112174

xnl87ky5.jpg

free counters

• lajos9920
    Nagyon köszönöm a gyors választ, de sajnos nincs ncore-om. :(
  • beva02
    http://torrentkereso.hu/torrent/szikora-r%F3bert-%EDgy-j%E1cctok-ti-torrent-2322376.html#s

ha van ncore-d akkor itt
  • lajos9920
    Szép Estét!

Keresem a 87286-ban szereplő Szikora & R-Go lemezt, mivel a link már halott.

Itt a tracklist, ha esetleg nem tudnátok miről van szó:

Szikora Róbert - Így jácctok ti(1986)

01 - Egy percre vigasztalj - Zorán (1:07)
    02 - A világ tetején - Omega (4:34)
    03 - Miki - Miki Team (2:30)
    04 - Én nem kértelek - Korda György (0:49)
    05 - Honolulllu - Neoton (3:48)
    06 - Kesergő - Korál (1:10)
    07 - Ne lődd a seriffet-100 Folk (2:40)
    08 - Óh kislány - Fonográf (0:16)
    09 - Csámpás királynő - KFT (3:02)
    10 - Nem kell mindent érteni - R-Go (3:58)
    11 - Tele van újra a sziget - Hungária (2:47)
    12 - Hé jó haver - Skorpió (0:37)
    13 - Tés asszony - Bergendy (2:23)
    14 - Buli lesz - Nagy Feró (0:27)
    15 - Pokolangyal bálban - HBB (3:46)
    16 - Csip-csip csóka - Halász Judit (0:53)
    17 - Hány éjszaka - Dolly Roll (3:33)
  • reynaud #98775
    Szia. Örülök hogy Neked is tetszik,sajnos ultra ritkaság,s bár ezerrel rajta vagyok,hogy megszerezzem cd minőségben,nem biztos hogy sikerül!
  • Iggy
    Ez van, meg a Club Mix de az vinyelen, azt most inkább nem! üdv.
    Reflekt Feat. Delline Bass - Need To Feel Loved ''Re 2009'' (Adam K & Soha Mix)
  • fülcsimanó2

Szia Reynaud!
    Megértem, hogy kerested ezt a zenét !
    Nekem is nagyon tetszik!!!

Még egy rejtély megoldódott.
    Atiapuka kereste ugyanezt a zenét, egy külföldi fórumról rakott fel egy mintát. Ennek kb. három éve, de azóta se ment ki a fejemből. Ez volt az!!!

Remélem, Atiapuka erre jár néha....
  • Breki33
    edzésen a teremben mostanában szinte mindig ezt nyomják, nekem nagyon bejön sikerült kiderítenem a címét

vhogy vmiért sziszkeeeeeeeecs jut eszembe róla

keresem változatait jó minőségben, belemászik az ember fülébe :-)

• Breki33
    Breki

ilyen alapon te mucsácsó szval hagyjál már ezzel
  • Musachy
    De. (Brekkencs vagy)
  • Breki33
    a program

• Breki33
    nem tájékoztattam félre ez a hivatalos plakát a változásról pedig az oldalon lehet olvasni

http://www.dejavufesztival.hu/hir4.php
  • Musachy
    Megvan a jegyem. De ne tájézoztasd félre a tisztelt fórumozókat, nem ott lesz.
  • Breki33
  • kaposi1
    Starter - Night By Night (Extended Dance Mix)

Ritka, vagy csak drága?
  • reynaud #98764
    Azt nagyon meg köszöném!!53 megtekintése van a videómegosztón!
  • kaposi1
    Ügyes volt. Majd körbekérdezem a gyűjtő barátaim hátha...
    Bár ez is ritkaság.
  • reynaud #98762
    Szia Laci! Én is azon vagyok ledöbbenve,hogy egész nap osztrák disco zenékről beszéltünk a CONVOY és a JOY kapcsán,aztán tessék,ez is egy osztrák zene,nincsenek véletlennek! Adrián megmondta nekem hogy megfogom találni!
  • kaposi1
    http://www.discogs.com/label/COP+Records
  • kaposi1
    Ugyan az az Osztrák Cop Records adta ki mint a Convoy lemezeket.
    Ma is voltam ezen az oldalon.
    Ezek szerint csak a véletlenül múlt hogy nem vettem észre amikor a Convoy-t kerestem.
  • reynaud #98759
    Pár percre voltam attól hogy feladom,nem keresem tovább,de még egy zenei adatbázisban az összes "turn me on' vagy ehhez hasonló című nótátnézzegetem,a sokadik oldalon voltam már,amikor végre!!!!!!!! 26 év után,1987-ben hallotam utoljára!.Ezt a zenét kerestem!
  • Musachy
    Az Omega Moszkvában. Egyházi kitüntetést kaptak!
  • kaposi1
    Ha már Haluska mesterről volt szó.

Egy jól sikerült kép egy Virgin buliból.
    A képen Allada, Smyle ( aki már sajnos nem lehet köztünk) Haluska Imi és jó magam látható.

