112174
-
Később jövök,most mennem kell. -
Igaz,ez nem minden deck-ben volt akkoriban -
-
Radásul a BLE XD a legtökéletesebben beállítja az adott szalaghoz a megfelelő jelszintet és a lehető legjobb minőségűre készítí el a felvételt. -
Ez nemsemmi
klikk -
Ha ezt így csináltuk volna,nem költöttünk volna másra,csak demagnetizálóra.Ráadásul a rádióbol összevadászott felvételekre vonatkozóan ennek amúgy sem lett volna értelme,lévén,hogy az alapjában véve ne Hi-Fi. -
-
-
a deckekenél meg hifista szempontból is alapszabály,hogy minden felvétel és akár lejátszás előtt is demagnetizálni kell a fejet (egy jó minőségű demagnetizorral),hogy ne ússzon rajta a felesleges zajképző réteg....bár ezt 100 deckesből ha néhány használta,akkor sokat gondolok....
-
Én szerettem volna akkoriban egyet,de nem volt rá pénzem.Nekem szimpatikus volt az MD. -
vviktor1 #4351 Rytmical - Flames of love 2006
http://rapidshare.de/files/15884027/R-FOL.zip.html
-
mosolyogva olvasom itt a deckes élményeket....persze nekem is volt egy deck-es korszakom,mint itt szinte mindenkinek,hisz ez volt akkortájt a sokaknak árban is elérhető "átlagos" jó minőség, persze akinek volt DAT-ja, annak mindegy volt a deck....
na, azért a minidiscet nem húznám le "vödör" szintre, de nyilván nem a hordozható változathoz kell hasonlítani,hanem valami értelmesebb asztali minőségibb HQ sorozathoz,ami normál minőségű atrac tömörítéssel azért messze szebben szólt ugyanarról a forrásról rögzítve,mint akár a mai legjobb codec-el készült mp3 is. az más kérdés,hogy a sony saját magát szopatta meg azzal,hogy túl sok kötöttséget és inkompatibilitást kényszerített a felhasználókra,mellyel alapvetően is kérédsessé vált az MD jövője és létjogosultsága a veszteséges rögzítésben.... -
Új
-
használt vagy új? -
-
Nem az az erősítőm.
Amúgy kereskedő vagyok : Műszaki cikk és híradástechnika -
-
italo: elhelyeztem neked ide:
Saphir - witch queen of new orleans (5,8 mega) extended
http://www.mytempdir.com/643468 -
-
miért mi a szakmád?
most asztali DVD lejátszóról beszélsz? -
ilyen kazikért voltam oda
-
Mondjuk a Yamaha is 150.00.- volt.Tudjátok én amolyan Hi-Fi buzi vagyok (már a szakmám miatt is)
-
-
Én egy kicsit húzósan vettem a Pio DVD-met (120.000.-),bár akkor még a Media Markt-ban is csak 3 féle DVD volt. -
koszi, igy mar jon -
A Flex egy nagyon okos dolog :a régi elhsználódott,kopott szalagoknál hallhatóan megemeli a frekvenciaszintet,ezáltal szebb hangzást ér el.Mintha mostani felvétel lenne.Persze a gyűrődött kazikkal ez sem tud mit kezdeni
-
otthon P -
oké rákérdezek
sokan irigylik a SONY CD lejátszómat is
emléxem husvéti akcióban vettem tuner+CD lejátszó 30.000
ha dél magyarország azis jó -
Plusz Pioneer DV-525 DVD lejátszó a jobbik fajtából
-
Na, hol az a torony már, Breki?:D
És...mi az a FLEX?
-
Igen-igen : TDK és Sony ,de főleg az első -
De ha jó minőségű a felvételed akkor már csak az egyéni ízlés kielégítésére szolgál,mert amúgy nincs rá igazából szükség! -
:D
Ha kazetta, akkor SONY és TDK. Én erre esküszöm. Jó volt a Maxell, Fuji, BASF is, de a favorit a SONY UX, SONY UX-S, és ettől felfelé (metálig) bármi. Még szerettem a TDK SAX-et is. A vékony FUJI egyébként tényleg nagyon jól szólt nálam is.
Breki: nem vagyok pesti, de öcsém ott tanul. Mindenesetre most még nem szántam el magamat a vételre. Az igazság az, hogy először valami cd-lejátszót kéne beszereznem. Szóval lassan, apránként felépítkezni. De ilyen ORION erőlködő mondjuk engem is érdekelne. Ha tudsz ilyesmiről, légyszi szólj. -
Van hozzá egy Yamaha RXv-640 RDS-em
6x135
-
italo #4327 az equalizer csodákra képes -
Igen:BLE XD és Auto BLE XD -
Joy - Touch By Touch 2004.mp3
http://www.mytempdir.com/643449
Kiváncsi vagyok, kinek hogy tetszenek ezek az "új változatok"?! -
italo #4324 nekem a w603-as -
nektek is a kazettatesztelős PIO van?
FLEX is van -
akkor így