112174
-
Sziasztok!
Tudna nekem valaki segíteni? Még nem vásároltam a Discogs-ról,de onnan szeretnék vásárolni két lemezt.
Megköszönném a segítséget! Priviben ha kérhetem!
Üdv.Csaby -
Ott biza az enyém van :P
Gurunak guru vagyok, s hívhatsz Petinek is :D -
Úgy láttam, hogy 10:31-es időponttal petiguru hsz-ének kellene itt lenni, de az biz' eltűnt... Az sg is elvolt veszve ma pár órán keresztül. -
petiguru #99058 Ezen a koncerten én meg az asszony is kint volt! 56-osok tere 250,000-ren voltunk! Nagy élmény volt. Valóban Élő koncert volt! (No Playback)Köszui Breki a megosztást! Üdv: Peti G. -
Most nézem, ez meg kétszer is megjelent. Legalább lesz mit olvasni Kaposi kollégának :D
Amúgy Ő most picit ne figyeljen ide, mert "hoztam" egy zenét ide is, ami nem pont az Ő világa...de másnak még tetszhet :)
Kb. 15 ször néztem és hallgattam meg eddig, pedig még csak ma hallottam először róluk :) Ma este nagyon rájuk hangolódtam..
-
Csak azért mert én írtam? :)
Ez kedves...bár nem tudom mire is véljem.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!..ugyan nem tudok ilyesmiről, de ha készülne egy privát felmérés az "esgén" arról, hogy "te miért olvasod zephyr hozzászólásait?" szerintem két tábor születne. Az első azt felelné: azért olvasom, mert kíváncsi vagyok a véleményére.
A második pedig azt: bár ki nem állhatom ezt az idiótát, de kíváncsi vagyok rá, mit is írt már megint :D
Azért egy másik fórumos megnyilvánulásomra roppant büszke v?agyok bevallom. Pontosabban a reakcióra :) Idézem szó szerint:
(valaki beírta) : "Itt meg mi a fene történt?"
(valaki más válaszolt) : "Zephyr :)" -
Csak azért mert én írtam? :)
Ez kedves...bár nem tudom mire is véljem.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!..ugyan nem tudok ilyesmiről, de ha készülne egy privát felmérés az "esgén" arról, hogy "te miért olvasod zephyr hozzászólásait?" szerintem két tábor születne. Az első azt felelné: azért olvasom, mert kíváncsi vagyok a véleményére.
A második pedig azt: bár ki nem állhatom ezt az idiótát, de kíváncsi vagyok rá, mit is írt már megint :D
Azért egy másik fórumos megnyilvánulásomra roppant büszke vagyok bevallom :) Idézem szó szerint:
(valaki beírta) : "Itt meg mi a fene történt?"
(valaki más válaszolt) : "Zephyr :)" -
Én is elolvastam de csak azért mert Zephyr írta.
-
IXEMGabeo #99053 -
Te aztán nem vagy semmi.
-
IXEMGabeo #99051
-
Sejtettem, hogy ilyesmi a helyzet :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Aki nem hiszi, járjon utána :P.. mivel bizonyára sok pénzedbe került ez a bizonyos fejhallgató (nyugtass meg, hogy nem fülhallgató, mert akkor sírok) ezért inkább nem mondok semmi sértőt róla. Ha szereted, hallgasd.
Mesélek inkább helyette egy jó kis sztorit...megtörtént eset volt...de a neveket attól még megváltoztattam :)
Szóval egy nap Hifi Nyuszi suli után betévedt Füles Bagolyhoz, mert el kellett kérnie az aznapi leckét, történt ugyanis, hogy Puszi Nyuszi az erdei sztripbárba jött fellépni, s azt ugyebár muszáj volt megnézni :) milyen kár, hogy pont akkor történt mindez, mikor Okos Kos tanárbá éppen az ábécét tanította az erdei lakóknak....igazán kár, de hát Puszi Nyuszi csak ritkán jár erre. Ő túl a fenyvesen lakik a nagyerdőben, s nem itt tisztásfalván :(
Tehát Hifi Nyuszi betért Füles Bagolyhoz, aki nem is hallotta a kopogást, sem a hangos kiabálást, hogy Hifi Nyuszi szólítja őt. Már majdnem távozott is Nyuszkó, mikor valahonnan bentről az Öreg Tölgy belsejéből meghallotta, hogy "efbé" azon a fura huhogós hangján énekelget... ezért hát csak beljebb merészkedett...
