112174
-
Én először a zenéje hallatán néztem nagyokat most meg az alsó kép miatt. 
Nem mai csirke lehet de az alsó kép akár hogy is nézem elég jó karosszériát mutat.
-
Mi tagadás fogalmam sincs ki ez a hölgy és milyen zenéje van, rákerestem és néztem nagyot mi képeket dob ki a kereső... 
Nem tom sikerül-e ide beszúrni.
-
Semmi hir? Nagyon áll a fórum! -

-
Sziasztok! Egy kis segitséget kérek tőletek! Nem talélok letöltésre seholsem Kristóf Katalin cd-ket.ha valaki segiteni tudna,azt megköszönném! -
Az eredeti azért jobban hangzik :)
Bródynak ez jobban megy.. -
Gratulálok! -
...néha furcsa hangulatban
az sg-t járom egymagamban
nincsen semmihez se kedvem
de érzem, hogy nincs ez rendben így...
voltak, akik nem értettek
- szép kis alak! - így beszéltek
azóta már fejreálltak
de érdekelni nem tudnának ők.. :D -
Itt békés megyében is volt pár éve egy padlástér tűzeset..
A kémény belül megrepedt (talán hőtágulás vagy elöregedés) és a régi parasztház nagygerendájába valahogy belefészkelt a felszálló parázs. A gerenda ami a kémény mellett volt közvetlenül izzani és füstölni kezdett a falban és annyi volt csak a szerencséjük a lakóknak, hogy a lenti fal is átforrósodott és ezt vették észre. Komolyabb baj nem lett, de a tűzoltók locsolgattak azért kicsit. Vinylekről vagy egyéb kárról nem szól a fáma, de az idősebb parasztházakkal azért nem árt körültekintően bánni.
Jobb félni, mint megijedni.. -
Biatomi #98447 Ismerősöm pont így járt 
közel 20 éve,és a mentés során a tűzoltók végezték a dolgukat.
Repültek lefelé kenyérkosarastul dobozostul és szólóba a vinylek.
A padlás volt abban az időben azon a kis településen a legbiztonságosabb hely.Lám a tűz elöl nem.
-
-
-
DJ Lakatos #98444 Gondolom a világ leglátogatottabb zenei fórumába (topikjába) ő is benézeget.Majd merít ihletet ha akar.
-
Szerintem írjál Lenroy Carvalho-nak ez ügyben. 

Mostanában úgy is egy mindenhonnan összebarkácsolt nótával arat hatalmas sikert.
-
dj adrián #98442 Ez biztos így van, de ezt már valaki kitalálta 1986-ban.
-
DJ Lakatos #98441
Ezt a zenét hallgatva az jutott eszembe ha valaki a mostani előadók közül valaki(pl:Michael Squirrel vagyis Dj Misi Mókus egy kicsit átírva kiadná 2013-ban akkor talán az év italo slágere is lehetne.Régen ''nyú itálónak mondtuk a stílust manapság már csak ''new italo''.
-
DJ Lakatos #98440 Igen hallottam már róla hogy a városkátokban ennek nagy hagyománya van.
-
dj adrián #98439 Van aki a csempekályhában tartja őket. Na ott könnyen lehet tűz.
-
DJ Lakatos #98438 'A padlásra???? Én az ágyneműtartóban tartom''
Nekem ott a szimpatikusabb,A padláson általában terményt és ideiglenesen vagy végleg megunt lomot szoktak általában tárolni.Eredetileg nem hanglemezek tárolására lett kitalálva,de az ágyneműtartó sem.
'a tö..m-nek sincs kedve a padlásra szaladgálni a lemezekért.''
Még mindig egyszerűbb mint a lemezbörzére.

