112174
-
Pascalin - How Did You Come Into My Life? 1985
Most már én is keresném jóban! -
De te nem vagy isten! 
-
nem mondtad elég jól vagy nem jó helyen és jó időben mondtad!
-
italove #96127 Én is memmontam 2x is, de nem talált meghallgatásra!
-
az enyémet én bánom, mert magamnak volt fent,nem másnak... :) -
Isten neve K1! & Breki! 
én meg a 'megmondó' vagyok!
-
italove #96124 Kizárt dolog, mer'nem tudom!
De igazad lehet!
-
Valószínűleg a Youtube-ról?
-
italove #96122 Üdv mindegykinek! Jééééééé, lekerült a flash idiotizmus a fejlécről! Mégiscsak van isten! Ezután minden vasárnap templomba fogok járni! 

Bűnöm nincs így gyónni nem fogok, csak hálaadó imákat mormolok majd!

A Cleopatrat vittem, Laci! Jó kis zene, nekem gyengébb minőségben volt meg csak. Köszi! -
Nekem is ugrott sok gigányi anyagom a Megáról.
Más bánhatja ezt, nem pedig én.
-
nekem a Megán volt sok, el is ugrott a balhéval,mégegyszer ilyet nem csinálok, majd megoldom magamnak,ami kell, emiatt nem is kezdek nagy könyvtárakat létrehozni idegen kiszolgálókon.
a link tökéletes! nincs várakozási idő, egyből jön és tűrhető ~3-400kb-al.
köszike! -
Az igazság az hogy a 4Sharedre jó pár éve van elmentve könyvtáram.
Most hogy a Multiupload így járt keresem a lehetőséget hogy hová is érdemes tölteni.Nagyon sokáig a 4sharedet használtam mert stabil és átlátható tárhelynek tartom.Sajnos valóban csak reg után tölthető mostanában bármi is onnan.
Én csak visszajelzésből tudom mert reges révén nálam nem változott semmi.Az oron.com-ra is töltöttem mert az meg nagyon gyors feltöltésileg, de amint hallom ott meg a letöltés lassú.Szóval nem könnyű megtalálni hogy mindenkinek jó legyen.
Feltöltöttem neked a IDE. Remélem így már jó lesz. -
ez szuper! :)))
szerinted, ha mindenki olyan helyről akarna megosztani, ahová be kell regizni a letöltés előtt, akkor hány helyre kéne regelni a letöltőknek?! nem vagyok beteg, hogy egy link miatt egyből regisztrációs rohamot kapjak. :)
vagy legyen úgy megosztva, hogy publikus, vagy ennyi erővel le is lehetne jelszavazni, és a jelszót meg el kell felejteni megadni...
amit én megosztok, arra ráklikkelsz és lejön, nem akarok sem tudatosan, sem akaratlanul senkire sem rátukmálni semmilyen regisztrációt.
és ha holnap vagy holnapután kapok másik 19 különböző helyről egy-egy linket,ahová szintén be kell regelni,akkor szerinted mikor hagynám ott a csába az egészet?!
-
beva02 #96117 Köszi a tojást leszedtem
-
beva02 #96116 Kellemes Húsvétot mindenkinek -
beva02 #96115 Regizz be és tölthetsz a 4shared-röl -
a pont com közül yourfilelink freefilehosting filedropper mediafire, ez utóbbi mondjuk reges, de utána már szabadon is simán jön.... pl. akár lehet a data hu is, nem tudom, nem kezdtem el tesztelgetni az összeset, mert nekem többnyire saját helyeim vannak. -
Javasolj egy tárhelyet.
-
ezt nem ismertem, és tetszik is, köszi! de ha tudod, told már máshová,mert a 4shared-ről már csak tagok tölthetnek le egy jó ideje. -
Ennek örömére el is helyezek itt egy "új dalt 2-ik Home CD-mről.
Ezt tojta nektek a Nyuszi mára.
RSVP - Cleopatra ( Special Long Version By Kaposi ) 10:35!!!
wav
-
wazze ez a Star Wars új epizódja, valami promo vagy mi?
Fénysebességre kapcsolt a fórum!
Meg vagyok döbbenve és el is érzékenyültem kicsit.
Köszönjétek meg gyerekek K1 ügyöknek a szponzorációt és Brekinek a gyors, fájdalommentes beavatkozást!
-
Talán kellett hozzá az én Privim is. 
"K1" ez jó!!!
-
Tudtam, hogy némi provokációra megjelensz a színen. 
Mindig alábecsülöm az idő múlását, ezért inkább többet mondok. -
Nekem van 64biten futó gépem is, igaz nem olyan, mint K1 (
ez jó) kollégának, de akkor is olyan (volt), ha nem is annyira.
-
Egy hónapja márciusban mondtam és nem ezt.......
tessék kiszedtem -
Igen látom sajnos. 
Én meg köszi a vidit!
-
nos én már megcsináltam a vidit, de akkor nem küldöm el, igen ez lett volna a lényeg, de akkor annak örülök, hogy te is látod,mi igazán a probléma, főleg másoknál...köszi az együttműködést! :) -
Na az elég bajos lenne.
Régebben Fraps-al készítettem játékokból videót ha bizonyítanom kellet mondjuk egy köridő hitelességét.
Gondolom a "feladatkezelő " teljesítmény fülén a PCU leterheltségének %-ra lennél kíváncsi a fórum betöltés pillanatában.
Nos elárulom leterheli , nem is kicsit.
25-75% között ingázik a mutató, míg egy más sg oldal esetében ez 1-5 % csak.
Valószínű hogy egy gyengébb gépen meg is látszana ez rendesen.
-
akkor ha jól látom, ez nem egy átlag közepes vagy azalatti gép 
(az itteni látogatók többségénél viszont ettől biztosan gyengébb leledzik)...sajnos a 64bitet nem tudom kipróbálni,mert csak 32biteseket használok, talán még az is lehet, hogy 64 bit alatt a flash plugin is másképp viselkedik. 32 biten viszont xp-vista-win7-en és bármilyen pop böngészőnél is mérhető a meg-megugró erőforrás használat.
ha tudsz priviben küldjél már egy oldal betöltésnél mért erőforrás figyelést 'videóban'. -
Persze , nem titok.
Imperium Core i5 HD PC
Intel(R)Core(TM)I5-2500K CPU@ 3.30GHz
Memória 8GB
nVidia GeForce GTX 560 1GB DDR5
64bites OP rendszer
Windows 7 Ultimate jogtiszta
Még mindig Firefox böngészőt használok , de a flash player-t ne kérdezd automatán frissíti magát az aktuálisra.
-