Füles Bagoly fülein egy furcsa fülvédő szerű fekete szerkezet volt, s "efbé" feje ideoda dülöngélt, közben vidáman énekelgetett, mintha az odúban valami láthatatlan erdei banda húzná a talpalávalót...
Na ez volt Hifi Nyuszi első találkozása a fejhallgatóval..
Elvarázsolta teljesen ez a másoknak láthatatlan és hallhatatlan világ..
Be is szerzett magának egy jó kis AKG-t...aztán később lecserélte egy Audio Technikára...azt pedig egy Sennheiser Monumentumra, de azzal sem volt túl elégedett, következett hát a Monster Inspiration...de csak addig, míg ki nem jött a prémium kategóriás Monster DNA On-ear...
S így ment ez a következő esztendeig, mikor Puszi Nyuszi újra a helyi csehóba fel nem lépett :)
Majdnem minden olyan szép és jó volt mint tavaly...leszámítva a fejfájást a mézes ágyas pálinkától, amit Füles Mackóval elszopogattak Puszi Nyuszika társaságában a tánc után :)
Hifi Nyuszi egyik legboldogabb napja (és estéje) volt az a nap.
De másnap Tapsi Hapsi friss répájával elcsalta Puszi Nyuszit, aki percig sem tétovázott...(a céda!)
Füles Mackó nem engedte haza a szomorkodó Hifi Nyuszit. Beszélgetni kezdtek, s kiderült a zenét mindketten szeretik. De Füles Mackó fejére nem ment fel a fejhallgató, ezért hát kénytelen volt beszerezni magának egy pár rendes hifi cuccot. Medvebarlangjában szép gyűjteményre tett szert. Volt ott Marin Logan, Mark Levinson, orsós magnók, kazettás deckek, cédé lejátszók és persze "bakelit" (ma már néhol vinyl) pörgetők is. Még egy igazi hifi kuriózuma is volt. Egy bizonyos ELP Laser Turntable. is..
Hifi Nyuszi azelőtt sosem látott ilyesmiket (hiszen neki csak egy régi Sony Walkmanja volt egy fejhallgatóval - bár nem akármilyennel!) el is csodálkozott rendesen. Meg is kérdezte, miért kellenek ezek a csodamasinák és miért ne lenne elég csupán az ő kis X-Bass sílusú luxus walkman-je?
Aztán Füles Mackó megmutatta miért is. Bekapcsolta varázsketyeréit, s Hifi Nyuszi döbbenten hallotta kedvenc italodiszkózenéit a nagy hangfalakon, s rácsodálkozott a sok apró részletes hangszerre (halk xilofon jobbról, csipogó magas cintányér balról) amit eddig nem is hallott. Hogyan lehetséges ez? Mi ez a varázslat? - kérdezgette ámultan magától...majd később Füles Mackótól is.
A válasz kijózanította:
"Ez hifi hangzás. Amit pedig hallgattunk, az a lossless. Ezeket a hangokat (ilyen tiszta magasakat és ilyen ultra mélyeket semmilyen fejhallgatón soha nem fogsz meghallani..."
Hogy Hifi Nyuszi mit tett ez után, azt mindenkinek a fantáziájára bízom, de az erdei legenda szerint ettől a naptól hívják a többiek Hifi Nyuszinak :)
Itt a vége, fuss el véle!
-
Retroman #99049 Azóta gyűjtök LOSSLESS-t, amióta egy AKG fejhallgatóm van, pont az miatt kell LOSSLESS-ben, mert azon nagyon hallatszik a különbség az mp3 és a LOSSLESS formátumok között. -
Sziasztok! 
