112174
-
Szia Atiapu!
3DB 1,5 TB Western Digital-t használok külső vinyóként.
Nagyon megbízható gyors, csendes, külső vinyók.
Szerencsére még gond nem volt velük.
Én még anno 27 ezerért vettem darabját.
Samsungon anno én is gondolkoztam ,de cseppet se bántam meg hogy a WD mellett döntöttem.
Azóta az új gépben is WD 1,5 TB-os üzemel.
Csak ajánlani tudom.
De ha most egy 500GB-os 30ezer akkor mostanában én sem veszek.
-
musichunter #96489 Helló Atiapuka !
Én 5 éve Samsungot használok! 250,500, és 1Tb 3 éve semmi gondom nem volt eddig a 250nagyon használva van .Ő az utazó hetente újra újra megtöltve..Én a Samsungot ajánlanám,no és jár hozzá a 3 év garancia is!

ui Én is az 1Tb-re szavazok!!! -
allada67 #96488 Hello atiapuka !
Remélem többen is írnak neked,mert én is tervezem,hogy veszek.
Viszont én már a másodikat fogom üzembe helyezni.
A 1000GB Samsungom van,másfél éves,és eddig nagyon jól működik.
21000Ft volt akkor,de egy ideje kicsit drágábbak lettek,de most
újra lefelé mennek az árak.
Az 500Gb szerintem nagyon kicsi,miért csak akkorát ?
30-ért,kell hogy legyen már nagyobb is.
Elterjedt még a Western Digital,Hitachi,LG is.
Én egy ideje már úgy választok,hogy melyikre mennyi a garancia.
Ha lehet a 3 év garancia szokott dönteni nálam.
De biztos vannak akik szakértőbb véleményt is írnak neked.
Azt várom én is,és köszönöm előre is. -
atiapuka #96487 Sziasztok,
Szeretnék venni egy külső winchester-t (500GB), tanácsot szeretnék kérni, hogy milyet érdemes vennem (max 30eFt). Például láttam Samsungot 27eFt-ért. Valamelyikőtöknek van-e tapasztalata róla?
Bocsi az OFFért -
musichunter #96486 no mis van itt??
Köszönet a feltöltésért!!! -
musichunter #96485 1-2 hosszú hétvége bizonyosan rámenne.....+némi Euró is... -
beva02 #96484 Sziasztok hoztam 90 perc nosztalgiát
I'm DJ Project - Special Edition Out of Time (Nostalgia Megamix)
http://www.4shared.com/mp3/GgU3TtXS/Im_DJ_Project_-_Special_Editio.html -
sztakiba #96483 Ahogy ismerem magam, szívesen átnézném.
Lehet, h több évem rámenne :yes:
-
És milyen szépen szól még így is. 
-
Csodálatos dal!!!! 

-
Csak hogy megtörjem a csendet.
Egy hiánypótló videó a számomra legkedvesebb Csepregi dalból.
Csepregi Éva - László 1987
-
Egy héten belül két meghatározó zenész elvesztése nagyon szomorú.
Nyugodjék békében.
-
Robin Gibb (Bee Gees) is távozott... R.I.P. -
atiapuka #96477 Először nekem annyira nem tetszett.
De aztán elvonatkoztattam az eredetitől, és egyre jobban megtetszett ... -
A brit Duran Duran ad koncertet június 28-án a Papp László Budapest Sportarénában.
A Duran Duran jelenleg Ausztráliában tartó turnéján a négy eredeti tag - John Taylor basszusgitáros, Roger Taylor dobos, Nick Rhodes billentyűs és Simon Le Bon énekes - mellett Dom Brown gitáros szerepel. A csapat a koncertsorozaton a 2010-ben megjelent legutóbbi album, az All You Need Is Now dalai mellett a nyolcvanas-kilencvenes éveket meghatározó slágereit játssza, köztük a Girls On Film-et, a Riót, a Planet Earth-t, a Hungry Like The Wolf-ot, a The Reflex-et, a Notorious-t, a Come Undone-t és az Ordinary World-öt - közölte a budapesti koncertet szervező Live Nation az MTI-vel.
A Duran Duran első, az együttes nevét viselő stúdióalbuma 1981-ben jelent meg, azóta újabb 13 következett, az eladott lemezpéldányszám meghaladja a 80 milliót. A zenekar elsősorban a popzene, a művészet, a divat és a technika összekapcsolásával alakította ki sajátos stílusát.
Amikor a nyolcvanas évek elején berobbant, a Duran Duran nagyon gyorsan átalakította a zenei videók arculatát: egzotikus helyszíneken, gyönyörű lányokkal forgatott és meghökkentő látványeffektekkel telepakolt klipjeivel (Hungry Like The Wolf, Girls On Film vagy az egyik James Bond-film betétdalaként is szolgáló A View To A Kill) a zenekar a vizuális popkultúrát egy új szintre emelte. Kialakult a Music Television generációja és egy rendkívül lelkes rajongói bázis.
A Duran Duran tagjai 1985-től különböző projektekben is feltűntek (Arcadia, Power Station), voltak tagcserék is, a csapat azonban 2002-ben újra összeállt és azóta is aktív. 2005-ben még Andy Taylor gitáros is velük volt, amikor felléptek a Papp László Budapest Sportarénában, ő aztán 2006-ban végleg kilépett.
Két évvel ezelőtt megjelent albumuk, az All You Need Is Now egyfajta visszatérés a gyökerekhez, a Duran Duran legsikeresebb zenei világához. A címadó dal mellett a Girl Panic! és a hozzá készített látványos videó, amelyben a híres szupermodell-nemzedék tagjai - Naomi Campbell, Yasmin Le Bon, Eva Herzigova és Cindy Crawford - szerepelnek, ismét előtérbe helyezte a csapatot. Az elmúlt években a Duran Duran hat tekintélyes életműdíjat is kapott (MTV, Brit Awards, Ivor Novello, Spanish Ondas, Q és GQ Magazin).
A turné az év elején már érintette Európát (januárban Bécsben, februárban Pozsonyban is játszottak), ahová Dél-Amerika érintésével júniusban fognak visszatérni, és ennek része lesz 28-án a budapesti koncert a Sportarénában.
-
imre07 #96475 Sziasztok!
Egy majdnem elfeledett régiség:
-
italove #96474 Ez nagyon jó! Nem hallottam még! -
atiapuka #96473 Sziasztok!
Nekem egyre jobban tettszik:
Yasosy - Go Go The Yellow Screen (Album 1996)
http://www13.zippyshare.com/v/93064520/file.html -
Nem tudom melyik tv-re gondolsz,de tegnap az esti fél hetes hiradóban az RTL klubon benne volt,tudom,mert néztem,én onnan tudtam meg. -
atiapuka #96471 Srácok, én a sok munka mellett szinte lemaradok minden hírről.
Itt olvasom szegény Donna Summer tragédiáját.:(
Én is nagyon sajnálom.
Szerettem énekhangát, egyéniségét. És nagyon nagy számai voltak, amikhez Moroder írta neki a zenét... -
musichunter #96470 szomorúan olvastam a hírt....

