112174
-
mondjuk azsesemmi mikor a vásári műanyag házimozihangfalra 500W van írva -
airsuni #4440 majd még gyűtögetek, de mondd a címet ;) -
akkor pl egy ilyen kinézet rendes anyagból mennyi lenne nálad? -
A marshall mix eleje nálatok is gázos?
illetve a minősége se az igazi sztem
viszont maga mix sztem nagyon jó -
Visszatérve a 90 db. alattiakra az olyan somogyiaudió minőség. Tehát nem nagy kunszt. Egy ilyen hagdonozt bárki barkács módszerekkel, különösebb szakismeret nélkül összehozhat 40 ezerért. - a kettőt - bútorlapból csavarozva. Ezekkel a paraméterekkel a csavar semmit nem befolyásol. -
rakd fel a www.tinypic.com-ra -
hát az én ukrán hangfalaim olyan nehezek, hogy alig tudtuk felrakni őket a szekrény tetejére
mondta is a srác hogy ebből nem spórolták ki a fát
mondjuk tudom hogy igazából nem ott kellene hangzásilag a hifis haveromnál szinte a szoba közepén álltak külön állványol kb egy méteres magasságon -
A nyílás nyilván nem a hagcsillapítást szolgálja hanem a bass un: pufogó túlnyomásának szabályozásában játszik szerepet. Egyébként ezt is hangolni kell, mert nem mindegy mikor mennyit enged ki. Az anyagok lehetnek vatelinpaplan lazán kitöltve vegy fixen ragasztott prizmaszivacs. Mutatnék képeket de nem vagyok kiemelt és azok ilyen pici méretben semmit nem érnek. -
Azért kicsi a súlya, mert gyengus. A házi célra tervezett HI-FI dobozok,- nem házimozit értek ez alatt - frintsugárzóinak magassága bassreflex esetén min: 90 cm. szélessége min: 22 cm. mélysége min: 30 cm. ez kb: 30 liter. Kétcellás, háromutas, csillapított. Vágási freki 650/2300 hz. Súly 25!!! kg. -
itt a többség 90 alatt van -
jó de gondolom eredetileg nem véletlen van az a nyílás
milyen anyagokat pl? -
A hangdoboz érzékenysége elég gyengus, 93 db.-től igazi. A kivitel gyönyörű, de ez nem minden. stb. -
A rongy tulajdonképpen a dobozok oldalairól visszaverődő tranziens hanghullámokat nyeli el. A rongytól ma már modernebb anyagokat alkalmaznak erre a célra. Ez ugynevezett rezgéscsillapítás. Ezek a visszaható hanghullámok károsan befolyásolják a hangzásképet azáltak, hogy a membrán mozgására visszahatnak. Ezért kell a rongy. -
3 utas, Bass Reflex hangdoboz
Kialakítás falra - falba, polcra - állványra
Hangszórók:
Mély: 20 cm PolyPlas
Közép: 10 cm PolyPlas
Magas: 1,9 cm Titán
Keresztváltási frekvencia 800Hz / 3,2kHz
Mágneses árnyékolás
Frekvencia átvitel 45Hz - 20kHz (-3dB)
Névleges impedancia 8 Ω
Érzékenység (dB/1W/1m) 90
Max. erõsítõ teljesítmény 175 W
Rövid idejû max. hangnyomás (dB SPL @1m) 112
Szélesség 445 mm, magasság 292 mm, mélység 311 mm
Súly: 11,4 kg
Szín: cseresznyefa, bükkfa, fekete kõrisfa
-
izé Ár: 89.990 Ft / pár
jöjjön a cím? P -
a 45-ös hiányzik -
airsuni #4425 uuuuh hol lehet ilyet kapni??? és mennyiér? -
Azt mond meg a hifis haverom mikor tuningolta miért rakott rongyot a hátsó nyilásba? P -
várhattál volna míg leszedem :-) -
Inkább ilyenek
-
