112174
-
Balabolka #101350 Igen !!! Lasse Holm ... is remek, már rég hallottam. A hétvégén is jókat toltatok mfn-el, kár, hogy nem volt időm itt lenni. -
studiohits #101349 jol szolnak igaz? -
Balabolka #101348 Köszi !!!!
-
studiohits #101347 Nekem ez a nota nagyon bejon!
Lasse Holm - Cannelloni Macaroni (Pizzeria Fantasia) (1986) -
studiohits #101346 szia! na itta kislemez B oldala is akkor!
Bluefunk - Black Water Gold (The Clap-O-Mix) -
Balabolka #101345 Szia ! Ezzel "Bluefunk - Black Water Gold" megleptél ! ..., ezt nem ismertem. Most már én is keresem. Pedig ismerem a muzsikát, sokan megmuzsikálták, s meg is van pár előadótól, az eredeti is. Ha előbb meglesz, küldöm !!! Nekem amúgy a Kc & The Sunshine csapattól jött igazán át, de így is kiváló. Sőt... -
uzi9mm #101344 Liener Márta - Tegnap egy ufót láttam c. száma megjelent valamilyen formátumban? -
mfn #101343 És most egy hasonló korong olaszországból Chris Lang énekel egy Disco szigetről.Valószínűleg Ibizára gondolt
! A felvétel 1984-ben készűlt :
Chris Lang - Disco Island
-
allada67 #101342 Köszönöm ! Szuper ! Köszönet még a két La Compagnie Creole-ért is, mnf-nek is. Pont ezek is mp3-ak voltak eddig.
Milyen érdekes,ezek pont a Vangarde, Kluger csapatai. De a legnagyobb sikert talán az Ottawan-nal futották.
-
mfn #101341 Nem vagyok egy nagy Aretha Franklin rajongó,de ez a felvétele nem rossz ha a Caribbian Remix-et (1986) hallgatjuk a maxi-ról :
Aretha Franklin - Ain't Nobody Ever Loved You
-
mfn #101340 Ez nincs meg de ezt ismertem!Lassan jön a Holyday Feeling it az sg-n
!Találtam még egy felvételt 1982-ből ez talán nem annyira ismert tőlük :
Gibson Brothers - I Left My Heart In Jamaica
-
studiohits #101339 Nekem ez tetszik a La Compagnie Creole -tol!
La Compagnie Creole - Love Is Good For You -
studiohits #101338 szia! Ez erdekel?
Pam N' Pat - Meli-Melo -
mfn #101337 Viszont van egy másik maxi lemezem amiről most felnyomtam a B-oldalát ami nem az angol hanem egy francia verzió a La Companie Creole korongja,igazi caribe feeling-el
:
La Companie Creola - Soca Party Sur La Plage
-
mfn #101336 Hello!
Nekem is csak az angol nyelvű maxi van meg.De ezt a Meli Melo-t nem is hallottam még
-
allada67 #101335 Sziasztok !
Pont egy hasonló stílusú zenét keresek, jó minőségben.
A Pam N' Pat - Meli Melo - ját. Az angol verzió, az It's All Music van csak meg jól.
Nagy köszönet érte előre is, akár egy igazi 320 mp3-ért is. -
mfn #101334 Hú ezt is de rég hallottam!El is felejtettem a felvételt hallgatva a kemény őszies időjárást odakinnt,leviszi a szél mindjárt a háztetőt
De ha már így lakásba szorúltam ma akkor talán nem lenne rossz ötlet egy Jamaicai vagy éppen Carib jellegű zenei napot tartani ma
. Elő is keresek egy pár lemezt azt bedigizem őket később a jobb hangulat kedvéért
-
studiohits #101333 Egy klasszikus nagy kedvenc!
Goombye Dance Band - A Typical Jamaican Mess (1985) -
mfn #101332 Egy nagyszerű egyveleg a Boney M-től ami eredetileg a 6 Years Of Boney M. Hits címen jelent meg lemezen.Jól passzol egy buliba :
Boney M. - Megamix'81
-
bár feszegeti a fórum stílus határait, én mégis itt ajánlom, mert egy eléggé 80asra hajazó verzióról van szó, persze modernizált jegyekkel. az eredetit én simán átléptem, nem volt benne semmi,ami vonzott volna, de ez a átdolgozás megfogott,főleg annak tükrében, hogy igazából a retrótól nagyon távol álló 2012 vs 2015 zenéről van szó.
aztán a nudisco+italofunkygroove-ot kedvelőknek a szomszédban hagytam egy másik ajánlatot.
Imagine Dragons - It's Time (Matoma Tropical Remix)
-
Balabolka #101330 Hát tényleg semmi infó róla sehol. Ám idővel talán... Örüljünk ennyinek is.
Köszönöm ! -
studiohits #101329 ezt a notat keresem minnel jobb minosegbe ha lehet (ez se szol rosszul amugy!) koszonom elore is!
Bluefunk - Black Water Gold (1988) -
studiohits #101328 igen nagyon szuper ez a Pankovici fele nota es nem is szol rosszul! -
ItaloMucsacso70 #101327 A videómegosztón is megtalálható csak nem írták ki a címet és az előadót! 