-
Szia Laci!
Én neten értesültem róla.
Ha tudnál jönni egy percre valamikor skype-ra az jó lenne.
-
Nem tom melyik adón, de Én a TV-ből értesültem a hírről. -
Sajnálattal értesültem a szomorú hírről. 
Nagyon sajnálom hogy ilyen korán elment.
Bezzeg a Retekklub még csak meg sem említette a híradóban , pedig fontosabb hír mint amikkel foglalkoznak nap mint nap.
R.I.P.
-
Szomorú vagyok,egy discokirálynő megint elment,nyugodjék békében! -
Ismét szűkebb lett a világ egy isteni hanggal. Nyugodjék békében.
A hétvégén csak Donna Summer zenéket fogok hallgatni, tisztelegve nagysága elött -
-
imre07 #96463 Sziasztok!
Donna Summer
Nyugodjék békében! -
160-as mp3-ig jutottam ,igaz az 5:11 hosszú.
-
Gratulálok szép találat. 
Demegszerezni jó minőségben még nehezebb lesz szerintem.
-
akkor ezt és #96458-t is törölheted,mert téves hülyeség. -
Na megis van .-)
Commander feat. Shirley Ghia
Produced by Commander and Gary Lux
lead vocals: Commander, Shirley Ghia
Backing vocals: Jenny Bell,Irena Ivanek,Marianne Lux, Cornelia-Maria Wulz,Gary Lux, Beniamin Lux, Trixi Haagen, Andy Freund
www.commander-music.com
-
az eredeti verziója
és ebből adódóan Kiss Kata az énekhang -
vagy legalább, hogy ki az előadó -
Keresném ezt a remek dalt
-
Regiujzenek #96455 Időközben eszembejutott hogy sokakat érdekelhetnek filmzenék a 80-as évekből. Sajnos a linkeket, amelyeket az egyik országos filmes fórumon megosztottam a filmeknél, moderálták, így használhatatlanok. Reklámcélúnak vették, nem törődve, hogy az olvasókat érdekelte.
Több ismert és zenei ritkaságról is van szó, mint pl.: A nindzsa imája a halálért, vagy a Rázós futam zenéje stb.
Filmslágerek - Popzenei filmzenék 1.
Filmslágerek - Popzenei filmzenék 2.
Elektronikus filmzenék 1. - Sorozatok
Elektronikus filmzenék 2. - Filmek
Spagettizenék a csúcson - Spencer-Hill filmek zenéi
Remélem sok csemegét találtok közte. Valaha mindent megadtam volna, hogy tudjak valamit ezek eredetéről, de akkor még nem volt Internet, most utólag sikerült kideríteni sokmindent. -
fülcsimanó2 #96454
Szia Akizu!
Ezt a johnny Guitar c. zenét esetleg feltehetnéd, ha megvan neked !
Köszönöm előre is !

-
Szia Petiguru!
Már régóta nézegetem az oldalad amit Nagyon jónak tartok és sok mindent szedtem már le róla. Bátran ajánlom másoknak is hogy látogassák az oldalt.

Üdv: akizu -
Szia Allada!
Köszi szépen leszedem.

-
http://petiguroo.multiply.com/