hogy ugyen miért nem irom már rá ezt vagy azt a zenét a listámra.Ha más indokom nincs csak ez,akkor mindig ugyanazt a sablonmondatot fogom irni.
Egyébként valóban itt nem,de a másik forumunkon csak az elmult egy hétben vagy 2-3 x láttam az a szülinapra hivatkozást kiirva,ne tagadd!
De most jut eszembe,nekem is lesz egyszer szülinapom,nm.mit is kérjek,mit is kérjek??Jut eszembe milyen napon is lesz ez?(megfejtés junius 27):)))
Utoljára szerkesztette: cucurbia, 2021.03.13. 09:42:05 -
ItaloMucsacso70 #109892 Na azért ez az úton útfélén kicsit erős volt. 

Nem többet írtam ki mint hogy nagyjából idézlek " nekem még senki nem küldte el ezt meg azt a zenét ezért nem is tudom figyelembe venni a listámon mert hogy nekem ez nincs meg lossless, mert hogy ezt nem kaptam meg senkitől !
Béke!
-
Igen,valóban kettő rajta van,bár csak maxiban,kislemezváltozatban nem találtam.A Loegrint meg is kaptam Lacitól.köszönet érte.A másik kettő meg sehol senkinél.
A Stewenson már régen nem kell,soha nem is volt a hiánylistámon,nem is én kerestem,hanem Roland.(attól,hogy csak annyit tudott a zenéről,hogy Somewhere van a reflénben még a fene ismerte fel.Amint megirta ki ez azonnal rátaláltam) Megvettem ezen a Koch recordos 1988 kiadásu hivatalos cd-n(amit ma leellenőrzök,hogy lehet ez már ebben a korban ADD-s cd.ként mp3,ha az)illetve valoban megjelent a lost legends sorozaton is.
Laci születésnapjáról pedig tudok,mivel hetek óta kiirja uton útfélen(és méglehet a facebook is ki fogja irni aznap)))
Na ennyit erről.
Utoljára szerkesztette: cucurbia, 2021.03.13. 09:13:30 -
ItaloMucsacso70 #109890 Józsi tudod miért örültem annyira a Chris White zenének amit megosztottál?
Tökéletesen le lehetett tesztelni vele az új hangfalamat és jelesre vizsgázott.
Aki ismeri ezt a zenét az tudja hogy miért?
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2021.03.13. 08:48:07 -
ItaloMucsacso70 #109889 
-
ItaloMucsacso70 #109888 Szerintem azt senki sem ismeri akinek nincs meg ez a remek 7"-es vinyl ! 
Nekem is csak a Lohengrin van meg amit el is küldtem Bélának!
-
italomanjoco #109887 Akkor majd 20.-án 1-el kevesebb lesz. -
italomanjoco #109886 Marika, ezek szerint a B oldalt még nem ismered? -
italomanjoco #109885 Béla, ezek közül 2 van a Lost Legends kiadványokon is, most néztem. Ha a W. Stevenson már nem kell, mivel megvan CD-ről, akkor ezeket is kihúzhatod a hiánylistádról. Valaki csak odaadja. A Lacinak, akinek 20-án lesz a szülinapja, neki biztos megvan. Nekem amúgy csak a Lohengrin van ezek közül. -
Rozoga1 #109884 -
Hát cd-ket, főleg nem mai Tom Hooker féléket,hanem 1989-es kiadásúakat nem szoktam chekkolni.(volt már egyáltalán akkor mp3??) nem tudom..Mondjuk szolhattál volna.
Nem baj megvan a Lost legendsen is azota.
Valóban két példányom van belőle.De senki sem mondta hogy meg akarná venni.(te sem)
A kijátszása meg-ahogy az előbb irtam- anno aktualitását vesztette a cd megvételével. -
Az a személy aki téged bántani merészel,az én haragommal fog szembe találkozni.
Sok jó zenét raktál már fel nekünk önzetlenül ,tehát nem azt érdemelnéd.
Béla viszont egyáltalán nem az a típus aki mindent ingyen akar,tehát a kivételek közé sorolandó.
További szép estét tagok!
-
italomanjoco #109881 Ja nem, félreértettél, nem volt bántás. Csak azt hittem hogy egy zenéért ami kell, még ennyit se akarsz megtenni. Mert tudod sokan vannak akik mindent csak egy kattintásra akarnak, és mindent ingyen. De vannak kivételek.
Na most megint kapni fogok itt tőletek hogy ilyeneket írok
-
Egyébként azon a lemezen, spectrogram szerint,sajnos mp3 a minőség.
Lost Legends szérián viszont lossless,lásd. a sample.
Ha jól emlékszem 2 darabod is van a lemezből,egyet akár ajándékba Józsinak,tett le itt az "asztalra" annyit (megosztások tekintetében)hogy igazán megérdemelné,persze a körülményeket a lehetőségeket nem ismerem,ezért nem is akarok ebbe jobban belefolyni.
A leírtakra,én is így emlékszem,dumáljátok meg,arra is emlékszem Jocónak tetszett ez a dal. -
Ok.
Bár ebben nekem nem derül ki,mi volt a bántás. -
italomanjoco #109878 Nem írtam "drága" postát, épp ez az, hogy nem drága! De ok, semmi gond nincs, csak gondoltam elmondom ezt