112174

xnl87ky5.jpg

free counters

• kaposi1
    Én először a zenéje hallatán néztem nagyokat most meg az alsó kép miatt.
    Nem mai csirke lehet de az alsó kép akár hogy is nézem elég jó karosszériát mutat.
  • Musachy
    Mi tagadás fogalmam sincs ki ez a hölgy és milyen zenéje van, rákerestem és néztem nagyot mi képeket dob ki a kereső...

Nem tom sikerül-e ide beszúrni.

• computerguru
    Semmi hir? Nagyon áll a fórum!
  • Wescone
  • computerguru
    Sziasztok! Egy kis segitséget kérek tőletek! Nem talélok letöltésre seholsem Kristóf Katalin cd-ket.ha valaki segiteni tudna,azt megköszönném!
  • Zephyr Retiring
    Az eredeti azért jobban hangzik :)
    Bródynak ez jobban megy..
  • Musachy
    Gratulálok!
  • Zephyr Retiring
    ...néha furcsa hangulatban
    az sg-t járom egymagamban
    nincsen semmihez se kedvem
    de érzem, hogy nincs ez rendben így...

voltak, akik nem értettek
    - szép kis alak! - így beszéltek
    azóta már fejreálltak
    de érdekelni nem tudnának ők.. :D
  • Zephyr Retiring
    Itt békés megyében is volt pár éve egy padlástér tűzeset..
    A kémény belül megrepedt (talán hőtágulás vagy elöregedés) és a régi parasztház nagygerendájába valahogy belefészkelt a felszálló parázs. A gerenda ami a kémény mellett volt közvetlenül izzani és füstölni kezdett a falban és annyi volt csak a szerencséjük a lakóknak, hogy a lenti fal is átforrósodott és ezt vették észre. Komolyabb baj nem lett, de a tűzoltók locsolgattak azért kicsit. Vinylekről vagy egyéb kárról nem szól a fáma, de az idősebb parasztházakkal azért nem árt körültekintően bánni.
    Jobb félni, mint megijedni..
  • Biatomi
    Ismerősöm pont így járt
    közel 20 éve,és a mentés során a tűzoltók végezték a dolgukat.
    Repültek lefelé kenyérkosarastul dobozostul és szólóba a vinylek.
    A padlás volt abban az időben azon a kis településen a legbiztonságosabb hely.Lám a tűz elöl nem.

• Zephyr Retiring
  • Breki33
  • DJ Lakatos
    Gondolom a világ leglátogatottabb zenei fórumába (topikjába) ő is benézeget.Majd merít ihletet ha akar.
  • kaposi1
    Szerintem írjál Lenroy Carvalho-nak ez ügyben.
    Mostanában úgy is egy mindenhonnan összebarkácsolt nótával arat hatalmas sikert.
  • dj adrián
    Ez biztos így van, de ezt már valaki kitalálta 1986-ban.
  • DJ Lakatos

Ezt a zenét hallgatva az jutott eszembe ha valaki a mostani előadók közül valaki(pl:Michael Squirrel vagyis Dj Misi Mókus egy kicsit átírva kiadná 2013-ban akkor talán az év italo slágere is lehetne.Régen ''nyú itálónak mondtuk a stílust manapság már csak ''new italo''.
  • DJ Lakatos
    Igen hallottam már róla hogy a városkátokban ennek nagy hagyománya van.
  • dj adrián
    Van aki a csempekályhában tartja őket. Na ott könnyen lehet tűz.
  • DJ Lakatos
    'A padlásra???? Én az ágyneműtartóban tartom''

Nekem ott a szimpatikusabb,A padláson általában terményt és ideiglenesen vagy végleg megunt lomot szoktak általában tárolni.Eredetileg nem hanglemezek tárolására lett kitalálva,de az ágyneműtartó sem.

'a tö..m-nek sincs kedve a padlásra szaladgálni a lemezekért.''

Még mindig egyszerűbb mint a lemezbörzére.

''Ha van egy tűz akkor az ég le leghamarabb és nem szeretném ha a tűz martaléka lenne. Ezen jó lenne elgondolkozni...''

