112174

xnl87ky5.jpg

free counters

• gojosdezodor
    Neoton - Lobo (english version) Gondolom ez lesz az?
  • musichunter65
    megvan.. de nem angol nyelvű azért közzé teszem hamarosan!
  • musichunter65
    szétnézek a láda fiában ..hátha...
  • Breki33
    PSB

The new single Thursday is released November 4th.

• Breki33
  • Musachy
    Meghalt a Hungária alapítója.
  • Musachy
    Hát én "Conwoy" ügyben nem tudok segíteni, attól tartok. Csak a Convoy (magyarul Konvoj) című régi, gyerekkoromban moziban vetített filmet ismerem, a főhős Gumikacsa volt. Viszont a főcímzene is menő volt!
    youtube
  • cucurbia
    Ok,szavadon foglak.))Sajnos csak 3 lapot volt alkalmam tegnap 3 ora alatt átnézni juliusig kb.,mivel kb minden 20 percben egyszer összeomlottam.Előtte nem tudom még miről folyt itt diskurzus.Nos,ha megdobna valaki néhány lossless Conwoy felvétellel:))),az remek lenne.Persze csak olyan aki utána nem veszi zokon ha ez valahol rádioban is lejátszásra kerül valamikor(persze nem magnosoknak!!,Nem ettem kefét)
  • sanyo71
    Az egyik kedvencem a csapattólés egy remek feldolgozás

Erasure - She Won't Be Home (Matt Pop's Snow Globe Mix)
  • Musachy
    Azért csak mondd, ha valami kell, hátha. Azért akad még egy-két rendes tag errefelé.
  • kaposi1
    De változott.
    Eltűntek a régi jó történetek, és beszélgetések.
  • cucurbia
    :))Hát egyenlőre én csak olvasgatni probálok..szo szerint ,mert ugy két honapja a böngészöm kb féloránként összeomlik,és ilyenkor állandoan ujra be kell lépni ezt 2-3 alkalom után megunom:((

Persze keresek zenéket is ,de egyenlőre nem ohajtok lejmolni,lehet most hetekig ujra nem tudok erre nézni..
  • Musachy
    Igen, de ő nemrég megjelent pár hsz. erejéig.
  • fülcsimanó2

Mint ahogy pl. Codigoro is....

• Musachy
    Neeem, csak emlegettelek, mert te is jól eltűntél innen.
  • cucurbia
    Nem.:))Talán szidtad a rokonságom??
  • fülcsimanó2

Fázós napokra két szívmelengetően szép muzsika :

Key Largo - Stay With Me

Key Largo - The Game

• Musachy
    Halihó! Én is emlegettelek párszor. Nem csuklottál?
  • atiapuka
    Szevasz régi cimbora!

A 'vagy' az igaz, sajnos.:(
  • cucurbia
    Hát látod élek megvagyok,de sajnos erre a forumra lassan szerintem egy éve nem néztem fel,egyszerűen semmi időm nem volt nézegetni olvasgatni(lassan már a növényes forumokra is csak havonta tudok rákukkantani).Most is csak ugy fél-egy orám volt,csak az utolso 1-2 oldal olvasására jut időm,de látom itt semmi nem változott!!!!!!:)) vagy :(((
  • kaposi1
    Szia!!!!

ÓÓÓÓ Hát te meg merre jártál?
    Sokat emlegettünk ám baráti körökben hogy vajon mi lehet veled???
  • cucurbia
    És ez mind irott,vagy van benne eredeti is??
  • atiapuka
    Most látom, közben kitaláltátok.
    Na erre nem jöttem volna rá. Legalább már nem töprengek rajta.:)
  • atiapuka
    A fenébe, én is ismerem ezt a számot, de nem ugrik be a címe...
  • atiapuka
    Tök jó ez a fórum.

Pár éve egyébként tényleg nagyon jó volt ...
  • gyorgy74
    Neked semmilyen hasznod nem származik, azonban felajánlottam másnak, hogy feltöltöm ha érdekli. Persze neked nyilván nem kell viszont mást még attól érdekelhet. És szerintem ez így hiteles nem nettes letöltött anyag ott a bizonyíték. Jó helyeken így szokták!
  • DJ Lakatos
  • reynaud #99196
    A témát zárva,annyit szeretnék még hozzá tenni!
    Számomra nem fontos az a magamutogatás hogy lefényképezem a lemezeim és mutogassam másoknak!
    Nekem ebből mi hasznom származna ezen az oldalon?
    Pláne ha a neten az illusztráció pillanatok alatt elérhető!

