112174
-
merre dolgozol -
sztem jó egy Pink Floyd vagy egy Mike Oldfield is P -
jó de miért van benne
és miért van hogy csak beletekerve indul el
És mivel készítetted és miért csak 128-asban.
Zavarna ha kicsit feljavítanám?
Köszönöm, hogy megérte -
Mármint mi hol? -
Hallgasd meg a scorpions-tól az acustika koncertalbumot, bármelyik szám megteszi. Ott aztán tudni kell a gépnek. Majd figyeld meg amikor a román csaj csellózik, látod, de nem hallod. -
akkor helyileg hol? -
No elárulom, hogy az az én hibám. Mintahogy az egész mix is. Saját készítés, és az elején ott maradt az a kis szünet.
De örülük, hogy mint mix tetszik neked! Ezért már megérte! Köszönöm! -
Na mindjárt leszedem a 40-est így tessék
40 , www.sendspace.com/file/hb7fk6
41 , www.sendspace.com/file/7t3kj9
42 www.sendspace.com/file/bcy2we
43 www.sendspace.com/file/d9l882
44 www.sendspace.com/file/r6pjfa
46 www.sendspace.com/file/fayb4k
47 www.sendspace.com/file/5fyjiq
48 www.sendspace.com/file/gvrtlk
49 www.sendspace.com/file/kh1gbp
a 45-ös viszont hiányzik, jó lenne ha valaskinek meglenne
-
airsuni #4473 ezt nem jól mondtam a végét, az autókat tuti üti, de sztem nagyon nagyon szépne szól, így a saffner bácsi beállításával ;) -
A barcikaikampi lap nem az enyém, és én nem is ott lakom, csak egyszer ráakadtam erre a lapra és vettem is a csávótól egy zsír új - használt - erősítőt, pont sherwood-ot. Soha az előtt konnektorba nem volt bedugva. Állítólag valami vámraktárból lett kiárúsítva a készlet, de ez már nem az én dolgom. -
airsuni #4471 mondj egy olyan zenét ami ilyen nagyon komyoly (most ezt ne úgy értcsd hogy; igen, na akkor monnyad kisköcsög) hanem úgy hogy meghalgatnám, tudom hogy nem nagy szám, de elszólogat a cucc, a szomszédoknak ezis sok ;) de azok a 70-90 e forintosak sokkal komolyabbak nyilván, sosem vitatnám
ja és ami még nekem nagyon bejött: a toyota avensis gyrái 8 hangszórós zenéje, az sztem gyönörű, de legalábbis minden alap autózenét üt -
No erre még válaszolok, mert ez is igaz. Ott az erősítő volt a gond. Nem mindegy, hogy a meghajtó végfokozatnak mekkora pufferja van.- vagyis tárólókapacitás tartaléka - A probléma összetett. -
és ez a főállásod barcikán? -
Nem kínozlak benneteket tovább a témával. Végűl is ez a fórum nem erről szól. -
na ja, hisz nem olvasom vagy nézegetem,hanem hallgatom...a sok vakító kommersz marketingtől meg már teljesen hitetlenül kezelem az adatokat...és ugye az meg az egyik leglényegesebb,hogy milyen környezetben hallgatja valaki őket,mivel teljesen másképp szólnak kis vagy nagy térben,kövön vagy szőnyegen,parkettán stb.
nem pont hifi,hanem házimozi, de egyszer le akartam cserélni a már jól bejáratott házi 80literes 25centis bandpass subládámat egy 30-as bassreflexes zenekari 120literesre,ami egy 25nm-es helyiségben eszméletnelül gyors és dinamikus mélyeket nyomott (igaz nem ment le a picnébe),viszont otthon fele akkora helyen meg sem tudott nyekkenni...[kacsint] -
Art Audio H125 nem sokat mond, sőt semmit. Igazából ez akkora széles skálájú szakterület mint az orvostudomány - csak nem olyan komoly - -
nem indul el csak ha beletekerek akkor is csak az 52-edik másodpercnél
de ezt már írtam
megnéztem hangképben ott nincs semmi kiis vágtam -
Mit értesz az alatt, hogy gázos? -
Az a flacher ... pedig a fülünk hallásgörbéje vagyis reakciója ( decibel) különböző frekvenciákon. Nos ez nem színuszos, hanem logaritmikus leképzésű. Ezért bonyolult a hangtechnika, mert ezt lekövetni... -
Igazad van, a fülünk a vizsgabiztos a többi meg nem számít. Ezzel én is így vagyok. Papíron le van írva hogy a reflexcső 8 cm-re kell hogy belógjon én meg levágom 6-nál. -
Szerintem az orionok nem nagy durranás, viszont olcsóbb megvenni mint megépíteni. A bennük használt tranzisztorok nem a legjobbak, sokat fogyasztanak, melegednek és hajlamosak ezáltal összegerjedni. Meg lehet csinálni korszerűbb félvezetőkkel és akkor kitűnő. -
a tipus mond valamit? -
"Flatcher- munson" nekem nem mondd semmit sem,de gondolom nem vagyok egyedül....