Attól függ hol kezdődik a tűz.Nem biztos hogy mindig a padláson.Vagy mégis?
  • Zephyr Retiring
    Na menj Te a picsba :D
    Andrási Tomi. Csak nézek b+, hogy ki a t...km ez meg már megint? :D
  • Musachy
    Zenei téren kell keresgélni...

segítség
  • Zephyr Retiring
    Az író, vagy az ügyfejlesztési igazgató, vagy pedig a fotós? :)
    Vannak páran akit így hívnak.
    Mondjuk én egyiküket sem ismerem :)
  • Musachy
    Akkor én is mondok valamit: Andrási Tomi Szegeden lesz nyár elején.
  • Musachy
    Most a víz az úr.
  • gyorgy74
    A padlásra???? Én az ágyneműtartóban tartom a tö..m-nek sincs kedve a padlásra szaladgálni a lemezekért. Ha van egy tűz akkor az ég le leghamarabb és nem szeretném ha a tűz martaléka lenne. Ezen jó lenne elgondolkozni...
  • Zephyr Retiring
    Megegyezünk
    Az ára egy jó kis italó diszkó valamikor a 80-as évekből..
  • beva02
    Páholy jegy milyen árban kapható mert szeretném látni rendesen a futamot
  • Zephyr Retiring
    Mai gyorsulási versenyünket az istencsászár címért Mucsácsó kolléga nyerte az ifjú titán dj Lakatos ellen.
    Nyereménye: 1 hét ingyen belépés a világ levolvasottabb zenei fórumába az SG-re :D
    De a visszavágó előszele már érződik....
    dj Lakatos sokminden, csak nem rest.
    Izzadó homlokkal, lihegve rohan a padlásra, hogy még nagyobb italodisco sláger ritkaságokról fújja le a port...
  • Musachy
    Háppedig ez se nehéz: nesze.
  • Zephyr Retiring
    Azaz ....őő....illetve majdnem :)
    De van olyanom is, hogy Védőangyal az Álarcosbáltól. Szintén én prezentáltam elsőként HQ-ba.
    Ha ezt is megfejted, istencsászár leszel :)
  • Musachy
    Hát mit mondjak, én nem nagyon pörögtem az idióta moncsicsire, de ami Moncsit illeti... meg a playboyos testét, arra már szívesebben rámozdultam volna mondjuk azidőtájt, amikor fotózták, mert elég tetszetősnek tűnt alakilag. Megkockáztatom, akár ma is tudna valamit.
  • DJ Lakatos
    ''Nem is tudom, létezett e nagyobb disco sláger ideheze akkoriban?''

Amennyiben egyre gondolunk akkor ez valóban így van.

'írtam a b...nek egy song-ot?Erről vagy szó gondolom?
  • DJ Lakatos
    Sok embernek lapulnak kincsek a padlásán és a vinyón is.Eszem ágában sincs feltölteni őket,csak ha már itt vagyok akkor a hsz-em is a topik arculatához igazítottam.Aki +érdemli az elviszi ha nincs neki, vagy +veszi.Gondban voltam miről készítsek fotót.Szerényen jegyzem meg hogy találtam olyan kincseket is ha azt kitenném bárhová a privát üzeneteim tárhelye beomlana.
  • Zephyr Retiring
    Ezek sem rosszak :)
    Én bakeliton a régi nagy kedvencemet varázsoltam elő. Azt, ami után páran már itt is megnyalták a szájuk szélét: Monique U. - Mon Che Che.
    Nem is tudom, létezett e nagyobb disco sláger ideheze akkoriban?
    Még a csapból is ez folyt :D
  • dj adrián
    Ezek szerintem mindenkinek ott figyelnek a padlásán, vagy a vinyón eredeti konvertált losslessben MP3/WAV formátumban. Gondolom Te is készülsz épp feltölteni őket fotóval...
  • DJ Lakatos
    Üdv!

Tegnap locsolkodás helyett lehoztam a padlásról egy pár lemezt + hallgatni.
    Ti mit hallgattatok az ünnepek alatt?

• Zephyr Retiring
    Én, a Gyula meg az Ottó...a Tóth Ottó :D
  • Musachy
    Asszem ezt a pár említésre méltó zenei topikot két-három ember pörgeti... kik is azok?
  • Zephyr Retiring
    Látom, mindenkinek leesett az álla az "új" zenédtől :D
    (..a fórum döbbent csendbe temetkezett..senki meg sem pisszent..csak dj lakatos elégedett szuszogása hallatszott. majd lassan ismét az élet jelei kezdtek mutatkozni...miközben a távolból már egy újabb jó kis zene kezdett felcsendülni a 80-as évek derekáról...)
  • DJ Lakatos
    Üdv!
    Egy kis kellemes italo muzsika a 80-as évek közepéről.Kizárólag csak azoknak akik nem ismerik.