''Ha van egy tűz akkor az ég le leghamarabb és nem szeretném ha a tűz martaléka lenne. Ezen jó lenne elgondolkozni...''
Attól függ hol kezdődik a tűz.Nem biztos hogy mindig a padláson.
Vagy mégis?
-
Na menj Te a picsba :D
Andrási Tomi. Csak nézek b+, hogy ki a t...km ez meg már megint? :D -
Zenei téren kell keresgélni...
segítség -
Az író, vagy az ügyfejlesztési igazgató, vagy pedig a fotós? :)
Vannak páran akit így hívnak.
Mondjuk én egyiküket sem ismerem :) -
Akkor én is mondok valamit: Andrási Tomi Szegeden lesz nyár elején. -
Most a víz az úr. -
A padlásra???? Én az ágyneműtartóban tartom
a tö..m-nek sincs kedve a padlásra szaladgálni a lemezekért. Ha van egy tűz akkor az ég le leghamarabb és nem szeretném ha a tűz martaléka lenne. Ezen jó lenne elgondolkozni...
-
Megegyezünk 
Az ára egy jó kis italó diszkó valamikor a 80-as évekből.. -
beva02 #98430 Páholy jegy milyen árban kapható mert szeretném látni rendesen a futamot
-
Mai gyorsulási versenyünket az istencsászár címért Mucsácsó kolléga nyerte az ifjú titán dj Lakatos ellen.
Nyereménye: 1 hét ingyen belépés a világ levolvasottabb zenei fórumába az SG-re :D
De a visszavágó előszele már érződik....
dj Lakatos sokminden, csak nem rest.
Izzadó homlokkal, lihegve rohan a padlásra, hogy még nagyobb italodisco sláger ritkaságokról fújja le a port... -
Háppedig ez se nehéz: nesze. -
Azaz ....őő....illetve majdnem :)
De van olyanom is, hogy Védőangyal az Álarcosbáltól. Szintén én prezentáltam elsőként HQ-ba.
Ha ezt is megfejted, istencsászár leszel :) -
Hát mit mondjak, én nem nagyon pörögtem az idióta moncsicsire, de ami Moncsit illeti... meg a playboyos testét, arra már szívesebben rámozdultam volna mondjuk azidőtájt, amikor fotózták, mert elég tetszetősnek tűnt alakilag. Megkockáztatom, akár ma is tudna valamit.
-
DJ Lakatos #98425 ''Nem is tudom, létezett e nagyobb disco sláger ideheze akkoriban?''
Amennyiben egyre gondolunk akkor ez valóban így van.
'írtam a b...nek egy song-ot?Erről vagy szó gondolom?
-
DJ Lakatos #98424 Sok embernek lapulnak kincsek a padlásán és a vinyón is.Eszem ágában sincs feltölteni őket,csak ha már itt vagyok akkor a hsz-em is a topik arculatához igazítottam.Aki +érdemli az elviszi ha nincs neki, vagy +veszi.Gondban voltam miről készítsek fotót.Szerényen jegyzem meg hogy találtam olyan kincseket is ha azt kitenném bárhová a privát üzeneteim tárhelye beomlana.
-
Ezek sem rosszak :)
Én bakeliton a régi nagy kedvencemet varázsoltam elő. Azt, ami után páran már itt is megnyalták a szájuk szélét: Monique U. - Mon Che Che.
Nem is tudom, létezett e nagyobb disco sláger ideheze akkoriban?
Még a csapból is ez folyt :D -
dj adrián #98422 Ezek szerintem mindenkinek ott figyelnek a padlásán, vagy a vinyón eredeti konvertált losslessben MP3/WAV formátumban. Gondolom Te is készülsz épp feltölteni őket fotóval... -
DJ Lakatos #98421 Üdv!
Tegnap locsolkodás helyett lehoztam a padlásról egy pár lemezt + hallgatni.
Ti mit hallgattatok az ünnepek alatt?
-
Én, a Gyula meg az Ottó...a Tóth Ottó :D -
Asszem ezt a pár említésre méltó zenei topikot két-három ember pörgeti... kik is azok?
-
Látom, mindenkinek leesett az álla az "új" zenédtől :D
(..a fórum döbbent csendbe temetkezett..senki meg sem pisszent..csak dj lakatos elégedett szuszogása hallatszott. majd lassan ismét az élet jelei kezdtek mutatkozni...miközben a távolból már egy újabb jó kis zene kezdett felcsendülni a 80-as évek derekáról...) -
DJ Lakatos #98417 Üdv!
Egy kis kellemes italo muzsika a 80-as évek közepéről.Kizárólag csak azoknak akik nem ismerik.