Azt ugye nem gondolod komolyan hogy ha az említett lemez nekem nem lenne meg original cd-n,akkor a nemes gesztusú felajánlásoddal nem élnék,miután agyon dicsértem a lemezt!

Elgondolkodtató hogy reggel ajánlok jó szándékkal egy lemezt amit én azelőtt nap meghallgattam,és mások figyelmét is felhívom a cd-re!
    Aztán jössz és karöltve DJ Lakatos úrral és ....de inkább nem folytatom!

Megint nem a zene a téma,hanem egymás rugdalása,de én vagyok egy idióta hogy ebben részt veszek!

• allada67
    Sziasztok !
    A legjobb Neoton zenék angol verziói közül még egy hiányzik,de nem sikerül
    rátalálni lossles-ben.
    A Lobo Az Idegen,a hiányzó.
    Köszönet érte,ha valaki feltenné.
  • gyorgy74
    Igen azzal rendelkezni kel... Én telefonnal szoktam csinálni mert az mindig nálam van.
  • reynaud #99193
    De legfőképpen egy fényképezőgéppel kell rendelkezni egy 'home kép készítéséhez!:)))
  • reynaud #99192
    Nem az volt a célom hogy fényképeket mutogassak,hanem az hogy felhívjam a figyelmet egy kitűnő mix lemezre!

Tudnék én is mutogatni mindenféle zenei stílusból cd ritkaságaimból fotókat,de nem fogom megtenni,részben mert nincs és nem is lesz digitális fényképező gépem,az olyan gyenge minőségű fotóktól pedig szeretnék mindenkit megkímélni mint a tiéd!

Egyébként én nem zenék letöltögetésének és cserélgetésért nézzek ide fel,hanem amint azt már említettem információkért!

Lásd. #99150 bejegyzésem,ahol segítséget kértem és kaptam!

Nem kell válaszolnod,a bejegyzésemre,mert a továbbiakban veled nem vitáznék!
  • gyorgy74
    Egy Home kép készítéséhez rendelkezni kel a CÉ-DÉ-vel....

Egyébként az előzőleg betett CÉ-DÉ ott van a toppon szó sem róla.

Arról nem tudok képet készíteni mert nincs meg fizikálisan.

A digitális mása azonban itt lapul valahol.
  • DJ Lakatos
    ''A CD2-t raktam be, végig hallgattam,élmény volt!''

Kb addig tartott volna lefényképezned mint György74 kollégának.

Az sem vesz szerintem több időt igénybe mint linket keresni a neten.

• DJ Lakatos

Ez ha évekkel ezelőtt így működött volna talán mostanában nem lenne annyi privát csere-bere.

Valóban ez egy jó lemez ahogy említetted,de ezen annyi kedvencem van hogy inkább vinylen (bakeliton)igyekszem őrigetni és még a hiányzó darabokat beszerezni.(az a szerencse hogy ezek zöme árban is elfogadható külön-külön is)

Nekem például ez az egyik kedvenc vélogatás cd-m.

Nera Veroni - 01 - Excalibur (6:48)
    Imhan - 02 - One Million (6:16)
    F.Simoncioni - 03 - Susy Oh! (6:48)
    Dorian Gray - 04 - Cry (5:29)
    Venus - 05 - Caballeros (6:41)
    Kristal - 06 - Love In Stereo (5:29)
    Grecos - 07 - Living In The Sky (6:52)
    Colors - 08 - Lonely Nights (6:09)
    Humphrey Robertson - 09 - Don't Stop Loving Me (5:38)
    Blu I Boy - 10 - Night Of Ecstasy (4:58)
    Grant Miller - 11 - California Train (5:04)
    Shah - 12 - Serenade (6:11)

Azért a tartalmat átnézve aezek között akad már vinylen is egy pár ami húzós árban.Ez a lemez jól kimunkált példány,ezért a csekkolókat nyugodtan lehet törlni a gépről bárkinek.A (legjobb csekkoló a fól)

Mindenkinek ajánlom aki nem rendelkezik vele.Eredetiben vagy másolatban is. Különösen reynaud-nak hátha kedvet kap a vásárláshoz.

