112174
-
Kösz. Már csak tgolyo kellene, hogy rábólintson. Több, mint 50%-ot nyerne a bolton...
-
Viheted. Én megelégszem a Dual-jaimmal :)
Meglátjuk hamarosan, hogy az új AT tűt is hogyan tolerálja majd..a CS2215-ösöm. -
Én meg adok érte ötöt! Akkor nyertem?
-
Örülök hogy valamilyen szinte minden nap gondolsz rám.
-
Az ember a jó dolgokra sosem sajnálja a pénzt. (Az én életem eddigi két legjobb döntéseim közt van a 3D-s plazma és az a nap, mikor megszólítottam életem új párját.)
A tévécsere fel sem ötlik bennem, ha nem kezdesz el róla dilemmázni itt, hogy melyik és milyen jó :) Aztán egy nap megláttam egyet élőben Csabán - másfélmillás Sony 3D plazma volt - kipróbáltam és eldöntöttem, ha tizedannyiért kapok egy legalább 50 '-osat, akkor megveszem. Kaptam annyiért :P
Hol volt ilyesmi a 80-as években.. -
A szemműtét életem legjobb döntése volt. 

Arra nem sajnáltam volna még egy jóval nagyobb összeget sem.
Egyébként ajánlásokból már visszatérült ez az összeg, szóval az null szaldós lett.
Nem azt mondtam hogy nincs 200 Euróm csak nem adnék egy lemezre se ki ennyit.
Annak ellenére hogy jó pár ennél sokkal drágább lemezről származó rippem van, de azt barátoknak köszönhetem.
Változnak az idők. Sajna most én sem költekezhetem már úgy mint régen, mert más munkahelyem van, más körülményekkel. -
Hagyjuk ezt a nincs is miből dumát :)
Még egy éve sincs, hogy 3D-s tetyót készültél venni (közben én meg is vettem :)
Meg volt egy lézeres szemműtéted is, ami szintén nem 200 euró..
Kellett? Ja bizonyára. Fogalmazzunk inkább úgy: mindenki arra költi a pénzét, ami neki fontos. Neked jó szem kellett. Zotyónak egy jó barázdabillegető. Nekem meg több szabadidő. Meg van minden egyebem, amire jelenleg szükségem van. (Jól van beismerem: Musichunter kollégától még azt a CT 506-os elboltolom :P...és még tizen-huszonakárhány hi-fi ketyerét is innen onnan..) :D -
Nem halt ki nem omlott össze, csak számomra szomorú, mert szerettem ott emberkékkel beszélgetni.
Egyszerű fórumtagként tettem a kijelentést , nem sérelmezek én semmit csak sajnálom a dolgot.
Csak annyit mondanék hogy jön ide.
Ugyan azok az emberek járnak ide is akik oda, és talán olvassák, és magukra ismernek.
"Tarhálov'' típusú önfényezős vinyl eszterga."
Kéregetős típusút még nem láttam ,de biztos létezik ha te mondod.
Mondjuk "egy-két" idegen lemez felkéredzkedik rá ebben nagyon is igazad van.
De én nekem bőven elég a vinyl rip is, nem ragaszkodom a fekete korong birtoklásához.
Ez mellett nagyon tisztelem, és becsülöm, aki fizikálisan gyűjti a vinyl-ket.
Én mondjuk soha nem adnék ki ( nincs is miből ) egy Toy For Boys lemezért 200 Eurót ( csak egy példa )de a digitális ripjét szívesen hallgatom ha meg ajándékoznak vele.
-
Kérdezz. Ha gépközelben van, úgyis fog válaszolni.. -
Természetesen.
Szóval 3 rongyért vetted, ez ugyebár már azóta vesztett is az értékéből, de rendi leszek: megadom neked én is a 3 rongyot :D
Sőt: még el is ugrom érte önköltségen :P
Ne gondolkozz sokáig: ez egy tisztességtelen ajánlat :) -
sanyo71 #98246 Szia Zoli!!Nem vagy véletlen Skype közelben??Szeretnék valamit kérdezni...
-
Nem is néztem az árakat
akkor talán el kellene adnom????
-
Ja és csak most nézem, hogy az eredeti MMC20E mozgótekercses (MC) hangszedővel van! Akkor az a hangminta azért is szól olyan szépen. A neten néztem, majdnem 500 euróért vesztegetik csak a hangszedőt!
-
Én tudom: azesgéhetvenesésnyolcvanassatöbbiévekzenéi totyik :D
Mondom ezt a kilencvennyolcezerkettőszáznegyvenharmadikként :P -
Mingyá más :P -
DJ Lakatos #98241 
A multkor már láttam a kislemezről egy fotót valahol.+ is akartam kérdezni a fórumtársat hogy ő árulja az ebay-en is?A kérdés azonban elmaradt nem is emlékszem már miért.