• kaposi1
    Köszi!
    Ha gondolod nézz körül a videó csatornámon.
    Biztos találsz egy kettő érdekes vagy ritka zenét.

http://www.youtube.com/user/kaposi1?feature=guide
  • reynaud #98755
    Gratulálok a Convoy nóta pazar a mixedben!Nekem így jobban tetszik mint az eredeti verzió! Ha azt mondom hogy a cd lemezek megjelenésével az osztrák Joy-Best of lemezét vettem meg elöször,akkor érthető ez a dal miért tetszett meg azonnal első hallásra,nagyon hasonló stílus!
  • kaposi1
    Ha te mondod Gyuri, biztos így van!
  • gyorgy74
    "Ebben a világban is a legfontosabb szó a kapcsolat."

Ebben elég jók vagyunk mi itt együtt...
  • kaposi1
    Ez már közel se üt akkorát mint az alulírott két nóta, de ha már Convoy discográfia akkor ez is hozzátartozik a sajnos elég rövid felsoroláshoz.

Convoy - Hold Me Close

• kaposi1
    Ez is CD-n van és baromi ritka mivel csak én rendelkezem vele.

Amúgy Convoy lemezeket beszerezni valóban nem egyszerű dolog.

És itt jön Zephyr-től az a mondat ami mindennek az alfája és omegája.

"Ebben a világban is a legfontosabb szó a kapcsolat."
  • Musachy
    Itt az sg-n már be is volt linkelve losslessben.
  • gyorgy74
    Ha már említést tettél erről az Osztrák alakulatról akkor ezt a zenét sem hagynám ki a gyűjteményből...

• reynaud #98748
    Köszönöm Zephyr! Ma a késő délutáni órákban,lesz pár szabad órám,belevettem magam utoljára a kutakodásba,de döbbenetes mennyi italo-euro disco dal készült a nyolcvanas években,valóban ahogy korábban kijavítottál,nem több tízezer,hanem több százezer.Köztük rengeteg silány,nagyon gyenge zene is,nem véletlen hogy ezeket,elsősorban csak megszállott italo zene gyűjtők ismerik s esetleg kedvelik! Az viszont meglepett hogy a CONVOY-I WILL LOVE YOU dalt,ami a szerintem,Bad Boys Blue-Joy keverék ,soha nem jelent meg cd lemezen,mert egész jó dal! Amit én keressek az egy nem akármilyen dal,és bár a >MY MINE-can delight-hoz hasonló dallamú,de inkább euro-disco stílusba sorolandó zene! Napsugaras szép napot kívánok!
  • Zephyr Retiring
    Ebben nem igazán vagyok jó, sajnálom..
    de azért persze egyet én is tippelhetek. Legyen mondjuk a Left & Right Shoe Mc's-től a You Turn Me On 1988-ból. Bár én ezt nem sorolom annyira az italo stílushoz...inkább amolyan old school irányzat.
    Nem hinném, hogy beletrafáltam, de drukkolok Neked, hogy rábukkanj a zenédre...
  • reynaud #98746
    Közel 100 számomra ismeretlen nótába hallgattam bele, a 80s évek terméséből,de sajnos nincs köztük! Találtam viszont 3 olyan bitang jó zenét,ami nekem Premier volt 1.>CONVOJ-I Will Love You< 2.>KAI MORGAN-Secret Lover< 3.>CANTON-Sleepwalking<. Fülcsimanó köszönöm a tipped!
  • dj adrián
    Meg lesz az előbb utóbb. Mindeki bedob egy tippet és a nagy számok törvénye alapján ott lesz közte. Nem szabad feladni.
  • fülcsimanó2

Szia Reynaud!

Én is adnék egy tippet, bár a refrén közel sem stimmel:

• reynaud #98743
    Ne hogy már elnézést kérj,amiért segíteni próbálsz! Köszönöm hogy leírtad azt hogy Neked mi a tipped! Találtam egy közel 200 dalból álló listát,a nyolcvanas évek közepének italo-euro disco zenéinek ritkaságaival,egy lemezes előadókkal,talán-talán köztük lesz,csak sajnos egyenlőre nincs rá időm átböngészni!Szevasz Zephir VIP tőled valami tipp?
  • AlterEgo5561
    Sziasztok!
    Csak 2 cím (belehallgatás nélkül), de hátha:
    B Danny - You Turn Me On (1984)
    Arteficials - Turn Me On (1983)
    (Ha nagyon mellé ment, elnézést!)
  • reynaud #98741
    Köszönöm mindenkinek a tippeket,bele hallgattam mindegyikbe,de sajnos,nincs köztük amit keressek! Magam is 2 órán át kerestem ma is,de továbbra sincs meg!Amint írtam nem biztos,hogy a refrén egyben a dal címe is lenne,őrzöm memóriámban e nóta néhány taktusát,de 87-ben hallottam utoljára,nehéz eset lesz megtalálni,de voltam már egy italo zenével így,azt csak egy mix-ből ismertem,aztán egy bizonyos válogatás albumba bele hallgatva megtaláltam! Ez egyébként a 'Sphinx-When I'm In Love' volt! Ahogy Adrián írja,a refrén alapján beugrott neki egy dal,ez a reményem,hogy valaki ilyen módon tud segíteni!
  • dj adrián
    Nekem így első blikkre a Good News-You turn me on ugrott be, de az inkább New Orderes hangzás.
  • kaposi1
    Ha ez lenne az akkor abban segíthetek.