• DJ Lakatos
    Hali!

''Azt el kell ismerni, mostanság nagyon sok ritka zene, maxi vagy album privátban cserélnek gazdát. '

Sokan nem is nézik ezt jó szemmel.Miért is kellene a tegnap említett ezer főből 990-et bevonni a cserébe?

''Vannak köztünk sokan, akik megelégszenek a digitális változatával, merevlemezen tárolva azt

Többek között én is.Lemezen csak azokat tartom meg amik az elmúlt bő 30 évben a szívemhez nőttek.A számomra átlagos jó zenéket én is másolatban gyűjtöm.

A hsz többi részéről regényt lehetne írni,amitől az itt olvasgató embereket tisztelettel +kímélném.

• reynaud #99187
    Hosszú ideje nem volt ez a lemezem a cd lejátszómban tegnapig!
    A CD2-t raktam be, végig hallgattam,élmény volt!

Mintaként kéne a mixet olyanoknak mutatni,akik mixeléssel próbálkoznak többnyire borzasztó szinten!

• gyorgy74
    Igen ez egy jó lemez a gyűjteményemet gazdagítja megjelenés óta. Ha valakinek kel szívesen feltöltöm a digitális mását....

• reynaud #99185
    Véleményem szerint, inkább arra a célra volna ez a fórum amit Te éppen kifogásolsz!
    Azaz információk megosztása zenékről!

Nem értem miért volna probléma az ha valaki belinkel egy weboldalt valaki számára,ahol a keresett zenéről infóhoz jut!

Korábban felvetettem a 'YT' videók, 'url' beszúrásának lehetőségét,az oldal jobb áttekinthetősége ,valamint gyorsabb betöltése miatt,süket fülekre talált,sőt e topikban maga a házigazda utasította el javaslatom!
    Így hát én sem az 'url' beszúrást választom!

Tudnék sorolni e fórumhoz hasonló nem magyar zenei fórumokat ahol szinte kizárólag 'url' beszúrást használnak ha 'YT' videóval akarják a dalt mutatni!

Végül egy cd ajánlat azoknak akik szeretik az italo-disco zenéket profi kézben készült mix-ben hallgatni!
    Ben Liebrand-Spirit of Disco (italo disco edition)
    itt megvásárolható!

• gyorgy74
    Szia DJ Lakatos! Azt el kell ismerni, mostanság nagyon sok ritka zene, maxi vagy album privátban cserélnek gazdát. Vannak köztünk sokan, akik megelégszenek a digitális változatával, merevlemezen tárolva azt. Elemben azt is szemelőt tartanám, hogy aki digitálisan gyűjt zenét, az is áldozhat rá. Azonban a Laci által belinkelt maxit, ha meg is veszi, az illető ahhoz kell egy pörgető. Nyilvánvalóan a digitális másolatához tudni kell digitalizálni és azt sem árt, ha egy program segítségével egyéni számokra tudjuk darabolni azt! Tehát a technikai és szoftveres háttereket sem kell elfelejteni, ami önmagában sem kis összeg a mai világban. És ugye még ott van, hogy meg kell venni az áhított lemezt, illetve sokszor a lemez árának többszöröse néha a postaköltség. De te ezt nagyon jól tudod. Nem szeretnék itt a fórumon senkit megkövezni, azért mert kér mp3-ba vagy veszteségmentesen egy fekete korongról készített digitális másolatot, viszont szemelőt kell tartani, hogy egy gyűjtő jóindulatán múlik az, hogy digitálisan kényelmesen számítógépről, vagy írt hanghordozóról szólaljon meg a kért dal. Az információ meg ugye képletes, mert nem mindenki tudja milyen hanghordozóra vésték rá a kért alkotást és a remények hamarabb szétfoszlanak, ha ez egy ritka vagy nem ritka bakelitről szólal meg. Remélem, nem sértettem meg senkit a véleményemmel!