112174
-
Szia Reynaud! Elég az nekünk 320 ban is nem vagyunk nagyra vágyok ami meg van nem kér enni már :) -
Ezek szerint rossz helyen keresed, és nem megfelelő embereknél mert ezek a lemezek voltak a kezemben a 80-as években. 
-
Köszi Akizu haver!
Ez a vadászat jó néhány éve tart,figyelem rendszeresen e zenei korszakból merítő új kiadású válogatás cd lemezeket.
Sajnos eddig egy lemezkiadónak sem jutott el a tudatáig,hogy ezt a két zenei kincset érdemes volna leporolni és kiadni! -
Jó vadászatot hozzá -
Romeo One #99500 ok, olyan sajna nincsen. :) -
Köszi az infókat,igen ez a két keresett dal, melyek azonban kizárólag lossless vinyl rip formátumban érdekelnének!
-
Romeo One #99498 http://mp3skull.com/mp3/singer_man_fantasy.html -
Romeo One #99497 http://www.tunnel.ru/view/post:506075 -
Talán egyszer,egy komoly vinyl gyűjtő bekukkant a topikba,akinek megvan ez a két dal!
1.Lee Patterson & Friends-Karibik Nights
2.Fantasy-Singerman
-
atiapuka #99495 Érdekes, most én is nagyon rákaptam a Laid Back-re.
A hétvégén vonatoztam, és oda-vissza úton meghallgattam a Good Vibes albumukat. Nagyon jó, marhára tetszik.
Kicsit már untam az italo műfajt, ezért eveztem át ... -
Retroman #99494 Ez a keresett dal, köszi szépen az infót!
-
-
musichunter65 #99492 "Minden idők egyik legjobb zenéjét ők játszották.
Laid Back - High Society Girl
Anno mindent vitt a rádióban, s még ma is nagyon jó."
Úgy ám!!! -
Retroman #99491 Sziasztok!
Lenne egy kérdésem. Ma délelőtt az M3 csatornán adtak egy 1982-ből való Zenebutik adást.Volt benne egy klip, aminek keresném az előadóját és a címét. Egy nő énekli a dalt, és nyulak vannak körülötte a klipben.
Juhász Előd bemondta az előadó nevét, de nem értettem, annyit értettem belőle, hogy Cindy valaki, a másik nevét nem értettem (nem Cindy Lauper, az biztos), a Cindy sem 100%, de valószínű, úgy mondta be, hogy következik Cindy valaki és a nyuszik a fűben. Én azt hittem, hogy az lehet a szám címe, de nem találtam semmilyet zenét ilyen címmel, hogy rabbits on the grass.
Ha valaki tudna segíteni az előadó és a dal cím kiderítésében, nagyon megköszönném! -
Ügyes lány, még sokra viheti...
-
szlafko #99489 úgy látom most is szeretik :-)
-
szlafko #99488 Laid Back igen.
Minden idők egyik legjobb zenéjét ők játszották.
Laid Back - High Society Girl
Anno mindent vitt a rádióban, s még ma is nagyon jó.
-
Erre kíváncsi lennék
-
allada67 #99486 A megjelenés helyesbítve 1988.
De nálunk 89-ben volt nagy siker a diszkókban. -
allada67 #99485 Ha pörgős 80-as zenékről van szó,nekem elsőre a kedvenc
stílusomból, az italo disco zenék közül,a jó öreg Mauro Farina
1989-es Mike Hammer - Divine című nótája ugrik be.
-
atiapuka #99484 Hát ez kúva jó!
-
atiapuka #99483 Bírom őket nagyon!
-

-
atiapuka #99481 Este még jutottak eszembe, amik szerintem pörgősebbek:
Katrina and the Waves - Walking in sunshine
Foreign Currency - C'est La Vie
Kim Wilde and Nena - Anyplace anywhere anytime
Kim Wilde - Perfect world
-
atiapuka #99480 Szerintem Bobby Orlando zenékben is vannak ütemetesebbek.
Meg még ami most ugrott be: Laid Back -
atiapuka #99479 Boytronic - Luna Square
SIGUE SIGUE SPUTNIK - 21st Century Boy -
autóba legjobb
-
atiapuka #99477 Ami elsőnek beugrott, és én szeretem az ütemét:
Rocky Sharpe -
Romeo One #99476 Üdv mindenkinek! Egy kis segítséget kérnék, és hol, ha nem a legjobb helyen. Autóba szeretnék egy utazós/vezetős válogatást topiktéma időszakából, és rá kellett jönnöm két dologra. Az egyik, hogy ennyi év után kikoptak az emlékek, csak néhány cím ugrik be. A másik, hogy sokszor már akkor sem tudtuk a szám címét, amikor napi szinten dúdoltuk...
A lényeg, hogy ötleteket kérnék a listához (hátha másnak is megtetszik a topikon...) Kizárólag lendületes, gyors számok érdekelnek. Pl: Finger on the Trigger, Hafanana, Early morning Wakeup, stb. Bármilyen stílus jöhet a Fata Morganatól a Paint it black-ig, csak pörgős legyen.
Köszi mindenkinek előre is!
-
Biatomi #99475 köszönöm az információt 

nagyon hasznos volt -
Az elveszett, de szerencsére megkerült korai Depeche Mode demókazetta! -
Biatomi #99473 ismeri ezt valaki? jó lenne akármilyen minőségben belehallgatni -
Köszi,megpróbálom! -
musichunter65 #99471 IMG]/forumkepek/2014_01/jegy.jpg[/IMG] -
atiapuka #99470 Na inkább én Sommerville mellett maradok.
-
Szia! Zámbó Jimmy DVD innen letölthető. Üdv. Jó szórakozást hozzá.
-
Ez nagy! Az Animal Cannibals első interjúja, majdnem 21 évvel ezelőttről:
-
Oké,majd üzenj!Köszi! -
Van előfizetésem egy fájlmegosztón és oda fogom feltölteni...A netted letöltési sávszélességével tudsz onnan szedni, itt a feltöltés a hosszabb idő. Azonban a melóhelyen annyi a feltöltésem mint az itthoni letöltésem. -
Ok! Megpróbálhatjuk,igaz hogy nekem is lassú a netem,de azért köszi! Mondjuk a Zippyshare.re feltudnád tenni,vagy nem? Onnan talán hamarabb lejön.