Megmondom őszintén,hogy nekem nem számít,hogy papíron mit tud,a lényeg a hallásteszten van...egyébként hiszek neked,bár volt lehetőségem több dizájn és velük együtt tégla hangfalat is kipróbálni audiophile tesztkörnyezetben (hififanok társaságában) és nem igazán voltak gyengébbek hangzásképben, sőt egy-kettő még remekelt is nagyokat...
A literszámban és anyagban,belbecsben és érzékenységben azt hiszem nem tudnék ellenpéldát mondani!
a frontjaim 30x26x108-asok (trapézoid dizájnban)
-
Chris Norman : Some Hearts Are Diamonds
192 kbps
1 Some Hearts Are Diamonds (3:46)
2 Hunters of the Night (4:06)
3 Chain Reaction (3:43)
4 It's a Tragedy (3:46)
5 No Arms Can Ever Hold You (3:46)
6 Midnight Lady (4:11)
7 Love for Sale (3:28)
8 Love Is (3:32)
9 Stop at Nothing (3:32)
10 Till the Night We Meet Again (4:13)
http://rapidshare.de/files/19703723/Chris_Norman_-_Some_Hearts_are_Diamonds.rar.html
ahogy igertem (bocsi, de csak most volt ra idom) -
Ráírják a dobozra, ugyanúgy mint azt hogy xxx watt. Persze a fele sem igaz. Oszilloszkóppal egy párat megmértem, a legjobban 40-től mennek és max 15- 16 ezerig. -
Erősítőkben - ha haszált- a legjobb beszerzés a shervood. Ez amerikai és kb: 20-25 ezerért már lehet kapni rádió tunerral. Nagyon jól szólnak. Erősítőket egyébként nem tuningolok, hanem építek. Kedvencem a hobbisták quad 405-öse, amit módosítottam picit, ezért hozzátettem a M jelölést. Nincs mérhető torzítása, ugyanis a hangszórókon egyenlítődik ki. -
nekem 30-tól van 20.000-ig -
Egyébként az badarság hogy ezek a pici dobozok képesek átvinni a fül teljes hallás- skáláját. 20-20.000 hz. Bár aki hallja a 20 hz-et az kutyafülű, aki meg a 20 ezret, az denevér. -
erősítőket is tuningolsz?
ja amúgy a hifis haverommal beszéltem orion erősítő ugyben azt mondta annak most 15 körül van az ára megnőtt a kereslet iránta -
enyémra az van írva hogy Art Audio H125
125W
nemtom mond-e valamit -
Bocs az előbb nem magamnak válaszoltam hanem Rolinak, csak félrenyomtam. -
Igen, tulajdonképpen nincs is baj ezzel, szólnak ezek is de van különbség rendesen, amikor egy komoly hangszerelésű zenét szeretnél meghallgatni. Hidd el van olyan eszköz, amit meg sem hallasz azokon a falakon, pl. chelló., miközben másik 10 karakteresebb hangszer szól melette. Fantasztikus a különbség. De ez már fanatizmus. -
airsuni #4449 hát én kispista vok, nekem csak ilyen van, de elég jól szól, sztem az 15m2 es szobámban
3db -os hangszórórendszer, 2x10W + 20W rms, cseresznye, fadobozos
2.1 hangszóró rendszer
Kimenő teljesítmény: 2 x 10W + 20W (RMS)
Frekvencia átvitel:
Mélynyomó: 30 Hz - 180 Hz
Hangszórók: 150 Hz - 20 kHz
Fa dobozos, cseresznye -
A házimozi szettek eltárő igényűek a HI-FI szettektől. Ott gyengébb minőségű anyagok felhasználásával is fantasztikus haghatást lehet kihozni. Mondjuk a tejfölösdoboz itt sem jöhet szóba. ( dekóder + dvd+ sok picike dobozocska 60 ezerért ???) -
Van készülőben egy barkács weblapom, azon van felrakva 2 phonar klón - de saját paraméterezésű - hangfal, 30 literesek. Azt megnézheted, sajna a weblap fejlesztés alatt áll, nincs rá sok időm, ezért szégyellem. Meg le kellene fényképezni azokat amiket már elkészítettem, de mivel nem nálam vannak így bajos. Tehát a promóra még nem szántam sok időt - eddig. A cím: www.vsoftware.tuti.hu -
A teljesítmény nem mérőszám. Inkább az érzékenység az, és a hangszórók egyéb mérőszámai amelyek a - hangosabban szólok - minőséget adják. -
ne lehet megmutatom a hifis haveromnak kiváncsio vagyok mit szól hozzá -
Nálam egy kifejezetten jó minőségű, házi HI-FI célra készített hangfalpár 80 ezer. -
tessék -
Nagyon lényeges a felhasznált anyag homogenitása, vagyis hogy a hanghulámmokat egyformán nyelje el és adja vissza. Erre a célra a legmegfelelőbb az MDF, 30 mm-es lapból. Bármennyire is furcsa, a fa nem ad jobb hangzásképet mivel az nem homogén.