Nekem tetszik:
-
Iggy #99047 GURCAN ERDEM-Come Back Tonight (ORIGINAL EDIT) -
atiapuka #99046 Sziasztok!
Ian Lex & Lisa - No More Tears (1990)
http://www71.zippyshare.com/v/29868477/file.html -
Most hallgatom, egész jók igy ebben verzában.
Sunnyboy - Angelo (Megamix-Arc) 192k.mp3
SunnyBoy - Mond még 100x!!!!!!!!!!!!!!!.wma
SunnyBoy - Ugy szeress!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.wma
SunnyBoy - Te vagy{Mark Knopfler vision}!!!!!!!!!!!!!!!!!.wma
SunnyBoy - Szól a szívem.mp3
SunnyBoy - Valahol{dance version}!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.wma
SunnyBoy - Valahol{acustic.vers}!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.wma
SunnyBoy - Téli szerelem!!!!!!!!!!!!!.wma
SunnyBoy - Egyedül az éjen át!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.wma
SunnyBoy - Te vagy!!!!!.wma
SunnyBoy - Fancy-Bolero {téli szerelem}!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.wma
-
Minek az neked?
Van egyáltalán normális hangcuccod amin hallgatni bírod?
Mert a lossless-nek csak úgy van értelme ám.. -
Retroman #99043 Sziasztok!
Ezt a zenét fel tudná valaki tölteni LOSSLESS-ben?
-
Coral Springs #99042 Boldog születésnapot ! RIP
-
http://youtu.be/N_N2kJg29v4 -
Biatomi #99040 akkor ezt se kérem Laci 
-
Iggy #99039 Hello!
KARL OTTO & JOEY MAURO-Come Into My Dream (MOOG 12'' VERSION)
SAVAGE-Save Me '13 (FLASHBACK new VERSION) -
Pedig éppen fel akartam ajánlani.
De ha nem hát nem.
-
Biatomi #99037 ezt nem szeretném a polcomon
-
-
Nemsemmi volt élőben 

-
Aki egy kicsit is szereti az Italo Zenét és emlékeznek azokra az időkre amikor csőre töltött magnóval ott ültünk egy egy szám levadászásáért órákat a rádió előtt azok talán meghallgatják ezt a kis összevágott blokkot. :)
RETROFON Beharangozó
-
Erről van szó: Asus
Az a helyzet, hogy rászántam magam, hogy újrarakjam a gépem, és ezúttal lecseréljem az xp-t win7-re is. A régi hangkártyámnak viszont nincs drivere win7-re, ezért kellet vennem egy újat. Ár érték arányban szerintem ez egy jó választás. -
Én is köszönöm... mármint a zenét - valóban jól szól! 
Miféle hangkártyáról van szó tulajdonképpen? -
Köszi az elismeréseket! 
-
Köszi Ádám!
Szépen szól ez bizony.
Bár nem véletlenül akkora a mérete mint egy mp3 320-as albumnak.
-
Nem rossz zene István. 
És nem is drágán szerezhető be.
-
Talán ha szépen kéri utána néztem volna.
Na de így....
-
-
Biatomi #99026 4-You - Shang-Haied 
-
petiguru #99025 Sziasztok!
Keresem A ROBERT MONTECRISTO - LADY SENTIMENTAL Albumot!
Ha valaki a linkét tudná nekem elküldeni ahonnan letudnám tölteni nagyon meg köszönném! (De nem fizetős oldalt kérnék) Köszönettel Peti G.
e-mail: [email protected] -

Egyetértek veled Petikém.
Üdv: akizu -
petiguru #99023 Bekapod a Gyíkom mert ilyen Ransán nem kel dumcsizni! Szépen is kérhetsz valamit bunkókám!
-
uzi9mm #99022 A "RAZAMATAZ - Razamataz" szám a 80' as évek elejéről ez mi a faszom elbőghetné valaki