-
Retroman #96099 Ez az extended verzió, de ez csak 128-as minőség, ezt keresem LOSSLESS-ben, vagy 320-ban:
Katrina & The Waves - Walking On Sunshine (Extended Mix) -
A hóesésről nem is szólva... Már vagy két hónapja megígérte, hogy lecseréli, de vsz. úgy értette, " majd, ha piros hó esik!"
-
egyébként gondolom ha már egyszer betölt a cache-be,akkor másnak sem akadozik, csak teljesen feleslegsen nagy erőforrást használ minden egyes effekt lefutás a flashben....ami több dolog háttérben futása közben problémaforrás. -
igen, csak téged! meg brekit. ti vagytok a kiválasztottak! 
elárulod, hogy pl. miről netezel (pc mobil tab...),milyen böngészőt használsz, és milyen flash player és az oprendszer?! sajnos sokminden összefügg. -
Érdekes , akkor csak engem kímél meg ez az animáció az akadástól. 
-
a problémáról természetesen nem breki tehet,hanem az adobe, de hát mivel breki nem tudja elintézni, hogy ők ezt megoldják, emiatt azt viszont megtehetné azt a lehengerlően nagy szívességet sokak számára, hogy kiveszi felülről....a többi az ő mérhetetlen bölcsességén és együttérzésén múliuk.
-
Retroman #96093 5:37 az extended. -
ez azért van,mert breki makacs és szarik mindenkire,aki próbálta felnyitni a szemét a problémára.
de most már leírom én is:
a kib@ felső flashben amikor bejön a '80-as évek zenéi' effektezve,akkora processzorterhelést ad (nagyon szépen monitorozható a folyamat),ami megfogja a legerősebb gépeket is. tehát az oldalon egyetlenegy hiba van, az a flash SZ.A.R., annak ellenére, hogy brekusz szerint azt tök jó,ja , persze mobilon nekem is jó,mert azt butítva tölti be alapjában is.
nagyon egyszerűen letesztelheti bárki, ha letitlja a flash betöltést, nincs hiba és lassulás, vagy rámegy a flash-re és jobb klikk után a minőséget leveszi az alapértelmezett high-ról LOW-ra,akkor a jelenség gyakorlatilag eltűnik, hisz ilyenkor szintén butul a flash minőség....és így megszűnik a lassulás is.
csak ennyi....de hagyjuk még benne 100 évig ezt az idióta animációt,hagy szopjanak a barmok!
-
atiapuka #96091 Szia!
Az extended verzió hány perces?
Mert én mindenhol csak 3:50 illetve 2:50 körülit találok.