112175
-
fülcsimanó #95366
Sziasztok, szép estét mindenkinek !
Retroman és Kaposi Laci kedvére és persze mindenkinek aki szereti és hiányzik a gyűjteményéből, feltöltöttem az alábbi albumot (formatum: wav)
part 1
part 2
part 3
part 4
part 5

-
fülcsimanó #95365
Természetesen az egész lemez !
Köszönöm szépen a maxit, odaát is meg fogom köszönni, de csak este otthon fogom letölteni. A link mindenesetre most már itt a melóhelyen is megjelenik.
Munkahelyen elég pofátlanság lenne zenéket letölteni, fenéken is billentenének, ha a főnökeim megtudnák.
Épp elég fegyelmezetlenke vagyok már azzal is, hogy stikába' néha feltöltésre merészkedem....
Viszont eszméletlen sok időt lehet vele nyerni. Ami otthon nekem öt óra feltöltés, az itt felmegy öt perc alatt.

-
Köszönöm , de ugye az egész lemez?
A te kérésed meg az én topikomban van feltöltve.
-
fülcsimanó #95363
Lacikám, a kedvedért estére itt lesz a link !
-
Sziasztok!
Akizu: Nagyon segítőkész vagy,de sajnos ez sem az a verzió,amit én keresek. :( Ez túl elecro-s hangzású verzió. Amit én keresek,az szinte olyan mint az "eredeti".
Bigivan kolléga azt linkelte be szerintem,amit én keresek. Azt meg is találtam,de sajnos jelszavas és sajnos nem tudom letölteni... oldal link
Üdv.Csaby -
musichunter #95361 Gratulálok!
-
Szia!
Talán ez lehet
http://filetram.com/download/4shared/audio/8582947868/the-rubettes-sugar-baby-love-refex-intro-remix-mp3
-
Sziasztok!
Szia tesó! Privi megy nemsokára! :-)
Nagyon köszönöm az infót,ezek szerint még is csak jól hallottam,hogy az eredeti az,de hosszú verzióban! Rá is keresek,hátha sikerrel járok!
De ha esetleg valakinek meglenne,azt nagyon megköszönném...
Üdv.Csaby -
Adatok kedvenc lelőhelyemről, a Discogsról. -
Szevasz Csaby!
Bakker, már jó régen nem hallottam felőled. Utána néztem ennek a Rubettes dalnak, Te itten ezt keresed. Ezt játszák a net-rádiók, de nekem nincsen meg. De ezt kell keresni, íme:
Rubettes, The – Sugar Baby Love
Label:
Polydor – 887 045-1
Format:
Vinyl, 12"
Country:
France
Released:
1987
Genre:
Electronic
Style:
Disco
Tracklist
A Sugar Baby Love (Remix 87 Extended Version) 6:47
B Under One Roof (New Version) 5:03
Credits
Producer – Wayne Bickerton
Remix – Joe Glasman -
Fülcsikém ennek és is örülnék bizony. -
atiapuka #95355 Gyerekek, ma megint volt az egyik kedvenc filmem, a Legyetek jók, ha tudtok.
Imádom a zenéjét is. Mindig meghat, a zene és a film maga. Meghat a jóság, az önzetlenség, a segítőkészség.
Ma megkerestem a zeneszerzőjét, és találtam is 20 albumát. Leszedegettem mind.
Az említett film zenéje is köztük volt. Hátha érdekel mást is:
State buoni Se Potete (1983)
1. Vanità di Vanità
2. Tema di Leonetta
3. Danse des filles de joie
4. State buoni se potete
5. Canzone di Cadigia
6. Capitan Gesù
7. Tema di Leonetta
8. State buoni se potete
9. Canzone di Cadigia
10. Capitan Gesù
11.Vanità di Vanità
12. Team di Leonetta
13. State buoni se potete
14. Vanità di Vanità
15. Sarabanda
https://rs266dt.rapidshare.com/#!download|266l32|195361951|1983.rar|42822|R~FABF3B4BA501CFAF4DF1E01B0B8C6C6B|0|0 -
italove #95354 Pont ezt akartam írni én is. Ettől jobbat nem lehet alkotni, akkor meg minek szöszmötöljön tovább?
-
A saját italo válogatásomra rákerült
-
fülcsimanó #95352
Szia Retroman,
ezen a lemezen például rajta van.
Ha kell, feltöltöm Neked holnap vm-ben:
-
Retroman #95351 Erről a dalról tudtok valamit, hogy megjelent -e valamilyen válogatás CD-n?
-
Ő komolyan vette, hogy A CSÚCSON KELL ABBAHAGYNI. Mivel az a szám igen jól sikerült, annál csak rosszabb lett volna a többi. Lehet, hogy néha nem árt, ha egy előadó egydalos. -
italove #95349
Sajnos. Bár én nagyon bízom benne, hogy valami párhuzamos univerzumból előkerül esetleg egy K. Barré album...