-
Mondjuk ezt én sem értem, annak a fórumnak a chat-je amúgy sem jelentős. Nem az a lényege szerintem, csak egy mellékes kiegészítője. Különben manapság Mo-n mi nem haldoklik? -
'zannya! Egy B&O 3000-ért ilyen szép állapotban!
-
DJ Lakatos #98238 ''El kellene gondolkodnia a kedves illetékeseknek arról hogy kik, és mi miatt halt ki teljesen a maxhim italo fórumon a chet."
és ha kihalt össze omlott a világ?
Azon gondolkodom hogy ezt a megállapítást milyen minőségben tetted meg?(tulajdonos,szponzor esetleg sérelmező fórumtag-ként?)Esetleg Max-Him +bízásából vagy csupán csak úgy???
Nem értem hogy jön ide egy teljesen másik fórum belső élete.Remélem felvilágosítasz.
Várom (várjuk) +tisztelő válaszod. -
Dobtam rá egy másikat. így jobb 
-
"ha itt teszed fel ezt a kérdést, akkor az nem azért van e, mert itt is jelen vannak é azok a bizonyos illetékesek?"
Pontosan fején találtad a szeget.
Cset vagy chat. Tudod te hogy én mire gondoltam még ha helytelenül is írtam le.
-
Bár én ebben nem vagyok sem illetékes, sem kompetens, azért én is elgondolkodtam...
a) ha itt teszed fel ezt a kérdést, akkor az nem azért van e, mert itt is jelen vannak é azok a bizonyos illetékesek?
b) a mi miatt oka szerintem a látogatottság hiánya lehet. Egyébként ez minden totyik éltetőmotorja: legyen téma és a lehetőségekhez mérten viszonylag normális hangvitel. Teret kell adni más véleményének is, ha azt kultúráltan és viszonylag a témánál maradva teszi.
Ha nem így teszi, hanem másokat provokálva, arra meg egy erélyes modi hiányában csak egyetlen fegyver létezik: a totális érdektelenség. Egy (vagy több) szándékosan rosszindulatú felszólalót csak úgy vehetsz rá, hogy abbahagyja amit tesz, hogy semmilyen módon nem reagál rá senki. Ha nincs vitapartnere, csak idő kérdése és feladja.
Végezetül c) nincs chet. Cset van vagy chat :D -
Helyes. Akkor kezdetnek gyorsan takarítsd le róla azt az öreg bakelitlemezt :D -
Név és cím nélkül.
El kellene gondolkodnia a kedves illetékeseknek arról hogy kik, és mi miatt halt ki teljesen a maxhim italo fórumon a chet.
-
ha már a pörgetőknél tartunk, tegnapi beszerzésem egy idős házaspártól. kemény 3000Ft-ot adtam érte, na+ 25kilómétert kocsikáztam.
egyenlőre a pincében hallgatom. ha lesz időm, majd megpucolgatom. -
-
stellay #98230 Kb. ilyenre gondoltam! -
DJ Lakatos #98229 Nekem is ilyen van.
''Tarhálov'' típusú önfényezős vinyl eszterga.
Roppant előnyös mivel láthatatlan,szagtalan és teljesen kopásálló.
-

-
Ez olyan indiszkrét kérdés hogy majd PM-ben válaszolok rá. 
-
Én tudom. Olyan, amin a 80-as évek zenéi (is) szólnak :) -
stellay #98225 Milyen lemezjátszód van? -
Mi van itt gyerekek, vasárnap hétfőn? Egész hétvégén halott volt a fórum, ma meg? -
musichunter65 #98223 Vettem az infót!!
-
Na igen. Erre mondják újdonsült játszótársaim az SG oviban: facepalm :D -
Nem a kutya volt félreérthető inkább a "zabálnia kell " jelző.
-
Bocsánat, az én hibám. Mindig elfelejtem, hogy Ti még nem tartotok a komplex gondolkodási szinten :)
Átfogalmazom emberibb nyelvezetre:
Ahhoz, higy valamit tovább adhass, először meg kell kapnod.
Beismerem, a kutyás hasonlat némiképp félreértésekre adhat okot :P -
-
Természetesen a kutya nem te vagy.
Ez egy hasonlat akart lenni.. -
Köszönöm a megtisztelő "kutya" jelzőt. 
Bár én inkább azt mondanám hogy ez egy egyszerű árukapcsolás, ahol mindenki jól jár.
Ha nagyon akar valaki valami zenét,így megoldható.
Páran választották már ezt a lehetőséget.