Az a helyzet ezekkel a szép fomájú un. desing falakkal, hogy a hangzásképük nehezen alakítható ki a fül un: Flatcher- munson hallásgörbéjéhez. ezáltal vagy túltelítettek vagy éppen ellentétje, élettelenek. Sokat kísérleteztem és meg kell hogy mondjam, a trick-track rendszerű hagyományos dobozolású falak, vagy pedig a bassreflexes cellás falak szólnak a legszebben. -
vviktor1 #4420 a 40-es kinél van ? ha leszedte érdekelne ! -
vviktor1 #4419 Én is dobom a közösbe: Most Wantedek
30 , www.sendspace.com/file/s7hcij
31 , www.sendspace.com/file/lve9q2
32 , www.sendspace.com/file/lwdjt2
33 , www.sendspace.com/file/vidxoz
34 , www.sendspace.com/file/b8trjf
35 , www.sendspace.com/file/mcsxrt
36 , www.sendspace.com/file/yxmexx
37 , www.sendspace.com/file/yhgu7s
38 , www.sendspace.com/file/aln0cr
39 , www.sendspace.com/file/vo9uhg -
Nekem ezek nem tetszenek
inkábbb az alsók -
Ha már igen, akkor pár megépített hangfalat kitehetnél ide képen,hátha kedvet kapok lecserélni a "frontjaimat"....persze ahhoz nem csak esztétikailag,de egy hangzáspróbát is ki kell állnia majd...ja és meg kel tudnom fizetni is! 
-
nem látszik nagyban
ezek a tieid? -
Ha valakit OLD style cuccok érdekelnek nézze meg http://barcikaikampi.ingyenweb.hu/ oldalt. Ez csak IE böngészővel műkszik jól. -
hm a haverom is, meg erősítőket tuningol
illetve pesten ilyen szervízben dolgozik -
Mostanság pedig saját tervezésű hangfalakat építek megrendelésre is. Ez nem a reklám helye volt. -
Később felfejlődtem a tesla egybevegyelt lemezjátszójával, aztán meguntam, elektrót tanultam és kikupálódva megépítettem életem első tranzizstoros erősítőjét. Aztán így tovább. -
Én MK-27-es magnóval kezdtem és Boney-m felvételeket másoltam polimer kazettára anyám csöves delta rádiójából, mikrofonnal. A hugom kicsi gyerekként ott kuksolt a sarokban, szegény meg se szólalhatott míg a HI-FI felvétel ment. -
Disco Fever #4410 Ismerosnek most is van es uj..... vedelem lekapcsolja.. koncerteken jo szejje rohogom magam mikor enekel valaki azt egyik hangfal lekapcsol : D -
azaz!!!
köszi a típusinfót!
"úgy néz ki" brekinek is volt olyan.... -
Nemhogy a Cd nem jut eszükbe, de zenei igénytelenség jellemzi legtöbbjüket. Most a fantáziamentes technozene a divat. Biztosan szép emlékeik lesznek ezzel kapcsolatban. Na de ők tudják. -
én szedem
ezt leszedtem
úgyhogy szedhetitek
50 www.sendspace.com/file/2semlv
51 www.sendspace.com/file/qi8zmj
52 www.sendspace.com/file/q5jqyz
53 www.sendspace.com/file/qy3hen
54 www.sendspace.com/file/6yv81e
55 www.sendspace.com/file/dq0ivs
56 www.sendspace.com/file/pdj8zg
57 www.sendspace.com/file/4uwrcf
58 www.sendspace.com/file/5ghpd3
59 www.sendspace.com/file/dbu0c0
-
Legnépszerűbb témák
1. Football Manager
2. '80 as évek zenéi
3. Battlefield 2
4. The Elder Scrolls IV.: Oblivion
5. World of Warcraft
6. SilkRoad Online
7. KONAMI Soccer kiegészítők
8. Makettezés
9. A Pc-s játékoknak leáldozott
10. Egyszavas történet
-
nálam nem szól csak ha beletekerek -
Hát a mai generációnak már eszébe sem jut. Már lassan a CD sem. -
nekem olyan orosz hangfalam volt amin egy leírás szerint kigyulad egy piros led ha nem bírja
nagyon jól nézett ki fémrács volt a mély előtt oroinnal koldtem rá a jelet a videoton rásiós magnómból -
S-30. A nagy S-90