-
Retroman #95348 K. Barré-nak csak az az egy dala van? -
italove #95347
Nagyon jó zene! De ettől(?) az előadótál van még jobb is, az egyik nagy kedvencem, ez 1987-es:
Angel - I Love The Night [Radio Version]
-
Retroman #95346 Én meg pont a női vokálos dalokat szeretem inkább:) -
Kénytelen voltam felrakni a Youtube-ra mert csak egy nyúlfarknyi részlet volt fent ebből a remek zenéből. 

Angel - Follow Me
-
atiapuka #95344 Köszi! Nem rossz.
De én inkább Pamela Stanley-t és Astaire-t szeretem. Meg mostanában rákattantam Kim Wilde-ra. -
italove #95343 Susan Stevens-t ajánlom apuka, azon gyakorolhatod a női vokál hallgatását! 
-
atiapuka #95342 Lehet, hogy én nem komálom a női vokálokat?:) -
atiapuka #95341 Nekem nem igazán jön be a hangja. De hát ízlések és pofonok.
Az én favoritjaim a régi időkből:
Miko Mission - How old are you
Danny Keith - Keep on music
Ranko - Happy world
és az előbb említett K. Barré -
italove #95340
Szuper zene, de K. Barré - Right By The Moon -jánál nem volt és nem is lesz jobb nóta!

-
Retroman #95339 Az egyik legjobb italo disco zene szerintem 
-
Sziasztok,jó reggelt mindenkinek!
Akizu: Nagyon köszönöm a sugar baby love dalokat,sajnos egyik sem az volt,amit hallottam! De mivel így nem voltak meg,ezeket nagyon köszönöm!
Zephyr: Neked is nagyon köszönöm a feltöltést,ez már hasonlított a hallott verzióra,mert ebben az eredeti Rubettes féle ének volt.
S mivel írtad,hogy nem volt Rubettes féle hosszú verzió,ebből gondolva valami átdolgozás lehetett. Viszont sajnos ez sem az a verzió volt amit a rádióban hallottam! Az nem volt ennyire jellemzően ütemes,dobos...
Üdv.Csaby -
Szia!
Paul Da Vinci - Sugar Baby Love
http://www.4shared.com/mp3/jYQgoTem/Paul_Da_Vinci_-__Sugar_Baby_Lo.htm
Les Blue Belles - Sugar Baby Love (12'')
http://www.4shared.com/mp3/tvkBjAcG/Les_Blue_Belles_-_Sugar_Baby_L.htm
-
most kaptam:
-
nem tudok hosszabb verzióról, amit a rubettes készített volna.
feldolgozásokból viszont volt már jó néhány..
az egyik ilyen a rádiókban többször is játszott úgynevezett italodisco verziót például
alex avenue követte el :)
tegyük hozzá: nem is akárhogy
-
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek! Adott a The Rubettes féle Sugar Baby Love dal. Tegnap este az egyik külföldi netes rádióra kapcsolva ez szólt,egy "hosszabb" verzióban mint a sima 3:30as album verzió. Ezt keresném,szinte bármilyen minőségben,de persze a legjobb lossless lenne.
Nagyon köszi annak,aki tud segíteni nekem ebben!
Üdv.Csaby
-
szefi68 #95333 Szerintem így is nagyon jó.Sőt.... -
italove #95332
Régen töltöttem már fel zenét. Most jelentkeznék egy Jean Stephan Regottaz válogatással. Remélem tetszeni fog. Elméletileg 320-as, de nem ellenőriztem.
http://www.multiupload.com/3PNMEN8DG1 -
Retroman #95331 Ennek a számnak meg tudnátok mondani az előadóját és a címét?
-
gyerekek mi van ezekkel a popsztárokkal 
először a depeche mode, aztán ákos (a kovács
)
most meg kim wilde
a végén még valóra válik a rámálmom:
a diszkósokból rockerek lesznek
igaz, a józsi is megénekelte annó:
"jegyezd meg jól, míg a föld kerek:
mindíg lesznek rockerek!"
talán mégis figyelnem kellett volna rá(juk)
-
Retroman #95329 Köszi!
-
-
Retroman #95327 Meg tudnátok mondani ebből a videóból az első számnak az előadóját és a címét?
Ebben a videóban ez feldolgozás, én az eredeti előadóra lennék kíváncsi, egy eléggé ismert dal ez, rádióban nagyon sokszor hallottam már, csak sosem tudtam, hogy ki az előadó.