-
fülcsimanó2 #101326 Egy netes rádió adta le ezt a számot nemrég, egy barátomnak sikerült megszereznie tőlük, mivel nincs a neten letölthető formában sehol.
Amúgy 2015-ös zene valóban ahogy Amaximus írta, nincs semmi infó róla a neten, és több számáról meg végképp nem tudok ennek a Pankovici-nek, de ez az egy nagyon jól sikerült, ezért is osztottam meg veletek!
-
fülcsimanó2 #101325 Akinek még glória is van a feje felett...
-
ItaloMucsacso70 #101324 Ha az a pocsék verzió a Remixed Classix & Extended Version vol.-ról származik akkor én se tudnék mást nyújtani.
Nem sok esély van rá de lehet megkérdem a kép bal oldalán álló úriembert.
-
Nastar #101323 Kössz cimbi de sajnos nekem is csak ez a pocsék verzió van meg és hát ahogy szokták mondani sz.rból nem lehet várat építeni.De azért nagyon rendes vagy hogy legalább megprobáltad.
-
Balabolka #101322 Hát igen mfn. "Színház az egész világ". S ha valaki attól érzi magát boldognak benne, hogy -lopott- értékeivel (legyen az emberi, szellemi, tárgyi...) vagánykodhat, henceghet, ill. éreztetheti magát "VALAKINEK", az előbb utóbb úgy is szétesik. Ha csak nem be nem falazzák.
Mint mondtam is, nem sajnálom senkitől a zenét. A download betyároktól sem. De lehet megoldást kieszközölni arra is, hogy csak egy bizonyos körben maradnak az értékek; minőségi felvételek...
Utoljára szerkesztette: Balabolka, 2016.07.14. 22:21:08 -
privi -
Balabolka #101320 Hát nem tudtam rendesen összeszedni gondolataim, s válaszolni... mert épp akkor anyum telefonált, hogy elszöktek a tyúkjai, s mennem kellett....
Komolyan magam sem veszek az égvilágon semmit ami elmúlik, s minden elmúlik. De még sajna számos programot nem tudok még jelesen irányítani magamban. Majd alakul.
Én is bocs hozzád is, s mindenkihez kiben ellenszenvet váltottam volna ki "bizonyos megnyilvánulásaimmal" !!!
Nagyon jó muzsika amit küldtél !!! Pláne ha elsőre már tetszik. A szöveg is. Nem hallottam még. Köszi !
-
Nastar #101319 Nagyon nagy zene!!!!
-
Nastar #101318 Ha lenne egy valós 320kb/s mp3 akkor az is megfelelne!De sajnos nincs, egyébiránt mostanság remasztereléssel foglalkozom és ha meghallanád hogy mit ki lehet hozni egy valós 320kb/s mp3-ból rögtön hanyatt esnél, jobban szól mint némelyik gyári cd, sőt én a tíz ujjamon megtudnám számolni hogy melyik gyári cd be nem kelett bele nyúlnom olyan pocsék munkákat végeznek a magukat hangmérnöknek nevezők!
-
ez a savino mix meg sem jelent hivatalosan? akkor mit lehet várni?
-
ItaloMucsacso70 #101316 A Csillagok sajnos a helyükön maradnak!
Az a verzió nem fog ide felkerülni igazán jó minőségben ezt elhiheted nekem.
Persze ha mp3-ról beszélsz akkor nem szóltam.
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2016.07.14. 20:59:28 -
Nastar #101315 Hali skacok! A jó öreg Miko Mission - Mr.Blue CÍMŰ KIVÁLÓ MUZSIKÁLYÁNAK(Savino mix) VÁLTOZATA MEGVAN VALAKINEK JÓ MINŐSÉGBEN ÉS MEGOSZTANÁ AKKOR A CSILLAGOKAT IS LEHOZNÁM NEKI!ELŐRE IS KÖSZÖNÖM MINDEN KEDVES ITALO ZENÉT KEDVELŐNEK. 
-
ezt már vártam! nyomasd még az igét!
aztán nagy dirrel durral vonulj ki az országból is,mert megjöttek a chubbchubbs-ok! ne haragudj a többiek nevében sem, hogy nem kaptad meg stúdió vm-ben, amire vágytál. nem tudom,mire vágytál, de az mindegy is.
ha rajtad múlik, te pont az a töltelék vagy,aki nem igazán rak semmit sem semmihez, de mindent elvár,mondjuk most épp itt,és beszól 2 értelmetlent,majd mond valami nagynak hangzót, és lehordja a "többi egymást b****-ó embert".
pontosan kire vagy kikre is gondolsz és miért? leírnád?
én azt látom, hogy te jöttél meg, én eddig is itt voltam a szomszédban, de korábban még itt is.
-
Na ugy látom megjöttek ujra azok,akik miatt ember nem irogat ezekben a forumokban.Azt hiszem egy év után érdemes volt két hétre visszajönni,de azt hiszem ismét jobb ha egy évet kihagyok.Itt nem változik semmi.2-3 normális és töltelékként a többi egymást b****-ó ember.:))) -
ez gond? elvárod (mert az jár) a vm-et? nevezteds át a fórumot, free lossless downloads zenékre, és onnantól,aki nem olyat rak ide, azt meg kell kövezni.
-
jönnek az mp3-ak:((((